2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11733596 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

1.5 senede sattığımız & kiraladığımız oyunculardan toplam 40 milyon € kazanmışız.

Çevrimdışı cisse557

Sahi bizim Gomez'den gelecek paraya ne oldu? 3-4 ay oldu ses seda yok hala.

Çevrimdışı Necmi

Ne zaman sakatlandı? Ondan öncesinde kaç kere kadroya alındı? Dün Kerim gitmeseydi kadroya alınacak veya süre alacak mıydı? Sakatlanmasa şimdi kiralık kulüp arıyor olurduk adım gibi eminim.
bence çok emin olma hoca kendi dedi kadro şişkinliğinden dolayı arası kullanamadım diye
aras varken olcay oynuyordu kesipde arası koyamazdı olcay düştü bu sefer aras sakatlandı.
aras düzeldi olcayı sattılar. oynatmamış değil aslında arası hazırlayamadan sakatlandı.
Ben birde arası tam kanat oyuncusu gibi görmüyorum daha çok olcay tarzı bir oyuncu gibi geliyor bana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş oyuncu geliştiren değil, performans geliştiren bir teknik direktör. İkisi birbirinden farklı şeyler. @Yunus Emre Dökmeci Kendisi gelişim antrenörü değil.
Oyuncu geliştiren Antrenorlere Bir kac örnek verebilirmisin @atalay

Mesela benim aklima ilk Gelen Hoca hic sevmesemde ve begenmesemde Arsene Wenger dogrumudur :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence çok emin olma hoca kendi dedi kadro şişkinliğinden dolayı arası kullanamadım diye
aras varken olcay oynuyordu kesipde arası koyamazdı olcay düştü bu sefer aras sakatlandı.
aras düzeldi olcayı sattılar. oynatmamış değil aslında arası hazırlayamadan sakatlandı.
Ben birde arası tam kanat oyuncusu gibi görmüyorum daha çok olcay tarzı bir oyuncu gibi geliyor bana
Abi olcay sene başından beri formsuz daha yeni düşmedi, dibi gördü son zamanlarda o kadar. Ben hocanın tercihlerinin yanlış olduğunu ve kafasının karışık olduğunu söylüyorum, duruma göre birşeyler yaratmaya çalışıyor bir plan programı yok, ifade etmek istediğim bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hangi şişkinlik abi? Babel alınmasa Olcay, Kerim ve Q7 vardı kanatlarda, Aras kadroya bile girmiyordu. 3 kişi mi şişkinlik yaratıyordu?

O zaman hocaya kaleci ve defanstaki şişkinliği ne yapacağız diye kimse sormamış mı acaba?

Fabri
Tolga
Utku
Beck
GG
Marcelo
Rhodolfo
Tosic
Atınç
Mitrovic
Adriano

sakat olduğu için Caner'i yazmıyorum.

5 kişilik yer için 11 kişi var, Ersan gelse 12 kişi olacak..

Her takımda biri genç 3 kaleci olur, kalede şişkinlik yok. (Boyko gelirse olacak)

Kalan 4 pozisyon için de 8 oyuncu değil de 7 oyuncu yeterli.

Ama bu 7 kişi arasında Rhodolfo gibi ağır sakatlıktan çıkmış, Gökhan Gönül gibi sakatlık riski taşıyan ve Atınç gibi çaylak 3 tane oyuncu varsa 8.'ye de ihtiyaç duyabilirsin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün oynadığımız üçüncü lig takımına karşı bile kendi evimizde akıcı ve tempolu oyun oynayamıyoruz, geçen devreden bugüne kadar oyun anlamında değişen bir şey yok olmayacak gibide, yine bireysel anlamda oyuncuların ayaklarına bakacağız..
Korku akıl katilidir.

Yahu parçacık bilimi mi tartışıyoruz burada :) Birazcık ironi yapıyoruz hemen atlıyorsunuz.. Yarın Q7 veya Babel'in olası sakatlığında neyi konuşuyoruz olacağız acaba..
Kanatlardan biri sakatlandiginda Orta sahadaki zenginligimizi kullanacagiz muhtemelen :tabe:

Taliscayi kanada Çekip , Orta sahayi Atiba-Ozi-Tolgay yapariz veya Cenk-Abou ikilisinden birini kanada cekeriz yapacak bisey yok..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her takımda biri genç 3 kaleci olur, kalede şişkinlik yok. (Boyko gelirse olacak)

Kalan 4 pozisyon için de 8 oyuncu değil de 7 oyuncu yeterli.

Ama bu 7 kişi arasında Rhodolfo gibi ağır sakatlıktan çıkmış, Gökhan Gönül gibi sakatlık riski taşıyan ve Atınç gibi çaylak 3 tane oyuncu varsa 8.'ye de ihtiyaç duyabilirsin.
yine dönüp dolaşıp konu dediğin gibi yönetimin tercihlerine çıkıyor. Başka sorum yok hakim bey :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş ile başta başkan olmak üzere bazı yöneticilerin ilişkisi bu işin düsturuna aykırı. @mylife1903 Hoca gelmeden önce paratoner görevi görmemesini istemiştim. Tüm bu transfer ve kadro planlamalarında önce bir tarif yapıp, tarifin dışında bir ismi kucağında bulup, kısa bir süre sonra eldeki profilden dozajında yakınıp, sonrasında yeniden bir tarif yapmasını kabul etmiyorum. Tahayyül ettiği oyunu doğru oyuncular ile oynayamıyorsa veto hakkını kullanacak.
Profesyonel hayatta o veto hakki oyle kolay kullanilamiyor.
Ayrica atanmis calisan da secilmisleri azicik dinlemelidir. Kendisine verilenler ile gerekli hedefe ulasmak ile yukumludur atanmis olan.

Verilen hedef, sampiyonluk. Malzeme, tartisilir. Simdiki durum, hoca hala potada ve buyuk favori.

Patronu dinlemeyen profilde atanmis olabilir, olur ve olacaktir ama boyle tartismalarin sonunda genelde patron hakli cikar, atanmislar icin unutulmamasi gereken bir tavsiyedir. Patron haklidir.

Kanat Alternatifi icin Basaksehirde Formasini Cengize kaptiran DOKA nasil olur 6 ay kiralik olarak ?

Çevrimdışı atalay

A takım teknik direktörlerinin misyonu oyuncu geliştirmek değildir. Oyuncuyu gelişim/performans yaşlarında eğitmek ve A takım havuzuna sunmak altyapıdaki gelişim antrenörlerin işidir. Fakat kimi teknik adamlar mevcut performansı geliştirirken kimisi ise oyuncuyu geliştirir. Burada birçok parametre var. En önemlisi oyuncun yaş aralığı ve gelişime açık olabilmesi. Saha geometrisi yüksek, oyuncunun ihtiyaçlarını bilen ve ona uygun metotlar sunan her teknik direktör oyuncu gelişimine önemli katkı sunar. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı mylife1903

Kanat Alternatifi icin Basaksehirde Formasini Cengize kaptiran DOKA nasil olur 6 ay kiralik olarak ?
Gicik oluyorum o koca popoluya. Bize elle duzeltip gol atmisti oynak doka. Hakem kimdi o mac?

Çevrimdışı cisse557

Ayrica atanmis calisan da secilmisleri azicik dinlemelidir. Kendisine verilenler ile gerekli hedefe ulasmak ile yukumludur atanmis olan.

Verilen hedef, sampiyonluk. Malzeme, tartisilir. Simdiki durum, hoca hala potada ve buyuk favori.

Patronu dinlemeyen profilde atanmis olabilir, olur ve olacaktir ama boyle tartismalarin sonunda genelde patron hakli cikar, atanmislar icin unutulmamasi gereken bir tavsiyedir. Patron haklidir.
+1 abi seni seviyorum. Hayırlı cumalar. Forvet alın.

Çevrimdışı Çağatay

Yok dostum işin daha traji komik tarafı bu adamların futbol geçmişlerinde kanat manat olayı yok, abou mecburiyetten 1-2 maç oynamış zamanında ama Cenk dediğin adam  daha yanındakini koşarak geçemiyor o bölgeyle ilgili hiçbir formasyonu yok biz bu adamları Şenol Güneş oynattı diye yılların kanadı yaptık, zamanında Ertuğrul Sağlam'ı Toshack defansta oynamıştı bu iş ona dönecek diye yakında korkuyorum.

Tarihimize baktığımızda devşirmelerden ne gibi bir hayır geldiği net anlaşılsa aslında
bu işlere hiç girilmez.
Cenk'in olcay gibi bir sol kanat olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım sadece finising olarak iyi olabilir o kadar
Abou ya zaten girmiyorum girmek bile istemiyorum
Ama şunu da ekleyeyim atınç ın dün sol bek oynamasından daha abest olamaz abou nun kanat oynaması
Hope for the Best, Plan for the Worst

A takım teknik direktörlerinin misyonu oyuncu geliştirmek değildir. Oyuncuyu gelişim/performans yaşlarında eğitmek ve A takım havuzuna sunmak altyapıdaki gelişim antrenörlerin işidir. Fakat kimi teknik adamlar mevcut performansı geliştirirken kimisi ise oyuncuyu geliştirir. Burada birçok parametre var. En önemlisi oyuncun yaş aralığı ve gelişime açık olabilmesi. Saha geometrisi yüksek, oyuncunun ihtiyaçlarını bilen ve ona uygun metotlar sunan her teknik direktör oyuncu gelişimine önemli katkı sunar. @Yunus Emre Dökmeci
:ok: :ok:

Gicik oluyorum o koca popoluya. Bize elle duzeltip gol atmisti oynak doka. Hakem kimdi o mac?
Hatirlayamadim simdi abi :alala:

Bu Ligde tek rakibimiz Basaksehir olacak kimse dusecek falan demesin adamlarin kanat rotasyonu bile gayet iyi ve yeterli

Visca - Cengiz

Doka - Irfancan

20 Ocak 2017
Benfica, Talisca’yı sattı!

Siyah-beyazlılar, Portekiz ekibi Benfica’nın yaptığı “Monaco’dan 25 milyon euro’luk teklif aldık. Anderson Talisca’yı şimdi bırakın, bunun 5 milyon euro’sunu size verelim” önerisini geri çevirdi

Beşiktaş Talisca’ya alıştı, Talisca da Beşiktaş’a… Portekiz ekibi Benfica, Beşiktaş’la anlaşması olmasına rağmen devre arasında siyah-beyazlıların kapısını çalarak genç oyuncusunu geri istedi, üstelik üzerine 5 milyon euro para ödemek koşuluyla. Siyah-beyazlılar sezon başında Benfica’dan 1+1 yıllık kiralık olarak renklerine bağladığı Brezilyalı yıldız için Benfica’ya senelik 2 milyon euro kiralama bedeli, oyuncuya da yıllık 1.5 milyon euro garanti para ödüyor. Benficalı yöneticiler, Beşiktaş’a 20 milyon euro’luk satın alma bedelini kullanmak isteyip, istemediklerini sordu. Siyah-beyazlı yönetim ise karar vermek için 2017’nin Mayıs ayına kadar zamanları olduğunu, acele leri olmadığını iletti. Bu yanıt üzerine Portekizli yetkililer ağızlarındaki baklayı çıkardı.

ÖNEMLİ PLANLARIMIZ VAR

Benfica adına Beşiktaş’la temas geçen yöneticiler, Brezilyalı oyuncu için Monaco’dan 25 milyon euro’luk bir teklif aldıklarını ve bunu değerlendirmek istediklerini ilettiler. Portekizli yetkililer bununla da kalmadı ve bizzat Başkan Luis Felipe Vieira’dan aldıkları yetkiyle ilginç de bir teklif getirdiler. Eğer Beşiktaş, Talisca’nın kiralık sözleşmesini feshederse, Monaco’dan alınacak 25 milyon euro’luk bedelin 5 milyon euro’su kendilerine verilecek; üstelik 2 milyon euro’luk kiralama bedelinin yarısından da feragat edecekti. Benficalı yetkililer Beşiktaş’ın bu teklifi kabul edilmesini beklerken siyah-beyazlılar, “Talisca’yı bırakmayı düşünmüyoruz. Rakamın hiçbir önemi yok. Bizim Talisca’yla ilgili çok daha önemli palanlarımız var” yanıtını verdiler.

Haberin Kaynağı: Fotomaç

Çevrimdışı Necmi

Hangi şişkinlik abi? Babel alınmasa Olcay, Kerim ve Q7 vardı kanatlarda, Aras kadroya bile girmiyordu. 3 kişi mi şişkinlik yaratıyordu?

O zaman hocaya kaleci ve defanstaki şişkinliği ne yapacağız diye kimse sormamış mı acaba?

Fabri
Tolga
Utku
Beck
GG
Marcelo
Rhodolfo
Tosic
Atınç
Mitrovic
Adriano

sakat olduğu için Caner'i yazmıyorum.

5 kişilik yer için 11 kişi var, Ersan gelse 12 kişi olacak..
kalede ne şişkinliği var bir takımın 3 tane kalecisi olur biri genç olur. Kiradan dönecekleri düşünüyorsan
bunu döndüğünde düşünürüz.
bizim kanat ve orta saha dışında şişkinliğimiz yok kadroya girmiyor dediğin aras sakattı şimdi kanatta azaldı.
kalecileri sayıp laf demogajisi yaparak kendini haklımı gösteriyorsun çıkart onları dört mevkiye 8 kişi
demek oluyor. yeterlimi hayır konu savunma hattıysa yeterli değil bir takımın en çok sakat veren
bölgesinden bahsediyoruz. İki stoperi sakat vermek hiçde hafif bir olasılık değil kanatlarda ya sakatlanırlarsa
deyip sonra stopere gelince bunlar fazla demek kendinle çelişmektir. Bir takımın savunma hattı en zengin olması
gereken yerdir. Son beş yılımızı irdelersen ordan sürekli sakat verdiğimizi görürsün. Nerdeyse bütün ciddi sakatlıklarımız
savunma hattında oldu. Her sene minimum bir oyuncu sezon kapatıyor. birde en fazla kart görme olasılığı olan
bölgede savunma hattı.

Çevrimdışı Necmi

20 Ocak 2017

Siyah-beyazlılar, Portekiz ekibi Benfica’nın yaptığı “Monaco’dan 25 milyon euro’luk teklif aldık. Anderson Talisca’yı şimdi bırakın, bunun 5 milyon euro’sunu size verelim” önerisini geri çevirdi

Beşiktaş Talisca’ya alıştı, Talisca da Beşiktaş’a… Portekiz ekibi Benfica, Beşiktaş’la anlaşması olmasına rağmen devre arasında siyah-beyazlıların kapısını çalarak genç oyuncusunu geri istedi, üstelik üzerine 5 milyon euro para ödemek koşuluyla. Siyah-beyazlılar sezon başında Benfica’dan 1+1 yıllık kiralık olarak renklerine bağladığı Brezilyalı yıldız için Benfica’ya senelik 2 milyon euro kiralama bedeli, oyuncuya da yıllık 1.5 milyon euro garanti para ödüyor. Benficalı yöneticiler, Beşiktaş’a 20 milyon euro’luk satın alma bedelini kullanmak isteyip, istemediklerini sordu. Siyah-beyazlı yönetim ise karar vermek için 2017’nin Mayıs ayına kadar zamanları olduğunu, acele leri olmadığını iletti. Bu yanıt üzerine Portekizli yetkililer ağızlarındaki baklayı çıkardı.

ÖNEMLİ PLANLARIMIZ VAR

Benfica adına Beşiktaş’la temas geçen yöneticiler, Brezilyalı oyuncu için Monaco’dan 25 milyon euro’luk bir teklif aldıklarını ve bunu değerlendirmek istediklerini ilettiler. Portekizli yetkililer bununla da kalmadı ve bizzat Başkan Luis Felipe Vieira’dan aldıkları yetkiyle ilginç de bir teklif getirdiler. Eğer Beşiktaş, Talisca’nın kiralık sözleşmesini feshederse, Monaco’dan alınacak 25 milyon euro’luk bedelin 5 milyon euro’su kendilerine verilecek; üstelik 2 milyon euro’luk kiralama bedelinin yarısından da feragat edecekti. Benficalı yetkililer Beşiktaş’ın bu teklifi kabul edilmesini beklerken siyah-beyazlılar, “Talisca’yı bırakmayı düşünmüyoruz. Rakamın hiçbir önemi yok. Bizim Talisca’yla ilgili çok daha önemli palanlarımız var” yanıtını verdiler.

Haberin Kaynağı: Fotomaç
iyi sıkmışlar :evillol:

Bu arada REKABET Becke baya yaramis ben dun Becki beğendim Hucumcu Bek hatta Kanat gibi oynadı mac boyunca bunu yaparken Savunmasini da iyi yapti..

Çevrimdışı cursedofdragon

transfermarkt bize lucas pratto diye birini yazıyor.

%35 diyor ancak.

http://www.transfermarkt.com.tr/lucas-pratto/profil/spieler/59596

Ts Casaresten vazgeçmiş

Rhodolfo - Yusuf takasi gündemdeymiş

Ben fitim Win-Win :tabe:

Belki uzerine bir 500.000 € aliriz yada 2.5 milyon € ya direkt satalim

Çevrimdışı Necmi

kimse profesyonel hayatı bilmediği için zaten böyle konuşuluyor.
Patron kaderiyle oynar koyduğu bedel büyüktür ve hata yapma lüksü yoktur.
ve karar alırken bütüne bakarak geniş perspektifte yarınıda düşünerek alır.
atananlar günü düşünür. Zaten o nedenle her zaman en doğru karar patrondan çıkar.

Beşiktaş Jackson Martinez icin girisimlere basladi

Ntvspor

Etiketler: