Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271234 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zeminde sorun mu var ? :alala:
Evet çok garip görünüyor zemin beni de rahatsız etti

Çevrimdışı Anıl

Doğal çimle suni çimin birleştiği nokta orası tam, bir sıkıntı olmuş olabilir :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Aşınma var gibi sanki. Zeminden kafamı kaldırdım bir anda üst kat balkona pankart asıyorlar boydan boya olacak galiba beton görüntüsü kapanınca ne güzel oluyor. Yeni sezona oraya bir kaplama düşünülse çok güzel olur.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cursedofdragon

abi bugün maça gideceklerden bir ricam var biz stada gidemediğimiz için birçok yerini göremiyoruz.Stada gidenler böyle görmediğimiz yerleri çekse buraya atsa mesala taraftar dolaşım alanları nasıl oldu.Tuvaletler,yemek yiyilen yerler,tribünler kısacası bol bol resim çekseniz bizde görsek göremediğimiz yerleri :)

Çevrimdışı Anıl

abi bugün maça gideceklerden bir ricam var biz stada gidemediğimiz için birçok yerini göremiyoruz.Stada gidenler böyle görmediğimiz yerleri çekse buraya atsa mesala taraftar dolaşım alanları nasıl oldu.Tuvaletler,yemek yiyilen yerler,tribünler kısacası bol bol resim çekseniz bizde görsek göremediğimiz yerleri :)
Bir video çekmeyi planlıyorum bununla ilgili :)

Bir video çekmeyi planlıyorum bununla ilgili :)

videoda olur bol bol fotoğrafta olur :)

Çevrimdışı koray1903

konu dışı ama son dk uçuş çıktı maça gidemiyorum bilet arayan varsa devredicem

Çevrimdışı Efe

1903 tribunu vip 1.katagori 2. katagoride ve misafirde bilet dolu kara borsa almayin alacaksaniz bilet var passo.com.tr den girip alin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yankee

Forumda 428. blokta izleyecek olan var mı maçı ? :iblush:

Çevrimdışı f_madida

1903 tribunu vip 1.katagori 2. katagoride ve misafirde bilet dolu kara borsa almayin alacaksaniz bilet var passo.com.tr den girip alin

Besiktas passo'suyla misafire gidebiliyor muyuz?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Türkay

Ledlerin üstüne boydan boya farklı dillerde pankart asıyorlar güzel oldu bu  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

Ledlerin üstüne boydan boya farklı dillerde pankart asıyorlar güzel oldu bu  :claps:
ne ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

115-116 .bloklarda cok bilet var gidip kale arkasi biletlerine o kadar para vermeyin sakın 115 ve 116.bloktan alin biletleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Besiktas passo'suyla misafire gidebiliyor muyuz?
deneyin abi veriyorsa sistem tabiki girersikiz ama kayserililerle beraber seyredersiniz ayrica forma falan varsa uzerinizde almazlar iceri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

115-116 .bloklarda cok bilet var gidip kale arkasi biletlerine o kadar para vermeyin sakın 115 ve 116.bloktan alin biletleri
abi gelin 414.blok kapalı üstten benim bileti alın boşuna karaborsaya para vermeyin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı dsabuncu

http://www.fanatik.com.tr/2016/04/29/vodafone-arena-da-42-bin-kartal-1230581

Burada güvenlik nedeniyle Kayserispor taraftarı alınmayacak yazıyor. Passolig sitesinde misafir tribün benim Beşiktaş kartımla satın alınabilir gözüküyor. Misafir tribün bize mi ait ben anlayamadım.

deplasman tribünün önüne ağ çekilmiş şeritler takılmış.

Çevrimdışı RQ7_351903

Şuan arkada işçiler çalışıyor tribünlerde yine birşeyler yapılacak anlaşılan :)

Çevrimdışı cagdas44

Abi ikinci dediğin için çözüm vardı zaten passoligde ama nedense birden ortadan kayboldu. Passolig ilk çıktığında kombine sahibi gitmeyeceği maçı arkadaşına devreder gibi kulübüne devredebiliyordu tekrar satılması için. Kulüp de belli bir miktarı kombine sahibinin passokartına iade ediyordu. Aynı bileti güncel fiyattan ikinci kez satarak hem kulüp kazanmış oluyordu, hem kombine sahibi, hem de bilet bulamayan taraftarlar.
Bence kulübün passoyla bu konuyu konuşup tekrar o özelliği aktifleştirtmesi lazım. Daha doğrusu önce bizim kamuoyu oluşturup yönetimi passoyla konuşmaya zorlamamız lazım  :D

Yanlış hatırlamıyorsam o özellik yeni sezonda aktif olacak hatta bunun için yeni sitede bir bölüm olacak doğrudan kulüp sayfasından devir modülü olacak.

Çevrimdışı Efe

http://www.fanatik.com.tr/2016/04/29/vodafone-arena-da-42-bin-kartal-1230581

Burada güvenlik nedeniyle Kayserispor taraftarı alınmayacak yazıyor. Passolig sitesinde misafir tribün benim Beşiktaş kartımla satın alınabilir gözüküyor. Misafir tribün bize mi ait ben anlayamadım.
valla bende anlayamadim kulupte aciklama yapmadi
Şampiyon Beşiktaş JK

misafir'den bilet alabiliyor muyuz beşiktaş logo lu passoyla ?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

alinabiliyor diyor arkadaslar sistem izin veriyor ama kulupten falan bi aciklama gelmedi orasi misafir gorunuyor passoda ve bombos suan tek tuk bilet alan var kulube sormak lazim eger bize aitse o 2000 bilete yuklenilsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

alamiyoruz galiba, tanimlayamadi bileti.. kartiniz bu kategoriye uygun degil yaziyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Efe

alamiyoruz galiba, tanimlayamadi bileti..
o zaman sadece kayseri taraftarina acik
Şampiyon Beşiktaş JK