Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269496 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı sallapati

ben seneye en ucuz kategorinin normal maçlarda 75 , derbilerde 100 olması taraftarıyım...

Çevrimdışı sallapati

SON DAKİKA - İl Spor Güvenlik Kurulu, Beşiktaş taraftarlarının derbi de deplasman tribününde olmasına izin verdi.

çok çok kötü bir karar.. tamamen fenere yarar doğru ise

Çevrimdışı tangaz

bence de bu karar bizim için alınmış gibi algı oluşturuluyor oysa fener için alınmış bir karardır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ben seneye en ucuz kategorinin normal maçlarda 75 , derbilerde 100 olması taraftarıyım...

mantıklı bence de,
+ ŞL.de 150 TL olabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kutalmis.pinar

doğru yahu niye inanmıyorsun :) :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı halvetifarazi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

mantıklı bence de,
+ ŞL.de 150 TL olabilir...

ziraat kupası da 40 tl olsun   :D.. zaten boş oluyo

ARKADAŞLAR ÇOK ÖZÜR DİLERİM.RENKLİ MEDYA FANATİĞİN OYUNUYMUŞ BU YALANMIŞ! DEPLASMAN TAKIMI TARAFTARI MAÇA ALINMAYACAK! LÜTFEN İTİBAR ETMEYELİM!👍👍

Yalan yahu niye inanıyorsun :D
Aynen niye inandım ama napıyım fanatik gazetesi kumpasa getirdi.TEKRAR TEKRAR KUSRA BAKMAYIN YALAN ÖYLE BİŞEY YOK!!

Çevrimdışı Yankee

Yalan yahu niye inanıyorsun :D

Yalan haber, itibar etmeyelim, sakin olalım.

İmkahanı yok öyle bi şey olmasının.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar 2 mac oynandi arenada simdiye kadar kac para girdi kulubun kasasina?

Çevrimdışı Gürcan

Baskanin dedigi rakam kadar giris olmustur 10 m euro bekliyordu.tabi 3 lu fiyat felan hepsi icindedir

Çevrimdışı mylife1903

Baskanin dedigi rakam kadar giris olmustur 10 m euro bekliyordu.tabi 3 lu fiyat felan hepsi icindedir
Stad isi karli is. Baskan baska stadlarda yapsin, besiktas a.s. Var. talip olalim tokiye rakip olalim.

Çevrimdışı Samet_

bu arada kayseri maçı günü kartal yuvası 1milyon TL ciro yapmış  :bandit:
Abi bu kadar ciro falan diyorlar ya resmi rakamlar şimdi elimde yok kulüp bu kadar satışa rağmen forma falan kartal yuvalarından

çok cüzzi miktarda kar ediyor olması lazım.Neredeyse kafa kafaya.Bu sistemin değişmesi lazım 300 bin forma artı kaç bin parça ürün sat

kar edeme olacak iş değil.Ya bu işi bilen biri başa gelecek ya da bir firmayla anlaşılacak yoksa bu iş bir spor kulübünün tek başına yapacağı

bir iş değil

Çevrimdışı Levent BAL

Çevrimdışı Gürcan

Abi bu kadar ciro falan diyorlar ya resmi rakamlar şimdi elimde yok kulüp bu kadar satışa rağmen forma falan kartal yuvalarından

çok cüzzi miktarda kar ediyor olması lazım.Neredeyse kafa kafaya.Bu sistemin değişmesi lazım 300 bin forma artı kaç bin parça ürün sat

kar edeme olacak iş değil.Ya bu işi bilen biri başa gelecek ya da bir firmayla anlaşılacak yoksa bu iş bir spor kulübünün tek başına yapacağı

bir iş değil
Kar edilememe sebepleri stad kartal yuvasi olmamasi basta olmak uzere kira giderinin fazla olmasından kaynaklaniyor bence.

Yilda en kotu 20 mac kendi evimizde oynasak sirf oranin kartal yuvasi geliri 15 m tl ciro ya ek katki yapar. Ayrica dedigim gibi diger franchise kartal yuvasi haric olanlarin kira giderleri eksi yaziliyor.

Bu isin bence 2 yolu var.

Ya 3 büyükler stadlardaki storelar haric tum ulkede ortak gidere sahip yerler acacaklar.

Ya da baskan stad haric yuvalari ozellestirecek baska bir sirkete devredecek karisiginda ciro isim hakki payi alacak.

Çevrimdışı ahmetx

VIP'lere ilk Bursa maçına göre 250-300 tl zam gelmiş. Bari onlara da 50 tl filan zam yapın, hem boş kalıyor hem de inadına arttırıyorsun. Bu hiç satılmayan ürünlerin fiyatını en çok satılan ürünle aynı oranda arttırmak gibi bişi..
batı vipin yarısı boştu , biraz inidirm yapmaları lazım .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Stadyum açıldıktan sonra süper ligde 36 bin ortalamayla oynuyoruz , fener 23 bin , gs 7 bin ortalama tutturdu son 4 haftada.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Samet_

Kar edilememe sebepleri stad kartal yuvasi olmamasi basta olmak uzere kira giderinin fazla olmasından kaynaklaniyor bence.

Yilda en kotu 20 mac kendi evimizde oynasak sirf oranin kartal yuvasi geliri 15 m tl ciro ya ek katki yapar. Ayrica dedigim gibi diger franchise kartal yuvasi haric olanlarin kira giderleri eksi yaziliyor.

Bu isin bence 2 yolu var.

Ya 3 büyükler stadlardaki storelar haric tum ulkede ortak gidere sahip yerler acacaklar.

Ya da baskan stad haric yuvalari ozellestirecek baska bir sirkete devredecek karisiginda ciro isim hakki payi alacak.
Aynen öyle bazı kartal yuvaları sırf eksi yazıyor.Belli başlı yerdekiler hariç diğer yuvalar için alternatif planlama yapılmalı.Bu

konuyla kimse ilgili değil ama gerçekten yazık oluyor 

Çevrimdışı Efe

rahat 30 milyonu aşmıştır vodafone arena kartal yuvası ve beşiktaş kartal yuvasıyla beraber son maçtada yine en az 20 bin bilet satılacak 15 bin üçlü kombine satısı oldu sanırım osmanlı maçı bitiminde kartal yuvalarıyla beraber 10 milyonluk bi hasılat kasaya girer diye düşünüyorum son vurgunuda yapar yönetim şampiyonlar liginden gelecek paraylada yeni sezon transferleri yapılacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

rahat 30 milyonu aşmıştır vodafone arena kartal yuvası ve beşiktaş kartal yuvasıyla beraber son maçtada yine en az 20 bin bilet satılacak 15 bin üçlü kombine satısı oldu sanırım osmanlı maçı bitiminde kartal yuvalarıyla beraber 10 milyonluk bi hasılat kasaya girer diye düşünüyorum son vurgunuda yapar yönetim şampiyonlar liginden gelecek paraylada yeni sezon transferleri yapılacaktır
sattığın kadar bonservis ödeyebiliyorsun ama  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

bir iş değil
cüzzi olurmu adidas ürünlerindeki kar sınırlı ama kartal yuvası ürünleri silme kar
7-8 liraya mal ettiği tshortu 45 liraya satıyor. maç dışı günler giderler çıkıyordur maç günleri satışlar silme
kar olarak kalıyordur. yazında yeni sezon formaları hemen lig bitiminde çıkartarak akıllılık etmeye başladılar.
forma satışlarının artmasının iki nedeninden biri erken çıkması ikinciside formanın üzerindeki ülker reklamının
kalkmasıdır. Ben kendi adıma bu güne kadar üzerinde ülker ve ürünlerinin olduğu hiç bir formayı almadım
gittide bizde formaya olan hasretimizi giderebildik

Çevrimdışı mylife1903

Yok yok bu yonetim hic transfer isine girmesin borclari odesin, takimi bozmasin yeter. Iyi para kaldiriyor kulup, helal olsun.

Çevrimdışı Samet_

Stadyum açıldıktan sonra süper ligde 36 bin ortalamayla oynuyoruz , fener 23 bin , gs 7 bin ortalama tutturdu son 4 haftada.
Seneye atiba ozzy sosa gomez 4 lüsünü tutup arkayı sağlamlaştırırsak abuk sabuk kalitesiz adamlar almayıp gerçekten de Beşiktas

formasını giymeye layık olan kalitede oyuncular alırsak her maç böyle oynarız.Bu rakam da kemikleşmeye başlar :ok: