2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373602 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

balotelli aklı başında bir adam olsa da çok üst düzey bir futbolcu olamazdı. aman aman yetenekleri yok, hatta ibrahimovic balotelli'nin yeteneğiyle ilgili güzel laflar etmişti. :D

bu görgüsüzün taraftarı olduğu takımda 1 golü var bu sezon. beşiktaş'ı niye iplesin?

bazı futbolcular vardır, arızadır, rakip takım taraftarlarının alayı nefret eder ama kendi takımının taraftarı çok sever ya ha işte bu adam onlardan değil. bu her gittiği kulüpte taraftarını kendinden tiksindiren bir tip.
Disaridan izlemesi cok keyifli adam en karizmatik gol sevinclerine sahip, sevinmiyor.
Yeteneksiz adami da inter, milan, city, liverpool almaz, forma vermez. Bu 4 kulup gerizekali 20ser milyon euro basiyorlar buna, zlatana gore zaten maradona futbolcu degildi, pele kapiciydi

Çevrimdışı mylife1903

yd gelsin ronaldoyu getirip çıldırtsın bizi  :money:
Borclar azaldi abi, yd yoldadir, bir dahaki kongrede salca olur, vodafone sozlesmesini kirdirir, yasi da uygun olur o aralar ronaldonun, cildirt bizi yd

Çevrimdışı Zafer55

Arıza topçu istemiyorum.Zaten Şenol hocayla da mümkün değil.Örnekler mevcut.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 21:35:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@mylife1903 sen diyordun değil mi Esteban'ı alın diye  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Evet yaa benim eleman o ben kaleci olaraktan degil zaten, ayaklari duzgun oldugu icin diyorum onu ismailin yerine

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sesimi cikarmadim ama Gercekten cok kotu bi kaleci :busted_cop:

@tangaz abi de begeniyordu bunu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ehehe yahu biz ayaklari iyi diye hep ornek verdik, her kaleci gol yer, bazisi koleksiyon yapar, ismailin yerine seettik

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 21:48:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Ehehe yahu biz ayaklari iyi diye hep ornek verdik, her kaleci gol yer, bazisi koleksiyon yapar, ismailin yerine seettik

Neyse çok şey etmeyelim kapansın konu  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Balotelli Quaresma kadar yetenekli olmayip, ondan daha simarik bir futbolcu.
Şımarık hmmmm

Çevrimdışı OrhanAker

Bu yaz fener ve galatasarayin bazı oyuncularına teklif yapmak lazım atiyorum sinan gümüşe kabul edileceğinden değil maksat algı yaratmak abi..ezin iyice.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

adam süper maçlar çıkarıyordu ts çocuğu kıvrak onuru oynatmak için kestiler estebanda rövanşı alıyor şimdi free transferdi yıllık 500bine oynuyor maliyet/kalite/performans endekslerine göre boykodan faydalı şu ts.ye boykoyu koysak acaba neler yapardı  :bandit:
@Yunus Emre Dökmeci
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

adam süper maçlar çıkarıyordu ts çocuğu kıvrak onuru oynatmak için kestiler estebanda rövanşı alıyor şimdi free transferdi yıllık 500bine oynuyor maliyet/kalite/performans endekslerine göre boykodan faydalı şu ts.ye boykoyu koysak acaba neler yapardı  :bandit:
@Yunus Emre Dökmeci
Bizim forumda acayip linc potansiyeli varmis abi, adamlar estebandan yuklendiler. Yahu adam yeni yemis yediyi, ustumuze gelmeyin, daha olay cok taze. Ahaah allahtan 10 yemedi o da olumlu

Simdi transferin tam zamani estebani ustune para verip gonderirler, hem kaleciyi aliriz hem de ustune para

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim forumda acayip linc potansiyeli varmis abi, adamlar estebandan yuklendiler. Yahu adam yeni yemis yediyi, ustumuze gelmeyin, daha olay cok taze. Ahaah allahtan 10 yemedi o da olumlu

Simdi transferin tam zamani estebani ustune para verip gonderirler, hem kaleciyi aliriz hem de ustune para
:kop:
Hala istiyon yani :D

Çevrimdışı mylife1903

:kop:
Hala istiyon yani :D

Muhim olan kotu gunde desteklemek, isteyecez tabeeee
Len yazik oldu adama, karambole gitti estebancan

Çevrimdışı OrhanAker

:D :D

:kop: :kop:

@Yunus Emre Dökmeci
Iyi fikir aslinda keske alip direk Ts ye kiralasaydik 6 Ay :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Iyi fikir aslinda keske alip direk Ts ye kiralasaydik 6 Ay :bandit:

sonra hepten elimizde patlasaydı iyi kötü olduğu iddia edilen epl piyasası da buharlaşsaydı di mi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

Osmanlı maçından 2gün önce tff doping kurulu nevzat demir tesislerine gelip marıo gomez'den numune almış haberiniz var mıydı bundan..normalde maç gününde kura ile alınması gerekmiyor mu bu numunelerin..
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2016, 22:42:09 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı mylife1903

Osmanlı maçından 2gün önce tff doping kurulu nevzat demir tesislerine gelip marıo gomez'den numune almış haberiniz var mıydı bundan..normalde maç gününde kura ile alınması gerekmiyor mu bu numunelerin..
Kurs cekilmis noter huzurunda, gomez ve atiba cikmis. Kurayi ceken, aziz yildirim notes ise sekipmks

Çevrimdışı nusretaslanturk

ağzıma gelen herşeyi söylesem bunlara kaç gün moderasyon yerim @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 22:51:59
  • Beşiktaş / Bodrum
ağzıma gelen herşeyi söylesem bunlara kaç gün moderasyon yerim @Çağrı

Sakin, son çırpınışlar bunlar..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Bu arada Quaresma'nın facebook sayfasını Porto'lular dolduruyor, geri gelmesini istiyorlar.

Çevrimdışı canergiray77

zlatan psg'den ayrılıyor sanırım yada ben baya geriden geliyorum :D
gomez giderse tartışmasız yerine gelmesini istediğim isin zlatandır çok para ister belki ama erdal reyiz bunuda halleder sanırım çıldırdım"
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

zlatan psg'den ayrılıyor sanırım yada ben baya geriden geliyorum :D
gomez giderse tartışmasız yerine gelmesini istediğim isin zlatandır çok para ister belki ama erdal reyiz bunuda halleder sanırım çıldırdım"
12 milyon €uron varsa sıkıntı yok :D

Etiketler: