Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268241 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kasımpaşa yok. Elazığ? onu hatırlayamadım
Kasımpaşa'da bir kaç maç oynadık ama sonra semt taraftarlarımızı istemedi. Bir daha da oynamadık. Sanırım bizim taraftarlar da pek meraklı değildiler. Yanlış anlamıyorsam olay böyle oldu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

@Ensar  bence sadece turnavalarla geçiştirilmemeli. Çünkü bu bir vefa borcudur. İstanbul takımlarında maç yapacakları zaman bizim tesisleri kullanmaları.  Bizim için alt seviyede olan futbolcuları trasferlerinde öncelik tanınmaları gibi bazı yaptırımlar olabilir.
fazla abartmaya gerek yok bence :D teşekkür edilir onurlandırılır kötü günlerinde ilk yardıma koşan biz oluruz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 13:19:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kombine almış biri olarak hemde 2 sene önce almış biri olarak

bu sene ki 3 bilet satışı bence gayet akıllı ve doğru bir karardı.
bu sene olmaz ama gelecek sene inşallah gene şampiyon olursak.
şampiyonlar ligi biletleri gelecek sene en başında alınan kararla ayrı satılmalı bence ama fazla geçirmesinler fiyatı tabi

ve bu gün 10 mayıs hala biletler genel satışa çıkmadı. merak ediyorum saat kaça kadar tükenecek.

Yanlış olur Dünya'nın hiçbir yerinde yok böyle bir şey.

Onun yerine %10 daha zamlı satılır girdiğin seneler genelde böyledir. Kombine alan adam bilet kovalamamalı artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Kasımpaşa'da bir kaç maç oynadık ama sonra semt taraftarlarımızı istemedi. Bir daha da oynamadık. Sanırım bizim taraftarlar da pek meraklı değildiler. Yanlış anlamıyorsam olay böyle oldu.
yönetimlerinin söylemlerinden dolayı felan benim için yok hükmündeler abi konu bu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Başkşehir bize ters geliyor olabilir ama şampiyon yaptıktan sonra isterse gelsin😂😂
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

baaşakşehir playoff oynayacak o playoff maçı vodafone arenada oynansın işte nasıl olsa liglerden önce oynanacak 40 bin bjklı maça gelir diye düşünüyorum şampiyonlar ligi öncesi test ederiz stadı :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

biletler saat 15:00 da satışa çıkacak 15 dakika önceden pc başında olun ve koltuk seçeyim falan demeyin basın bi tanesine alın gitsin yoksa 5 dakika içinde bitecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

aynen osmanlı elazığ başak şehir konya gelsin 45 er dakikalık maçlar yapılsın önemli dostluklar kazanılmış olacak zaten başakşehir artık 2.takımım benim bize kök söktürüyorlar ama helal olsun işlerini yapıyorlar

aynen. Soma da olan malum olay yüzünden yaptığımız turnuvanın benzeri gibi.  @Efe

Çevrimdışı birkanmaraz

fazla abartmaya gerek yok bence :D teşekkür edilir onurlandırılır kötü günlerinde ilk yardıma koşan biz oluruz
:D

Çevrimdışı birkanmaraz

başakşehire 1 maç avrupa ligi maçı oynama hakkı verelim vodafone arenada bildirilirken öyle bildirsinler tabi fikstür çakışması olmazsa

baaşakşehir playoff oynayacak o playoff maçı vodafone arenada oynansın işte nasıl olsa liglerden önce oynanacak 40 bin bjklı maça gelir diye düşünüyorum şampiyonlar ligi öncesi test ederiz stadı :D

Yani diyorsunki hem dostluk hemde bir nevi test sürüşü :D @Efe

Çevrimdışı Efe

bu arada lig ve şampiyonlar ligi eylül ayında başlayacak bu sene avrupa şampiyonası nedeniyle yaklaşık 100 gün resmi maç oynamayacak takım bu zaman içinde stad tam hazır olur ağustos ayında da turnuvalar yapılacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

Osmanlısporla Vodafone Arenada Şampiyonluk maçımız var.Şükürler olsun hem stad hem kupayı alıyoruz.Herşeye rağmen kazandık sonuna kadar hak ettik. Stadımızın yükselişine beraber tanık olduk. Bizde ruhumuzla destek verdik.Ondandır heralde nerede görsem aşık oluyorum. İnşallah bundan sonra hersene Şerefimizle Oynayıp Hakkımızla Kazandığımız şampiyonluğu alırız. Şampiyonlar ligide Vodafone arenaya çok yakışacak. Allah yolumuzu açık etsin Herkese hayırlı olsun  :halay:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı selçukaras

Yanlış olur Dünya'nın hiçbir yerinde yok böyle bir şey.

Onun yerine %10 daha zamlı satılır girdiğin seneler genelde böyledir. Kombine alan adam bilet kovalamamalı artık.
dostum tam hatırlamıyorum ama galiba ispanya ve ingiltere de bir kaç örneği var. ama sende haklısın. oda olabilir.

Çevrimdışı birkanmaraz

Şimdi Bu yaz döneminde eksikler tamamlanacak benim aklıma gelenler bunlar başka varsa söyleyin .

-Çevre düzenlemesi
-Güneş Enerjisi
-Stadın otopark ve iç tarafındaki eksikler.
-Bazı güvenlik önlemleri.
-Numaralı yeni açık köşesindeki ledin tamiri.
-Ledlerin üstündeki yerin siyaha veya başka bir şekilde kapatılması.
-Saha içi ledlerin tam olarak sahanın etrafında tamamlanması.
-Çatıdaki yazının tahrişinin tamir edilmesi
-Soyunma odasının tekrar elden geçirilmesi (benim görüşüm kartal yuvasındaki bana daha hoş geldi )
-Maç günleri yevmiye usulü çalışan ekipler yerine bu işi bilen ekipler kurulmalı.
-Led meshler tamamlanmalı.
-Ses sistemi bir daha elden geçirilmeli.
-Basın toplantısı yaparken geçende elektrik gidip gelmişti ufak sorun gibi ama gözden geçirilmeli.
-Zor ama hidrolik kapı sistemi uyumluysa yapılması lazım ( bu biraz istek gibi )
-Kale arkalarındaki parmaklıklar kaldırılmalı. ağ kala bilir.
-Tribün ayrımları tek parça cam ile yapılmalı iki farklı  olmamalı .

Benim aklıma bunlar geliyor. Var mı başka ?

Çevrimdışı selçukaras

biletler saat 15:00 da satışa çıkacak 15 dakika önceden pc başında olun ve koltuk seçeyim falan demeyin basın bi tanesine alın gitsin yoksa 5 dakika içinde bitecektir
yok dostum benim kombine var 3 lüde . sadece merak ettim açık görmeyince.
ve ne kadar sürede tükenecek merak ediyorum. gene kalırsa yarına öbür güne vip ve 1903 tribünü kalır anca.

Çevrimdışı Efe

şu son mebranıda taksalar iyi olacak herlade çatı işlemleri tam bitmedi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yok dostum benim kombine var 3 lüde . sadece merak ettim açık görmeyince.
ve ne kadar sürede tükenecek merak ediyorum. gene kalırsa yarına öbür güne vip ve 1903 tribünü kalır anca.
bence hepsi biter bugün normal biletler için 5 dakika veriyorum vipler gün içinde biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi Bu yaz döneminde eksikler tamamlanacak benim aklıma gelenler bunlar başka varsa söyleyin .

-Çevre düzenlemesi
-Güneş Enerjisi
-Soyunma odasının tekrar elden geçirilmesi (benim görüşüm kartal yuvasındaki bana daha hoş geldi )
-Maç günleri yevmiye usulü çalışan ekipler yerine bu işi bilen ekipler kurulmalı.
-Basın toplantısı yaparken geçende elektrik gidip gelmişti ufak sorun gibi ama gözden geçirilmeli.
-Zor ama hidrolik kapı sistemi uyumluysa yapılması lazım ( bu biraz istek gibi )

Müze
Restoranlar
İçerideki Kartal Yuvaları
Bir kaç yere Beşiktaş arması, öncelikle aydınlatmaların olduğu bölüme ve Eski açık kapının üstüne
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı selçukaras

bence hepsi biter bugün normal biletler için 5 dakika veriyorum vipler gün içinde biter
inşallah bu sefer hepsi bitsin.
valla inanılmaz bir para politikası yaptı başkanımız helal olsun.

inşallah transfer politikası da tutar bu sefer geçen sene ki gibi
alınacak bir kaç transferde tutarsa süper olur

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan önce 3 lü sonra tekli bilet uygulaması yaptı. Üstelik gelecek senenin maçlarını öne çekti. Buna isyan eden taraftarımız para verip maça gider mi ? Heee bedava olursa merdiven araları dahil dolar ( Kaçaklarla )   :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı birkanmaraz

Müze
Restoranlar
Bir kaç yere Beşiktaş arması, öncelikle aydınlatmaların olduğu bölüme ve Eski açık kapının üstüne
@Serhat Akkaya aynen abi bide bunlar var. kartal yuvasında ne gibi eksiklikler var ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya aynen abi bide bunlar var. kartal yuvasında ne gibi eksiklikler var ?
İçerideki küçük kartal yuvaları daha henüz açılmadı sanırım, onları kastettim. Ayrıca yönetimin taşınması olayı var, yeni açığın oradaki yerler halen yapılıyor diye biliyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Müze
Restoranlar
Demir parmaklıkları genel yapıyı çirkinleştirmeyecek şekilde kaçakların giremeyeceği şekilde yapmak
Tribünlerde alt ve üst kat geçişlerinin açılması
Ses sistemi bana göre hala uğultulu. Sanırım sırtını bize vermişler. Halbuki 4 bir yana dağıtmaları gerekir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İşte yeni sezona kadar yani ağustosun ortasına kadar 3 ay var.3 ayda %100 tamamen hazır hale gelir stad :ok: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sozkul

-Çevre düzenlemesi
-Güneş Enerjisi

Hala güneş enerjisisni umut eden var mı? yer bulamıyorum ben koyacak. O konuyu kapattım. Ama elektrik tüketim masraflarımızı düşürürdü, iyi olurdu.