Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271891 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

Kayseri maçı için kapalı altta ciddi sayıda boşluk var, yönetim üst kategori bilet fiyatlandırmasını hatalı yaptı bence.
İnşallah maç saatine kadar satılır.

Üşenmedim passo'dan blok blok saydım :-)

103 => 1 koltuk boşta
113 => 12 koltuk boşta
118 => 43 koltuk boşta

114 => 76 koltuk boşta
117 => 82 koltuk boşta
125 => 10 koltuk boşta

115 => 387 koltuk boşta
116 => 585 koltuk boşta

VIP => 427 koltuk boşta
1903 => 311 koltuk boşta
cok bisey kalmamis mac gunu biter diye dusunuyorum ama bu macta bile bosluklar kaliyorsa geleceksene buyuk maclar en fazla 30 bine oynanir gibi geliyor bana bu fiyatlardan az dusuk olur buyuk maclar sampiyonlar ligi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Kayseri maçı için kapalı altta ciddi sayıda boşluk var, yönetim üst kategori bilet fiyatlandırmasını hatalı yaptı bence.

103 => 1 koltuk boşta
113 => 12 koltuk boşta
118 => 43 koltuk boşta

114 => 76 koltuk boşta
117 => 82 koltuk boşta
125 => 10 koltuk boşta

115 => 387 koltuk boşta
116 => 585 koltuk boşta

VIP => 427 koltuk boşta
1903 => 311 koltuk boşta
Rakamlar icin tesekkurler insallah passoda boyle bosluklar kalip da stad  full cekmez @Rıdvan AKAR  :money:
forumda üye olsa harbiden ne iyi olurdu haa :D

Çevrimdışı Efe

Rakamlar icin tesekkurler insallah passoda boyle bosluklar kalip da stad  full cekmez @Rıdvan AKAR  :money:
forumda üye olsa harbiden ne iyi olurdu haa :D

vip ve kapali tribun fiyatlarini cok yuksek tuttular bence az uygun olsa suana kalmazdi bilet kale arkalari 150 normaldi ama digerleri biraz fazla kacti bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

xiaomi 5000 ma suan var bende ince cepte tasiniyor telefon gibi onu tavsiye ederim 55 tl hepsi burada.com da ben ordan aldim s6 yi yaklasik 1saat 30 dakikada komple sarj ediyor
tam da sarj aletim bozulmustu direk alayim bari efe en iyisini arastirmistir zaten  :ishock:

Çevrimdışı Efe

tam da sarj aletim bozulmustu direk alayim bari efe en iyisini arastirmistir zaten  :ishock:
valla uzun suredir kullaniyorum sıkıntısız calisyor yanliz kablosuna zarar verecek sekilde tasimayin sonra şarj suresini uzatiyor makina aklinizda olsun kablo onemli :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Önceki mesajlarda bahsedilen passo sistemindeki açık çözülse ne olacak? zihniyet ve güvenlik önemleri değişmeli öncelikle.

Bursa maçında tam ben turnikeden geçerken bi baktım elamanın biri arkadan geliyor.

Benle beraber geçmesine izin vermedim. Güvenliğe de söyledim ama ne yaptılar bilmiyorum.  Muhtemelen başka biriyle girdi stada.

Çevrimdışı ahmetx

xiaomi 5000 ma suan var bende ince cepte tasiniyor telefon gibi onu tavsiye ederim 55 tl hepsi burada.com da ben ordan aldim s6 yi yaklasik 1saat 30 dakikada komple sarj ediyor
eyvallah @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sağduyu

HAyırlı Cumalar, hayırlı şampiyonluklar.

Stadda maça girnler ve girecekler lütfen cevaplasın;
Eskiden bir sorun yoktu, ama yeni statta, 10 yaşından küçük çücukları yanımızda maça sokarken sıkıntı oluyormu?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı onurturan

HAyırlı Cumalar, hayırlı şampiyonluklar.

Stadda maça girnler ve girecekler lütfen cevaplasın;
Eskiden bir sorun yoktu, ama yeni statta, 10 yaşından küçük çücukları yanımızda maça sokarken sıkıntı oluyormu?
cocugun boyu ve kilosunu alabilir miyiz ..  :biggrinking:

Çevrimdışı FatihKartal41

Benim bir sorum var. Resimdeki sarj aletini alirlar mi stada?

Benim telefonun sarji cok cabuk bitiyor bunu yanimda götürürsem ordayken doldururum.

Girersin dostum, başakşehir olimpiyatta dahil olmak üzere açılış maçına da girdim powerbank la sorun olmuyor.

Çevrimdışı ahmetx

Kale arkası tel örgülerimiz tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olsun .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Alt kat loca-1903 cam korkuluyklarımızda hazır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

103 => 1 koltuk boşta
113 => 12 koltuk boşta
118 => 43 koltuk boşta

114 => 76 koltuk boşta
117 => 82 koltuk boşta
125 => 10 koltuk boşta

115 => 387 koltuk boşta
116 => 585 koltuk boşta

VIP => 427 koltuk boşta
1903 => 311 koltuk boşta
Hızlı bir şekilde topladım 2033 tane kalmış yanlışlık yoksa sadece bunlar mı var başka herhangi bir tribünde biler var mı ?

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

http://www.teknosa.com/urunler/130071021/vpw-v-19-9000-mah-ultra-slim-power-bank-tasinabili

bu ürünü aldım ve bursa maçına girerken gördüler bişey demediler iphone 6 tam 5 kez şarj ediyor  50 dk şarj oldu çok iyi alet alabilirsiniz
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ahmetx

inönünün tribün izleri kalacak anlaşılan

Çevrimdışı yedic

Bende tam kale arkasina ne yapacaklar diye soracaktim ki cevabi da gordum. Cam da degil ustelik, kale arkasi ilk 3-5 siranin gorusu problemli olacak. Magandalari holiganlari temizleyene kadar boyle uygulamalara mahkumuz.

Çevrimdışı SDemirsoy

ses sistemi böyle olduğu sürece ses sorunu yaşanır.
düzeltilmiş diye bilgi geldi bakalım @ahmetx

Çevrimdışı Sezer94

Sirf o kale arkasi teller yuzunden bu stad turkiyedeki diger stadlar gibi siradan oldu malesef
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı cursedofdragon

tam toki olduk bizde hadi geçmiş olsun bütün iştahım kaçtı artık.

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu kale arkası tellerin zorunlu olduğu malesef daha ilk maç gösterdi kendi. Daha ilk maç kavga yok gürültü yok niye sahaya atlarsın arkadaş.

Bu kale arkası tellerin zorunlu olduğu malesef daha ilk maç gösterdi kendi. Daha ilk maç kavga yok gürültü yok niye sahaya atlarsın arkadaş.

kale arkasından atlanmadı yanlız sahaya kapalıdan atlandı.

Çevrimdışı emre_1978

Hızlı bir şekilde topladım 2033 tane kalmış yanlışlık yoksa sadece bunlar mı var başka herhangi bir tribünde biler var mı ?

Evet, misafir tribünü hariç sadece bu bloklarda bilet var (saat 10.30 civarı saymıştım)

2bin bilet bir şey değil hemen satılır diye düşünmek yanlış olur bence. 3. ve 4. kategoriler biter mulaka , cok az kalmış ama 1. kategori, vip ve 1903 fiyatları çok yüksek tutulmuş, boşluklar kalacak gibi.

Yanılırım inşallah, şampiyonluğa yürürken tek koltuk bile boş kalmamalı.

kale arkalarına tel örgülere pankart asarlar en öndeki 5-6 sıra toki arenada ki gibi pert  :s20:

Çevrimdışı ahmet türken

bunu fazlasıyla hakettik. Benim bu stattaki tek iştahımı kaçıran konudur bu kale arkası tel örgüler. Gördüğümde çok üzüldüm. Fakat daha maç başlamadan heriflerin sahaya atlayıp  koşmalarını görünce diyecek bir şeyim kalmadı.

Çevrimdışı aoguzd

kale arkasından atlanmadı yanlız sahaya kapalıdan atlandı.

maç öncesi alen'in üçlüsü esnasında eski açıktaki karagümrüklülerden biri güvenliği döverek atladı sahaya.