2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350483 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Bize 5 olur mu ?
Yada şöyle sorayim
Bize kapiyi kactan acarlar
10dan açarlar 15te biter. :) :) :)

Çevrimdışı anilsevim

Necmi abi bilir arkadaşlar
Ben duyum kasmak için birşey yazmıyorum
Bilgi yazıyorum
Eto için de yazdım, rakitsy vs için de. Etonun olmayacagını ilk gün yazdık, 38life la beraber
Bakım şimdi haber giriyo beşiktaş siteleri
Rahat olun.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Çağatay

Forum gözünde duyumcu = gömülecek yeni kurban

Kureklerimizi ovuşturarak yeni duyumcularimizi bekliyoruz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

Kapalı kapılar ardında Antalya'nın Fenerbahçeli başkanına, Fenerbahçe yönetiminin Eto'o'yu Beşiktaş'a vermemesi için telkinde bulunmasına karşılık Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın intikamını Ekici ile aldığı konuşuluyor.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan'ı 200.000 Euro gibi ucuz bir rakama Trabzonspor'a gönderen Beşiktaş Yönetimi, Ekici'nin Fenerbahçe'ye gönderilmemesi için Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan söz aldığı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimiçi murat

Ne alaka?
Seninle alakalı değil biz alıyorsak kesin eleştirilecek bir yanı oluyor. Ya pahalı ya oyuncu kötü oluyor. Ya takıma uygun isim olmuyor.bizim almadığımız veya alamadığımız yada gelmeyen oyuncular ise dünya yıldızı olacak sanılıyor.transfer işinde bir sürü yanlışlıklar yapılıyor bunlara katılmakla birlikte malesef türk futbolundaki yanlışlıklarda birden düzelecek gibi değil.

Çevrimdışı anilsevim

Uefa en riskli kulupler listesini acıkladı
Fb ilk sırada, gs 3
Arkadaşlar rahat olun
Türk futbolu uzun yıllar elimize bakacak
Biz oyalanmıyalım ekici vs ile
Bitmiş iş onlar
Büyük düşünelim. Sarışınlar bokunda debeleniyo su an
Basın da son algılarını oynuyo
Yazdan itibaren ne algı kalır ne sarışın. Darmadağın olacaklar

Çevrimdışı Çağatay

10dan açarlar 15te biter. :) :) :)

2 yillik kiralayalim o zaman 20m de opsiyon koysunlar madem zaten alamayacaz umitlenmeyelim 2 sene oynayip gitsin
Tadi dimaaamizda kalsin

Çevrimdışı anilsevim

Kapalı kapılar ardında Antalya'nın Fenerbahçeli başkanına, Fenerbahçe yönetiminin Eto'o'yu Beşiktaş'a vermemesi için telkinde bulunmasına karşılık Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın intikamını Ekici ile aldığı konuşuluyor.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan'ı 200.000 Euro gibi ucuz bir rakama Trabzonspor'a gönderen Beşiktaş Yönetimi, Ekici'nin Fenerbahçe'ye gönderilmemesi için Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan söz aldığı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Ama yazdık bunları kaç gün önce
Lütfen :)

Çevrimiçi murat

Sevinirim, ama is cididiye binip solbek veya santrofor konusu skntiya girdiginde oynatmaktan vazgecer.

Ve yedek solbek yokken, santorofor eksigi varken oncelik burda olmali.
Yedek solbek nedir. Tr liginde adriano yoksa beck o davyoksa tosiç veya ersan oynasın o kadarda elzem değil.daha ciddi sıkıntımız santrafor.

Çevrimdışı 38life

Bilgi yazıyorum
Eto için de yazdım, rakitsy vs için de. Etonun olmayacagını ilk gün yazdık, 38life la beraber
Rahat olun.

Aynen şuan yasaklı site senin söylediğini yazdı. Ama yazılı değil sözlü bir anlaşma olarak yazdılar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2017, 23:53:28
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bilgi yazıyorum
Rahat olun.

Allah razı olsun kardeşim @anilsevim

Şu Ekici bilgilerin baya yüreğime su serpti . Sarışınlara gitmesin artık bir izzet-i nefis mücadelesi oldu bu bizim camia için.

Olcay bu yüzden bu kadar beleşe gitti demek ki ;)

Çevrimdışı Kalyoncu

Uefa en riskli kulupler listesini acıkladı
Fb ilk sırada, gs 3
Arkadaşlar rahat olun
Türk futbolu uzun yıllar elimize bakacak
Biz oyalanmıyalım ekici vs ile
Bitmiş iş onlar
Büyük düşünelim. Sarışınlar bokunda debeleniyo su an
Basın da son algılarını oynuyo
Yazdan itibaren ne algı kalır ne sarışın. Darmadağın olacaklar
Algı demişken şu Ntvspor kırmızı çizgi programı diye bir program ben böyle algı böyle saçmalık görmedim. Mehmet ayan ağız yüz oynatmadan konuşamıyormu acaba.

Çevrimiçi Mehmet57

Yedek solbek nedir. Tr liginde adriano yoksa beck o davyoksa tosiç veya ersan oynasın o kadarda elzem değil.daha ciddi sıkıntımız santrafor.

Yok ki. Ozaman Necip'i de oynatalim. Daha sagbekte dogru durust performans veremeyen Beck'i solbek koymak futbol katliami. Cok yanlis pozisyon aliyor.

Tosic icin gecen sezonun son maci (Konya) ve Super Kupa macini hatirlamaniz yeter.

Adriano sakatlanirsa cok ciddi sorun yasariz. Iki oyuncu da sart, bu yuzden Rhodolfo + Aras gider buyuk ihtimalle.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ama yazdık bunları kaç gün önce
Lütfen :)
Ben Ekiciyi istemeyen taraftayım açık ve net hiç istemiyorum ama Olcay o paraya gidesiye yerine ne alırsak kar gözüyle baktığım için mantıklıdır. Başkan bu polemiklerede girmesin Aziz yıldırım seviyesine inmesin bu üzer bizi gerek yok böyle birşeye son olur umarım derslerini almışlardır.

Çevrimdışı atalay

Çıplak gözle yapılmayan bir scouting pek sağlıklı olmasa da Matej var. @MUSTAFA_ | Bilmiyorum. Fakat bu oyuncu için gözden çıkarılabilecek bir miktar. @Çağatay Danışmanlık şirketinin Nice takımına sattığı birçok oyuncu var. Fransa temsilci Aboubakar'ın da menajeri olan Fabrice Picot.   
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2017, 00:05:18 atalay ]

Çevrimdışı anilsevim

Algı demişken şu Ntvspor kırmızı çizgi programı diye bir program ben böyle algı böyle saçmalık görmedim. Mehmet ayan ağız yüz oynatmadan konuşamıyormu acaba.

Ntvspor bitti hocam
Baba adamlar zaten gitii, Senin yazdıgın adamlar yokluktan 3-5 liraya eyw eden maymunlar
Kadro küçüle küçüle 3-4 kişi kaldı
Muhabir adam, bi bakıyosun haber  sunuyo :)
O yüzden ciddiye almamak lazım, ntvspor da bitti artık. Şahenk zaten satacak. O yüzden bu durumlara düştüler, telegol tadında programlar başladı
Gültekin hariç selam vermem :)
Son demleri kanalın. Azizin bi kolu daha kırılacak

Çevrimdışı anilsevim

Seni değil @anilsevim dostumuzu kastetmiştim aslında.

Takılıyorum tabii, laf sokma amacıyla değil. İyi biliyorum ne kadar oynadığını bu sene.

Badstuber'in oynadığı Şampiyonlar ligi maçı gruptan çıkmayı garantiledikleri Rostov'a karşıydı ve 3 tane yediler.  :)

Onun dışında bu sene 127 dakika süre aldı, o 127 dakikanın da 90 dakikası Bayern'in amatör küme takımıylaydı.

Geçen sene de sadece 5 maç ilk 11 oynadı, sonra yine ayak bileğini patlattı.

Almanlar'da garip bir vefa ve milliyetçilik var, bu kadar ısrarcı olmalarının sebebi bu olsa gerek.

Sözleşmesini 1 sene uzatıp Schalke'ye kiraladılar, muhtemelen maaşını da Bayern veriyordır.

Orada da 4-5 maç oynarsa yine bir yerlerini sakatlar.

Bak simdi görüyorum :)
Shalke de izliyelim 2. Devre
Sonra yorumlayalım :)
Simdilik kalsın bu konu :)

Çevrimdışı Savaş

Ben Ekiciyi istemeyen taraftayım açık ve net hiç istemiyorum ama Olcay o paraya gidesiye yerine ne alırsak kar gözüyle baktığım için mantıklıdır. Başkan bu polemiklerede girmesin Aziz yıldırım seviyesine inmesin bu üzer bizi gerek yok böyle birşeye son olur umarım derslerini almışlardır.

İnsin kardeşim insin. Efendilik bir yere kadar. O Antalya açılışındaki olayın intikamı olacak bir şekilde birilerine. Aynı olayı Azize yapabilir miydi bunlar? Yer miydi?

Madem öyle, g.te g.t diyeceğiz bizde. Yeter bu kadar efendilik.

Çevrimdışı anilsevim

İnsin kardeşim insin. Efendilik bir yere kadar. O Antalya açılışındaki olayın intikamı olacak bir şekilde birilerine. Aynı olayı Azize yapabilir miydi bunlar? Yer miydi?

Şu an renkli forumlara girin
Ekici gelmezse öldük bittim modundalar
Nerelerinden soluyolar belli değil, biliyolar alamıcaklar da kimseyi, şampiyonluk kaçtı havasındalar
Aynen oyle, Fikret başkan insin, inlerine girsin :)

Çevrimdışı cursedofdragon

aynen  :ok:

Çevrimdışı Çağatay

Çıplak gözle yapılmayan bir scouting pek sağlıklı olmasa da Matej var. @MUSTAFA_ | Bilmiyorum. Fakat bu oyuncu için gözden çıkarılabilecek bir miktar. @Çağatay Danışmanlık şirketinin Nice takımına sattığı birçok oyuncu var. Fransa temsilci Aboubakar'ın da menajeri olan Fabrice Picot.

Hayir yani mitrovice 4.2 verilebiliyorsa
Vlasice 5 hayli hayli verilmesi lazim
Hatta 6 bile verilir

Çevrimdışı cursedofdragon

Hatta 6 bile verilir

veremiyoruz FFA'dan dolayı :)

Çevrimdışı Çağatay

Ntvspor bitti hocam
Baba adamlar zaten gitii, Senin yazdıgın adamlar yokluktan 3-5 liraya eyw eden maymunlar
Kadro küçüle küçüle 3-4 kişi kaldı
Muhabir adam, bi bakıyosun haber  sunuyo :)
O yüzden ciddiye almamak lazım, ntvspor da bitti artık. Şahenk zaten satacak. O yüzden bu durumlara düştüler, telegol tadında programlar başladı
Gültekin hariç selam vermem :)
Son demleri kanalın. Azizin bi kolu daha kırılacak

O degilde spor adina ulkede izlenecek bir kanali gectim bir program kalmadi
Genel ulke sporu gibi medyasi da her gecen gun tam hizla geriye gidiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hatta 6 bile verilir
7 8 de verilebilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pazartesi osmanlı torunlarını dağıtmamız lazım