Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270774 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı İhsan

Anladım ama hoşuma gitmedi
Bahsedilen tarihi görünümü bozar

öyle deme yaa....
bir de süper paint-şok uma bak. belki böyle hoşuna gider  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

bana kalsa bunları küfeki kolon arlarınada koyarım.
Biletsiz girişler önlenir ve gelir artar  :bandit:
onlardan once su cevre duzenlemesi bitsin yeni aciktaki konteynir kent ortadan kalksin cok kotu gorunuyor karmasa hakim yeni aciga ledler komple dosenecek gibi geliyor bana abi ama sutun arasi yapilmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

öyle deme yaa....
Hipnotize oldum  :D

Çevrimdışı aoguzd

Benim kart ön ödemeli yani parayi bidaha cekemicem. O para orda sürekli kaliyormu yani bir zaman sonra passo bu kartla uzun zamandir islem yapilmadi parayi ben kendim aliyorum der mi?

diyemezler ama kart içindeki parayı alışveriş yaparken yeme içme vs gibi olaylarda bankamatik kartı gibi kullanırsın hesabı ordan ödersin parayı sıfırlayana kadar.

Çevrimiçi Necmi

Kredi kartı özelliği yoksa çekemiyorsun ama alışveriş için kullanabiliyorsun. Heryerde geçiyor.
kartal yuvasında bile geçmiyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

öyle deme yaa....
cıkk olmamış sadece üstte kafi

Çevrimdışı ErsinA.

Kayseri maçında forum organizasyonu olacak mı?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ergin1903

Bilet konusunda yardımcı olacak kombineli yok mu ya ?

Çevrimdışı asi_kartal

Çatı ile tribün boşluguna koyulan ekranlar ambiyansı etkiler mi acaba ? Arka sayfalarda arkadaşın attığı videoları izledim arenada ses çok net inönü de daha gür çıkıyor ses.

Sesin ıslıkla değilde tezahüratla daha gür çıkması için stat da mimari bir çalışma yapılabilir mi ? Bunu maddi açıdan değil de yapılabilirlik derecesini merak ediyorum.

(Şuan ki hali bana göre iyi ama mimari çalışmalarla daha iyi olabilir mi onu merak ettim :) )
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Viviano

Arkadaşlar yeni açık ya da eski açık için önceliği olanlar ulaşabilir mi bana acaba?

Teşekkürler...

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 25 Nisan 2016 fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı mylife1903

Çatı ile tribün boşluguna koyulan ekranlar ambiyansı etkiler mi acaba ? Arka sayfalarda arkadaşın attığı videoları izledim arenada ses çok net inönü de daha gür çıkıyor ses.

Sesin ıslıkla değilde tezahüratla daha gür çıkması için stat da mimari bir çalışma yapılabilir mi ? Bunu maddi açıdan değil de yapılabilirlik derecesini merak ediyorum.

(Şuan ki hali bana göre iyi ama mimari çalışmalarla daha iyi olabilir mi onu merak ettim :) )
Yeni wembley stadinda bazi calismalar vardi akustikle ilgili, videosunu gormustum, kritik yerlere konulan panallerle sesi yansitiyorlardi galiba tam hatirlamiyorum youtubedan bakilabilir. Hatta bunlar galiba otomatikti aci degistiriyorlardi, konser akustuginayri mac akustuginayri planlanmisti galiba

Insaat dunyasinda hersey mumkundur, mangira bakar.
Neeee kaaaa ekmek okaaaa kofte

Çevrimdışı Serdar

Çatı kolonlarına takılacak led panellerin akustiği olumlu yada olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum ancak sadece çatı kolanları yeterli bence. Her yere takıp sadeliği fazla karıştırmasınlar.
Bu arada kırk yılda bir bu hafta sonumu İstanbul da geçirebileceğim, çok zor bir istek ama hani işi çıkan maça gidemeyecek kombineli arkadaşlar yardımcı olursa bahtiyar olurum. Belki gelmişken forum abileri,kardeşleri ile de tanışırız.

Çevrimiçi Necmi

Çatı kolonlarına takılacak led panellerin akustiği olumlu yada olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum ancak sadece çatı kolanları yeterli bence. Her yere takıp sadeliği fazla karıştırmasınlar.
Bu arada kırk yılda bir bu hafta sonumu İstanbul da geçirebileceğim, çok zor bir istek ama hani işi çıkan maça gidemeyecek kombineli arkadaşlar yardımcı olursa bahtiyar olurum. Belki gelmişken forum abileri,kardeşleri ile de tanışırız.
bilet bulamasan bile stadın oralarda olursan tanışırız @Serdar

Çevrimdışı underworld

çatı arasına ledler komple çevirecek mi?

çatı arasına ledler komple çevirecek mi?
ben hem duymuştum hemde düşünmüyorum komple dolanacağını.4 köşede kafi benim için zaten geniş bişey :ok: :ok:

Çevrimdışı underworld

kışın arkadan gelecek rüzgarı da keser

Çevrimdışı Factatum

Stadı komple çevirmeyecekse, led mesh'in pek bir anlamı yok. Dört köşede olmasının hiçbir espirisi yok. 

Çevrimiçi Kartal Ç

Stadı komple çevirmeyecekse, led mesh'in pek bir anlamı yok. Dört köşede olmasının hiçbir espirisi yok. 

Boğaz tarafını kapatırsa içeriden dışarıya doğru pek hoş durmaz gibi geliyor bana.

Boğaz tarafını kapatırsa içeriden dışarıya doğru pek hoş durmaz gibi geliyor bana.
Bencede boğaz tarafı kapatılmaz :D :)

Çevrimdışı Factatum

Sadece Boğaz tarafında kolonların arasına yapsalar daha güzel olurdu.

Çevrimdışı gurmeninoglu

Şu ledler neden kalelere kadar gelip sonrasında brandaya dönüyor?

Çevrimdışı Efe

Bencede boğaz tarafı kapatılmaz :D :)
belki sadece 4 tarafa 3er yada 4 er tane takarlar her yeri çevirmezler
Şampiyon Beşiktaş JK