Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2267836 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Orhan

Maça gideceklerin stada erken gitmesini tavsiye ederim.Yine kaynak yapmaya çalışanlar olacaktır.
Özellikle eşi ve çocukları ile gidecekler biber gazı gibi tehlike olduğundan dikkatli olsun.
Bursa maçında birçok çocuk biber gazından etkilendi.
Açılış maçına göre daha büyük bir hengame olabilir.Beleş girmek isteyen,proveke etmek isteyenler olabilir ek olarak paso sistemi yine hata verecek Polis ve taraftara çok büyük iş düşüyor o gün. Biraz korkuyorum aslında.

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ben son maci ispanyollardan izlicem yine :D
Hangi kanal üzerinden yayınlanıyor

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Eray

Hangi kanal üzerinden yayınlanıyor

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
beIN Sports Espana kanalından yayınlanacak.

Çevrimdışı murat

Çarşı esnafı 3 sene boyunca pasoligi boşuna protesto etmedi.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

:D :D

Abi gitmiyorsan talibim biletine. Feci bi dua kazanırsın. Uzerine nurlar yağar :D
yuhhh ulan bu maçın bileti için sinyalemi yatılır :evillol: :evillol: @Fatih

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2016, 11:21:54 FARUK ]

Çevrimdışı serti67

allahım su kulelerı gordukce tak dıs cephesınde canak anten klıma unutesı gorumek benı benden alıyorrr tam  turk ısı yemınlee nezamn kalkıcak sunlar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Güncel fotograflar

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/731036650852257792
Kapali uste armami asilmis pankart seklinde yoksa bi ekranmi o

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Kapali uste armami asilmis pankart seklinde yoksa bi ekranmi o

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pankart :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

kapali ortaya arma asmislar armaci arkadaslar sevinin  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Şu çıplak beton görüntüsü hiç yakışmıyor, böyle bir stada. Umarım yazın üstüne taş kaplama veya başka türlü bir çözüm yapılır.

Çevrimdışı Efe

Bayrakta olur sonuçta gideri var 😀😆
o orda kalir bence artik sabitlerler onu yeterlide bence gayet iyi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

allahım su kulelerı gordukce tak dıs cephesınde canak anten klıma unutesı gorumek benı benden alıyorrr tam  turk ısı yemınlee nezamn kalkıcak sunlar

Çanak anten ve klima dış üniteleri de tarihi eser kapsamında değerlendiriliyor sanırım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Osmanlı maçını kazandığımızda takım sevinecektir. Taraftar sahaya girer mi diye merak ediyorum şuan..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Osmanlı maçını kazandığımızda takım sevinecektir. Taraftar sahaya girer mi diye merak ediyorum şuan..

inşallah girmez çimler'ı katletmesinler.

Çevrimdışı kartalpençesi

o orda kalir bence artik sabitlerler onu yeterlide bence gayet iyi gorunuyor
Önce onu yeni skorboard sandım :D sonra pankart olduğunu öğrendim.Ama aslında ben oraya demirden bir arma bekliyordum. mesela Juve'ninki gibi  :money:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Efe

Önce onu yeni skorboard sandım :D sonra pankart olduğunu öğrendim.Ama aslında ben oraya demirden bir arma bekliyordum. mesela Juve'ninki gibi  :money:
demirden olmasi cok bisey degistirmez ayni goruntuyu verecektir yeni sezon belki daha farkli olabilir şimdilikte konmus olabilir ama şu gercek arma var artik stad icinde sıra geldi eski acik dis bolume arma koymaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu pankarti yada benzerini yeni sezonda cerceveye sabitletip taksinlar kapali ortaya gayet iyi gozukuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kapali ortaya arma asmislar armaci arkadaslar sevinin  :D
Super görünüyor iste aynisinin Demir profil kaplamalisindan asilmasi lazim :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK