2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343611 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartal190321

Roncaglia..  fiorentinadan  sag ayaklı stoper sag kanattada oynayabiliyor sözleşmesi bitmiş..boca juniors alt yapısında yetişmiş arjantin milli takımında oynamış...videoları var fazla izlenim vermiyor..90 dak izleyen fikir yürütebilecek arkadaş var mı
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı aoguzd

Bu seneki hayalim.Neustädter'i önde kullanırız ama.

normalde 2 stoper ve 1 defansif ortasahaya ihtiyacımız var ama alınacak stoperlerden biri neustadter olursa onu hem stoper hem dmc olarak kullanabiliriz. çok mantıklı bir transfer olur.

Çevrimdışı MrtBlgc

Dün resmen Yıldırım Demirören sabote etmiş her şeyi. Bir görüntü var orda YD kupayı bıraktıktan sonra apar topar içeriye giriyor. Ne madalya takma ne futbolcuları tebrik etme... Hiçbir şey yapmadan içeriye giriyor hemen. Muhtemelen yuhalanmaktan korktu ama ben dahil bir çok Beşiktaşlının umrumda değildi YD sanırım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozeratalay

Badstuber bizi isterse Bayern bırakır bence Hummelsi aldılar Boateng Benatia Serdar ve Javi Martinez var 6 stoper tutmazlar kadrolarında gibi geliyo.Birde paraya ihtiyacı olan bi kulüpte değil.Şamp ligi kozuyla Badstuberide ikna edebiliriz.Sözleşmesininde son senesine giriyo.
Adlerde son senesinde.Hamburg yeni kalecide aldı oda gelir.
Neustädter boşa cıktı ŞL falan derken zorlarsak gelir bence.

Çevrimdışı sallapati

Dün resmen Yıldırım Demirören sabote etmiş her şeyi. Bir görüntü var orda YD kupayı bıraktıktan sonra apar topar içeriye giriyor. Ne madalya takma ne futbolcuları tebrik etme... Hiçbir şey yapmadan içeriye giriyor hemen. Muhtemelen yuhalanmaktan korktu ama ben dahil bir çok Beşiktaşlının umrumda değildi YD sanırım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onun için ışıkları bile söndürdüler.. adamın geleneği oldu karanlıkta kupa vermek...

bunun acısını Vodafone Arena Açılışında çıkarmalıyız.. daha güzel bir gösteri olmalı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3 Tene Kaleci var onumuzde 3 ude rahatlikla alabileceğimiz kaleciler

Adler - Costil- Mandanda

Adaylari cogaltmaya gerek yok bosa zaman kaybi bu 3 kaleciye yogunlasip 1 ini mutlaka almamiz gerekiyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozeratalay

normalde 2 stoper ve 1 defansif ortasahaya ihtiyacımız var ama alınacak stoperlerden biri neustadter olursa onu hem stoper hem dmc olarak kullanabiliriz. çok mantıklı bir transfer olur.
  aynen tam 1 taşla 2 kuşluk transfer  :ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

Benim demek istediğim çaresizlik ve kabulleniş gibi geliyor o kelime yoksa ben de biliyorum zor olduğunu. Kendi takımında rakibi çok Badstuber'in bizde banko oynayacak kendini yeniden kanıtlamak isteyebilir.

Costil  - Mandanda - Sirigu - Adler

mesela bu dört kaleciyi de alabiliriz bence. Hepsi de bize sınıf atlatır. Bunun gibi her mevki de adam bulunur. Yeterki hedefimizin Avrupa'da başarı olduğunu kabul ederek yola çıkalım ve buna alacağımız oyuncuları inandıralım
Şimdi gerçekçi olmamız lazım @panic13 hergün paylaşacağını söylemiş ffp gibi bir sıkıntımız 1.328 borcumuz ve yatırımlara devam eden bir yönetim anlayışımız var bende ilk bu başlık açıldığında herkes gönlünden geçeni yazıyo diye bende
Sirigu
Subotic
Badstuber
Caner
Mehmet topal
yazmıştım ama bu benim istediğim ilk üç adamdan dolayı gerçeklikten uzak  şimdi Sirigu ayrıldı diyelim 10 epl takımı teklif yapar nasıl getirirsin buraya fazla maaş vererek peki bizim verecek gücümüz var mı? Tabi sizin kalbinizi kıracak değilim alamayız yerine zor diyelim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Transferde çok aceleci davranacağımızı düşünmüyorum.

Öncelikle ön eleme oynamayacağımız için, sezonu çok erken açmayacağız.

İkinci olarak takımın ihtiyaçları çok net, takviye yapılacak yerler çok belli: İlk 11 oynayacak stoper, ilk 11 oynayacak sol bek ve Beck'e alternatif bir sağ bek.

Ayrıca Avrupa Şampiyonası da transfer hamlelerini öteleyecek.

Bu bize uzun süre tanıyor, epey pazarlık yapma ve transfer sezonu ilerledikçe kelepir oyuncu bulma şansımız yükselecek.

Bu sebeplerden ötürü Haziran sonuna kadar bir transfer gerçekleşmesini beklemiyorum,

Çevrimdışı MrtBlgc

onun için ışıkları bile söndürdüler.. adamın geleneği oldu karanlıkta kupa vermek...

bunun acısını Vodafone Arena Açılışında çıkarmalıyız.. daha güzel bir gösteri olmalı

Olur elbet ama keşke bundan önce rakiplerimizin şampiyonluk gecelerini kimler organize ettiyse onlarla çalışsaydık, daha güzel bir gece olabilirdi.
Oyuncuların isimlerinin anons edilmesi vs bir çok şey vasatın altındaydı malesef.

Çevrimdışı sallapati

Olur elbet ama keşke bundan önce rakiplerimizin şampiyonluk gecelerini kimler organize ettiyse onlarla çalışsaydık, daha güzel bir gece olabilirdi.
Oyuncuların isimlerinin anons edilmesi vs bir çok şey vasatın altındaydı malesef.

herşey çok amatörce ve plansızdı.. halbuki stada gelene kadar herşey mükemmel ötesiydi..

yazın Vodafone Arena açılışında ilk prova yapılır.. seneye de 3. yıldızı takarken çok çok daha güzel organize edilir... İş ehline verilir...

Ismailin Kutlamalarda ki Roportaji : Mutluyum , Gururluyum , DAHA NİCELERİNİ YAŞAYACAĞIZ :s20: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı MrtBlgc

@sallapati Boğazdaki konvoy muhteşem ötesiydi zaten, bir tek ağaçlı yoldan gelmemelerine çok üzüldüm. Çok daha güzel olabilirdi öyle ama
güvenlik sebebiyle uygun görülmemiş....

herşey çok amatörce ve plansızdı.. halbuki stada gelene kadar herşey mükemmel ötesiydi..

yazın Vodafone Arena açılışında ilk prova yapılır.. seneye de 3. yıldızı takarken çok çok daha güzel organize edilir... İş ehline verilir...
Ozellikle platform Rezaletti , Hem cok kucuk hemde Butun tribunlere uzakti , Kupanin kalkma anini bile goremedim :s20: :s20:

Platform daha buyuk , Daha genis ve daha uzun olmali ve Sahanin tam ortasina kurulmali 2009 daki sampiyonlugumuzdaki gibi

Çevrimiçi hasankale

Ismailin Kutlamalarda ki Roportaji : Mutluyum , Gururluyum , DAHA NİCELERİNİ YAŞAYACAĞIZ :s20: :bawling: :bawling:
Bizim çocuğumuz çok efendi çocuk zihniyeti bitmeden İsmail,Tolga gibi adamlar gitmez.Bunu kabullenmek lazım.

@sallapati Boğazdaki konvoy muhteşem ötesiydi zaten, bir tek ağaçlı yoldan gelmemelerine çok üzüldüm. Çok daha güzel olabilirdi öyle ama
güvenlik sebebiyle uygun görülmemiş....
Böyle de güzel oldu cunku herkes Besiktas sahile ve kabatas sahile akin etti

Denizden Sahildeki kalabalik cok daha net belli olur Ayrica kabatastan stada gecerlerken oradaydim inanailmaz bir kalabalik vardi Mesaleler yandi ve 1 metre yakinimdakini dahi göremedim dumandan , Futbolcular orada da cok etkilenmiştir o kalabalığı gormeleri yeterli..

Çevrimdışı MrtBlgc

Sezon başında Beşiktaş'a kiraladıkları Gomez hakkında konuşan Cognigni, "Gomez'in yurtdışında yeniden başarılı olması bizi mutlu etti" dedi.

Alman futbolcunun takımdaa kalıp kalmayacağı konusunda değinen Cognigni, "Bu soruya cevap verip polemik başlatmak istemiyorum. Ama ikisinin de geleceği Fiorentina'nın ellerinde" şeklinde konuştu.

Cognini 2013 yılında Bayern Münih'ten transfer ettikleri 30 yaşındaki golcü için "Onu transfer etmek için çok çaba sarf etmiştik. Kaderi bizim elimizde" ifadelerini kullandı.

Kaynak : HTSPOR

Gomez'in Nisan ayındaki opsiyonunu devreye sokmaması başımızı baya bir ağrıtacak gibi ...

Çevrimdışı MrtBlgc

Böyle de güzel oldu cunku herkes Besiktas sahile ve kabatas sahile akin etti

Denizden Sahildeki kalabalik cok daha net belli olur Ayrica kabatastan stada gecerlerken oradaydim inanailmaz bir kalabalik vardi Mesaleler yandi ve 1 metre yakinimdakini dahi göremedim dumandan , Futbolcular orada da cok etkilenmiştir o kalabalığı gormeleri yeterli..

Kötü demedim zaten, ben de beğendim ama en azından biraz daha uzun olabilirdi. Otobüse binmeleriyle stada girmeleri bir oldu.
Yoksa beğenmedim değil yani. Benim tek beğenmediğim durum stad içi organizasyon.

Kötü demedim zaten, ben de beğendim ama en azından biraz daha uzun olabilirdi. Otobüse binmeleriyle stada girmeleri bir oldu.
Yoksa beğenmedim değil yani. Benim tek beğenmediğim durum stad içi organizasyon.
Orasi tam faciaydi zaten , Platformdan Kupa torenine ve konserlere kadar hersey amatorce ve cok kötüydü

Jelena , Simge ve Hakan altun haric cok kötüydü Jelena cok iyiydi

Ben Jelenanin Ulkesinde cok unlu bir sanayci oldugunu biliyordum ama Yolda birisi Dunyaca unlu oldugunu soyledi o kadarini bilmiyorum ama sesi baya guzel , Fizigine diyecek soz yok tabi :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Orasi tam faciaydi zaten , Platformdan Kupa torenine ve konserlere kadar hersey amatorce ve cok kötüydü

Ben Jelenanin Ulkesinde cok unlu bir sanayci oldugunu biliyordum ama Yolda birisi Dunyaca unlu oldugunu soyledi o kadarini bilmiyorum ama sesi baya guzel , Fizigine diyecek soz yok tabi :evillol:

abi Gomez çok sarhostu. Jelenayla dans etmeye platform a çıktı.. Tosic apar topar indirdi  :D :D

Çevrimdışı Necmi

Ozellikle platform Rezaletti , Hem cok kucuk hemde Butun tribunlere uzakti , Kupanin kalkma anini bile goremedim :s20: :s20:

Platform daha buyuk , Daha genis ve daha uzun olmali ve Sahanin tam ortasina kurulmali 2009 daki sampiyonlugumuzdaki gibi
kupanın kalkma anını göremezsin tabiki elektrikleri kestiler Y.D. aydınlıkta veremedi kupayı :bandit:
dünya tarihinin en hızlı kupa seranomisi yapıldı :D

Çevrimdışı Berat

Jelena her türlü coşturur  :evillol:

Çevrimdışı SLYKRT

Gruplara direk katılıyoruz aceleci transfere gerek yok diyen arkadaşlar pandev ve dzealimi ye kalmasınlar.Avrupa şampiyonası başlamadan kalbur üstü elemanları ikna etmek lazım.Takımın eksiklerinin ne olduğu zaten belli.Boykonun euro 2016 performansını görmek gerekiyor satışı için.Diğer mevkiler için tüm tranferleri ağustosa bırakmamak lazım
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı MrtBlgc

Bir kere futbolcular çok erken girdiler içeri ve eminim bir saatten sonra bir çoğu sıkıldı.

Jelena, Simge, Hakan Altun yanına bir tane daha sanatçı koyacaktın tamamdı.

Sonra görsel şovlar dev erkanda sezon özeti vs derken kupa törenine geçecektik işte.

Çevrimdışı 38life

BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 15.05.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - OSMANLISPOR FK Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY KALE ARKASI ve KUZEY KALE ARKASI tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,

Sezon'un ilk maçına giremeyecek miyiz şimdi? Allah belasını versin bunların. Çocuklarından çıksın. Ben küfür etmedim...

Etiketler: