Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı aziz1903

Tükürük köftesi mod on 😀

Sanki tukuruk koftesi cok ucuz o da 10-15 lira zaten

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saha içi LEDlere top gelince bişey olmaz demi :alala: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi COB

Arkamızı da dönelim mi acaba. Öğrenci ne yiyecek. Abartınında bu kadar..

:D

Çevrimdışı cadavra

şimdi baktım tokide çay 3 tl..
begenmıosan git ordan al o zaman souk bi esnaf agzının caka satma şekli yersen burdan alıosun yemessen tam cıkarken tamam dur ya.

Çevrimdışı aziz1903

Beyler desen icin serilen ipler hala duruyor mu

Çevrimiçi ahmetekinciogl2

Çay 5 tl ağır olmuş...

3 tl makul bir ücret olurdu,insanların alım gücü düşünülmeden kafalarına göre fiyatlamışlar...

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Nereden nereye geldik be  :halay: :halay: yikim basladiginda allak bullak olduyduk,simdi de sevincten,heyecandan kipir kipiriz   :evillol: :evillol: Hayallerimize nasil olursa olsun kavusuyoruz,simdi sira bu emaneti haykirislarimizla yuceltecegiz!Cehenneme cevirecegiz orayi!Sahaya cikan rakip yurumede,dengede problem yasayacak!Hic yasamadiklari duygulari yasatacagiz! Biz bunu yapariz! Onumuzdeki sezonun ilk macinda orada olup,olamayanlarin yerine de bagiracagim...Hayirli olsun :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı sallapati

Döner. 15 TL
Köfte    15TL
Sandviç 10 TL
Çikolatalı Browni . 8 TL
Muffin ( Kek ) . 8 TL
Su . 2 TL
Ayran . 5 TL
Meşrubat . 7 TL
Limonata . 5 TL
Filtre Kahve 5 TL
Çay . 5 TL
Fiyatlar bunlar....

hemen aplikasyonumu açıp siparişimi veriyorum  :D

Çevrimdışı sallapati

Saha içi LEDlere top gelince bişey olmaz demi :alala: :biggrinking:

toptan bişey olmaz da yağmurda falan ıslanınca birşey olmuyor ona şaşırıyorum ben  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çay 5 tl ağır olmuş...

3 tl makul bir ücret olurdu,insanların alım gücü düşünülmeden kafalarına göre fiyatlamışlar...

aynen de, çay üretiminde bir sıkntı falan mı var anlamadım sadece burada değil son 6 aydır her yerde uçuyor çay fiyatları

Çevrimdışı empisayn

gomezi tok karınla izlemenin bir bedeli var :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı GD8

Çaya 5 Tl yazdım bi daha baktım resime hem telefondan hemde makineden 3 TL büyük bir ihtimal yanılttığım için herkesten özür ...

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GD8

Çaya 5 Tl yazdım bi daha baktım resime hem telefondan hemde makineden 3 TL büyük bir ihtimal yanılttığım için herkesten özür ...

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Tuğrul

Pazartesi günü hakan pekerın atesını yolla sarkısının yenı versıyonu var o calsın taraftar coşsun  :super: :sevinc
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bundan istiyodum ama olsun bu da olumlu :evillol:

Çevrimdışı Tuğrul

pazartesı belkı maca gelemıcem ama gs lı arkadasımdan dıgıturkunu alcam bjk arkadaslar ıle evı stada cevırcez  :ebebe: :halay:
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ers1903

Prekastin en önündeki uzunlar ne olaki ?