2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373909 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Nkoulou 4 imza 2.5 maaş istemiş Ntvspora göre :D
Hadi canımm sende :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru olabilir.

Daha önce de söyledim: "Sözleşmesi bitenlere dalalım, free oyunculara çökelim" mevzuusu o kadar kolay olmuyor.

2 sene önce Önder Özen göreve  geldiğinde de aynı düşünceler içindeydi. Sonra o free oyuncuların çakal menajerlerini, bonservisten beter imza paralarını falan görünce taktik değiştirmişti.

Bonservisi seneye bitecek oyunculara bakıp, imza parasıyla falan uğraşmadan almak daha iyi bir taktik olacak.

Çevrimdışı Bishamon

N'Koulou; atletik, seri, çabuk, hızlı, manevralı bir stoper. Hamle zamanlaması, reaksiyon hızı yüksek. Fakat savunmaya akıl katacak, alan oyunu ve pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu değil. Agresyon derecesi de pek yüksek değil. Topu oyuna sokma becerisi standardın üzerinde...

Glik+N'Koulou nasıl olur?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O kadar da değil dostum. Türk Milli Takımı'nda oynayan 26 yaşında bir oyuncu Avrupa'da 750-800 bin euro'dan aşağı teklif almaz. Tamam futbolculara fazla para veriliyor, bunu her zaman söyleyenlerden biri olarak sonuna kadar katılıyorum. Ama bu mertebeler normal, asıl abes olanlar Mustafa Pektemek, Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi adamlara verilen yüklü kontratlardı.

Biz şampiyon olduk, tüm oyuncularımıza teklif geliyor Avrupa'dan. Neden? Çünkü maaşları makul ve başka takımlar ödeyebiliyor bu paraları.

Galatasaray o kadar şampiyon olup CL'de tur atlarken Burak'a, Selçuk'a kimse teklif yapmadı, adamlar 3-3.5 milyon euro alıyordu çünkü.
Biz burada ne konuşursak afaki olacak. İsmail'in Avrupa'ya transfer olması lazım ki alacağı ücreti hep beraber görürüz.  İsmail'in Türkiye'de kazanacağı paranın yanına yaklaşacak bir teklif alamayacağını tahmin ederek buna da ihtimal vermiyorum. Anderlecht haberleri çıkıyor kendisi hakkında . 27 yaşında sezon sonu sözleşmesi biten , Milli takımda forma giyen , sezonun çoğunda forma giymiş şampiyon takımın oyuncusu. Menajeri de oldukça kurnaz birisine benziyor. Maksimum sözleşmeyi alabilmesi için her koşul mevcut. Olur da Anderlecht'e gider hep beraber görürüz İsmail'in maksimum alabileceği net ücreti.

Çevrimdışı RevivaL

N'koulou sözleşmeli olsa idi 10 milyondan aşağı bonservis bedeli istemezlerdi. Glik'e verilecek 6 milyon bonservis bedeli yerine 4 N'koulou için imza parası daha mantıklı. Hem yaşı genç hem de piyasası çok iyi.

Çevrimdışı OrhanAker

Doğru olabilir.

Daha önce de söyledim: "Sözleşmesi bitenlere dalalım, free oyunculara çökelim" mevzuusu o kadar kolay olmuyor.

2 sene önce Önder Özen göreve  geldiğinde de aynı düşünceler içindeydi. Sonra o free oyuncuların çakal menajerlerini, bonservisten beter imza paralarını falan görünce taktik değiştirmişti.

Bonservisi seneye bitecek oyunculara bakıp, imza parasıyla falan uğraşmadan almak daha iyi bir taktik olacak.
Bu çocuk için 4 imza parası hiç bir şey benim gözümde :)

Çevrimdışı tangaz

N'Koulou; atletik, seri, çabuk, hızlı, manevralı bir stoper. Hamle zamanlaması, reaksiyon hızı yüksek. Fakat savunmaya akıl katacak, alan oyunu ve pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu değil. Agresyon derecesi de pek yüksek değil. Topu oyuna sokma becerisi standardın üzerinde...

Tam Şenol hocanın istediği özelliklere sahipmiş hoca akıl değil hız istiyor ısrarla. mesela N'koulou ile sol ayaklı Agger'i bir araya getirsek sanırım senin söylediğin ideal tandemi yakalamış oluruz. Ne dersin? @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Almaz ama brüt olur o para. eline geçen para 400 bin euro olur bilemedin 500. Türkiye'de adamların eline geçen kemiksiz para 1 milyon..

Aynen öyle, asıl üzerinde durmamız gereken konu bu.

Türkiye'de futbolcular kendi vergilerini ödemeliler, kulüplerin ödemesi kadar saçma bir şey yok.

Çevrimdışı atalay

Glik+N'Koulou nasıl olur?

Kağıt üzerinde güzel, ama pratikte olmaz o iş.

Çevrimdışı OrhanAker

Nkoulou - glik oluyormuş birde..
Lan böyle isimleri yazıp umutlandırıyolar arkadaş :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oktay abi yaşam standartın iyi değilse tarihin de kültürün de keyfini çıkaramazsın. Ben İstanbul'u çok seviyorum ama kazın ayağı öyle değil.

Ben burada 4000 TL maaş alırken adam orada aynı mesleğe 6000$ maaş veriyor. Ki bahsettiğimiz ülkede 2000$'a çok rahat yaşanıyor biliyorsundur.

Tamam çok sakin evet her şeye para olarak da bakmamak gerek ama insana saygı var. Ben mülk edinmenin daha kolay olduğu bir ülke tanımıyorum.

Burada çift anadal yaptım iki mesleğim var diyorum adama bana ne kaç para istiyorsun diyor :D Oraya transkriptimi yolluyorum ücret soruyorum, adam bana dilin bile yeterli değilse gel nasıl yaptın bunu diyor.

En başta insana saygı var ve benim için hayatta en önemli şey bu.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Çoğu firma büyük kulüplerle anlaşmalarını yeniliyorlar ve ücretlerini arttırıyorlar. Bizim anlaştığımız dönemle şimdi arasında büyük farklar var, üstüne bir de Şampiyonlar Ligi bileti ve 40.000 kişilik bir stat ekledik. Sözleşme şartları bence de gözden geçirilmeli..
geçen sene revize ettik zaten ondan önceki YD anlaşması felaketti

Çevrimdışı atalay

Tam Şenol hocanın istediği özelliklere sahipmiş hoca akıl değil hız istiyor ısrarla. mesela N'koulou ile sol ayaklı Agger'i bir araya getirsek sanırım senin söylediğin ideal tandemi yakalamış oluruz. Ne dersin? @atalay

Agger'in son durumunu bilmiyorum. Agger savunmaya akıl katar. N'Koulou'nun yanına pozisyon ve alan oyunu bilgisi/agresyon derecesi ve önsezisi yüksek, keza sıçrama özelliği iyi olan yüksek topta başarılı bir stoper gerek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İzlemeyen var mı :D

Tartışmasız alabileceğimiz en iyi stoper.
bence hemen çökelim 10 milyon euroya hemen satarız istesek  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz burada ne konuşursak afaki olacak. İsmail'in Avrupa'ya transfer olması lazım ki alacağı ücreti hep beraber görürüz.  İsmail'in Türkiye'de kazanacağı paranın yanına yaklaşacak bir teklif alamayacağını tahmin ederek buna da ihtimal vermiyorum. Anderlecht haberleri çıkıyor kendisi hakkında . 27 yaşında sezon sonu sözleşmesi biten , Milli takımda forma giyen , sezonun çoğunda forma giymiş şampiyon takımın oyuncusu. Menajeri de oldukça kurnaz birisine benziyor. Maksimum sözleşmeyi alabilmesi için her koşul mevcut. Olur da Anderlecht'e gider hep beraber görürüz İsmail'in maksimum alabileceği net ücreti.

Dediğin gibi menajeri Batur Altıparmak çok kurnaz ve hesapçı birisi, o ayrı konu.

İsmail'in sözleşmesinin bitmesi bir avantaj mesela İsmail için.

Aynı sayfadaki diğer mesajlarda "bonservisle uğraşacağımıza N'kolou'ya 4 milyon imza parası verelim" sözleri geçiyor. E Almanya orta-üst sıralarından rotasyona sol bek arayan bir takım da "Bonservisle uğraşacağımıza İsmail'e 1 milyon imza parası, 750 bin euro maaş verelim" diyebilir.

Elimizdekileri çok da küçümsemeyelim. Hilbert gibi adamı aldılar bizden Leverkusen'e, bir tanesi İsmail'i de alabilirler pekala.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nkoulou - glik oluyormuş birde..
Lan böyle isimleri yazıp umutlandırıyolar arkadaş :D

çıldırırsın nkolou rholdofo bile taş gibi olur  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Agger'in son durumunu bilmiyorum. Agger savunmaya akıl katar. N'Koulou'nun yanına pozisyon ve alan oyunu bilgisi/agresyon derecesi ve önsezisi yüksek, keza sıçrama özelliği iyi olan yüksek topta başarılı bir stoper gerek.
bu adam rholdofo :D

Çevrimdışı Bishamon

Wolfsburg para saçmaya başladı

Çevrimiçi Necmi

Saçma bonservis ödemek yerine güzel bir imza parasıyla çözelim  :D Yanlız ben bu Marsilya'yı çözemedim nasıl bu kadar kötü bitirdiler ligi ? Çoğu pozisyonda iyi adamları var.
Marsilyayı çözemediysen feneri hiç çözemezsin o zaman :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Dediğin gibi menajeri Batur Altıparmak çok kurnaz ve hesapçı birisi, o ayrı konu.

İsmail'in sözleşmesinin bitmesi bir avantaj mesela İsmail için.

Aynı sayfadaki diğer mesajlarda "bonservisle uğraşacağımıza N'kolou'ya 4 milyon imza parası verelim" sözleri geçiyor. E Almanya orta-üst sıralarından rotasyona sol bek arayan bir takım da "Bonservisle uğraşacağımıza İsmail'e 1 milyon imza parası, 750 bin euro maaş verelim" diyebilir.

Elimizdekileri çok da küçümsemeyelim. Hilbert gibi adamı aldılar bizden Leverkusen'e, bir tanesi İsmail'i de alabilirler pekala.

batur fenerlidir zaten o arkadaşı seçmesi de hata.

hilbert örneğinde şu da var lakin biz 900 verdik 1,25 die tutturdu ve indirmedi gitti orada 450ye kontrat yaptı üstelik vergiler düşünce eline 250 kalıyordu. ismaile x bir avrupa takımının brüt 800den fazla maaş önereceğini sanmıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:12:18 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Marsilyayı çözemediysen feneri hiç çözemezsin o zaman :busted_cop:
onu çözen profesör olur necmi abi 70 m euro harca hem ligde hem de kupada 2.ci ol  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 14:37:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Saçma bonservis ödemek yerine güzel bir imza parasıyla çözelim  :D Yanlız ben bu Marsilya'yı çözemedim nasıl bu kadar kötü bitirdiler ligi ? Çoğu pozisyonda iyi adamları var.

Büyük mali kriz var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

hilbert örneğinde şu da var lakin biz 900 verdik 1,25 die tutturdu ve indirmedi gitti orada 450ye kontrat yaptı üstelik vergiler düşünce eline 250 kalıyordu. ismaile x bir avrupa takımının brüt 800den fazla maaş önereceğini sanmıyorum.

Menajerin Fenerlisi Beşiktaşlısı farketmiyor abi, hepsi aynı suyun laciverdi.  :)

Hilbert milli olamadan, ligi kötü bitirmiş bir Beşiktaş'ta oynamıştı. İsmail Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takıma seçilen, Türkiye şampiyonun sol bekinde 25 maç ilk 11 çıkmış olarak gidiyor.

Uyanık bir menajer iyi bir sözleşme alır Avrupa'da İsmail'e.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 14:40:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hilbert'in gönderilmesindeki en büyük etken kulübü icraya vermiş olması ve Fikret Orman'ın hiçbir şartta imzalamayın demesiydi.

1.2 olayını Önder Özen biraz olayı perdelemek için kullandı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Büyük mali kriz var.
başkanları sıkıntı aziz gibi cins  :D

Etiketler: