2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375698 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gürcan

Tolga ve ismaille yeni söZleşme imzalanmış sadece bildirim yapilacak malesef.Tosic iyi bir stoper yedegi olabilir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tolga ve ismaille yeni söZleşme imzalanmış sadece bildirim yapilacak malesef.Tosic iyi bir stoper yedegi olabilir.
Bu adamlarla CL oynanmaz TR de zor oynuyorlar
Yazık gerçekten öyle bir durum varsa
Yeni pektemek vakaları
Şampiyonluk sarhoşluğundayken taraftar kaktıracaklar bu adamları yine

Çevrimdışı emrecakmak

Şu adam 1 2 maç iyi oynadı diye sözleşme uzatıyoruz ya... Ben baska birşey demiyorum...

Çevrimdışı Yasin A.

yine günler uçakları takip ederek geçecek  :D

Çevrimdışı worns

İsmail yerli olması nedeniyle yedek sol bek, Tolga yedek kaleci olarak kalabilir. İlk 11 için yetersizler ama tamamen de gömmeyelim, ikisinin de şampiyonluğa katkıları oldu. Tolga berbat maçlar çıkartmasına rağmen ikinci yarı genelinde ortalamayı tutturdu. İsmail, ilk yarının ortalarından ikinci yarının başlarına kadar iyi bir form tutturmuştu. Son bölümde çok düştü.

Sorun olan takımda kalmaları değil ama hangi rolle kaldıkları netleşmeli.

Çevrimdışı mylife1903

İsmail yerli olması nedeniyle yedek sol bek, Tolga yedek kaleci olarak kalabilir. İlk 11 için yetersizler ama tamamen de gömmeyelim, ikisinin de şampiyonluğa katkıları oldu. Tolga berbat maçlar çıkartmasına rağmen ikinci yarı genelinde ortalamayı tutturdu. İsmail, ilk yarının ortalarından ikinci yarının başlarına kadar iyi bir form tutturmuştu. Son bölümde çok düştü.

Mustafa pektemek rolune soyunmasinlar dA

Çevrimdışı yigitcan1903

Bizi bu duygusallıklar bozuyor hep
Gömmek değil bitti Beşiktaştaki görevleri
Daha yüksek hedefler için uygun değiller
Emekleri için teşekkürler 

Çevrimdışı tangaz

Tolga Zengin dün transfer kolay biz para falan konuşmayız gider imzayı atarız tarzı konuşuyordu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Bu başlıkta çok sabahlayıp çok KAP bekleyecez :)

Çevrimdışı Ensar

+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Turgay Demir dün sağ bek sol bek stoper kaleci mevkileri için Erdal Torunoğulları 4er oyuncu ile temas halinde diyordu. + Gökhan Töre hiç bir yere gitmiyor diyordu. Quaresma'nın dahi gitme ihtimali var Törenin yok diyordu. bence de Töre bir sezon daha kalmalı maalesef avrupa şampiyonasında vitrin yapma ihtimalini kaçırdı satarsak düşük bir bedel getirecektir. 1 sezon daha kullanıp şampiyonlar liginde vitrin yaparsa elden çıkarmak bence alınabilir bir risk...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

İlk 11 için evet ben de görmek istemem ikisini de ama yedek kulübesi için kötü adamlar değiller. Daha doğrusu bizim mali durumumuz kulübe için iyi sol bek alacak düzeyde değil bence. Ayrıca yerli oyuncu da gerekiyor ve İsmail'in yerine alınabilecek daha iyi yerli sol bek yok mesela. Bonservissiz kaleci de yok.

Genelde Eren Albayrak ismi söyleniyor. İsmail'in defansif defolarının hepsine sahip bir adam ne anlamı olacak. Kaleye Tolga yerine Harun Tekin alalım desek tüm imkanı stoper-as sol bek için harcamamız gerekirken ona 3-4 milyon bonservis mi vereceğiz?

Alex Ferguson'un Man Utd'sinin asları değişir Wes Brown, John O'Shea, Quinton Fortune gibi emektar yedekleri hiç değişmezdi. Bence bunlar o göreve soyunabilecek oyuncular. (Tabi saydığım adamların hepsi bizim seviyemiz için kaliteli isimlerdi ama biz Man Utd değiliz)

Çevrimdışı cursedofdragon

Turgay Demir dün sağ bek sol bek stoper kaleci mevkileri için Erdal Torunoğulları 4er oyuncu ile temas halinde diyordu. + Gökhan Töre hiç bir yere gitmiyor diyordu. Quaresma'nın dahi gitme ihtimali var Törenin yok diyordu. bence de Töre bir sezon daha kalmalı maalesef avrupa şampiyonasında vitrin yapma ihtimalini kaçırdı satarsak düşük bir bedel getirecektir. 1 sezon daha kullanıp şampiyonlar liginde vitrin yaparsa elden çıkarmak bence alınabilir bir risk...

bence töre gitmeli.

Çevrimdışı yigitcan1903

İlk 11 için evet ben de görmek istemem ikisini de ama yedek kulübesi için kötü adamlar değiller. Daha doğrusu bizim mali durumumuz kulübe için iyi sol bek alacak düzeyde değil bence. Ayrıca yerli oyuncu da gerekiyor ve İsmail'in yerine alınabilecek daha iyi yerli sol bek yok mesela. Bonservissiz kaleci de yok.

Genelde Eren Albayrak ismi söyleniyor. İsmail'in defansif defolarının hepsine sahip bir adam ne anlamı olacak. Kaleye Tolga yerine Harun Tekin alalım desek tüm imkanı stoper-as sol bek için harcamamız gerekirken ona 3-4 milyon bonservis mi vereceğiz?

Alex Ferguson'un Man Utd'sinin asları değişir Wes Brown, John O'Shea, Quinton Fortune gibi emektar yedekleri hiç değişmezdi. Bence bunlar o göreve soyunabilecek oyuncular. (Tabi saydığım adamların hepsi bizim seviyemiz için kaliteli isimlerdi ama biz Man Utd değiliz)
Burda sorun şu
Bu adamların tam sözleşmesi bitecekken 3-4 yıl daha bunlara bağlanıyoruz
Ve bunlar yedek değil as olacaklar,dedi dersiniz

Çevrimdışı worns

Burda sorun şu
Bu adamların tam sözleşmesi bitecekken 3-4 yıl daha bunlara bağlanıyoruz
Ve bunlar yedek değil as olacaklar,dedi dersiniz

Ben sol bek alacağımızı düşünüyorum. Kale işi ise biraz Boyko'ya bağlı sanki.

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci alinmaz.
Sol bek iki tane alinmali sonra ismail ister kalsin ister gitsin. Ismail kalirs ne olur, sezon oncesi kampinda yeni sol bek baglarini kopartir iki sene daha izmail oynar.
Solesmesi bitmis, gondereceksin. Eren deniyor, gel kardesim buraya al 500bin yeni tl diyeceksin, kabul ederse gelsin. Bu turk oyjnculara euro verilmesine ayar oluyorum. Cift pasaportlu olanlara lafim yok.
Tolga, serdar, ismAil ve pektemek neden euro kazaniyor birisi bana aciklayabilir mi? Bu adamlarin harcamalari euro mu
Pektemek yerine umari alacaklar galiba, kim olursa olsun gelsin.
Eldeki stoperleri tutsunlar ama hepsini bir tane adam alsinlAr yeter. Sol bek ve stopere iki yabanci alacaklarsa, yalcini da alsinlar.
Caneri alacaklarsa sol beke, ereni de alsinlar tem stoper yeter. Butun kasayi bassinlar. Raketci olur subotik olur.
Bir de su osmanlidan musayi alsinlar, unutmadan umar icin gitmisken

Çevrimdışı Gürcan

Muhtemelen satilacaklarin basinda tore basi cekiyor gibi. Q17 cin den buyuk bir teklif gelebilir 10 m ustu o durumda o da satilir. Tolgaya 6 m euro teklif olduğu soyleniyor.

Sonuc itibari ile 20 m euro civari en kotu bonservis geliri elde edecez gibi. Karsiliginda 2 stoper sag ben ve sol bek kesin alinmali. Ayrica tore satilacaksa robben olayi gercek olabilir

Çevrimdışı Tolga

Kaleci konusu Boyko'ya bağlı o giderse kaleci alınır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

şöyle kesin konuştuğunuz zaman çıldırıyorum varmı kesin bilgi ?

Çevrimdışı Ensar

şöyle kesin konuştuğunuz zaman çıldırıyorum varmı kesin bilgi ?
yahu otuz kere açıklandı daha ne bilgisi soruyorsun , kabullenmek istemeyisini anlıyorum ama bu adamlar kalıyor malesef

yahu otuz kere açıklandı daha ne bilgisi soruyorsun , kabullenmek istemeyisini anlıyorum ama bu adamlar kalıyor malesef

tolga'nın sözleşmesi devam ediyor zaten 1 sene daha var ismail ile sözleşme imzalandı mı ?

Çevrimdışı Ensar

tolga'nın sözleşmesi devam ediyor zaten 1 sene daha var ismail ile sözleşme imzalandı mı ?
kağıtta birşey yok ama sözler var

kağıtta birşey yok ama sözler var

ben söze bakmam sonuca bakarım ortada resmi imza yoksa kesin kalıyor gibi ifadeler kullanmayalım psikolojimizi bozmayın :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Babacan geliyor galiba adam dun instagram'da butun sampiyonluk fotograflari begenmis
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 12:38:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolga zaten kalacak her türlü yedek kaleci yok. Sadece İsmail plaseydi. İsmail ve Eren olmamalı kesinlikle, ya İsmail ya Eren olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: