Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479881 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 15:26:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Kapalıda çatıdan zemine urgan gibi bir şay atıyorlar
armacıların gözü aydın diyebilir miyiz :naughty:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı birkanmaraz

eyw tşk ettim bi an rahatladım yaw :D
@poyraz37 abi . daha önce resmi paylaşıldı ama bulamadım şimdi. Önce alt tribün sonra üst tribün cama dönüştürülecek.

Çevrimdışı ozan062

surayı cok begendim bizim kulelerin minyaturu gibi olmus gzl:))

yarın biticek diyor bizim gökhan bakalım hayırlısı

https://twitter.com/gokmenozcan/status/718039662472863744
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

biraz önce bahsettiğim ipler . Bu arada çim harika oluyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu çatı membranları bitince stat benim için bitmiş olacak :bandit:
Zaten öyle cumartesi çatı bitçek
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kartalpençesi

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 15:32:09 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Ensar

biraz önce bahsettiğim ipler . Bu arada çim harika oluyor.
sağ tarafta file  konmuş sanki
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozcan7

Staddaki arma meselesini yanlış tartışıyoruz vodafone tabelaları yada vodafone nun reklamları üzerinden değil arma niye yok bunu tartışmalıyız vodafone tabelaları elbet olacak istediği kadarda koyabilir bunda sıkıntı yok bizim armalarımız amblemlerimiz nerelerde olacak nasıl olacak bunu tartışalım geçende söyledim ama yok bu konuda herkes uçlarda çok muhteşem bir stad oldu Allah nazarlardan saklasın nazar değdireceksiniz diye korkuyorum soyunma odalarının son Halide bayerninkine benzeyecek galiba onlarıda beğendim hayırlı kandiller :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılıyorum.Zaten şuan vodafone reklamları bizim amblemimiz olmadığı için daha çok göze batıyor.Benim vodafone reklamları konusunda tek sevmediğim şey var.O da Stadın 4 köşesindeki vodafone arena tabelalarının yanına vodafone değil vodafone arena için yapılan amblem gelmeliydi.Vodafone olan yerler zaten vodafone , kulüp abmlemleride gelecektir ama vodafone arena yazan yere özel yapılmış beğenilsede beğenilmesede var olan bir stad amblemi varken saedece vodafone amblemi koyulmasını beğenmedim.
Ya en güzel günler bizim olacak ya da kimsenin güzel günü olmayacak.

Çevrimdışı Anıl1903

Fotoğraftaki detaylar gözden kaçmasın.Stadımızın her köşesinde sürprizler bekliyor bizi :halay:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

işin ilginç tarafı sinan erkoçdan sonra fanatik gs.li coşkun sabah konser vermişti ama adam akıllı gs ms karıştırmadı işin içine hayyrika bir konser verdi gitti "anılar" şarkısını tüm tribün söylemiştik.

o sezon açılışı çok anlamlıydı Feyyaz Uçar'ı başkan kovmuştu. biraz da o nedenle ekstra kalabalık vardı hepimiz "büyük başkan Feyyaz'ı bize bağışla" die çok yırtınmıştık o gün. o açılışdaki bir pankartı hiç unutmam "FEYYAZ'SIZ BEŞİKTAŞ YUMURTASIZ MENEMENE BENZER:D
feyyazsız beşiktaş yumurtasız menemene benzer ilk fikret için sarıyere gittiğinde yazılmıştı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

Zaten öyle cumartesi çatı bitçek
hala 9 mebranlar bugun 7 ye inmesi gerekiyordu pazara kalacak galiba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poyraz37

@poyraz37 abi . daha önce resmi paylaşıldı ama bulamadım şimdi. Önce alt tribün sonra üst tribün cama dönüştürülecek.

evet görmüştüm emre photoshop ile yapmıştı.bilgilendirme için tşk ettim kardeşim @birkanmaraz

Çevrimdışı Emre.Guler

Instagram Ayazcan Trampet. Sağ üst @Emre.Guler  :icool: :icool:

Senden önce gördüm zatende söz verdik diye paylaşamadık :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fotoğraftaki detaylar gözden kaçmasın.Stadımızın her köşesinde sürprizler bekliyor bizi :halay:

:ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Bugün Forumun enerjisi süper, bildiğin bayram yeri gibi. emeği geçen tüm katılımcılara benden teşekkürler ve kocaman bir  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhancelebi

VIP Tribununde bulunan koltuklarin arkasinda ki ekranlar acayip olmus. Ordan izlemek acayip havali olur vallahi  :D

Çevrimdışı SilverArrows

Scoreboard'un yanında bulunan dikey siyah şeyler umarım kalıcı değildir. Çok çirkin görünüyor havada.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı eaglearena

Üü

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 34BJK64

Zeminin rengine hasta oldum vallahi. Premier Lig zeminleri gibi açık yeşil olmuş. Mükemmel görünecek maçlarda. Özellikle gündüz maçlarında değerli bir taş gibi parlayacak zemin.  :ishock:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı bad75

VIP Tribununde bulunan koltuklarin arkasinda ki ekranlar acayip olmus. Ordan izlemek acayip havali olur vallahi  :D
en ön sıradakilerin ekranını nereye takacaklar acaba :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Gomez_33

YIKIMINDAN BERİ TAKİP EDİYORUZ ŞU HALE GELDİĞİNİ GÖRDÜKÇE RÜYADAYIM SANIYORUM AMA ZATEN RÜYA GİBİ BİR STADYUM  :ok: