2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375259 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fikret

Onder ozen in kendi bizzat aciklamasidir , ben baska bir oyuncuyu seyretmeye gittim , orda dikkatimi cekti diye. Ne Fikret Demirer i.
Önder Özen'i hala sevenler var işte..
Bu adamın dany hakkındaki açıklamalarına baksın sevenleri. gerisini boşverin zaten..

Adam konuşmasını biliyor, ntvspor yorumcusu olarak konuşuyor ama tespitleri, analizleri doğru değil.
Birde oyuncu hakkında konuşacakken öyle abarta abarta övüyor ki zannedersin hepsi birer messi vidal falan. Bir ara G.Töre anlatışını izlemiştim öeeh. Robben-Ronaldo karışımı anlattı ama oyuncu ortada o seviyede değil. Pektemek için bile say desen 4-5 maddede ballandıra ballandıra anlatır topçu sanarsın.

Anca kulağa hoş gelir. K.paşa'da Karşıyakada falan aldı boyunun ölçüsünü zaten.
Pedro transferi, Dany transferi-kefil olması zaten futboldan ne kadar anladığını gösterdi.

Çevrimdışı Yado

Bu arada Werder bremen'i ligde tutan golü eski kırığımız Papy Djaboli attı . Tekrar göndeme gelir mi ki acaba Sol ayaklı Sol stoper Size'li özellikle bu son maçta çok beğendim .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Dr.Zeck

Kylian Mbappé

su cocuga ne kadar isterler acaba ?

Çevrimdışı tangaz

Onder ozen in kendi bizzat aciklamasidir , ben baska bir oyuncuyu seyretmeye gittim , orda dikkatimi cekti diye. Ne Fikret Demirer i.

geçen yıl bu zamanlar yasin sülün bir programda anlatmıştı liverpool maçını izlerken fikret demirerin pedroyu öve öve bitiremeyip böbürlendiğinden bahsederken ""ee tabi oyuncuyu kendisi keşfetti ya onun keyfini sürüyor" die bir cümle kurmuştu.

önder özen latin amerikada bir kaç maç izlemeye gitmiştir hatta eski fenerli lucianonun önerdiği bir kaç kişiyi izlemiştir özellikle Moledo'yu çok istemiştir ama 5-6 milyon dolar olması nedeniyle alamamıştır sonra fikret demirerin ismini verdiği pedro francoyu izlemiş beğenmiş ve almıştır. transfer süreci böyle gelişmiştir. keşfeden fikret demirer transferi bitiren önder özendir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

sağ kanat adayım kennedy bakırcıoğlu :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

sağ kanat adayım kennedy bakırcıoğlu :D

shaktarlı marlos :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozgursum

geçen yıl bu zamanlar yasin sülün bir programda anlatmıştı liverpool maçını izlerken fikret demirerin pedroyu öve öve bitiremeyip böbürlendiğinden bahsederken ""ee tabi oyuncuyu kendisi keşfetti ya onun keyfini sürüyor" die bir cümle kurmuştu.

önder özen latin amerikada bir kaç maç izlemeye gitmiştir hatta eski fenerli lucianonun önerdiği bir kaç kişiyi izlemiştir özellikle Moledo'yu çok istemiştir ama 5-6 milyon dolar olması nedeniyle alamamıştır sonra fikret demirerin ismini verdiği pedro francoyu izlemiş beğenmiş ve almıştır. transfer süreci böyle gelişmiştir. keşfeden fikret demirer transferi bitiren önder özendir...
Ben cok net hatirliyOrum ondeR ozenin basin toplantisinda Kolombiyaya forvet oyuncusu icin gittim ancak ayni takimin stoperini gordum cok begendim vs diye ballandira ballandir anlattigini. Ya onder ozen o zaman yalan soyledi ya da yasin sulun yalan soyledi. Yaz kampindaki , guney amerika turu  donusu bir basin toplantisiydi cok net hatirliyorum.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Necmi

Ben cok net hatirliyOrum ondeR ozenin basin toplantisinda Kolombiyaya forvet oyuncusu icin gittim ancak ayni takimin stoperini gordum cok begendim vs diye ballandira ballandir anlattigini. Ya onder ozen o zaman yalan soyledi ya da yasin sulun yalan soyledi. Yaz kampindaki , guney amerika turu  donusu bir basin toplantisiydi cok net hatirliyorum.
@ozgursum  yanılıyorsun kardeşim pedro bizim scoutların takibindeydi.
hatta önder özen bir keresinde söyledi Beşiktaş takip ediyordu onu zaten diye
alınmasında katkısı olmuştur ama bulan o değildi.
Önder Özenin bize bir gram katkısı olmamıştır. Bazı arkadaşların çok savunmasına ramen
ben onun futbol bilgisinin olduğunu düşünmüyorum tam tersi döneminde alınan eneramo sezer
dany gibi oyuncuların tamamında çuvallamıştır. Miloseviç de onun değil onuda scoutlar aldırdı atibayı biliç aldırdı.
bir çok arkadaş önder özende ne buluyorsa bilemiyorum ben tek bir katkısını göremedim
ama zararı çok oldu. Biliçi kendisi getirdi sonra ters düştü buda tuhaf bir iş

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Önder Özenin bize bir gram katkısı olmamıştır. Bazı arkadaşların çok savunmasına ramen
ben onun futbol bilgisinin olduğunu düşünmüyorum tam tersi döneminde alınan eneramo sezer
dany gibi oyuncuların tamamında çuvallamıştır. Miloseviç de onun değil onuda scoutlar aldırdı atibayı biliç aldırdı.
bir çok arkadaş önder özende ne buluyorsa bilemiyorum ben tek bir katkısını göremedim

Aynen oyle. Profesyonel bilmis fakat hic bir elle tutulur basarisi yok. Ayrica dengesiz bir narsist oldugu da konusmalarindan belli, herkese posta koymaya calismalar vs. Gitti K.Pasa'da, Karsiyaka'da tdlik yapti, gorduk ne kadar anladigini. Bizim ulkemizde birisi herhangi bir konuda bilgic bilgic konusunca hemen hic somut gostergeye bakmadan adami guru sanma hastaligi var. Eneramo, Dany gibi degil ortalama, vasat alti adamlari transfer eden birinin kalibresi bellidir. Gitti kurtulduk bu anguttan.

Çevrimdışı ozgursum

yanlis hatirliyorum diyeyim o zaman. iki kisi de ayni seyi soyluyorsa. Benim hafizamda hala bir maca gidip baska oyuncuyu begendigi var , onu kim icin soyledi acep ?

Duzeltme: Simdi buldum olayi , Onder Ozen baska oyuncu izlenirken , Pedro Franco bulundu diyormus , yani kendisi degil scout ekibi bu islemi yapan. @Necmi  @tangaz  dogru demissiniz. Onder ozen aciklayinca aklimda o izledi gibi kalmis.
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2016, 14:04:51 ozgursum ]

Çevrimiçi Mehmet57

Naldo bedavaya Schalke'ya gitti.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 15:56:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Club Brugge - Anderletch maçını izliyorum bize karşı da iyi oynayan Izquerdo süper maç çıkarıyor bu adama yürümek gerek Töre'yi satınca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kapkarakartal

Club Brugge - Anderletch maçını izliyorum bize karşı da iyi oynayan Izquerdo süper maç çıkarıyor bu adama yürümek gerek Töre'yi satınca.

+ Thomas Meunier'de güzel assist yaptı bu arada :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 16:01:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

+ Thomas Meunier'de güzel assist yaptı bu arada :)

O zaten ciddi potansiyelli oyuncu ama fazla bindirmiyor diye ona da Beck gibi giydirir bizim taraftar :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

aslında özen pek transfer de yapmadı sıraladığın isimlerden eneramo biliçin menajeri tarafından biliçe itelenen biri, sezer bizzat başkanın transferi, dany ise biliç+özen transferidir biliç fatih terime de danışmıştır bu transferde, özen törenin satınalma opsiyonunda çok ısrarcı olmuştur hatta biliç olcanı aldırıyordu neredeyse, atibayı biliç aldırdı liste uzar gider transferde etkinliği de yoktu futbol görüşü olarak biliçle farklıydılar biliç daha gelenekçiydi risk almayı sevmezdi ayrılmadan önce sağ bek konusunda önder özensefa yılmazın alınıp sağ beke devşirilmesinde çok ısrar etti ikna edemedi sonra yalçın ayhan konusu malum ingiltereye götürdü herifi biliç onu da şutladı.

böyle sıraladıkça önder özenin etkisizliği görülüyor da asıl dikkatimi çeken şu oluyor atibayı bir kenara koy biliç ne çok zarar vermiş takıma net görülüyor yazdıklarımda...

Çevrimiçi Kapkarakartal

O zaten ciddi potansiyelli oyuncu ama fazla bindirmiyor diye ona da Beck gibi giydirir bizim taraftar :)

Bence işimize yarar bir oyuncu hem joker olarak kullanılır hem sağ bek oyun alanının sol tarafı, forvet ve forvet arkası hariç her yerinde oynayabilecek bir izlenim var.

Çevrimdışı AmaralGürses

arkadas kapatin su basligi bugunluk

Çevrimdışı Ogün

İster misiniz şampiyonluk hediyesi transfer açıklansın yarın? :iblush:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İster misiniz şampiyonluk hediyesi transfer açıklansın yarın? :iblush:

İstemeyiz.

Gündemi değiştirecek hiçbir şey yapılmamalı. Bırakalım bir 10-15 gün "Şampiyon Beşiktaş" haberleri görünsün gazetelerde, televizyonlarda.

Transferler kampa yetişse yeter.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Umarim Marcelo'nun bugun attigi iki gole takimda 11 olarak dusunulmesine yol acmaz. Marcelo ve Rhodolfo ikilisiyle Sampiyonlar Ligi maclarina cikarsak dagiliriz. Marcelo en fazla yedek olarak dusunulmeli. Hatta Rhodolfo'dan iyisi bile alinmaya calisilmali. Seneye uc kulvarda oynayacagiz. En az Marcelo ve Rhodolfo kalitesinde adamlar yedeklerimiz olmali. Bu arada Ismail yedeklenmeli, cok ucret de onerilmemeli.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şampiyon olduk hayırlı uğurlu olsun tüm camiaya

Ama hiç vakit kaybetmeden kadronun daha iyi hale getirilmesi için çalışılması gerekiyor,özellikle bu yaz avrupa şampiyonası olduğundan vakit iyice daralacak çünkü

Duygusal davranmayıp aşağıdaki oyunculara teşekkür edip öncelikli ve acil olarak yollarımızı ayırmalıyız

Tolga
İsmail
Marcelo(Kiralıktı dönsün)
Serdar
Tosic
Alexis
Pektemek

Özellikle kontratı biten Serdar ve İsmaille kesinlikle kontrat uzatılmamalı
Diğerleri sorun yaratırsa kiralama yoluna gidilebilir
Pektemek derhal feshedilmeli 

Etiketler: