Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269218 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ahmetx

bence kale arkası tel örgü olayını gerçekten abartıyorsunuz.
dün bayern maçını izledinizmi. o kadar medeni ve cezası yaptırımı çok olan ülkede bile
ülkenin en modern stadında bile vardı o dedikleriniz.

Allianz arenadaki  uygulama kötüyse yine kötüdür.Allianz arenada olduğu için doğrudur anlamını taşımıyor. Çok uzakta değil yurdumun başka bir stadındaki uygulama , herhalde bizden daha medeni değil Nalçacılar grubu, tribüncü arkadaşlar az buçuk bilirler bunları.Bu işin çözümü yukarıda yazdığım gibi 1.Kaçak seyirci alınmayacak 2.Güvenlik işini yapacak 3.Sahaya giren maçlardan men olacak bu kadar basit .Diğer türlü istersen 5 m lik tel örgü yap avni akerde olduğu gibi indirip yine sahaya girerler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı selçukaras

Allianz arenadaki  uygulama kötüyse yine kötüdür.Allianz arenada olduğu için doğrudur anlamını taşımıyor. Çok uzakta değil yurdumun başka bir stadındaki uygulama , herhalde bizden daha medeni değil Nalçacılar grubu, tribüncü arkadaşlar az buçuk bilirler bunları.Bu işin çözümü yukarıda yazdığım gibi 1.Kaçak seyirci alınmayacak 2.Güvenlik işini yapacak 3.Sahaya giren maçlardan men olacak bu kadar basit .Diğer türlü istersen 5 m lik tel örgü yap avni akerde olduğu gibi indirip yine sahaya girerler.
ben bayern stadını örnek verdim.aslına bakarsan konya filanda beni ilgilendirmez dostum.
bizim taraftarımız için gerekli tel örgü. yönetimde yapmış ve çokta uygun olmuş.
ben sadece olay çıkarıp kayda alınan taraftarlara ne yaptılar onu merak ediyorum
açıklama yapmaları lazım resmi sitede. mesela şu kadar kişi passo kartı iptal oldu falan diye

Çevrimdışı yigitcan1903

Aynen bi allianzdır gidiyor
Türkiyede bile tel örgüsüz,paravansiz tribün var,demekki yapılabiliyor isteyince
Ötesi yok

Çevrimdışı yigitcan1903

ben bayern stadını örnek verdim.aslına bakarsan konya filanda beni ilgilendirmez dostum.
bizim taraftarımız için gerekli tel örgü. yönetimde yapmış ve çokta uygun olmuş.
ben sadece olay çıkarıp kayda alınan taraftarlara ne yaptılar onu merak ediyorum
açıklama yapmaları lazım resmi sitede. mesela şu kadar kişi passo kartı iptal oldu falan diye
Hiçbir şey
Arka kapıdan salıyorlar
Tel örgüyü yakıştırırken de bizzat kendinize yakıştırın taraftarı genellemeyin
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 14:04:45 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı selçukaras

Hiçbir şey
Arka kapıdan salıyorlar
o zaman dostum. kulüpte tel örgüyü çekecek.
ama ben inanıyorum yönetime. ve başkanı azıcık tanıyorsam ve zaten bu tip insanlardan
nefret ettiğini düşünüyorum. şampiyonluk sonrası ve kazanılacak seçim sonrası.
zaten 3 sene sonra bırakacak. kimseye eyvallahı da yok. bu tip barbarların anasını ağlatacak almayacak kulübe.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Şarkıcı türkücü tayfaya bir arkadaş Ekşi sözlükte güzel giydirmiş. Eline sağlık :

"bu şarkıcı türkücü tayfa yüzünden inönü'nün son zamanlarında da beşiktaş ev sahibi avantajını kullanamıyordu, hatırlarsanız o dönemde kendi evinde daha başarısızdı deplasmana kıyasla. başlıyorlardı türküye kırk saat aynı tempoda aynı sesle uyutuyorlardı takımı.

bu adamların tek amacı kendi isimlerini duyurmak, beşiktaş aslında sadece bir araç. hayatlarında hiçbir başarısı kendini gösterebildiği hiçbir ortam olmayan adamlar tribünde bağırarak kitlesel olarak bir meziyet sergildiklerini zannediyorlar. adamlar maça sırtlarını dönüp şarkı türkü çığırarak oyuna etki ettiklerini zannediyorlar. iki tane işbilmez futbol kültürü 1980'lerde kalmış yorumcu köşe yazarı bunlardan bahsedince amaçlarına ulaşıyorlar.

başarıyla beraber bilet fiyatları da yükselecek, tribünler hep dolacak ve bu adamlar unutulacak yok olacak. beleş bilet olayı bitince bunlar da bitecek."

:ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Ben de tel örgü çekmenin çözüm olmadığından bahsediyorum , tekrar alıntılayım o kısmı  :)

Alıntı
Bu işin çözümü yukarıda yazdığım gibi 1.Kaçak seyirci alınmayacak 2.Güvenlik işini yapacak 3.Sahaya giren maçlardan men olacak bu kadar basit .Diğer türlü istersen 5 m lik tel örgü yap avni akerde olduğu gibi indirip yine sahaya girerler.

[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 14:11:52 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

o zaman dostum. kulüpte tel örgüyü çekecek.
ama ben inanıyorum yönetime. ve başkanı azıcık tanıyorsam ve zaten bu tip insanlardan
nefret ettiğini düşünüyorum. şampiyonluk sonrası ve kazanılacak seçim sonrası.
zaten 3 sene sonra bırakacak. kimseye eyvallahı da yok. bu tip barbarların anasını ağlatacak almayacak kulübe.

En güzel yerlere set yaptı o barbarlara
Hiç sanmıyorum
Kongrenin içinde dahi görebilirsiniz,oy hesaplarına onlar da dahil

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En güzel yerlere set yaptı o barbarlara
Hiç sanmıyorum
Kongrenin içinde dahi görebilirsiniz,oy hesaplarına onlar da dahil
Herşeyi o kadar toz pembe sanan bir grup var ki..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı selçukaras

Hiçbir şey
Arka kapıdan salıyorlar
Tel örgüyü yakıştırırken de bizzat kendinize yakıştırın taraftarı genellemeyin
sen zaten yazdıklarımı okursan taraftarı genellemediğimi görürsün.
doğru düzgün maç izleyen ve hiç birşeye ihtiyacı olmayan. parasını veren taraftara zaten bir allahın kulu birşey diyemez.

ama özellikle bursa maçından sonra burada yazılanları okuduysan. stadımızda ne kadar lanet insanların olduğunu görürsün
buradaki insanlar kendi gördüklerini başına gelenleri yazıyor. taraftardan başka herşeye benzeyen insanları yazıyor
koltuklara basan klozeti kıran insanları yazıyor.
yoksa ailesiyle gidip maçını izleyen insanı değil.

Çevrimdışı selçukaras

sonuç olarak tel örgülere sonuna kadar karşıyım.
ama mecbur gibi görünüyor.

beni memnun eden bir konuda hemen hemen her taraftar forumunu ve yapılan haberlerin altındaki yorumları okuyorum.
artık taraftar laylaylomcu gurubu ve taraftar gruplarını istemiyor sıcak bakmıyor.
face ve twitırda grup liderlerinin yaptığı aykırı paylaşımlara falan baya giydiriyorlar.
kulübün ve taraftarın lehinde yorumlarda bulunuyorlar. bunlar çok güzel şeyler
taraftarımız inanılmaz bilinçli bu konuda

Çevrimdışı tangaz

yasama-yürütme-yargı maalesef bu üçlünün sağlıklı uygulanmaması nedeniyle oluyor bunlar. yasa çıkar ama ne sağlıklı yürütülür ne de adil yargılama görülür. bakın mesela son trabzon olayları 4 maç seyircisiz cezası aldık die ts yönetimi şükrediyor olması gerekenden çok az ceza verildi. ts mağdurdur ama bu hakemi dövme noktasında 4 maçla yırtmayı haklı göstermez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yasama-yürütme-yargı maalesef bu üçlünün sağlıklı uygulanmaması nedeniyle oluyor bunlar. yasa çıkar ama ne sağlıklı yürütülür ne de adil yargılama görülür. bakın mesela son trabzon olayları 4 maç seyircisiz cezası aldık die ts yönetimi şükrediyor olması gerekenden çok az ceza verildi. ts mağdurdur ama bu hakemi dövme noktasında 4 maçla yırtmayı haklı göstermez.
Passolig diye bişi çıkarttılar olaylar azalacak, kaçak girişler önlenecek, karaborsa bitecek diye, değişen bir şey yok. Bas bas bağırdık buradan işe yaramaz diye ama zamanla dediğimiz noktaya gelecek herkes.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı selçukaras

dün zaten konuşmalarda ve sayın bakanın yaptığı açıklamalarda bu yönde. abi bize demokrasi fazla. verecen cezayı3 yıl girecek adam bilecek alacağı cezayı. trabzonun kapasalardı 10 maç sahasını. ama yarın 2 lig takımında olursa aynı olay görürüz cezayı. veya mesela akhisar veya antepte.
trabzonun lobisi güçlü diye az aldı cezayı

Çevrimdışı İhsan

tel örgüleri grondinlerin yaptığı gibi yapamazmıydık kine  :D

Bzi o seviyeye kadar zaten beton yaptık. Bizim teller ekstradan üzerine geldi :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Bzi o seviyeye kadar zaten beton yaptık. Bizim teller ekstradan üzerine geldi :D
onların tribün bizim beton korkuluk yüksekliğinde başladığı için betona gerek duymamışlar  :D , yani tribünler bizimkine göre yukardan başlıyor .

Çevrimdışı ahmetx

iyi yırttı trabzon

Çevrimdışı mellfred

benim hayal ettğim de bu fotoğraftaki gibiydi hep. beton set yerine tam da böyle parmaklık çok daha modern ve ferah duruyor.  ülkede  şu statları yapanlarda estetik yok  :s20:

Çevrimdışı ahmetx

benim hayal ettğim de bu fotoğraftaki gibiydi hep. beton set yerine tam da böyle parmaklık çok daha modern ve ferah duruyor.  ülkede  şu statları yapanlarda estetik yok  :s20:
saray gibi stad yapıp tenekeyle etrafını kapatan bir estetik duygusundan bahsediyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

saray gibi stad yapıp tenekeyle etrafını kapatan bir estetik duygusundan bahsediyoruz  :evillol:
Dış taraftada o demirlerin yerine Cam çok daha uygun olurdu diye belirtmiştim zamanında. Böylece tırmanmaya çok daha uygun bir ortam yarattık  :D Cam yapsaydık gres yağı sürebilirdik mesela  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Dış taraftada o demirlerin yerine Cam çok daha uygun olurdu diye belirtmiştim zamanında. Böylece tırmanmaya çok daha uygun bir ortam yarattık  :D Cam yapsaydık gres yağı sürebilirdik mesela  :evillol:
camida tekmeleyip yikmaya calisirdi bunlar  gercekten cok ilginc basil bi terbiyedir ben gidip simdi olay cikartip maca girmeye calisayim bu nasil zihniyet param yoksa girmem olur biter napayim yani
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

camida tekmeleyip yikmaya calisirdi bunlar  gercekten cok ilginc basil bi terbiyedir ben gidip simdi olay cikartip maca girmeye calisayim bu nasil zihniyet param yoksa girmem olur biter napayim yani
Maç öncesinde semti gezersen anlıyorsun zaten az buçuk bunların hangi tipler olduğunu, çoğuda bu belli başlı grupların peşinde dolanan yardakçı tipler. Polis çok pasif kalıyor bence, onca spor polisi diye bir şey çıkartmışlar ancak kumanya yiyip ortalıkta geziyorlar bolca başka bir işlevleri yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Biz de kraldan çok kralcılar olduğu sürece üst katlara bile tel örgü çekeriz. Ben tel örgülere karşıyım, atlayana ağır yaptırım getirirsin bunda da kararlı olursun bak bakalım neler olacak sonrasında ama biz hep en kolay yolu seçiyoruz.. Koyalım tel örgüyü kurtulalım ne güzel uygulama. O ilk maçta Tolga'nın son anda sahaya girişini engellediği adamın kombinesi veya bileti olmadığına adım gibi eminim. Onunla ilgili bir açıklama bile yapılmadı, yap resmi siteden duyurunu dava açılmıştır vs filan diye biz de samimiyetinize inanalım.
Bence saygısızlaşıyorsun güvenlik sistemi sahaya gireni havada yakalayıp dışarı atamaz
anca kimliğini tespit eder ve işleme koyarsın ama sahaya girdiği için kulüp ceza almaktan kurtulmuyor
takımın şampiyonluğa gidiyorken birinin sahaya giripte saha kapatma cezası almana yol açmasının
riskini göze alabilirmisin ne kadar basit değilmi tesbit etsin ceza kessin eee bizim yiyeceğimiz ceza
ne olacak birilerini kralcılıkla suçlarken bunuda düşünebiliyormusun. bence sen o kadar yönetime sallamaya
kendini adapte etmişsinki düşünmek için gram beynini kullanmıyorsun çünkü biraz düşünsen sahaya gireni güvenlik tesbit etse ne olur
etmese ne olur dersin nihayetinde girdiğinde bunun bedelini Beşiktaş çok ağır öder. İzleme sistemleri suçu önlemez
sadece suç işlendiğini tesbit eder ve sonrasında cezasını verecek olanlara delil sağlar. Daha ilk maçta sahaya giren oldu
hem eski açıktan hem kapalıdan. tesbit edersin stada sokmazsın ama bu senin tff den ceza almana engelmi
güvenlik sistemi dediğin bir bütündür ağ ve çeşitli engeller peşinden güvenlik görevlileri ve güvenlik kameraları
bu bütünün parçalarıdır. Güvenlik kamerası sadece tribün içindeki karışıklıklarda tesbiti kolaylaştırıp arada masum insanların
cezalanmasını önler. bir gün biri yanından bir şişe vs atarda birine zarar verirse ve oraya hamle yapan polis sen attın diye
kolundan tutup götürürse işte o zaman 20 Milyonluk güvenlik kamerası stadda olduğu için dua edersin. Çünkü senin masumluğunu
sadece o kamera kanıtlar yoksa kim vurduya gidersin. @Serhat Akkaya 
milletin doğruları savunduğu noktada insanları kralcılıkla suçlamadan önce otur bir düşün istersen
boş boş konuşulan laflar eleştiri değildir eleştirinin bir tutarlılığı olmalı o koymadıkları demirlerin önünde ilk maç güvenlik amiri tartaklandı biliyormusun.
birde aynı olayı avrupa maçında yaşadığını bir düşün o sene içerdeki bütün maçları unutursun
tribünde hayvanlar varsa ilk önlem onları kafese almaktırki başkalarına zarar vermesin sonrada
en kudurmuşlarından başlayarak ayıklarsın bu bir süreçtir ve bu süreç yaşanırken zarar görmemek içinde
o kafesler gerekiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence saygısızlaşıyorsun güvenlik sistemi sahaya gireni havada yakalayıp dışarı atamaz
anca kimliğini tespit eder ve işleme koyarsın ama sahaya girdiği için kulüp ceza almaktan kurtulmuyor
takımın şampiyonluğa gidiyorken birinin sahaya giripte saha kapatma cezası almana yol açmasının
riskini göze alabilirmisin ne kadar basit değilmi tesbit etsin ceza kessin eee bizim yiyeceğimiz ceza
ne olacak birilerini kralcılıkla suçlarken bunuda düşünebiliyormusun. bence sen o kadar yönetime sallamaya
kendini adapte etmişsinki düşünmek için gram beynini kullanmıyorsun çünkü biraz düşünsen sahaya gireni güvenlik tesbit etse ne olur
etmese ne olur dersin nihayetinde girdiğinde bunun bedelini Beşiktaş çok ağır öder. İzleme sistemleri suçu önlemez
sadece suç işlendiğini tesbit eder ve sonrasında cezasını verecek olanlara delil sağlar. Daha ilk maçta sahaya giren oldu
hem eski açıktan hem kapalıdan. tesbit edersin stada sokmazsın ama bu senin tff den ceza almana engelmi
güvenlik sistemi dediğin bir bütündür ağ ve çeşitli engeller peşinden güvenlik görevlileri ve güvenlik kameraları
bu bütünün parçalarıdır. Güvenlik kamerası sadece tribün içindeki karışıklıklarda tesbiti kolaylaştırıp arada masum insanların
cezalanmasını önler. bir gün biri yanından bir şişe vs atarda birine zarar verirse ve oraya hamle yapan polis sen attın diye
kolundan tutup götürürse işte o zaman 20 Milyonluk güvenlik kamerası stadda olduğu için dua edersin. Çünkü senin masumluğunu
sadece o kamera kanıtlar yoksa kim vurduya gidersin. @Serhat Akkaya 
milletin doğruları savunduğu noktada insanları kralcılıkla suçlamadan önce otur bir düşün istersen
boş boş konuşulan laflar eleştiri değildir eleştirinin bir tutarlılığı olmalı o koymadıkları demirlerin önünde ilk maç güvenlik amiri tartaklandı biliyormusun.
birde aynı olayı avrupa maçında yaşadığını bir düşün o sene içerdeki bütün maçları unutursun
tribünde hayvanlar varsa ilk önlem onları kafese almaktırki başkalarına zarar vermesin sonrada
en kudurmuşlarından başlayarak ayıklarsın bu bir süreçtir ve bu süreç yaşanırken zarar görmemek içinde
o kafesler gerekiyor.
Peki sen o beynini kullanarak şuna cevap verir misin? O kaçak girenlerden birisi beni öldürse tribünde o kameraların tespiti ne işe yarayacak? Anlatmaya çalıştığım nokta bu. Madem bir şey kuruyorsun uygula. Zamanla oturacak diye cümle mi olur?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Maç öncesinde semti gezersen anlıyorsun zaten az buçuk bunların hangi tipler olduğunu, çoğuda bu belli başlı grupların peşinde dolanan yardakçı tipler. Polis çok pasif kalıyor bence, onca spor polisi diye bir şey çıkartmışlar ancak kumanya yiyip ortalıkta geziyorlar bolca başka bir işlevleri yok..
polis ne yapacak anlamadım çarşıda eğlenen insanlarımı gözaltına alacak
bir suç yaşanmadığı sürece polisin gelip müdahale hakkımı var. Bursa takım otobüsü gelirken
polisin taraftarın üzerine durup dururken gaz atmasınımı onaylıyorsun çoluk çocuk gaza boğuldu
ne oldu olası bir suçumu önledi polis ne yani insanların tipine bakıp sen suçlusun sen suçsuzsunmu diyecek
bu nasıl bir mantık