2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348567 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

7 8 de verilebilir.

Q7 + bir miktar para da olabilir
Hem takimlarinin reklami vizyonu iste bişeysi filan hep oooo oooo nasi yukselir hemide
Q7 de orada bi kamp yer oohhh mis
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

veremiyoruz FFA'dan dolayı :)

FFP dewam ediyor ama
Sattigin kadar al olayi bu sezon sonu bitmiyor muydu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q7 + bir miktar para da olabilir
Hem takimlarinin reklami vizyonu iste bişeysi filan hep oooo oooo nasi yukselir hemide
Q7 de orada bi kamp yer oohhh mis
Kamp yemeden olmaz abi daha boyko kamp yemedi, kamp yerse boykoyu da ekleriz ona süper olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

FFP dewam ediyor ama
Sattigin kadar al olayi bu sezon sonu bitmiyor muydu

ee bitmedi ki daha yazın bitiyor.

Çevrimdışı Çağatay

ee bitmedi ki daha yazın bitiyor.

Tamam bizde yazin aliriz
Tatilini yapsin gelsin
Hatta marmarise filan gelsin gezdirelim
Bi raki masasinda da imzayi attiririz

Çevrimdışı Çağatay

Kamp yemeden olmaz abi daha boyko kamp yemedi, kamp yerse boykoyu da ekleriz ona süper olur.

Boyko da gitsin onla birlikte hakkaten
Bu sene iyi takas yapti yalniz
Cok adam var takaslik

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bilir arkadaşlar
Ben duyum kasmak için birşey yazmıyorum
Bilgi yazıyorum
Eto için de yazdım, rakitsy vs için de. Etonun olmayacagını ilk gün yazdık, 38life la beraber
Bakım şimdi haber giriyo beşiktaş siteleri
Rahat olun.
Benim adımı karıştırma ben duyum vermem :evillol:
kendini ateşe attın benide atma :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Algı demişken şu Ntvspor kırmızı çizgi programı diye bir program ben böyle algı böyle saçmalık görmedim. Mehmet ayan ağız yüz oynatmadan konuşamıyormu acaba.

Hıncal'ın gençliğinin çok kötü iki kopyasını görüyorum o programda

Çevrimiçi Necmi

Ben Ekiciyi istemeyen taraftayım açık ve net hiç istemiyorum ama Olcay o paraya gidesiye yerine ne alırsak kar gözüyle baktığım için mantıklıdır. Başkan bu polemiklerede girmesin Aziz yıldırım seviyesine inmesin bu üzer bizi gerek yok böyle birşeye son olur umarım derslerini almışlardır.
polamiklere girmesin tabi vurdumu oturtsun renkliler çok zorda
ve bu haldeyken en ufak bir nefes almalarına soluklanmalarına bile fırsat vermesin
bu hem hesap dürmedir hemde onları boğduğun sürece pasta bir tek sana kalır
nasıl yıllarca Beşiktaşın zorluklarından sürekli darbe vurup pastayı ikisi paylaştıysa
sıra bizdebu iş menfaat işi bir yerde bir kaybedersin diğer yerden on kazanırsın
fener seneye oyuncu satmadan transfer yapamayacak bir kuruş bile harcayamayacak
ya önemli bir oyuncusunu satacak transfer yapsın yada aynı kadroyla dahada zayıflayarak devam edecek
birde eline para geçse önceliği lensi almak olacak alıcısı çıkmazsa ucuza kapatır ama onların verdiğinden fazla
verdiğin anda ingilizler hatır falan dinlemez fenerin bizimle başedebilecek bir gücü kalmadı.
Fener can çekişiyor bizim yapmamız gereken belli bu oyunun kurallarını biz koymadık kuralı koyanı kendi
kuralıyla boğmak gerekir.

Çevrimdışı anilsevim

Benim adımı karıştırma ben duyum vermem :evillol:
kendini ateşe attın benide atma :bandit:

Eyw abi ihale bende 👍
Ben ekici konusundan bagımsız dedim
Sürekli duyum kasan tip değilim hani onu bilirsin manasında
Ama anlaştık sıkıntı yok, burdayız :)
İyi geceler abi
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Librarius

Ekici hamlesi Fenerbahce'yi psikolojik olarak bitirme girisimidir. Caner ve Gokhan Gonul'u bedavaya sokup almamiz FB'de travmaya sebep olmustu. Daha bu travmadan kurtulamamisken Ekici hamlesinin gelmesi FB'yi iyice sersemletecek. Hele hele yaz doneminde Lens'i de alirsak FB'yi resmen bitiririz.

Bu sene sampiyon olursak 5 sene ust uste sampiyonluk elde etmemiz isten bile degil. Bu sene sampiyon olmamiz oldukca elzem bu yuzden.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Ekici hamlesi Fenerbahce'yi psikolojik olarak bitirme girisimidir. Caner ve Gokhan Gonul'u bedavaya sokup almamiz FB'de travmaya sebep olmustu. Daha bu travmadan kurtulamamisken Ekici hamlesinin gelmesi FB'yi iyice sersemletecek. Hele hele yaz doneminde Lens'i de alirsak FB'yi resmen bitiririz.

Bu sene sampiyon olursak 5 sene ust uste sampiyonluk elde etmemiz isten bile degil. Bu sene sampiyon olmamiz oldukca elzem bu yuzden.
kesinlikle öyle 3 yıl bonservise takılacak bu her sene kan kaybetmesi demek
pahalıyı satıp ucuzu almak zorunda elde satış değeri olan bir kjear var. oda sözde
o nedenle asla kaliteli oyuncuyu ucuza almasına müsade etmemek gerekiyor. 3 yıl
feneri silersin ondan sonra toparlanması zaten 2 yıl sürer rahatta haraket edemeyecek
gs ye gelince ceza aldığı ama açıklanmadığı söyleniyor onlarda toparlayamaz önümüzdeki
5 yılı kazanmak çok önemli şampiyonluk sadece sahada kazanılmıyor. UEFA 20 kritik kulübü
açıkladı fener birinci gs üçüncü ve listede Beşiktaş yok buda bize beş yıl rakipsiz gideriz diye
söylüyor bunu başardığımız anda zaten bize yanaşamazlar bile
Başkan bunun için üç yıl bekledi.
şimdi ağlıyorlar ve daha çok ağlayacaklar.

Çevrimiçi Necmi

lensi almak önemli değil önemli olan ucuza almamalarını sağlamakyazın bizim sınırımız yok ama onların var.
buda her hamleyi bir adım önde götürmek demektir. lensin sunderland küme düşerse transferim daha kolay olur sözü
aslında bizim için çok iyi oldu. Transfer dönemi ingilizler bu lafı unutmayacaklardır. :evillol:

Çevrimdışı Librarius

kesinlikle öyle 3 yıl bonservise takılacak bu her sene kan kaybetmesi demek
pahalıyı satıp ucuzu almak zorunda elde satış değeri olan bir kjear var. oda sözde
o nedenle asla kaliteli oyuncuyu ucuza almasına müsade etmemek gerekiyor. 3 yıl
feneri silersin ondan sonra toparlanması zaten 2 yıl sürer rahatta haraket edemeyecek
gs ye gelince ceza aldığı ama açıklanmadığı söyleniyor onlarda toparlayamaz önümüzdeki
5 yılı kazanmak çok önemli şampiyonluk sadece sahada kazanılmıyor. UEFA 20 kritik kulübü
açıkladı fener birinci gs üçüncü ve listede Beşiktaş yok buda bize beş yıl rakipsiz gideriz diye
söylüyor bunu başardığımız anda zaten bize yanaşamazlar bile
Başkan bunun için üç yıl bekledi.
şimdi ağlıyorlar ve daha çok ağlayacaklar.

FB yonetimi ve lobisi durumun vehametinin farkinda oldugu icin mutemadiyen Besiktas'a saldiriyorlar. Bu sene sampiyon olmamiz demek diger iki rakibimizin kaosa girmesi demek. Aziz Yildirim ve surekasi bu yuzden var gucuyle Besiktas uzerine oynuyor.
Fikret Orman bu anlamda gercekten zeki bir baskan. Perde onunde konusmak yerine perde arkasinda icraat yapiyor.

Lens konusuna gelince, dedigin gibi bizim almamiz sart degil. Yeter ki FB'ye ucuza kaliteli adam aldirmayalim.

Buyuk hatalar yapmazsak, insallah 5 sene ust uste sampiyon olacagiz...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Kureklerimizi ovuşturarak yeni duyumcularimizi bekliyoruz :D
Foruma girdigimde kuregini ovusturuyordu, polis bey, sonra bu, bu ve bu ucu birden yani, gomduler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapalı kapılar ardında Antalya'nın Fenerbahçeli başkanına, Fenerbahçe yönetiminin Eto'o'yu Beşiktaş'a vermemesi için telkinde bulunmasına karşılık Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın intikamını Ekici ile aldığı konuşuluyor.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan'ı 200.000 Euro gibi ucuz bir rakama Trabzonspor'a gönderen Beşiktaş Yönetimi, Ekici'nin Fenerbahçe'ye gönderilmemesi için Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan söz aldığı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
Dise dis

Goze Göz

Kana kan

Azizin hakkindan gelecek bir Baskanimiz var artik !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kartal Ç

fanatikte çıkan 170 ml dolar kredi alınacak borçlar tek kaleme indirilip temlikler kaldırılacak haberi doğru mu acaba?
ayrıca 170 karşılığında neyi ipotek ettik acaba stadın maliyetinden fazla :lol:

Çevrimdışı atalay

Ligde oynayan 145 maçta 4800 faul yapılmış. Maç başına 33 faul. Toplam 690 sarı kart gösterilmiş. Bu da neredeyse 7 faulden yalnızca 1'inin sarı kart ile cezalandırılması demek. Kaldı ki bu kartların önemli bölümü disiplinden doğan ihtarlar. Yani bu sayı görünenden bile daha yüksek.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş; 88 isabetli, 90 isabetsiz şut girişiminde bulunmuş. %49,4 şut isabetine, 28 gole ve %15,7'lik gole çevirme yüzdesine sahip. Ligde attığı gol ve gole çevirme yüzdesi açısından ise dördüncü sırada. Rakamların dışında genel izlenimim; birkaç sezondur en doğru pası kovalayan ve şut üzerinden oyunlar oynamayı pek tercih etmeyen bir ekip için sezonun ilk yarısındaki üretkenlik bazı maçların dışında yeterli seviyede. Fakat karar kalitesi ve final pozisyonlarını oynama becerisi düşük oyuncular sebebiyle ortaya çıkan yüzdeler tatmin edici değil. Bunun kadar da yüzdelere ve rakamlara yansımayacak bir üretim kalitesi sorunu var. Bunun nedenleri de olukça açık.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2017, 13:23:48 atalay ]

Çevrimdışı bjk4ever

Çok garip bir taraftarımız var. Mitroviçi 4.2 ye alınca çok para vermiş oluyoruz 1 milyona alsan iyi olsa bırakmazlardı 1 milyona oluyor. Siparişi verin şunu alın diye fiyatıda şunu geçmesin maaşıda bu olsun. Bedava ersanda beğenilmiyor.olcayın ben gitmesine karşıydım ama bazı arkadaşlar olcayın beşiktaşta oynayacak kalitede oyuncu olmadığını düşünüyorlar ama fiyatına takmışlar.olcayı kaç paraya aldık kaç yaşındaydı kaç paraya verdik kaç yaşında.

Bence gariplik daha ziyade sende, veya elestirileri anlayamamissin.

Mitrovic'e 4.2 cok denmiyor. Kulubun kisitli butcesi varken neden ihtiyaci olmayan bir tipte adami simdi bu kadar para verildi deniyor. Ki Mitrovic'e bu kadar para verdigimiz icin forvet transfer edemiyoruz, bunu anlamak zor mu?
Ersan begenilmiyor degil. Sadece daha yeni stoper almisken (ki daha kiralik P.Franco ve Milosevic de var) ve stoper rotasyonu bu kadar bolken gereksiz olarak goruluyor. Gayet mantikli bir elestiri.
Olcay'i sanirim 500.000 euro civari bir bonservis bedeliyle almistik, 200.000 euro'ya sattik. Ama alirken kimsenin tanimadigi 2. Bundesliga oyuncusu iken giderken buyuk bir takimda 100 civari mac oynamis, fena olmayan istatistikler ortaya koymus, parmaginda sampiyonluk yuzugu olan milli oyuncu olarak gitti (ne kadar formsuz olsa da). Aradaki fark ortada. Olcay istatistiklerini yapmis, milli takimda oynayan bir oyuncuyu bir Anadolu kulubunden kaca alirsin? 4-5 milyondan asagi birakmazlar.

Çevrimdışı bjk4ever

Ayrica Ekici meselesinde anlamadigim olay su. Surekli Olcay'in transferinin parcasi olarak gorunuyor. Eyvallah, ama oyle olsa Ekici de imza atmadan Olcay gidemezdi. Olcay gitti hatta macta oynadi hala Ekici transferin parcasi deniyor? En azindan kagit uzerinde oyle degil. Haaa, siz soz moz derseniz ben de derim ki hangi kulupte veya yoneticide soz, namus gibi kavramlar kaldi? Antalya baskaninin yaptiklarini gormuyormusunuz? Veya diger Anadolu kuluplerinin? Bence BJK+TS rest cekti, ama Mehmet Ekici diretirse ve gerekirse 6 ay oynamayip bedava giderim derse ben Trabzon'un kesinlikle cark edecegini dusunuyorum. O zaman ya 500.000-600.000 bin ne olursa artik alip Fener'e verirler ya da 6 ay kullanirlar sonra gider Fener'e, ama bence kesinlikle satarlar devre arasinda. Sen de Besiktas olarak hicbirsey deme hakkina sahip olmazsin. Niye bu kadar amatorce yonetiliyoruz anlamiyorum.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ekici olayı Beşiktak+Trabzon arasında danışıklı dövüş olayı olabilir. Fenere footbollcu kaptırmamak ve güçsüz kılmak adına yapışmış bir adım gibi görünüyor ki oldukça akıllıca bir adım olur. Fenerin gardını iyice düşürmek adına önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Bizim ihtiyacımız yok ama alalım verelim Trabzon da yarım sezon daha oynasın. Fener bu ara zaten daha saldırgan olmaya başladı, Beşiktaş  transferi, hakem kararları, Şenol Hoca yerine Jesus hamleleri gibi bir dünya şişirme haber servis ediliyor ve üstüne Eto olayını da koyunca bunlara fırsat varken gün yüzü göstermemek gerekiyor.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
19 Aralık 2016, 11:51:44 »
Bu takımın pas temposu düştü. Çünkü oyunun merkezine etki eden isimlerin topla vedalaşma süreleri kısadan uzuna, oyun hızını arttıran isimlerden düşüren oyunculara doğru değişim gösterdi.

Beşiktaş, sezonun ilk yarısında yaptığı 7718 ve %85'lik isabetli pas yüzdesiyle öne çıksa da takımın yerleşik savunmalara karşı pas temposunun düşmesinden dolayı bu gösterişli rakamların pratikte yeterli bir karşılığı yok.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 13:44:37 atalay ]

Çevrimdışı cisse557

Biz neden hep öncelikli olmasi gerekeni sona bırakıyoruz anlamıyorum. Stoperden çok forvete ihtiyacimiz var. Mitrovice 4 verip maliyetli diye forvetten vazgececek duruma geliyoruz. Ne yapıyorsunuz Umut bey?

Etiketler: