Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482557 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartalpençesi

fenerin soyunma odasına giriş koridoru. Gördüğünüz kişiler Lazio'lu futbolcular. Duvardaki resimlere nasıl bakıyorlar görüyorsunuz. Bizim de rakip takımın geçtiği koridorlara efsane taraftarlarımızın resimleri mesela meşaleler yakılmış felan, büyük sevinçlerimiz felan konmalı.Rakip takım korkmalı
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

fenerin soyunma odasına giriş koridoru. Gördüğünüz kişiler Lazio'lu futbolcular. Duvardaki resimlere nasıl bakıyorlar görüyorsunuz. Bizim de rakip takımın geçtiği koridorlara efsane taraftarlarımızın resimleri mesela meşaleler yakılmış felan, büyük sevinçlerimiz felan konmalı.Rakip takım korkmalı

İnönü'de vardı burda da olur

http://www.ligtv.com.tr/haber/siyah-beyaz-film-gibi-biraz-3
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 14:12:29 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı smtcglr

Eyvallah beyler en kısa sürede görüşmek üzere  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Şahsen ben soyunma odalarımızı beğendim. Bitsin daha net görürüz. Bu arada bana göre en iyiler Paok ve Psv ama bana göre. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu kadarda takılmaya gerek yok. Sonuçta biz soyunmayacağız orada  :D

aynen oyle:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurturan

kaçma kaçma gel  :icool: Böyle olacağı aşikardı zaten başka türlü olmasına ihtimal veriyor muydun?
Allahtan 11 nisandaki listeyi incelemeye almayacak yoksa biletleri devretmek zorunda kalırdık :D

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ahmetx

Bizim soyunma odası dolapları juveye çok benziyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bence hamam hissi uyandiriyor oratada göbek tasi  :lol: :lol: :lol: :lol:
collesyuma Monaco gibisi yakışırdı  :ok:

[/quote]
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı sallapati

aynen..arenaya çıkacak gladyatörlerin bekleme alanı gibi olmuş  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Allahtan 11 nisandaki listeyi incelemeye almayacak yoksa biletleri devretmek zorunda kalırdık :D
Fenerli olduğu için gelmez zaten

Çevrimdışı Efe

aynen..arenaya çıkacak gladyatörlerin bekleme alanı gibi olmuş  :bandit:
ortaya 1-2 tanede boğa salardik tam olurdu :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

😮 Çok iyiymiş bu
benim bir gözümde 9 numaralı formanın sahibinde tam bizlik kerata  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Bence hamam hissi uyandiriyor oratada göbek tasi  :lol: :lol: :lol: :lol:

bence sen memleketi özlemişsin görünce Türk hamamı aklına gelmiş.

Çevrimdışı Murat Gültekin

stadın pazar günkü açılışı doğumgünüme geliyor, güzel hediye  :halay:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı kartalpençesi

İnönü'de vardı burda da olur

http://www.ligtv.com.tr/haber/siyah-beyaz-film-gibi-biraz-3
Genelde futbolcuların resimleri var tribünlerden çok güzel fotoğraflar asılabilir. Bide bu videoyu izlememiştim çok güzelmiş
+Taraftar tezahüratları ve gol attıktan sonra çalan müzikte kartal sesi gelirken tüylerim diken diken oluyor. O kartal sesi her maç insanın içini titretiyor
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

son dakika : Çimlere şekil verilmeye başlandı  :super:

Çevrimdışı ozan062

son dakika : Çimlere şekil verilmeye başlandı  :super:

o kadar baktım anlamadım sen dedin hemen farkettim:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl