2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370151 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 13:35:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
konunun neresinden baktın neresinden girdin bilmiyorum. bir arkadaşımız avrupada 1 su 1 euro bizde 1 tl örneğini verince böyle kıyaslamalar olmamalı noktasından yola çıkarak cümlemi yazmıştım.

bizde futbol endüstrisi Adan Zye hatalarla dolu ki, daha düne kadar sınırlı olan yabancı oyuncu sayısı ile başlayan abuk fiyatlar ve bunların sonuçları ile saçma sapan bir noktaya geldi herşeyin fiyatı...

Konuyu başlatan ben olduğum için başlangıç noktasından girdim :D

Hollanda'yı ele alırsak adamların ekonomisi belli o yüzden diyor ki benim etim budum bu. Yetiştirip satacağım kendi ligimde de şampiyon olacağım. Avrupa'da ne çıkarsa.

Bizde saçma bir ego var. En iyi biz olacağız en büyük biz olacağız diye olamayacağımızı bile bile. Sonra eurolar havada uçuşuyor.

Adidas ile 150 liradan anlaşıyorsun bu anlaşmanın yarısı bile sana kalmıyor 5 milyon dolar nedir?

Basit hesap yapalım. 300.000 forma sattın 15.000.000 ödemiş sana Adidas yani forma  başı gelirin 50 lira. Üstüne reklamını yapmış bir de adamlar bedavaya.

Sen aynı formayı 50 liradan satarsan kaç kişi kaç forma alır bunun ön araştırmasına bakmalısın. 50 liradan 1 milyon forma satarım diyorsan anlaşırsın yerel firma ile aynı şekilde kar edersin üstüne adamdan reklam için para alırsın.

Kar aynı kar, taraftar soyulmadı herkes mutlu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Zafer55

kardeş son 15 yılım avrupaya git-gelle geçti 15 den fazla  shengen vizesi 2 tane pasapor eskittim bilhakis euro geçtikten sonra kimse hayatından memnun değil..sen istisnasın ,istisnalarda kayideyi bozmaz

Memnun değillerse gelsinler buraya ne gelen var.Ne oraya gidip dönen var..sokaklar suriyeli ıraklı afrikalı dolu.Niye ise hiç avrupalı yok.Eurodan sonraki duruma katılıyorum eskisi gibi değil durum.Ama adamların vahlandığı durum bizim keşkelendiğimiz durum.
Duruma sadece ücretler bazında da bakmamak lazım. Bu ülkede "asgari ücret" , "asgari" bir ücret değil iyi bir ücret..Ayrıca devletlerin sosyal destekleri de çok belirleyici  çalışmayan eş ve çocuk yardımı gibi.

Çevrimiçi Necmi

türkiye ucuz sen rahat ol
@Oktay kendimden örnek vereyim burda mesaj koltuğu 1 lira dışarda 1 Euro
ben o paraya burda mesaj yaptırırım :evillol:
ama ölçü bu değil sen dışarı çıktığında burdaki gelir kaynağına göre değerlendirme yapıyorsun
buranın ucuz gelmesi normal ama oranın gelir seviyesine göre burada alım gücü çok düşük kalıyor
mesela yabancı biri Türkiyeye tatile geldiğinde burası ona ucuz gelecektir. ortalama gelir sahibi yurt dışında 4-5 gün geçirirse bir aylık maaşını verir
ama yabancılar Türkiyeye gelip 4-5 gün tatil yaptığında yarı maaşları gitmez olayı böyle düşün
tabi avrupa ölçeği alıyoruz tatilini ukraynada yapsan maaşının dörtte biriyle krallar gibi tatil yaparsın
hatta gelirkende ukraynanın yarısını satın alırsın :evillol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Aynen :D İsmail kalacak o kesin. Pektemek de maalesef kalacak ama bu oyuncular ne kadar alacak orası önemli.

Pektemek'in anlaşmasındaki para hiç mi başkanın gözüne batmıyo anlamıyorum :alala:
Başkan 4 yıllık anlaşma yapmasını biliyordu o ki kendi ödemesi gerekir.. O ödemiyorsa demirören neden 100 milyonunu bıraksınki kulupte.. Aynı durum ..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

doğrudur net bilmediğim için sanırım 1,2 die ifade etmiştim zaten.  pekii ispanyada maaşı ne kadardı ve eline net ne kalıyordu? bunu öğrenip kemiksiz 750binle mukayese etmek gerekir öyleyse @Yunus Emre Dökmeci
Ispanyada da muhtemelen buna yakin bir para aliyordur abi 600-650.000 € civarı sanirim

Ben Turkiye sartlarina gore degerlendiriyorum ve sozlesmeler gayet makul fiyatlarda

Alexis -->>> 750.000 €

Marcelo -----> 750.000 €

Boyko --------->> 900.000 $

Şu maaslar oldukca makul yani bence..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Oktay kendimden örnek vereyim burda mesaj koltuğu 1 lira dışarda 1 Euro
ben o paraya burda mesaj yaptırırım :evillol:
ama ölçü bu değil sen dışarı çıktığında burdaki gelir kaynağına göre değerlendirme yapıyorsun
buranın ucuz gelmesi normal ama oranın gelir seviyesine göre burada alım gücü çok düşük kalıyor
mesela yabancı biri Türkiyeye tatile geldiğinde burası ona ucuz gelecektir. ortalama gelir sahibi yurt dışında 4-5 gün geçirirse bir aylık maaşını verir
ama yabancılar Türkiyeye gelip 4-5 gün tatil yaptığında yarı maaşları gitmez olayı böyle düşün

tabi avrupa ölçeği alıyoruz tatilini ukraynada yapsan maaşının dörtte biriyle krallar gibi tatil yaparsın
hatta gelirkende ukraynanın yarısını satın alırsın :evillol:

Abi emin ol başkandan bile fena ölücü turistler var :D Bu gözler neler gördü.

Hele bazıları mülteci gibi çoğu zaman bir porsiyon yemeği paylaşıyolar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

gelir vergisi dilimine girdi diye sene başında verilen zammın sene sonunda geri alındığı bir ülkede yaşıyoruz dostlar... bu neyin tartışması :D
Çok iyiydi :ebebe:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ya ne olursa olsun teklif bu olsun yeterki :bandit:
1 milyon avro sence hak ettiği ücret mi? İsmail tipinde bir oyuncunun Avrupa'da alacağı ücret yıllık net 300.000 avro civarında .Bu da çakal bir menajerle maksimum alacağı. Gitsin Anderlecht'e hepimiz görelim İsmail'in alacağı ücreti. İnter'e gidecek olan Caner'in alacağı ücreti de göreceğiz.
Balon futbol piyasamızda fiyatlar makul seviyelere çekilmedikçe milyar liralık borçlara sahip kulüpler düzelemez. Uzun vadede piramidin en altından çocuğun doğumundan itibaren başlayarak bu ülkede sistemi komple düzeltmedikçe hiçbir şey hallolmaz.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 13:44:28 Onur Küçük ]

Çevrimdışı tangaz

Konuyu başlatan ben olduğum için başlangıç noktasından girdim :D

Hollanda'yı ele alırsak adamların ekonomisi belli o yüzden diyor ki benim etim budum bu. Yetiştirip satacağım kendi ligimde de şampiyon olacağım. Avrupa'da ne çıkarsa.

Bizde saçma bir ego var. En iyi biz olacağız en büyük biz olacağız diye olamayacağımızı bile bile. Sonra eurolar havada uçuşuyor.

Adidas ile 150 liradan anlaşıyorsun bu anlaşmanın yarısı bile sana kalmıyor 5 milyon dolar nedir?

Basit hesap yapalım. 300.000 forma sattın 15.000.000 ödemiş sana Adidas yani forma  başı gelirin 50 lira. Üstüne reklamını yapmış bir de adamlar bedavaya.

Sen aynı formayı 50 liradan satarsan kaç kişi kaç forma alır bunun ön araştırmasına bakmalısın. 50 liradan 1 milyon forma satarım diyorsan anlaşırsın yerel firma ile aynı şekilde kar edersin üstüne adamdan reklam için para alırsın.

Kar aynı kar, taraftar soyulmadı herkes mutlu.

bu işler öyle basit olsa keşke, dünyada global firmaların kartelleşmiş bir pazarlama zincirleri organizasyonları ve ilişkileri mevcut. derin konular. mesela petrol türevlerine alternatif yakıtlar dönem dönem ortaya çıkarlar ama sonra ortadan kaybolurlar yapılan yatırımlar çöp olur. bu sorunun yanıtı ile adidas nike vbvb markaların çağrıspor tangazspor gibi markaları ezmesi paralellikler gösterir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 13:42:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi emin ol başkandan bile fena ölücü turistler var :D Bu gözler neler gördü.

Hele bazıları mülteci gibi çoğu zaman bir porsiyon yemeği paylaşıyolar :D

Adamları 20 yıl boyunca her geldiklerinde öpersek yatağı da 20 kişi paylaşırlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamları 20 yıl boyunca her geldiklerinde öpersek yatağı da 20 kişi paylaşırlar :D

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 milyon avro sence hak ettiği ücret mi? İsmail tipinde bir oyuncunun Avrupa'da alacağı ücret yıllık net 300.000 avro civarında . Gitsin Anderlecht'e hepimiz görelim İsmail'in alacağı ücreti. İnter'e gidecek olan Caner'in alacağı ücreti de göreceğiz.
Balon futbol piyasamızda fiyatlar makul seviyelere çekilmedikçe milyar liralık borçlara sahip kulüpler düzelemez. Uzun vadede piramidin en altından çocuğun doğumundan itibaren başlayarak bu ülkede sistemi komple düzeltmedikçe hiçbir şey hallolmaz.
Maksimum diye belirmistim abi halbuki :busted_cop:

600-700.000 dir hak ettigi para en fazla 1 milyondur daha fazlası haramdir zaten
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 13:44:42
  • Beşiktaş / Bodrum
bu işler öyle basit olsa keşke, dünyada global firmaların kartelleşmiş bir pazarlama zincirleri organizasyonları ve ilişkileri mevcut. derin konular. mesela petrol türevlerine alternatif yakıtlar dönem dönem ortaya çıkarlar ama sonra ortadan kaybolurlar yapılan yatırımlar çöp olur. bu sorunun yanıtı ile adidas nike vbvb markaların çağrıspor tangazspor gibi markaları ezmesi paralellikler gösterir...

Kesinlikle öyledir yaşatmazlar katılıyorum. Ama o zaman sende çıkar Kartal Yuvası olarak kendin basarsın formanı ille bir markaya mahkum değilsin.

Ben her sene 2 tane alıyorum en az ama normalde 150 lira 20 lira maliyeti olan şeye küfür gibi. Üstüne neymiş iyi taraftarlıkmış hadi oradan adamların cebini dolduruyoruz sadece tamamı kulübe kalsa gram içim yanmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

boşverin kasiyeri kasaya girene bakın bu biliç gelip pazarlık edecekmiş 18 milyon euroyu düşürmeye çalışacakmış. bu ingilizler bizim kasaya para atmaya gelince nedense cimrileşiyorlar...
ya adamlar öyle pazarlık yapıyorki ordan oyuncu al oyuncu sat fiyatlara bak kuruşlu rakamlar çıkıyor
adamlar bir sterlinin bile pazarlığını yapıyor :evillol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Buymuş olayın aslı.

DİSKALİFİYE GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL-

Diskalifiye olayının söz konusu olmadığını ve Yasin hocanın kendisinin turnuvada devam etmeme kararı aldığını dile getiren Emrah Bayraktar; “Ben Yasin hocayla dün konuştum. Basına yansıyan şeyleri sabah okuma imkanı buldum. Şu anda biz de başka bir ekiple Almanya’ya seçmelere geldik. Malezya’da gidilen International Cup, bizim 3. defa gittiğimiz bir organizasyondu. Organizasyon Komitesi, bize taahhüt ettiği şehirde değil, oraya 450 km. uzaklıkta farklı bir şehirde turnuvayı organize etme kararı veriyor. Bize de bunun bilgisini vermediler. Konaklanacağı söylenen otelden farklı bir otel ismi veriyorlar. O da bizim standartlarımız çok altında bir yer. Yasin hoca, Organizasyon Komitesi’ne bunu itiraz ediyor.  Organizasyon Komitesi tarafından yapılan gayri ahlaki durumdur. Yasin hoca da bu koşullarda turnuvaya devam etmeyeceğini söylüyor. Diskalifiye gibi bir durum söz konusu değil. Yasin hoca, kendisi turnuvaya devam etmeme kararı alıyor” dedi.

-İSTANBUL’DA BİR TURNUVAYA GİDİYORUM DİYİP TURNUVA YOZGAT’TA ÇIKARSA…-

Maç sırasında yaşanan sahadan çekilme nedeniyle diskalifiye edildiğinin abartı olduğunu belirten Bayraktar; “O da biraz abartı olarak yansımış. İşin arka tarafı bilinmediği için Yasin hocanın bana aktardıklarını size aktarıyorum. Telefon ya da mail yoluyla bana aktardıkları budur. Biz sene içerisinde 45 tane uluslar arası turnuvaya katılıyoruz. Bu turnuvalarda karşılıklı taahhütleşme esastır. Şimdi siz İstanbul’da bir turnuvaya gidiyorum diyip, turnuva Yozgat’ta çıkarsa ve iyi bir otel söylenip kötü otele götürülürse rahatsız olursunuz. Yasin hoca da Beşiktaş’a yapılan bu davranışa itiraz ediyor ve Organizasyon Komitesi’nin bu tavırları devam edince turnuvaya devam etmek istememesi ilgili dilekçi yazıyor. Yani diskalifiye değil, “Ben çekiliyorum” diyor. Hatta beni de “Yasin hoca çekilmesin” diye ısrarla aradılar. Ben de “Hocanın tercihidir. Siz de verdiğiniz sözleri tutmadınız” dedim. “Çok özür dileriz. Son dakika sponsorlar çekildi ve bu duruma düştük” dediler. Ben de “Haber vermeniz gerekirdi. Biz de ona göre gelip gelmeme ile ilgili karar verebilirdik” dedim. Beşiktaş gelmezse kaygısıyla bize söylememişler. Ama bu yaptıkları, bizim bilgimiz olmadan oraya götürmeleri gayri ahlaki bir durum. Sonra da böyle karar verildi. İşin mağdur tarafı Beşiktaş” dedi.

-ONLAR DA KABUL EDİYOR-

Organizasyon Komitesi’nin yaptığının saygısızlık olduğunu ifade eden Emrah Bayraktar; “Yasin hocayla en son konuştuğumda da hasta olduğunu söyledi. “Hastayım, yatıyorum” dedi. Bana an be ana hem Yasin hoca hem de yardımcı hocalarımızın aktardıkları, onların haricinde Organizasyon Komitesi’nin de beni arayıp aktardıkları şeyler bunlar. Zaten onlar da kabul ediyorlar. “Özür dileriz, lütfen devam etsinler” diyor. “Şimdi ben buradan talimat verip ‘Haydi devam edin’ nasıl diyeceğim? Hoca bir karar vermiş ve bu kararın arkasında durmak zorundayız. Sizin yaptığınız çok saygısızca bir durum” dedim. Organizasyon Komitesi her ne kadar masraflarımızı karşılasalar da bize örneğin “Turnuvayı İstanbul’dan Yozgat’a aldık, iyi otelden kötü bir otele aldık” demeleri lazım. Bunları nasıl söylemezsiniz. Elimde Organizasyon Komitesi’nin resimli evrağı var. Ben mahkemeye gitsem ne yapacaklar? Altın imzaları var. “Biz onları fake gönderdik” diyorlar. Nasıl böyle bir şey yaparsınız? Takım da İstanbul’a dönecek” diyerek sözlerini tamamladı.
buna evet tepki koysunlar ama neden maça ciktin derler adamar boylese hic gitmeseydik keske
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Deadam

artış yüksek değil ama pahalı kabul etmek lazım.
forma işi keyif işi senede bir kulüp para kazansın diye verilir.
ama çocuk formalarının çok uygun fiyatlı olması lazım gerekirse maliyetine satılmalı
çocuklara satacağın forma gelecekte orjinal ürün kullanan taraftar kazandırır sana
çocuk ürünleri hesaplı ve özendirici olmalı

Ağzın bal yesin @Necmi evet çocuk formaları asıl formanın yanında hediye bile edilebilir.
Benim çocuklar formalarıyla dışarı çıkmaktan keyif alıyorlar ancak maliyeti nedeni ile her sene onlara alamıyorum.

Hatta aile paketi falan gibi kampanyalarla tüm aile için lisanslı formalar satılabilir.

Zaten kadın taraftarlar için ürünler az en azından formaları olur.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

Almanya'da bir kasiyeri düşünelim: Pazar günleri AVM'ler ve marketler kapalı, diğer günlerde marketler saat 20.00'da hepsi kapanıyor. Bizdeki kasiyerler ve AVM çalışanlarının çalışma şartları nasıl? (Oradakiler 1800 euro alırken buradakiler 1300 TL alıyor, ona zaten hiç değinmiyorum)

Orada 2 işte çalışmaya falan da gerek yok. Orada yaşarken sadece eşimin kazandığıyla oradaki kirayı ödedik, rahat geçindik ve Avrupa'yı gezdik, benim home-office çalışarak kazandığımı da biriktirdik.
şu şekilde özetleyelimmi Bu gezegende ücretli çalışanın hali duman nerde yaşıyor olursa olsun
Emperyalizm sömürme üzerine kurulmuştur nerde yaşadığının önemi yok seni her yerde son damlana kadar sömürmek ister.
yoksa ülkelere göre fiyat mukayese etmenin hiç anlamı yok her ortalama çalışan bütün ülkelerde ayın sonunu zor getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 13:50:13
  • Beşiktaş / Bodrum
şu şekilde özetleyelimmi Bu gezegende ücretli çalışanın hali duman nerde yaşıyor olursa olsun
Emperyalizm sömürme üzerine kurulmuştur nerde yaşadığının önemi yok seni her yerde son damlana kadar sömürmek ister.
yoksa ülkelere göre fiyat mukayese etmenin hiç anlamı yok her ortalama çalışan bütün ülkelerde ayın sonunu zor getirir.

Kanada için buna kesinlikle katılmıyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Maksimum diye belirmistim abi halbuki :busted_cop:

600-700.000 dir hak ettigi para en fazla 1 milyondur daha fazlası haramdir zaten
Türkiye'de yaşayıp hayatını Türkiye'de idame ettirecek adamlarla  sözleşmeleri TL bazında yapacak şekilde kulüpler toplu karar alıp uygulamaya geçmeli artık . TL bazında futbolcuların alacakları parayı gördüğümüzde futbol piyasamızın ne kadar şişirildiğini de görmüş olacağız.
İsmail'in 7 senede yaptıklarına da girmiyorum artık. Şenol Hoca , futbolcunun içindeki potansiyeli ortaya çıkaracak biçimde öğreticiliğine bu konuda kabiliyetine güveniyor . Bunun İsmail üzerinde de sonuç vereceğini sanıyor ama yanılıyor.

Çevrimdışı Oktay

Kanada için buna kesinlikle katılmıyorum :D
yaa arkadaş  orda caddeler düzenli sokaklar tertemiz arabalar kırmızıda duruyor vs vs iyide ruh yok ..senin kanadanın tamamı istanbulun tarihi ,kültürü ,yemesi,içmesi vs vs  kıyaslarsan çeyreği etmez
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 13:56:43 Oktay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 13:59:52
  • Beşiktaş / Bodrum
yaa arkadaş caddeler düzenli sokaklar tertemiz arabalar kırmızıda duruyor vs vs iyide ruh yok ..senin kanadanın tamamı istanbulun tarihi ,kültürü ,yemesi,içmesi vs vs  kıyaslarsan çeyreği etmez

Oktay abi yaşam standartın iyi değilse tarihin de kültürün de keyfini çıkaramazsın. Ben İstanbul'u çok seviyorum ama kazın ayağı öyle değil.

Ben burada 4000 TL maaş alırken adam orada aynı mesleğe 6000$ maaş veriyor. Ki bahsettiğimiz ülkede 2000$'a çok rahat yaşanıyor biliyorsundur.

Tamam çok sakin evet her şeye para olarak da bakmamak gerek ama insana saygı var. Ben mülk edinmenin daha kolay olduğu bir ülke tanımıyorum.

Burada çift anadal yaptım iki mesleğim var diyorum adama bana ne kaç para istiyorsun diyor :D Oraya transkriptimi yolluyorum ücret soruyorum, adam bana dilin bile yeterli değilse gel nasıl yaptın bunu diyor.

En başta insana saygı var ve benim için hayatta en önemli şey bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

rodellega 19 gol atmış bu sene lig, 5'i bize :D Adamın kariyer özetinin 1/4'ü biziz :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Ispanyada da muhtemelen buna yakin bir para aliyordur abi 600-650.000 € civarı sanirim

Ben Turkiye sartlarina gore degerlendiriyorum ve sozlesmeler gayet makul fiyatlarda

Alexis -->>> 750.000 €

Marcelo -----> 750.000 €

Boyko --------->> 900.000 $

Şu maaslar oldukca makul yani bence..

maaşlar gayet uygun ülkemizdeki rakamlara göre ama eğer kontratı 650bin ise eline 350 falan kalıyordur vergi düşünce buradakinin yarısı eder o nedenle diyorum buradaki kontratı bulmaları zor die...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

derhal takimdan kovulmali zaten yaptigi birsey yok , hem bizi kotu temsil ediyor bida bize turnuvayi cagirmazlar boyle olursa
Ağır ol kardeşim Senin gönderdiğin adam orda senin çocuklarını sahipleniyor
Çekildiyse bunun geçerli nedenleri vardır kendi başına karar alacak değil kulüple konuşarak almıştır.
Beşiktaşın menfaatleri neyi gerektiriyorsa o şekilde davranılır. İnsanlara sorumluluk veriyorsan bununda arkasında duracaksın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 14:01:30
  • Beşiktaş / Bodrum
rodellega 19 gol atmış bu sene lig, 5'i bize :D Adamın kariyer özetinin 1/4'ü biziz :D :D

Yani sadece Rodallega'yı alsak yediğimiz gollerin 5'te 1'ini yemeyecek miyiz bunu mu diyorsun  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: