Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268140 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tarihi kulelerdeki merdiven izi öylemi kalacak, kaplama falam yailmayacakmi ?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Necmi

skorbordu kediyoluna bağladılar , 4lü ringden yukarı açıyla yükselen borular skorbordun daha fazla yükselmesine izin vermiyor.
ama ses sistemini gerçekten hiç beğenmedim bence stadın tek kusuru o @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Bana emanet koymuşlar gibi geliyor , umarım öyledir yaz arasından sonra kalıcılar yerleştirilir @Necmi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ripley

Kayseri maçında dehşet mi dehşet bi ses çıkmış yok böyle bişey! Osmanlı maçını düşünemiyorum :halay:
nerden bilmektesin full maç falan mı izledin sonradan yoksa  :bandit:

Çevrimdışı kartalcan

Bilet alamayan arkadaşlar osmanlı pasoligi ile misafir tarafından alsınlar karaborsada bilet aramaktan iyidir.Ben babamın BJK pasosunu iptal edip bu şekilde onada bilet aldım,Allah ımızın izniyle tarihi güne tanıklık etmek için değer.

Çevrimdışı Anıl1903

nerden bilmektesin full maç falan mı izledin sonradan yoksa  :bandit:
Ben maçı stadda izledim video falan çektim ama yükleyemedim arkadaşın dediği gibi ses muazzam zamanla taraftarda senkronize bir şekilde tezahürat ederse tam olacaktır.Ses konusunda hiçbir sıkıntı yok :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri maçında dehşet mi dehşet bi ses çıkmış yok böyle bişey! Osmanlı maçını düşünemiyorum :halay:
Soyle o sesi 90 dakika tekrardan tekrardan dinleyebilseydim keske :eyes

Çevrimdışı mylife1903

Ses sistemi degisir @Necmi abi zor degil. Benim gicigima giden soyunma odasi, yahu insan duzgun bir tasarim yapar. Localar mutis mesela, yapan firmanin sayfasini gezdim sabaha kadar agladim.
Vodafone shopta mi kartal yuvasinda mi ne bir soyunma odasi imitasyonu var o bile bin kat guzel.
Ayrica yedek kulubeleri de felaket hic hosuma gitmedi, koltuklar ve isciligi de kotu bu kulubelerde, mustafa pektemek begenmemis mesela, daha iyilerinde oturdum, diyormus

Çevrimdışı sabriozyurt

nerden baktın :alala: maça geldinmi
çim bursa maçına göre daha iyi durumdaydı daha oturmuş ve canlı
bursa maçında hala serme izleri görünüyordu ama kayseri maçında dahada bütünleşmişdi.
ama hala tam normal durumuna gelmedi. her geçen gün daha iyi oluyor.
şu anda dünyadaki en iyi çim saha yapıldı neden değiştirsinler bunu abarttığım için söylemiyorum
gerçekten stadyumlar içinde dünyanın en iyi sahası var şu anda
Tv den izledim, belki tv de iyi gorunmuyordur.hani serme oldu ya ona bagladim belki goz yanilmasini.
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Admalbs

Beşiktaş passomu iptal edip osmanlı passosu çıkardımm ve deplasman tribününe bilett aldımm bu müthişş stadııı görcemmm oleeyyy beeee  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :busted_cop: :super: :super: :sevinc :halay: :halay:

Çevrimdışı Necmi

Tv den izledim, belki tv de iyi gorunmuyordur.hani serme oldu ya ona bagladim belki goz yanilmasini.
tv ye bakma görüntü çok kötü kardeşim saha mükemmel durumda @sabriozyurt

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş passomu iptal edip osmanlı passosu çıkardımm ve deplasman tribününe bilett aldımm bu müthişş stadııı görcemmm oleeyyy beeee  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :busted_cop: :super: :super: :sevinc :halay: :halay:
uslu durun osmanlıya ceza aldırmayın daha akhisarı yenmeleri lazım
gs nin yolunu tıkamak için :bandit:

Çevrimdışı emrecakmak

uslu durun osmanlıya ceza aldırmayın daha akhisarı yenmeleri lazım
gs nin yolunu tıkamak için :bandit:
😂😂

Bence kupayı gs alir abi seneye giderler avrupaya fener de kupasız tamamlar.

Çevrimdışı eronimo18

Osmanlı maçında bulunduğunuz tribüne göre giyinilmesi için bir organizasyon var. Buna göre;

Kale arkaları; Siyah

Kapalı ve Numaralı ; Beyaz giyecek.
HADİD - 20

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı emrecakmak

Kaldirdilar ama
Bu forzanin tam tersi sanırım yanlış yazildığı için kaldirildi.

Çevrimdışı badr_y

beyler, bugün Osmanlı passolig kartı aldım, misafir tribününden bilet almak için. alamadım. Müşt. hizmetlerini aradım. bjk passolig kartınızı iptal etmeniz gerekiyor dedi. zaten 2 ay sonra kullanım süresi bitiyor, bende iptal ettim. sonra aynı hesap ile tekrardan Osmanlı kartından misafir tribününden bilet aldım, daha sonra başka arkadaşıma da aldım. amacım misafir tribününde olay çıkmaması için hepsinin beşiktaşlılar tarafından alınmasını sağlamak. yoksa gol olur sevinemeyiz falan...

Çevrimdışı asi_kartal

Biraz önce ntv sitesinde 1965 yılına ait fotoğraf sergisini gezerken gördüm sanırım bizim stada ait :)

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Admalbs

beyler, bugün Osmanlı passolig kartı aldım, misafir tribününden bilet almak için. alamadım. Müşt. hizmetlerini aradım. bjk passolig kartınızı iptal etmeniz gerekiyor dedi. zaten 2 ay sonra kullanım süresi bitiyor, bende iptal ettim. sonra aynı hesap ile tekrardan Osmanlı kartından misafir tribününden bilet aldım, daha sonra başka arkadaşıma da aldım. amacım misafir tribününde olay çıkmaması için hepsinin beşiktaşlılar tarafından alınmasını sağlamak. yoksa gol olur sevinemeyiz falan...
Yalnız olmayacaksın ben ve bizim gibi birçok kişi almış bilet :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Pazar günkü maçta kale arkasındakiler SİYAH, Numaralı ve Kapalı'dakiler BEYAZ giyinsin. Stadımız siyah-beyaz olsun!  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 21:23:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şu stada bak yahu adamın içi gidiyor ama o fasulye gibi sarkan ses sistemleride ne gerçek olamaz , olmamalı  :D

Dolu resimlere baktıkça stat koltukları simsiyah ya da koyu gri olmalıymış diyor insan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dolu resimlere baktıkça stat koltukları simsiyah ya da koyu gri olmalıymış diyor insan.
Biz daha belli olmadan simsiyah olmali kara duvar olmalı diyorduk ama olmadı :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

misafir tribünde bin koltuğa yakın satış var gibi görülüyor maç saatine kadar orda da bilet bitebilir
Şampiyon Beşiktaş JK