Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482952 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

BJK inşaat aş müdürü İhsan Coşkun :

*bugünlerde 1007 şahıs çalışıyor statta. ortalama 300 - 400 kişiyle süren inşaatta gün geldi, 700 - 800 kimse çalıştı.

*inönü’den çıkan hurda demir 1950 tondu. vodafone türk telekom arena stadyumu'nda kullanılan demir miktarı : 24 .000 600 ton.

*130 .000 metreküp beton döküldü. 58 kilometrelik ankraj (direkleri bağlıyor olan halat) çalışması ifa edildi. yekün 30 .000 metre uzunluğunda 20 - 35 metrelik kazıklar çakıldı. her biri 1. 20 m. çapında 93 temel kazığı la beraber zemin güçlendirildi.

*12 - 48 kişiden ibaret 147 loca mevcut. en büyük loca, 703 kişiden ibaret 1903 locası. burda herkese özel lüks makam tahsis edildi. özel girişi vede restoranı mevcut. anında her gün işçiler, yöneticiler kurban keserek yoksullarla paylaşımda bulundu. restoran için dışarıdan merdiven inşa edildi. 7 gün hizmet verecek. kartal yuvası, müze, vodafone ile birlikte denizbank şubesi de futbolseverlere özel bölümlerinde hizmet verecek. 3 adet 1000’er tonluk su deposu mevcut. saatte 6400 kilowatsaatlik trafolar bir oyunda 20. 000 kilowat enerji verecek.

*vodafone  arena stadı'nda 26 izleyici girişi, 3 konuk 2 vıp vede protokol, 1 matbuat(basın) 5 loca olmak üzere yekün 37 kapı mevcut. polis, özel emniyet sıhhat itfaiye, teknisyen takımları için özel tuvaletlerin haricinde istisnasız bütün statta 105 tuvalet futbolseverlere hizmet verecek.

“bu statta yalnızca 384 araçlık yer mevcut. rica ediyorum özel arabanızla gelmeyin! ”
Okurken başım döndü yeminle gözümün önünde canlandırdım şimdi o demirleri ankrajları falan😳 Sırf bu özellikler ve yeniliklerle Dünyada ilk 10'da yerimiz hazır :biggrinking: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Mobilya üretimi ile ilgilenen var mı?  Varsa, fotoğraftan mobilya kalitesi nasıl anlaşılır? Başka sorum yok.
İnsanlar bilgi paylaşsın istiyoruz, yanığa yoğurt sürün tadında bilgiler geliyor.

Çevrimdışı tangaz

Mobilya üretimi ile ilgilenen var mı?  Varsa, fotoğraftan mobilya kalitesi nasıl anlaşılır? Başka sorum yok.
İnsanlar bilgi paylaşsın istiyoruz, yanığa yoğurt sürün tadında bilgiler geliyor.

bunun için mobilya üreticisi olmaya gerek yok ki. şimdi evinin mutfağını yenilemeye kalktığını düşün. alacağın ürün mutfak dolabı. bunun için irili ufaklı birkaç firmanın web sayfasına gir ve bak. tasarım farkını da ürün kalitesi farkını da rahatlıkla görebilirsin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezer94

köşe led banner nasıl olmuş ?

Ahmet abi yarim yada 1 metrede bir tribune bakan isiklar var kediyolunda bu beni inanilmaz heyecanlandiriyo, cok buyuk bi ayrinti bu
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Sezer94

köşe led banner nasıl olmuş ?

Ahmet abi yarim yada 1 metrede bir tribune bakan isiklar var kediyolunda bu beni inanilmaz heyecanlandiriyo, cok buyuk bi ayrinti bu
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

numarali ledler nereye geldi acaba bugun buyuk ilerleme bekliyorum onlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

arma yok diyenler bacalarin hepsinde arma var işte  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

numarali ledler nereye geldi acaba bugun buyuk ilerleme bekliyorum onlarda
Sabah bi fotoğraf vardı ledler  yarısına yakındı numaralının.Bugün en geç geceye kadar biter bence yada olmadı yarın öğlen :biggrinking: :biggrinking: Salı'dan beri bayağı tempo yakaladılar led konusunda.Saha içi ledlerde hafta sonuna kadar 2 kale arkasını bitirir zaten başka bir yere döşenmiyor saha içinde :icool: :ok:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

stad çok güzel oldu be bu arada biletde buldum niğdeden geliyorum :ishock: :ishock: :ishock:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

cumartesi yada pazar muze bolumu cevre duzenlemesi baslarsa 2 tane arma takilir ogun baslamazsa daha sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Arthur

beklentini yüksek tutma ahanda yeni nevzat demir tesisleri soyunma odası

tesisle stad bir olurmu deme mobilya kalitesini gor diye soyluyourm

Şahsen ben soyunma odalarımızı beğendim. Bitsin daha net görürüz. Bu arada bana göre en iyiler Paok ve Psv ama bana göre. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu kadarda takılmaya gerek yok. Sonuçta biz soyunmayacağız orada  :D

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Efe

stad çok güzel oldu be bu arada biletde buldum niğdeden geliyorum :ishock: :ishock: :ishock:
cok şanslisin bilet bulanlara hayirli olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Vodafone bizimle sponsorluk anlaşması yaptıktan sonra 1 yıl içinde (2014-2015 arası) abone sayısını 29,1 den 30,4 e çıkarmış..
Gelir olarak ise daha büyük bir sıçrama yaparak 33.0 dan 35,9 a yükselmiş.

tam anlaşmanın yapıldığı 2013 ağustos ta ise Vodafone un pazar pazı 28,6 imiş..

yani BJK ile anlaştıktan sonra 2,5 senede 28,6 olan pazar payını 30,4 e çekmiş

Yani karşılıklı win-win bir anlaşma  olduğunu söyleyebiliriz bu anlaşmanın..

(Bu arada Turkcell e karşı bir kampanya var.. 2016da da bu büyüme devam eder gibi görünüyor.. Hala taşımayan varsa hatlarını Vodafone a taşısın)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Bu arada Ligtv'de yavaş yavaş kamerasını koysun açısın falan hazırlasın 4 gün kaldı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmett.67

Bence de artık bi arma görsek statta güzel olacak. :bandit:
Yeni dünya düzeni....Bu gidişle armayı sadece formada göreceğiz galiba .:bandit:

aha vip lerin 3 maclik biletleri protesto ettikleri icin koltukladi sokulmus  :evillol:
Bide saha çizgileri asit yağmurları yağdığı için yok olmuş :kop: :kop: :lol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfunyasar

ledler bitmiş gibi ya

not: gibi ya eklendi.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 14:24:39 tayfunyasar ]
Seni düşündüm dün akşam yine!