Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2261666 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@İhsan allah razı olsun.. Özlemişiz..

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı AtayD

beyler şu localardaki led bannerların üst katı hep betonarme mi kalacak? çok çirkin duruyor kapanmalı bence.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

beyler şu localardaki led bannerların üst katı hep betonarme mi kalacak? çok çirkin duruyor kapanmalı bence.
Ben bugün başkana yazdım instagramdan :)) herkes yazsın belki bişeler yaparlar

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

çatıya birşeyler koymuşlar 3 dakikada bir kuş gibi ötüyor.
 sorduk kuşlara :ranting2:
o yuvarlak beyaz şeylerde baz istasyonuymuş.

Çevrimiçi Necmi

stada demir ferforjelerin üzerine tepeye kadar ağ germişler kaçak girişi önlemek için

Çevrimiçi murat

arka tarafta çalışmalar devam ediyor.kaldırımlarda az miktarda iş kalmış.yeni açık üst kat muhteşem olmuş.

Çevrimdışı mylife1903

Camel icen abi kim?
Sabah kahvesinin ustune canimi cektirdi yapilir mi bu beee

@Necmi ve @ihsan abilerimize tesekkurler basligi canlandirdilar biraz.

Çevrimdışı İhsan

stada demir ferforjelerin üzerine tepeye kadar ağ germişler kaçak girişi önlemek için

@Necmi abi
Yeni açık, nuaralı köşeye, çatı kolonlara file gerilmiş. Dikkatini çekti mi?
Deplasman tribünü için mi acaba?  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi sozkul

Belediye ne kadar kötü yapmış o köşeli duvarı, eski açığın arkasındaki yolun kendi taraflarındaki duvarı.
Bizim tarafa baksalardı bari tam estetik düşmanlığı olmuş yaptıkları

Çevrimdışı Berat

Sana da teşekkürler @Necmi abi, biraz özlem giderdik.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi
Yeni açık, nuaralı köşeye, çatı kolonlara file gerilmiş. Dikkatini çekti mi?
Deplasman tribünü için mi acaba?  :alala:

yok dikkat etmedim @İhsan

Çevrimiçi Necmi

Camel icen abi kim?
Sabah kahvesinin ustune canimi cektirdi yapilir mi bu beee

@Necmi ve @ihsan abilerimize tesekkurler basligi canlandirdilar biraz.
@mylife1903  sen @KUMANOVALI dan bahsediyorsun sanırım :D
o twitter efsanesidir. arkaya geçmiş olan ben oluyorum sol tarafımdaki @ZEKI  sağ tarafımdaki @KUMANOVALI 
onun yanındaki @ahmet türken  onunda sağında fotoyu çeken @MURAT  en solumdaki @Geovani
resmin değil benim soluma göre düşün

Çevrimiçi Necmi

Belediye ne kadar kötü yapmış o köşeli duvarı, eski açığın arkasındaki yolun kendi taraflarındaki duvarı.
Bizim tarafa baksalardı bari tam estetik düşmanlığı olmuş yaptıkları
@sozkul sanırım üstünü duvar saksısı vs gibi bir şeyle kapatır orayı güzelleştirirler.
orda pek öyle göze batmıyor ordayken hiç dikkatimi çekmedi

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  sen @KUMANOVALI dan bahsediyorsun sanırım :D
o twitter efsanesidir. arkaya geçmiş olan ben oluyorum sol tarafımdaki @ZEKI  sağ tarafımdaki @KUMANOVALI 
onun yanındaki @ahmet türken  onunda sağında fotoyu çeken @MURAT  en solumdaki @Geovani
resmin değil benim soluma göre düşün
Abi resmi actim gene okuzluk bende galiba anlayamadim
Simdi fotografta selfi kolu @MURAT abinin galiba, onun gozler cekik senin gibi tatara benziyor
Seni tanidim @Necmi abi
Senin solunda oturan zincirli metalci abiyi anlayamadim hem sakalli hem saci uzun cok janti bir abimiz harley le gelmis herhalde, sacim olsa o model olurdum ama muzik zevkimiz o abimle ayni gibi duruyor
Ayakta seni sarmalayip koruyan kizil sacli abimizi de bulamadim
Kaya cilingiroglunun yakisikli versiyonu bir abimiz var selfi ceken @MURAT abinin yaninda, super cool
Ha o kareli gomlekli abi de benim baska bir anne babadan olan ikiz kardesim oluyor, biraz diyet yapti mi benim dublor o kare gomlekli abiye diyorum, bak abi bir gun cumhurbaskani falan olursun, diktator olursun hemen ileti gonder bosuna dublor arama sakallari biraz kisalttip 5-6 kilo aldim mi islem tamam, ulan aynaya bakar gibi oldum bu kadar mi olur

Çevrimiçi Necmi

Abi resmi actim gene okuzluk bende galiba anlayamadim
Simdi fotografta selfi kolu @MURAT abinin galiba, onun gozler cekik senin gibi tatara benziyor
Seni tanidim @Necmi abi
Senin solunda oturan zincirli metalci abiyi anlayamadim hem sakalli hem saci uzun cok janti bir abimiz harley le gelmis herhalde, sacim olsa o model olurdum ama muzik zevkimiz o abimle ayni gibi duruyor
Ayakta seni sarmalayip koruyan kizil sacli abimizi de bulamadim
Kaya cilingiroglunun yakisikli versiyonu bir abimiz var selfi ceken @MURAT abinin yaninda, super cool
Ha o kareli gomlekli abi de benim baska bir anne babadan olan ikiz kardesim oluyor, biraz diyet yapti mi benim dublor o kare gomlekli abiye diyorum, bak abi bir gun cumhurbaskani falan olursun, diktator olursun hemen ileti gonder bosuna dublor arama sakallari biraz kisalttip 5-6 kilo aldim mi islem tamam, ulan aynaya bakar gibi oldum bu kadar mi olur

@mylife1903  dur aklımı karıştırdın :alala:
en arkadaki ayakta gri tsortlü olan benim zaten kızıl olan yani :bandit:
sarıldığım iki kişi sol kolumdaki gözlüklü olan @ZEKI  sağ kolumdaki mavi kareli gömlekli olan @KUMANOVALI
en soldaki zincirli olan siyah tsortlü @Geovani  evet motorla geldi :D
kırmızı tsortlü olan @ahmet türken   selfiyi çekende @MURAT
resimdeki tek tatar benim :D
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 19:28:07 Necmi ]

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  dur aklımı karıştırdın :alala:
en arkadaki ayakta gri tsortlü olan benim zaten kızıl olan yani :bandit:
sarıldığım iki kişi sol kolumdaki gözlüklü olan @ZEKI  sağ kolumdaki mavi kareli gömlekli olan @KUMANOVALI
en soldaki zincirli olan siyah tsortlü @Geovanni evet motorla geldi :D
kırmızı tsortlü olan @ahmet türken   selfiyi çekende @MURAT
resimdeki tek tatar benim :D
Abi dur simdi ben saymaya baslayacam
Istanbulu fetheden @MURAT abi
Romayi yakan @Geovani abi
Ilk halife @ZEKI abi

Beynim yandi bir dahaki sefere soyle eski acik duvarinin onunde fotograf cektirin yahu
Sagdan soldan ben sanki sagimi solumu biliyorum
Havu kafa @Necmi abi(kizmazsin insallah)
Motorcu ve metalci @Geovani abi
Universitede kimys profesorune benzeyen @ZEKI abi
Bana benzeyen benimmaz hormonlum @KUMANOVALI
Selfi kolu @MURAT abi
Kaya cilingiroglunun hayallerinde benzemek istedigi yakisikli abimiz de @ahmet türken

Boyle nasil abi

Çevrimiçi Necmi

Abi dur simdi ben saymaya baslayacam
Istanbulu fetheden @MURAT abi
Romayi yakan @Geovani abi
Ilk halife @ZEKI abi

Beynim yandi bir dahaki sefere soyle eski acik duvarinin onunde fotograf cektirin yahu
Sagdan soldan ben sanki sagimi solumu biliyorum
Havu kafa @Necmi abi(kizmazsin insallah)
Motorcu ve metalci @Geovani abi
Universitede kimys profesorune benzeyen @ZEKI abi
Bana benzeyen benimmaz hormonlum @KUMANOVALI
Selfi kolu @MURAT abi
Kaya cilingiroglunun hayallerinde benzemek istedigi yakisikli abimiz de @ahmet türken

Boyle nasil abi
:kop: :kop: :kop: evet yanlız gözlem yeteneğin mükemmel  @mylife1903
@ZEKI gerçekten ünide öğretim üyesidir prof olamamış daha :alala: tabi herkesin bir kapasitesi var :D
ahmet evet görünüm ötesindede cool dur.

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop: :kop: evet yanlız gözlem yeteneğin mükemmel  @mylife1903
@ZEKI gerçekten ünide öğretim üyesidir prof olamamış daha :alala: tabi herkesin bir kapasitesi var :D
ahmet evet görünüm ötesindede cool dur.
Kgb abi
Bolumu ne @ZEKI abinin kimyayi tutturdum mu?
Ama @MURAT abinin memleketi lazim eskisehir, gaziantep gibi galiba, kesin orta asyadan turk kani var

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi ayrica senden de yasini duzgun girmeni rici edicim litfin, tas catlasa o sufat 40-42