Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477657 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Evenf

maç biletini alayım da hiç olmadı sabah otobüsüne biner giderim. şairlerde sabahlarım. dediğin gibi bileti alırken ayrıntısıyla sorarım. çok sağolun yardımcı olduğunuz için. eyvallah :)
birşey değil rica ederim... :)

Çevrimdışı serti67

eee o yüzden söylemiştim zaten  :D
ben sana ne ettımde benı ıstemıyosun stattta:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı YunusEmre

konu dışı yapıp milleti bir kale arkası tel örgü / cam şokundan kurtarayım.

Weidenfeller ne toplar çıkarıyor öyle müthiş kaleci  :D

Dortmundun ledleri nasıl da oval öyle keşke bizim olsaydı  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Artılarıyla birlikte 145 milyon dolar veren Vodafone a müteşekkir olduğumdan ( Aslında amblem fazlalığıyla kendilerine zarar veriyorlar görüşüne katılıyorum ) amblemleri , logoları rahatsız etmiyor beni. Bemim ve ailemin 2 turkcell hattını Vodafone a taşıdım ve sim kartınızı Vodafone ile değiştirin sms ini bekliyorum ( 3 gün oldu )  :) Tarifem red 5 olmasına rağmen şu paket alımları ile Beşiktaş'ımıza katkı sağlayacağım. Beşiktaş'ımızın arma ve logolarının, Efsanelerimizin , Geçmişimizin stadımızın uygun olan her tarafında layıkıyla yerini alacağına dair inancım tam
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

ben sana ne ettımde benı ıstemıyosun stattta:)))
vodafone artık 10 yıl sponsorumuz en az artı bırakalım bence logosu fazlaymış ismi çok yazılmış falan filan stad bizim stad onlarda reklamlarını yapıyor kazandığı paradan bize veriyor karşılıklı çıkar ilişkisi ve bize çok yararı dokunuyor biraz susmamızda fayda var bizim logolarımızda yakında konur stada müze tarafı bilboartlar kaldırılıyormuş yarın amblemleri getirirlerse şaşırmam :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Evenf

Sahadaki ledler kale arkalarında bitiyor... Köşelere kadar olmayacak mı?
Sahadaki ledler kale arkalarında bitiyor... Köşelere kadar olmayacak mı? @Necmi Abi
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 00:07:52 Evenf ]

Çevrimdışı tangaz

Ben şahsen vodafone arena ve vodafone yazılarının stada yakıştığını düşünenlerdenim.
tlf hattımı da vodafone taşıdım 5 TL de katkımı yapıyorum her ay oh miss. yarasın Beşiktaşıma  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı serti67

vodafone artık 10 yıl sponsorumuz en az artı bırakalım bence logosu fazlaymış ismi çok yazılmış falan filan stad bizim stad onlarda reklamlarını yapıyor kazandığı paradan bize veriyor karşılıklı çıkar ilişkisi ve bize çok yararı dokunuyor biraz susmamızda fayda var bizim logolarımızda yakında konur stada müze tarafı bilboartlar kaldırılıyormuş yarın amblemleri getirirlerse şaşırmam :icool:
ben makara yapıyorum stat bızım logosu olsa ne olur bızım armalarımızda koyulacaktır ıllakı onune BJK vodafone arena yazsalar zaten kımseden bole seslerde cıkmıyacaktı ama ben keyıf alıyorum zaten sponsorlugundan kazan kazan olayı gayet ıyı uyum sagladı kuluple sponsor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Hocam sonuna kadar kullanacak elbette hakkı. Sorun biraz bizim yönetimde. Bu kufekılerın üst tarafına konulan vodafone arena yazılarının başında vodafone simgesi sonunda Beşiktaş arması olsaydı çok daha iyi olurdu. Böyle birşeyi vodafone'un sorun yapması gibi birşey söz konusu bile olamaz. Aynı şey çatıda da yapılabilirdi. Bakalım armalar nerelere konacaklar.

Stat da koltukların üzerindeki Beşiktaş yazısı hariç adam akıllı bir tane amblemimiz Beşiktaş yazımız yok millet buna takılıyor.

Şimdi scoreboardların 2 tarafına da vodafone yazmışlar. O sürekli öyle mi olacak bilmiyorum ama öyle olacaksa scoreboardların çerçevesine vodafone reklamları yapıştırmak daha mantıklı olurdu böyle scoreboardların kullanabileceğimiz alanı düşecek.

Çevrimdışı Efe

Ben şahsen vodafone arena ve vodafone yazılarının stada yakıştığını düşünenlerdenim.
tlf hattımı da vodafone taşıdım 5 TL de katkımı yapıyorum her ay oh miss. yarasın Beşiktaşıma  :bandit:
ben makara yapıyorum stat bızım logosu olsa ne olur bızım armalarımızda koyulacaktır ıllakı onune BJK vodafone arena yazsalar zaten kımseden bole seslerde cıkmıyacaktı ama ben keyıf alıyorum zaten sponsorlugundan kazan kazan olayı gayet ıyı uyum sagladı kuluple sponsor

ikinizede katılıyorum  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykut60

Çevrimdışı Aykut60

Bunuda yeni gördüm :D skorbordlar deneniyor

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı taner1916

Dortmundun ledleri nasıl da oval öyle keşke bizim olsaydı  :evillol:

dortmundun led panoları uefa nın taktığı panolar resimdeki sistem

Çevrimdışı Efe

Hocam sonuna kadar kullanacak elbette hakkı. Sorun biraz bizim yönetimde. Bu kufekılerın üst tarafına konulan vodafone arena yazılarının başında vodafone simgesi sonunda Beşiktaş arması olsaydı çok daha iyi olurdu. Böyle birşeyi vodafone'un sorun yapması gibi birşey söz konusu bile olamaz. Aynı şey çatıda da yapılabilirdi. Bakalım armalar nerelere konacaklar.

Stat da koltukların üzerindeki Beşiktaş yazısı hariç adam akıllı bir tane amblemimiz Beşiktaş yazımız yok millet buna takılıyor.

Şimdi scoreboardların 2 tarafına da vodafone yazmışlar. O sürekli öyle mi olacak bilmiyorum ama öyle olacaksa scoreboardların çerçevesine vodafone reklamları yapıştırmak daha mantıklı olurdu böyle scoreboardların kullanabileceğimiz alanı düşecek.
konur onlarda ilk vodafone ismini öne çıkarıyorlar doğal olarak stadın dışı onlar için tam pazarlama alanı amblemlerini koyma nedeni o zaten her seferinde dikkati vodafone adına çekmeye çalışıyorlar stadın Beşiktaş stadı olduğunu herkes biliyor ama Vodafonun sponsor olduğunu emin ol bir çok beşiktaşlı bilmiyordur hala özellikle dış ülkelerde yaşayan yada çok fazla maça gelemeyenler ayrıca vodafone dünya operatörü olduğu için şampiyonlar ligi maçları ve avrupa ligi maçlarında kenidini gösterme şansı bulacak tüm dünya seyredecek bu stadı biz amblemimizi istediğimiz yere koyarız şimdilik sponsora kıyak geçiyorlar ödemeler var vodafone nu keyifli tutuyorlar olay  bu ilk yıl çok önemli çünkü her anlamda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

artık maca gelebılırmıyım:)))
tabi geeldiğinde görüşelim zaten onlarca kişi olacağız heralde kaos yaşanacak  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

facebook'da bir sayfada gördüm görselde yazıyor kimin paylaştığı led panelleri sportoto tribüne de yapılsa ya sanki çıplak kalmış gibi görünüyor böyle muhtemelen pilot kameradanda böyle görünecektir
" daha önce paylaşım yapıldıysa kusura bakmayın "
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

konur onlarda ilk vodafone ismini öne çıkarıyorlar doğal olarak stadın dışı onlar için tam pazarlama alanı amblemlerini koyma nedeni o zaten her seferinde dikkati vodafone adına çekmeye çalışıyorlar stadın Beşiktaş stadı olduğunu herkes biliyor ama Vodafonun sponsor olduğunu emin ol bir çok beşiktaşlı bilmiyordur hala özellikle dış ülkelerde yaşayan yada çok fazla maça gelemeyenler ayrıca vodafone dünya operatörü olduğu için şampiyonlar ligi maçları ve avrupa ligi maçlarında kenidini gösterme şansı bulacak tüm dünya seyredecek bu stadı biz amblemimizi istediğimiz yere koyarız şimdilik sponsora kıyak geçiyorlar ödemeler var vodafone nu keyifli tutuyorlar olay  bu ilk yıl çok önemli çünkü her anlamda :)
bence bi 50 kişi olacak gibi , toplu bir şekilde tezahüratlarla yürüyelim ağaçlı yoldan , gayet kalabalık olacağız sesimiz iyi çıkar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Ben başkanın yerinde olsam ilk iş kapalı veya numaralı üst orta bölüme ışıkların arasına afilli bir arma kaldırırım kedi yolunun oraya. Emin çoğu insanın tepkisi büyük ölçüde azalır.

O kadar övüyorlar azcık algı yönetimi konusunda ders alsınlar :))

Çevrimdışı Efe

bence bi 50 kişi olacak gibi , toplu bir şekilde tezahüratlarla yürüyelim ağaçlı yoldan , gayet kalabalık olacağız sesimiz iyi çıkar :D
sizin orda tosun şaban paşa varmış onuda getir  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben başkanın yerinde olsam ilk iş kapalı veya numaralı üst orta bölüme ışıkların arasına afilli bir arma kaldırırım kedi yolunun oraya. Emin çoğu insanın tepkisi büyük ölçüde azalır.

O kadar övüyorlar azcık algı yönetimi konusunda ders alsınlar :))
olacak dedi zaten olmalıda olacakta daha 3 gün var önümüzde herşey olabilir  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emrecakmak

Uydurma

Böyle birşey vardı doğru olabilir.

@canergiray77 Oraya birşey yapılması lazım bence de Bu da resmin kaliteli hali :)

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 23:57:26 emrecakmak ]