Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2233336 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı onurturan

Emin misiniz? O aletlerin zeminden o şekilde yansıması pek mantıklı gelmiyor bana ki gece o aletlerin açık olduğu bir foto görmüştüm. Bence ışıklandırma.
Şunu da ispat niteliğinde halka sunuyorum

insallah oyledir ama gece olamaz mi sence ???

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı canergiray77

Emin misiniz? O aletlerin zeminden o şekilde yansıması pek mantıklı gelmiyor bana ki gece o aletlerin açık olduğu bir foto görmüştüm. Bence ışıklandırma.

bütün stadın ışıkları kapalı olduğu an çok aydınlık yapıyor o ışıklar bu fotoda ki güneş ondan daha aydınlık nasıl gündüz bu kadar aydınlık yaratsın o panel :D @cisse557
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cisse557

bütün stadın ışıkları kapalı olduğu an çok aydınlık yapıyor o ışıklar bu fotoda ki güneş ondan daha aydınlık nasıl gündüz bu kadar aydınlık yaratsın o panel :D @cisse557
Ve böylelikle benim tez çöker

Çevrimdışı Anıl

Eminim, kesinlikle yapay güneş ışıklarının yansıması o :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Bekodan aradılar 125nci bloktan bilet vereceklermiş :) forumu ıskaladık yani 121di dimi herkes

Edit: oğlum 125.blok numaralıda gözüküyor yanlışmı söyledi acaba
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 13:38:22 Emre.Guler ]

Çevrimdışı ahmetx

nasıl ama ?  :super:
 Edit:Vodafone logosu çatıyı rezil etmiş . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Bekodan aradılar 125nci bloktan bilet vereceklermiş :) forumu ıskaladık yani 121di dimi herkes

125. bloksa Numaralıdır :)

Çevrimdışı serti67

Allah'ın yarabbım baska bır stede resımler Gordum su kulelerdekı çanak anten ve klima unutelerı benı benden alıyor hala ordalar bırde tam dış kısımda afedersın essek seyıne kelebek konmuş gıbı cırkın görünüyor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Kulenin bari damına koysunlar şu çanak anteni , çok komik görünüyor . :lol: İklimlendirmeyi neden kulelere kadar uzatmadılar acaba ?
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 14:14:20 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

O pankartı astıkları zamazingodur o biraz daha geniş ama belkide kayseri maçında yeni pankart açacaklar
yalnız o kalıcı bir şeyse yeni açık üsttekilerin Allah yardımcısı olsun , yavaş yavaş önlerinde bir duvar oluşuyor.

Çevrimdışı Emre.Guler

yalnız o kalıcı bir şeyse yeni açık üsttekilerin Allah yardımcısı olsun , yavaş yavaş önlerinde bir duvar oluşuyor.

Sanmam ya bir iki pankarttan sonra kaldırırlar gereksiz yük bence

Çevrimdışı Kartal39

Benide aradılar Beşiktaş kulübü herhangi bir değişiklik yapmazsa 121. blok olacak dediler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

Benide aradılar Beşiktaş kulübü herhangi bir değişiklik yapmazsa 121. blok olacak dediler.

Aynen banada deniz tarafı dediler ama 125i yanlış söyledi sanırım. TC kimlik nosu istediler dimi? 25nisan haftası passokartınıza yüklenir dediler

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Son şeffafın daha ağı bile ortada yok😂😂
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kartal39

Aynen banada deniz tarafı dediler ama 125i yanlış söyledi sanırım. TC kimlik nosu istediler dimi? 25nisan haftası passokartınıza yüklenir dediler

Evet aynen öyle oldu @Emre.Guler 

Çevrimdışı merttokeer

ledler yeni açıktada devam etmeliymiş , istense pankart astırılmazdı.

pankart asılsın diye boş bırakılmadı mı zaten. pankartlar zamanla oturacaktır oraya, o zaman da görüntü daha şık olacaktır. biraz da amatör gözle bakmak lazım taraftarı bu kadarda kısıtlamaya gerek yok bence

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cursedofdragon

Güncel fotoğraflar

eski açıkta ki ses sistemi ve tribün çıkış kapılarının sarı olması rahatsız ediyor beni  :bawling:

Çevrimdışı iyimserure

bu son şeffafın takılmamasının tek nedeni olabilir, o da çatı firmasıyla yapılan anlaşmanın süresinin henüz tamamlanmamış olması
belirli bir süre önce bitirilirse muhtemelen kulüp daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacaktı o yüzden başkan firmayla konuştu ve çatının bitişi belki de yaza kalacak
sadece tahmin ediyorum ama başka açıklaması olamaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu son şeffafın takılmamasının tek nedeni olabilir, o da çatı firmasıyla yapılan anlaşmanın süresinin henüz tamamlanmamış olması
belirli bir süre önce bitirilirse muhtemelen kulüp daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacaktı o yüzden başkan firmayla konuştu ve çatının bitişi belki de yaza kalacak
sadece tahmin ediyorum ama başka açıklaması olamaz
Halen membran aralarındaki boşluklar kapatılıyor diye biliyorum ve çatıya tek çıkış bölgesi de orası, müdahale için açık tutuluyor. Daha 2 gün önce çatıda dolaşan dağcıların fotoğrafları paylaşıldı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı iyimserure

Halen membran aralarındaki boşluklar kapatılıyor diye biliyorum ve çatıya tek çıkış bölgesi de orası, müdahale için açık tutuluyor. Daha 2 gün önce çatıda dolaşan dağcıların fotoğrafları paylaşıldı.
evet bu da mantıklı  :ok:

Çevrimdışı iyimserure

peki kayseri maçına kadar yetişir mi ki