Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2261712 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimiçi Necmi

Kgb abi
Bolumu ne @ZEKI abinin kimyayi tutturdum mu?
Ama @MURAT abinin memleketi lazim eskisehir, gaziantep gibi galiba, kesin orta asyadan turk kani var
yok bölümü ıskaladın :D
murat kastmonulu olması lazım

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ayrica senden de yasini duzgun girmeni rici edicim litfin, tas catlasa o sufat 40-42
:bandit: :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

yok bölümü ıskaladın :D
murat kastmonulu olması lazım
@Necmi abi @Geovani abinin motoru da bildim ya harleydir ya da yamaha virago, cok cool cok janti
@KUMANOVALI abim de ise banka muduru havasi var
Ekip iyiymis sizin
Bu @Geovani ile @ahmet türken abilerimiz neden girmiyorlar foruma yoksa onlarin da gizli whatsap gruplari mi var?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi @Geovani abinin motoru da bildim ya harleydir ya da yamaha virago, cok cool cok janti
@KUMANOVALI abim de ise banka muduru havasi var
Ekip iyiymis sizin
Bu @Geovani ile @ahmet türken abilerimiz neden girmiyorlar foruma yoksa onlarin da gizli whatsap gruplari mi var?
giriyorlar ama dedin ya cool onlar sadece okuyorlar tarzları böyle :D

Çevrimdışı mylife1903

giriyorlar ama dedin ya cool onlar sadece okuyorlar tarzları böyle :D
Bu kadar turtuklemeye iki kelime yazarlar abi artik, @ZEKI abi ucagi bekliyor herhalde yazmak icin
@Hasan Tahsin abidir forumun okuyucusu, big brother adam resmen, her basligi okudugunu goruyorum, arkadas listesine ekledim oni, ampul gibi cakiyor forum basliklarinda, nerede yeni mesaj okuyor ama az yaziyor. @sozkul abi de cok okuyor ama o yaziyor

Çevrimiçi murat

Abi resmi actim gene okuzluk bende galiba anlayamadim
Simdi fotografta selfi kolu @MURAT abinin galiba, onun gozler cekik senin gibi tatara benziyor
Seni tanidim @Necmi abi
Senin solunda oturan zincirli metalci abiyi anlayamadim hem sakalli hem saci uzun cok janti bir abimiz harley le gelmis herhalde, sacim olsa o model olurdum ama muzik zevkimiz o abimle ayni gibi duruyor
Ayakta seni sarmalayip koruyan kizil sacli abimizi de bulamadim
Kaya cilingiroglunun yakisikli versiyonu bir abimiz var selfi ceken @MURAT abinin yaninda, super cool
Ha o kareli gomlekli abi de benim baska bir anne babadan olan ikiz kardesim oluyor, biraz diyet yapti mi benim dublor o kare gomlekli abiye diyorum, bak abi bir gun cumhurbaskani falan olursun, diktator olursun hemen ileti gonder bosuna dublor arama sakallari biraz kisalttip 5-6 kilo aldim mi islem tamam, ulan aynaya bakar gibi oldum bu kadar mi olur

benim geçmiş biraz karışık @mylife1903  baba tarafım batum civarı ama orayada ortaasyadan gelmişler anne tarafı çerkes .bir taraf zileden göçmüş.o zileden göçen dede fazla takılmamış buralarda sovyet ülkelerinde fink atmış.fink atmış derken fink ne atmıştı be.

Çevrimiçi murat

@mylife1903  dur aklımı karıştırdın :alala:
en arkadaki ayakta gri tsortlü olan benim zaten kızıl olan yani :bandit:
sarıldığım iki kişi sol kolumdaki gözlüklü olan @ZEKI  sağ kolumdaki mavi kareli gömlekli olan @KUMANOVALI
en soldaki zincirli olan siyah tsortlü @Geovani  evet motorla geldi :D
kırmızı tsortlü olan @ahmet türken   selfiyi çekende @MURAT
resimdeki tek tatar benim :D
abi benimde tatar olma ihtimalim var.

Çevrimdışı mylife1903

benim geçmiş biraz karışık @mylife1903  baba tarafım batum civarı ama orayada ortaasyadan gelmişler anne tarafı çerkes .bir taraf zileden göçmüş.o zileden göçen dede fazla takılmamış buralarda sovyet ülkelerinde fink atmış.fink atmış derken fink ne atmıştı be.
Dedim ama yanilmam ben yahu gozler ele veriyor @MURAT abi batum tarafindan kan varsa cene civarinda bazi sakallar kizil cikar tek tuk

Çevrimiçi murat

Dedim ama yanilmam ben yahu gozler ele veriyor @MURAT abi batum tarafindan kan varsa cene civarinda bazi sakallar kizil cikar tek tuk
bizim ailenin çocuklarının yarısı kızıl yarısı esmer olur.köyün 3 mahallesi var biri çerkes biri gürcü biride türk.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stad bitince burası muhabbet cafeye dönmüş :evillol:

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

fotolar için tesekkur ederim @ihsan abi @Necmi abi hala çalismalar duzeltmeler var cevre duzenlemesinde gorunen temmuz agustosta duzenlemeler surecek 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi
Yeni açık, nuaralı köşeye, çatı kolonlara file gerilmiş. Dikkatini çekti mi?
Deplasman tribünü için mi acaba?  :alala:

evt abi bayadir var orda 3.mactan once benim dikkatimi cekmisti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Stada helikopter inme videosu var nette , zeminde bir sıkıntı var mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı cagdas44

Stada helikopter inme videosu var nette , zeminde bir sıkıntı var mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?

Ortada dolanan bir video var ama görüntü yok karanlık ses ve küfürler var net değil inme olasılığı düşük

Çevrimdışı Unalll

St pauli sahaya çıkış koridoru adamlar yapıyor keşke stadın her şeyinde taraftarında fikri alınsaydı ahh

Çevrimdışı anılnr

St pauli sahaya çıkış koridoru adamlar yapıyor keşke stadın her şeyinde taraftarında fikri alınsaydı ahh
Bence bizimki çok daha güzel.

Çevrimdışı brci

filmlerdeki striptiz kulüplerinin girişleri gibi  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gerçekleri de öyleymiş bi arkadaş söyledi :iblush:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

sahayamı giriyorlar pavyonamı :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı İhsan

Adı üstünde 'ST. PAULI'
Burayı bilen bilir  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sergen

Öncelikle herkese merhaba

Yarın bir günlüğüne İzmir'den İstanbula gideceğim. Gitmişken tabiki stada uğrayacağım. Acaba içeri girmeye izin var mı? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Öncelikle herkese merhaba

Yarın bir günlüğüne İzmir'den İstanbula gideceğim. Gitmişken tabiki stada uğrayacağım. Acaba içeri girmeye izin var mı? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

Geleni içeri alın gibi verilen bir izin yok olamazda zaten. Tamamen o an ki duruma ve güvenliğin insafına kalmışsın. Biraz dil dökmeyi becerirsen şansın artar kardeşim umarım girersin :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Sergen

Geleni içeri alın gibi verilen bir izin yok olamazda zaten. Tamamen o an ki duruma ve güvenliğin insafına kalmışsın. Biraz dil dökmeyi becerirsen şansın artar kardeşim umarım girersin :)

Anladım. Şansımızı deneyelim bakalım. Teşekkürler :)