2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384890 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hocam malesef ilk 18 icinde 7 yerli olmasi zorunlu ve bu nedenle olabildigince her mevkide, oynayabilecek  hatta gerektiginde ilk 11 cikacak yerli oyuncuya ihtiyacimiz var. Bu nedenle serdar aziz onemli bence.
Elimizde zaten 7 tane yerli oyuncu çok rahat çıkar.

Tolga-Oğuzhan-Olcay-Kerim-Töre-Cenk-Tolgay-İsmail

Bunlardan birkaçı ilk 11 de oynar birkaçı da yedek olarak bekler. Başka mevkiler için gurbetçi oyuncular da düşünülebilir tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Alacagimiz oyuncu bize para mi verecekmis transferi icin

:D Ben de onu anlamadım. Tamam daha iyisini buluruz orda sıkıntı yok da daha düşük fiyat nasıl oluyor :D

Çevrimdışı Mehmet57

Tolga, Ismail, Necip, Cenk yedek derken Oguzhan, Tore ve buyuk ihtimal, nekadar istemesemde GG derken 7 yerli zaten kadroda oluyor ve Tolgay, Frei, Olcay da var.

Yerli stoppere hic gerek yok yerli kuralina bakarsak.

Çevrimdışı 38life

Türkiye'den oyuncu almak zaten kolay değil bir de biraz isim yapmışsa o oyuncuyu öyle ucuza bırakmıyorlar işte o yüzden yerli oyuncu kovalamaya bence gerek yok.

Eğer 2 tane ilk 11 stoperi almayacaklarsa düşük maliyetlere Aytaç veya Serdar Taşçı iyi olabilir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

:D Ben de onu anlamadım. Tamam daha iyisini buluruz orda sıkıntı yok da daha düşük fiyat nasıl oluyor :D
maaş ve imza parasından bahsetmiştir

Çevrimdışı Tolga

Eğer 2 tane ilk 11 stoperi almayacaklarsa düşük maliyetlere Aytaç veya Serdar Taşçı iyi olabilir.
Serdar Taşçı olabilir.

Çevrimdışı BeJeKe

Arkadaşlar kaleci olarak Adler'i önermişsiniz fakat Hamburg kulübü onu bırakmaya çok sıcak bakmıyormuş. Alternatif bir kaleci ismi daha gerek bize.
KARA KARTAL HEP YÜKSEK UÇAR, RAKİPLERE KORKU SALAR
Aşık Oldum ♥

Çevrimdışı 38life

Adamlar kupa finalinde kaleye 16 yaşında kaleci koyuyorlar ve o kaleci takımı penaltılara taşıyor.

Çevrimdışı ozgursum

Serdar Taşçı olabilir.
yerli olsun diye serdar tasciysa , yerli statusunde oynayamiyor benim bildigim. Yerli olarak dusunulmuyorsa zaten hic gerek yok serdara.

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar kaleci olarak Adler'i önermişsiniz fakat Hamburg kulübü onu bırakmaya çok sıcak bakmıyormuş. Alternatif bir kaleci ismi daha gerek bize.

Adler zaten Listedeki bir çok isimden sadece birisi.

Çevrimdışı Tolga

yerli olsun diye serdar tasciysa , yerli statusunde oynayamiyor benim bildigim. Yerli olarak dusunulmuyorsa zaten hic gerek yok serdara.
Evet artık o da yerli sayılmıyor.

Çevrimdışı Mehmet57

Adam topa dokunusu ile gol atti

Çevrimdışı 38life

Zapata'nın hatası ve Kupa Juventus'un.

Çevrimdışı Mehmet57

Yanilmiyorsam Zapata orda Mandzukic ile yuruyordu. Suc Calabria'da.

Çevrimdışı Berat

Maçı izlemiyorum ama Zapata anlaşılan bu seneki kötü performansını tekrar ediyor.

Çevrimdışı 38life

Yanilmiyorsam Zapata orda Mandzukic ile yuruyordu. Suc Calabria'da.

Normalde evet orda sağ bek'in kademeye girmesi gerekir fakat bu bir kontra-atak. Böyle kontra-ataklarda insiyatif almak gerekir. Orda sağ bekin morataya yetişmesi olasılıksız. Zapata'nın tutttuğu adamı da tutabilecek başka milanlılar vardı orda savunmada. İnsiyatif alıp yanındaki milanlıya o kendi tuttuğu adamı tutmasını söyleyecekti kendisi Morata'yı tutacaktı. O pozisyonun gol olmaması için gereken kademe buydu. Morata bomboş arkada at koşturuyor.

Çevrimdışı Mehmet57

Yazik Milan'a. Hakem penaltiyi yedi. Hakemin pozisyonu yanlis orda, birde Honda'nin kendisini gec birakmasi.

Çevrimdışı mellfred

elimizde sözleşmesi devam eden 3 stoper var :rhodolfo alexis ve tosic. ayrıca ihtiyaç halinde necip atiba ve beck de stoper oynayabiliyor
kadro planlaması önemli.
şu halde 2 stoper  getirmek, göndermeden mümkün değil akıllı bir planlama da değil

Çevrimdışı 38life

elimizde sözleşmesi devam eden 3 stoper var :rhodolfo alexis ve tosic. ayrıca ihtiyaç halinde necip atiba ve beck de stoper oynayabiliyor
kadro planlaması önemli.
şu halde 2 stoper  getirmek, göndermeden mümkün değil akıllı bir planlama da değil

Kadroda 5 stoper olması gerek. elde 3 varsa 2 tane alınmalı zaten.

Çevrimdışı can1903

İsmail'in menajeri uyanık adam. Bi de kaç gündür moddayız müebbet mi yedik  :tabe: :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet57

Romagnoli ve Rugani ile Italyanlar onlerindeki 10 yilin stopperlerini buldular bile. Biz hala Serdar Aziz, Ahmet Calik diyelim.

Seviye farki hala okadar yuksek ki.

Çevrimdışı murat baltacı

Biriyle değil ki ikisiyle de anlaşmaya çalışılıyor.
[/Senelerdir risk alıyoruz deneme yapıyoruz artık usandık skrtel tamam yanınada o ayarda sistemimize uygun bi oyuncu alsınlar kafamız rahat olsun zapata olacaksa yedek olmalı yedek olarakta tosiç,rodolfo var elimizde tahminimce zapata marcelodan farklı olmayacak zapata olacağına yatırımlık bi oyuncu alsak denayer,omeroeu gibi daha faydalı olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ersan'dan iyi olmayan Serdar Aziz stopere dusunulmemeli, zaten Ersan'dan gelen parayi da Bursa ister o zaman ne diye Ersan'i satip dokuz dogurduk defanssiz kaldik sezon ortasinda?

Zapata ve Skrtel ikisi de ust duzey adamlar. Oynatilmadigi Milan'da Juventus gibi bir takima karsi oyununa bakarak degerlendirmek olmaz. Kaliteli futbolcu kalitelidir, Gomez gibi. Gecen sene burada da Gomez'e kamyon, tank deniyordu bir iki sezon duzgun oynayamadi diye Fiorentina'da, simdi kimse laf edemiyor. Zapata da gelirse catir catir oynatir onu Senol Hoca.

Çevrimdışı RevivaL

Matuidi yine canavar gibi oynamış.

Çevrimdışı murat baltacı

Tek aday Serfar Aziz değil. 5 stoperden 1 tanesinin yerli stoper olmasını istemesi bence normal. Zaten yerli stoper yedek olacak.
uygun fiyata verseler serdar aziz bizde iş yapar sisteme uygun oyuncu yanına skrtel gibi kalite bi adam alırsın toparlayıcı rolü üstlenir serdarda ilk hamleleri yapar iyi tandem olur.ama bursa 5 ten aşağı istemez serdarında ederi en fazla 3 tür bana kalırsa illa yerli diyosa hoca ömer toprağı zorlayalım.
BeŞiKtAşK

Etiketler: