Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2266137 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı KCKF

Arkadaşlar bir sorum var, 3 maçlık kombinenin 2. maçını transfer edip, tekrar öncelikli bilet hakkından tek maçlık bilet alabiliyor muyuz?
Bence alınmaması gerekiyor ama deneyen oldu mu merak ediyorum?

Bir de öncelikli satın alma hakkını başka birisine bilet almak için kullanabiliyor muyuz? Teşekkürler.
KCKF^^<3

Çevrimdışı ToNI

arkadaşlar bir şey sorcam ilgili başlık kilitlenmiş kusura bakmayın
şu 4.5G olayından dolayı sim bloke hikayesini passolig de halledebilen varmı
2 bankayı 2 dk da passolig i 2 saatte halledemedim kafayı yiycem kayıp çalıntıdan konuşayım biriyle dedim  haklısınız aktarıyorum oradan yapın dedi ondan sonrada hat düşüyo bilen biri varsa yazarsa sevinirim

ben de aynı şekilde müşteri hizmetlerinden ilerleyerek 6. bağlanmamda başarmıştım tam da o 3lü biletin satışa çıktığı gün... kayıp çalıntıdan deil de normal menü seçimlerinden müşteri temsilcisine bağlanarak yapmıştım ben... Allah sabır versin ...
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Gündüz maçı seneye kışa kadar olmaz.Kışında hava erken kararıyor :ebebe: :evillol: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Sayfa 117'de bir problem var 118 üzerinden devam  :icool:

Aldığım duyumlar üzerine 117.  Sayfada büyük sürprizler bekliyor forum ahalisini. Eliniz f5 de kalsın ben söyleyim.

Çevrimdışı Engin

ben de aynı şekilde müşteri hizmetlerinden ilerleyerek 6. bağlanmamda başarmıştım tam da o 3lü biletin satışa çıktığı gün... kayıp çalıntıdan deil de normal menü seçimlerinden müşteri temsilcisine bağlanarak yapmıştım ben... Allah sabır versin ...

Sağol kardeş uğraşcaz artık napalım saçmasapan menüleri var 4-3-5 i tuşlayın diyo ama çoğu zaman 2. adımda 2 menü var 3 yok yanlış tuşladın diyo :) uğraşalım napalım 
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı emrecakmak

Kayseri maçı için öncelik olacak mı geçen sene gidenlere bilgisi olan var mı ? o maça  gitmeyi düşünüyorum ama bilet bulamamaktan korkuyorum. Hayatımda hiç maça gidemedim  bileti, kombinesi olup gidemeyecek olan varsa lütfen mesaj atsin.

Çevrimdışı ToNI

Sağol kardeş uğraşcaz artık napalım saçmasapan menüleri var 4-3-5 i tuşlayın diyo ama çoğu zaman 2. adımda 2 menü var 3 yok yanlış tuşladın diyo :) uğraşalım napalım
bol şans    :)
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimiçi emre_1978

1903 koltukları ekranlı mıydı?

Evet, ama çalışmıyordu :)
Ayarları yapılmamış henüz

Çevrimdışı VOLKİ3358

2 bankayı 2 dk da passolig i 2 saatte halledemedim kafayı yiycem kayıp çalıntıdan konuşayım biriyle dedim  haklısınız aktarıyorum oradan yapın dedi ondan sonrada hat düşüyo bilen biri varsa yazarsa sevinirim

bilgi güncellemesi diye bir var oraya gelip adres bilgilerine güncelle de ordam müşteri temsilcisine bağlanırsın
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı ers1903

Kısa vadede yapılmasını istedigim konular ,

en alt ve üst kat prekast önlerinin boyanması,
Stada girişteki toz toprağın kalkmasi özellikle (numarali)
Ve o ambulans araci neden kamera görüntüsünde numarali eski açık tarafina konuşlansin.

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Aynısı bendede olmuştu menüsü var numarasını hatırlayamadım sim kartı değiştirdiğim için bloke olmuştu müşteri temsilcisine bağlanmama gerek kalmadan oradan hallettim.

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı ers1903

Maçı numarali 429 blokta izledim ve kesinle üst kat seyri harika :) ayrica o koruma demirleri biryonden iyi görünüyor olmuş kolumuzu dirsegimizi koyuyorsun rahat oluyor :) ayağa kalkincada gayet iyi :)

Çevrimdışı ers1903

Kale arkasi ne olacak cam gelecekmi ,bilgisi olan varmi ??

Çevrimdışı mülkübey

kulübün beleşçileri engellemesi lazım. İlk maçta tespit ettiklerini söylüyorlar bakalım göreceğiz.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı ahmetx

Maçı numarali 429 blokta izledim ve kesinle üst kat seyri harika :) ayrica o koruma demirleri biryonden iyi görünüyor olmuş kolumuzu dirsegimizi koyuyorsun rahat oluyor :) ayağa kalkincada gayet iyi :)
kaçıncı sıradaydın @ers1903
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Yiğit engelli tribününden saha görünüyor muydu?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurturan

@ahmetx  abi oyle bir sormussun ki en guzel yeri sana soyleyebilmem icin daha birsuru maca biletleri degistire degistire gitmem lazim.. ama sana sunu soyleyebilirim.. yeni acik ust kismin her sirasina ciktim sahayi seyretme sansim oldu ilk siradan 12-15. siraya kadar mukemmel acı sonra 25 e kadar da diklesiyo haliyle ben pek sevemedim ama oyunu okuma kalitesi ayni sadece cok genis acili oldugu icin benim hosuma gitmedi.. alt katlardan da muhtemelen yukaridan asagiya dogru ilk 6-7 sira cok iyidir.. en asagilari hic begenemedim simdiye kadar..

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sozkul

Vodafone arena CEOsu stad da Aspor da Vodafone arena propagandası yapıyor. Stadın bütün detaylarını Fikret Orman'dan daha iyi biliyor gibi.
Fikret Orman bi tur daha kalsın sonra bu adamı başkan yapalım.. :)

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  abi oyle bir sormussun ki en guzel yeri sana soyleyebilmem icin daha birsuru maca biletleri degistire degistire gitmem lazim.. ama sana sunu soyleyebilirim.. yeni acik ust kismin her sirasina ciktim sahayi seyretme sansim oldu ilk siradan 12-15. siraya kadar mukemmel acı sonra 25 e kadar da diklesiyo haliyle ben pek sevemedim ama oyunu okuma kalitesi ayni sadece cok genis acili oldugu icin benim hosuma gitmedi.. alt katlardan da muhtemelen yukaridan asagiya dogru ilk 6-7 sira cok iyidir.. en asagilari hic begenemedim simdiye kadar..
tek sana sormadım yahu ?  :D @onurturan  :ok:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK