Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269480 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ahmetx

cüzzi olurmu adidas ürünlerindeki kar sınırlı ama kartal yuvası ürünleri silme kar
7-8 liraya mal ettiği tshortu 45 liraya satıyor. maç dışı günler giderler çıkıyordur maç günleri satışlar silme
kar olarak kalıyordur. yazında yeni sezon formaları hemen lig bitiminde çıkartarak akıllılık etmeye başladılar.
forma satışlarının artmasının iki nedeninden biri erken çıkması ikinciside formanın üzerindeki ülker reklamının
kalkmasıdır. Ben kendi adıma bu güne kadar üzerinde ülker ve ürünlerinin olduğu hiç bir formayı almadım
gittide bizde formaya olan hasretimizi giderebildik
senin için Beşiktaş her zaman büyük parantezdedir , küçük parantezdeki ülkere takılmanı beklemezdim @Necmi abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

rahat 30 milyonu aşmıştır vodafone arena kartal yuvası ve beşiktaş kartal yuvasıyla beraber son maçtada yine en az 20 bin bilet satılacak 15 bin üçlü kombine satısı oldu sanırım osmanlı maçı bitiminde kartal yuvalarıyla beraber 10 milyonluk bi hasılat kasaya girer diye düşünüyorum son vurgunuda yapar yönetim şampiyonlar liginden gelecek paraylada yeni sezon transferleri yapılacaktır
rüya görme @Efe bir lirasını bile harcayamaz biz oyuncu satıp anca onun bonservis bedeli kadar
oyuncu alabiliriz satamazsan alamazsın. istersen kartal yuvasından bir milyar ciro yap.

Çevrimdışı Samet_

cüzzi olurmu adidas ürünlerindeki kar sınırlı ama kartal yuvası ürünleri silme kar
7-8 liraya mal ettiği tshortu 45 liraya satıyor. maç dışı günler giderler çıkıyordur maç günleri satışlar silme
kar olarak kalıyordur. yazında yeni sezon formaları hemen lig bitiminde çıkartarak akıllılık etmeye başladılar.
forma satışlarının artmasının iki nedeninden biri erken çıkması ikinciside formanın üzerindeki ülker reklamının
kalkmasıdır. Ben kendi adıma bu güne kadar üzerinde ülker ve ürünlerinin olduğu hiç bir formayı almadım
gittide bizde formaya olan hasretimizi giderebildik
Kap rakamlarını bulursam atarım abi çok daha fazlasını elde edebiliriz.Aynı durum gsde de var hatta onlar zarar etmiş buna Adnan

Öztürk değinmişti başkan olursam bir firmaya yaptıracağım diye.Bir de bazı yuvalar eksi yazıyor her yeri stad mağazası gibi düşünmemek

lazım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kap rakamlarını bulursam atarım abi çok daha fazlasını elde edebiliriz.Aynı durum gsde de var hatta onlar zarar etmiş buna Adnan

Öztürk değinmişti başkan olursam bir firmaya yaptıracağım diye.Bir de bazı yuvalar eksi yazıyor her yeri stad mağazası gibi düşünmemek

lazım
bazı yuvaların eksi yazdığını hiç sanmıyorum zaten 3-4 eleman çalışıyor kira ödemeleride o kadar yüklü değil 1 ayda çok rahata kara geçiyordur yuvalar geçmiyorsa 1 dakika tutmazlar ya başka yere taşırlar yada kapatırlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

rüya görme @Efe bir lirasını bile harcayamaz biz oyuncu satıp anca onun bonservis bedeli kadar
oyuncu alabiliriz satamazsan alamazsın. istersen kartal yuvasından bir milyar ciro yap.
o ne zaman bitecek peki ben geçen satışlardan sonra o işin geçtiğini düşünüyordum  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

senin için Beşiktaş her zaman büyük parantezdedir , küçük parantezdeki ülkere takılmanı beklemezdim @Necmi abi
almam kardeşim ben hiç bir zaman ülkerle ilgili bir şeyi hayatıma sokmam
ben kartal yuvasına kazandıracağım parayı gene kazandırıyorum ama bunun için ülker ismini üstümde
taşımama gerek yok. bizim ülkere harcadığımız her kuruş fenere tesis ve oyuncu olarak gidiyor.
fener ne zaman dara düşse ülker ve acun gibi adamlar para aktarıyor o nedenle ne ülker kullanırım
nede acunun kanalını izlerim yapanıda ciddi eleştiririm ben lig tv nin daha doğrusu şansalın Beşiktaş nefretinden
dolayı evime uzun yıllardır lig tv sokmuyorum. lig tv el değiştirir şansalda kovulursa bir yayın politikalarına bakarım düzelmişse o zaman
alabilirim. Bilinçli tüketici olacaksın

Çevrimdışı ahmetx

Aynen öyle bazı kartal yuvaları sırf eksi yazıyor.Belli başlı yerdekiler hariç diğer yuvalar için alternatif planlama yapılmalı.Bu

konuyla kimse ilgili değil ama gerçekten yazık oluyor 
kartal yuvalarının eksi yazmaması imkansız Ankaradakiler gibiyse 1.Ürün çeşidi az , 2.Beden bulamıyorsun , 3.Çalışanlar satmamak için elinden gelen her şeyi yapıyor , sen bilirsin modundalar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Samet_

o hala düzelmedi mi yaw
Kısmen haklısın abi sattığın kadar alabiliyorsun ancak bu iş iki ayaklı.Oyunculara ödenen maaş gelirin belli bir oranını aşmamalı.

Elde ettiğin bu gelirler sayesinde oyunculara verebileceğin maaşı artar ve daha kaliteli oyuncu alabilirsin.Yani 5 milyona adam sattım 5

milyona aldım kabul sattığım adam 1 lira alıyordu şimdi aldığım adama 1.5 verebilmek için gelirimin artmış olması gerekiyor.Bu yüzden

bilet gelirleri etkili inşallah karışık olmamıştır dediğim :)

Çevrimdışı ahmetx

almam kardeşim ben hiç bir zaman ülkerle ilgili bir şeyi hayatıma sokmam
ben kartal yuvasına kazandıracağım parayı gene kazandırıyorum ama bunun için ülker ismini üstümde
taşımama gerek yok. bizim ülkere harcadığımız her kuruş fenere tesis ve oyuncu olarak gidiyor.
fener ne zaman dara düşse ülker ve acun gibi adamlar para aktarıyor o nedenle ne ülker kullanırım
nede acunun kanalını izlerim yapanıda ciddi eleştiririm ben lig tv nin daha doğrusu şansalın Beşiktaş nefretinden
dolayı evime uzun yıllardır lig tv sokmuyorum. lig tv el değiştirir şansalda kovulursa bir yayın politikalarına bakarım düzelmişse o zaman
alabilirim. Bilinçli tüketici olacaksın
Ben senin yerinde olsam Ülkerin üzerine başka bir baskı yaptırırdım almamaktansa ama şu dediğine katılıyorum kartal yuvası ürünlerinden çok daha fazla para kazanıyor kulüp.

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 17:38:31 ahmetx ]

Çevrimiçi Necmi

o ne zaman bitecek peki ben geçen satışlardan sonra o işin geçtiğini düşünüyordum  :icool:
3 yıl diye biliyorum bu senede geçerli önümüzdeki senede pat diye kalkmaz bunun
için mali durumumuzda bir düzelme olması lazım adamlar diyor gelir gider dengen olacak bu dengeyi tutturamazsan ben sana para harcatmam
aslında bizim çıkarımıza olan bir şey sayesinde oyuncu satmayı öğreniyoruz kaliteli isimleri
ucuza almayıda öğreniyoruz bak fenerin harcadığının yedide birine falan daha kalitelilerini aldık.
biz bu işi öğrendik bakalım renkliler öğrenebilecekmi. pek sanmıyorum ama :D

Çevrimdışı Samet_

kartal yuvalarının eksi yazmaması imkansız Ankaradakiler gibiyse 1.Ürün çeşidi az , 2.Beden bulamıyorsun , 3.Çalışanlar satmamak için elinden gelen her şeyi yapıyor , sen bilirsin modundalar.
Orası başkent bir de abi diğer yerler daha kötü.Eskiye göre gelişme sağladık bu konuda ama daha çok kar edebiliriz.Kulüp yetemiyor

tek başına bu yüzden başka şirketle anlaşılabilir çünkü bu ürün satışı resmen ayrı bir iş kolu

Çevrimdışı ahmetx

3 yıl diye biliyorum bu senede geçerli önümüzdeki senede pat diye kalkmaz bunun
için mali durumumuzda bir düzelme olması lazım adamlar diyor gelir gider dengen olacak bu dengeyi tutturamazsan ben sana para harcatmam
aslında bizim çıkarımıza olan bir şey sayesinde oyuncu satmayı öğreniyoruz kaliteli isimleri
ucuza almayıda öğreniyoruz bak fenerin harcadığının yedide birine falan daha kalitelilerini aldık.
biz bu işi öğrendik bakalım renkliler öğrenebilecekmi. pek sanmıyorum ama :D
10 yıl olsun bu anlaşma hatta tüzüğe girsin bu sayede satamayacakları oyuncuları almazlar. :D

Çevrimiçi Necmi

bu kombinelere Ş.l dahil mi?
umarım
başkana para tatlı gelipde kulübün paraya ihtiyacı var şl maçına bilet alacaksınız demezse :bandit:
gerçi desede haklı kulüp anca bu şekilde çıkacak bu mali krizden sevgi fedakarlık ister.
bir kaç sene yapılacak fedakarlık kulübü inanılmaz noktalara getirir. Türkiyedeki kapital
Beşiktaş taraftarının alım gücü olmadığını düşündüğü için bütün oylarını renkliler lehine
kullanıyorlardı. Artık Beşiktaş taraftarınında alım gücünün olduğuna inanmaları gerekiyor
o zaman renklilerle eşitleriz durumu bağlılığımız daha kuvvetli olduğu içinde bir adım öne geçeriz.
Türkiyenin en büyük kulübü bizsek bunun bedelide var. Kulübü için tüketmeye hazır bir Beşiktaş taraftarı olduğunu gösterebilmek gerekiyor.

Çevrimdışı Efe

bu kombinelere Ş.l dahil mi?
dahil tabi olimpiyatta hepsi dahildi ama başkan çıkıp yok o maçlara para verceksiniz derse ben yandım zaten hafta içi maçlara gelebiliyorum o maçlardan anca 1 tanesine gelirim 3 maç oynayacağız en kötü grupta ama sanmıyorum bu tarzda bişey yapacağını tüm iç saha maçlarında kombine geçerli olacaktır biletler şampiyonlar liginde şuanki fiyatlandırmadan satılabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

10 yıl olsun bu anlaşma hatta tüzüğe girsin bu sayede satamayacakları oyuncuları almazlar. :D
aslında tam yapılanma sürecinde bakma şansımızda çok yaver gitti olmadık oyuncuları iyi fiyata sattık.
Biliç in bize bu konuda katkısı oldu yurt dışında piarımızı iyi yaptı adamın ingiltere sevdası bir sürü oyuncumuzun
pazara çıkmasını sağladı Beşiktaş dikkat çekti şimdi bunu sürdürmek gerekiyor şl bunun için iyi bir imkan
türkiyede başarılı olmak çok bir şey ifade etmiyor bunu avrupa düzeyine çıkarmamız şart. Tabi devamlılığı
sağlamak gerekiyor. Yönetimin bu konudaki ufkunu beğeniyorum günü kurtarma derdinde değiller.
Eleştiren arkadaşlarda aslında gelecek yıllarda ne demek istediğimi anlayacak.

Çevrimdışı ahmetx

umarım
başkana para tatlı gelipde kulübün paraya ihtiyacı var şl maçına bilet alacaksınız demezse :bandit:
gerçi desede haklı kulüp anca bu şekilde çıkacak bu mali krizden sevgi fedakarlık ister.
bir kaç sene yapılacak fedakarlık kulübü inanılmaz noktalara getirir. Türkiyedeki kapital
Beşiktaş taraftarının alım gücü olmadığını düşündüğü için bütün oylarını renkliler lehine
kullanıyorlardı. Artık Beşiktaş taraftarınında alım gücünün olduğuna inanmaları gerekiyor
o zaman renklilerle eşitleriz durumu bağlılığımız daha kuvvetli olduğu içinde bir adım öne geçeriz.
Türkiyenin en büyük kulübü bizsek bunun bedelide var. Kulübü için tüketmeye hazır bir Beşiktaş taraftarı olduğunu gösterebilmek gerekiyor.

eğer dahilse sudan ucuza gitti kombineler , gs basket kombinlerini minimum 1300 tl den satıyor Euro Lig dahil paketi.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Stadın dışıda derli toplu gözükmeye başladı 👏👏😊
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı f_madida

eğer dahilse sudan ucuza gitti kombineler , gs basket kombinlerini minimum 1300 tl den satıyor Euro Lig dahil paketi.

son 3 ic saha macinda, mac basi 3.5 milyon Euro civari gise hasilati elde ediyor klup. sampiyonlar ligi dahil degilse minimum 3 mactan 9-10 milyon Euro daha gelir elde edebilir ama bence sl kombineye dahildir...Sanirim 28bin civari kombine satilmisti, daha fazla kombine satmasinlar. Mac basi gelirleri bu fiyat ayarlamalariyla daha fazla para getirir. Sampiyonlar ligini ve derbileri bu fiyatlardan satsalar, 6 macta kombine kadar gelir eder klup.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

son 3 ic saha macinda, mac basi 3.5 milyon Euro civari gise hasilati elde ediyor klup. sampiyonlar ligi dahil degilse minimum 3 mactan 9-10 milyon Euro daha gelir elde edebilir ama bence sl kombineye dahildir...Sanirim 28bin civari kombine satilmisti, daha fazla kombine satmasinlar. Mac basi gelirleri bu fiyat ayarlamalariyla daha fazla para getirir. Sampiyonlar ligini ve derbileri bu fiyatlardan satsalar, 6 macta kombine kadar gelir eder klup.
30000 kombine satıldı sonra satışı durdurdular. Dahada satılırdı.
satışa çıkacak 6-7 bin bilet var ve bu biletler şl maçlarında çok pahalı olacak
zamanında kombine almayan pişman olur dedik işin kötüsü kombineler ondan sonraki senede sahiplerine satışa çıkacak
yani kombine almamış olan artık uzun süre kombinede alamaz.

Çevrimiçi Necmi

bakalım kaç tane satacaklar onlarda biliyor seneye tokiye kombine satamayacaklar bari zararın bir kısmını
basketten çıkaralım demişlerdir :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Aktarma yapılabiliyor mu finansal fair play engel değil mi

Çevrimdışı Efe

stadda alakası ne abi yanlış başlık olmuş sanki  :D
olmazmı ledleri nasıl tamie ettireceğiz alt kaatlardaki ince işleride bu 1 milton halleder :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Paletli Vinç

Ankaradaki kartal yuvalarıyla ilgili böyle bir iddaa var doğru mudur bilemiyorum? ama daha öncede kartal yuvasında yolsuzluk iddiaları oldu yani biz kendi mağazamızı kontrol edemiyoruz alıyorum da para nereye gidiyor ? ürün çeşitliliği konusu zaten sadece statta var herhalde forum istanbuldaki mağazaya gitti geçen hafta annem nerdeyse ürün yok mağazada samsundaki kartal yuvasıda öyle. büyük bir değişim şart bence.

https://twitter.com/RenklerinYeter/status/678645896259764224