Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484480 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Işıklandırmayla alakalı olduğunu söyleyenler olmuştu. Büyük ihtimal ayarlama yaptılar kaldırdılar

her metrekareye ne kadar ışık vuruyor onun testi içinmiş öyle dediler haklı da çıktılar gibi...

enson capraz birseylerde eklenmişti sanmıstık sunu ,, neyse onemli değil bu konuda bir calısmayı ben hiç görmedim buda bir ilk olsa gerek bosuna plazma teknolojisi değilya:)

bu arada facebookta bir grupta paylasılmıs iki resim güncel bugune ait

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

köşeleri isterlerse oval yapabilirler şu an deneme yanılma yapıyorlar galiba

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

tff sitesinde hala stat olimpiyat görünüyor.
öğleden sonra hakem açıklanınca belki statta güncellenir.
genç hakem isterük :biggrinking:
tff maçın oynanacağı stadyumu cuma günü belli eder.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

üstad ben bu meşaleli günleri özledim ne muhteşem bir ambiansdır bu böyle.
sen hatırlarsın bizim 93deki ajax maçında da inanılmaz bir ambians vardı ben hala gelgitler yaşarım ajax maçı ile liverpool maçı arasında. hangisi daha iyiydi die. sahi sence hangisi? @ahmetx
Ajax macinda eski aciktaydim tek yanan mesale benimkiydi sabah 10 da toplanmistik iyi cop yemistik. Ajax maci superdi ama benim favorim goteburg macidir, yeni acigin en ustunde yer bulabilmistim 40bin kisiden fazlaydik ve koridorlar bile doluydu.
Mesale icin bir cozum bulunmali sahaya atilmasin ama bir sekil sondurulsun, kova falan koysunlar. Mesalenin talimatlardanyeri nedir?

Çevrimdışı insolente_jk

tff maçın oynanacağı stadyumu cuma günü belli eder.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, yarın yapılacak tek maçla start alacak 28. haftanın programı şöyle:

Yarın:

20.00 Gaziantepspor-Medicana Sivasspor (Kamil Ocak)

9 Nisan Cumartesi:

13.00 Osmanlıspor-Eskişehirspor (Osmanlı)

17.00 Galatasaray-Çaykur Rizespor (Türk Telekom Arena)

20.00 Torku Konyaspor-Fenerbahçe (Büyükşehir Torku Arena)

10 Nisan Pazar:

13.30 Mersin İdmanyurdu-Gençlerbirliği (Mersin)

16.00 Kayserispor-Antalyaspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

19.00 Trabzonspor-Medipol Başakşehir (Hüseyin Avni Aker)

11 Nisan Pazartesi:

19.00 Akhisar Belediyespor-Kasımpaşa (Manisa 19 Mayıs)

20.00 Beşiktaş-Bursaspor (Vodafone Arena) :hosgeldin :sevinc
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı Skywalker

ESKİ AÇIK tarafı VODAFONE tabelasının tam altında DENİZBANK tabelası asılmış ? Kaynak malum site.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı tayfunyasar

Açılışa 5 gün kalmış hâlâ stadın bir köşesinde ne bir arma var ne bir kartal figürü var.

3 haftadır ne zaman sözü geçse yapılacak deniyor ama tık yok.

Hatırlatıyım 3 yıl önce İnönü'nün girişi şöyleydi.

Çatısına orasına burasına vodafone logoları yazılıyor, led ekranlar geliyor gidiyor, ses sistemi deneniyor ama ne hikmetse hala bir tane arma getirilip stadın ne içine ne dışına takılmıyor. Nedir arkadaş bu? Bu kadar mı önemsiz birşey de bu en sona bırakılıyor yahu.İlk çağlarda bile göçmen kavimler yerleştiklere yere ilk bayraklarını falan koyarlarmış. Allah razı olsun tribüne BEŞİKTAŞ JK yazmış olmasalar stad Beşiktaş'ın mı Altay'ın mı anlaşılmayacak.

Tekrar tekrar hatırlatmak istiyorum. Stadın dışındaki ışıklı Vodafone Arena yazılarının soluna vodafone logosu konurken sağına beşiktaş logosu konulmaması büyük bir handikaptır ve gördüğüm kadarıyla bu düzeltilmeyecek.

Vodafone bu kulübü satın almamıştır. Stadımızı yapmıştır, bunu yaparken de sevabına yapmamış karşılığını da ticari anlamda almıştır. Bu stad Beşiktaş'ın stadı, Vodafone'un Beşiktaş şubesi değil. Ben stadımda Beşiktaş'tan çok Vodafone logosu görmek istemiyorum. Gerçi koltuklardaki minik armalar dışında bir tane bile yok zaten.

Bu yazdıklarım bugün için geçerlidir. Yarın getirirler stadın her yanını Beşiktaş armaları ile donatırlar. O zaman tekrar konuşuruz.

kartal yuvası için dışına BEŞİKTAŞ JK ve Beşiktaş amblemi koyuldu.

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, yarın yapılacak tek maçla start alacak 28. haftanın programı şöyle:

Yarın:

9 Nisan Cumartesi:

10 Nisan Pazar:

11 Nisan Pazartesi:

çok iyi cumayı beklemediler. :super:

Çevrimdışı mylife1903

soyunma odasına futbolcular ve teknik heyet dışında kimse girmiyor burda asıl futbolcular nasıl bi soyunma odası istiyor?? belkide kendileri bu dekorasyonu istemişlerdir
Futbolcunun zevkiyle soyunma odasi dizayni yapilir mi?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Loca kat ledler Numaralıyı neredeyse yarılamış.Akşama kadar biter Numaralı çok sevindim yetişmeyeceğini düşünmüştüm 2 3 gün önce fena gaza bastılar.Şeffaflarda bugün 6'ya inse tam olacak :sevinc :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 12:16:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ajax macinda eski aciktaydim tek yanan mesale benimkiydi sabah 10 da toplanmistik iyi cop yemistik. Ajax maci superdi ama benim favorim goteburg macidir, yeni acigin en ustunde yer bulabilmistim 40bin kisiden fazlaydik ve koridorlar bile doluydu.
Mesale icin bir cozum bulunmali sahaya atilmasin ama bir sekil sondurulsun, kova falan koysunlar. Mesalenin talimatlardanyeri nedir?
stadı gezerken koltuğa ayakkabıyla basanların meşaleyi söndürüp kovaya atacağına kadir inanır :iohmygod:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı sallapati

soyunma odası konusunda olumsuzum sebebi ise mobilyalar. çok basit ve ucuz modeller seçilmiş. sanki mahalle marangozuna yaptırılmış gibi duruyor. bildiğin suntalemden yapılmış basit, özesiz, keskin köşeler, ucuz işcilik, mimari bir tasarım yok.

2,5 yıllık bir inşaat sürecinden bahsediyoruz. soyunma odasının yeri aylar öncesinden belli, son güne bırakıp böyle özensiz bir çalışma yapılması hayal kırıklığı oldu.  aylar öncesinden marjinal fikirleri olan birkaç iç mimardan çalışma yapmasını istersin adamlar çizerler sonra seçersin ve ardından gider masif ahşaptan yaptırırsın bunları akabinde lake boyalarla desteklersin mobilyayı ve ortaya ışıltılı bir dünya çıkar gelen giden imrenir.

:claps: :claps: bu mobilyaların aynısını giresunspor , konyaspor da getirip koyabilirdi.. tam toki işi olmuş...

bu arada ben ümidimi kaybetmiyorum.. burasının geçici 1 maçlık olduğunu düşünüyorum.. müthiş bir dizayn göreceğiz 30 nisandaki maça

Çevrimdışı Ensar

ESKİ AÇIK tarafı VODAFONE tabelasının tam altında DENİZBANK tabelası asılmış ? Kaynak malum site.
tabeladan ziyade sanırım orda denizbank şubesi olacak gibi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Skywalker

tabeladan ziyade sanırım orda denizbank şubesi olacak gibi
Evet görünüşe göre o bölümü Denizbank'a ayırmışlar gibi.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Ensar

:claps: :claps: bu mobilyaların aynısını giresunspor , konyaspor da getirip koyabilirdi.. tam toki işi olmuş...

bu arada ben ümidimi kaybetmiyorum.. burasının geçici 1 maçlık olduğunu düşünüyorum.. müthiş bir dizayn göreceğiz 30 nisandaki maça
ne geçicisi abi koskoca Beşiktaş'ın parası mi yetmedi daha iyisine veya herhangi birisi bu işle ilgilenmiş olsa sona kalır miydi , ne var yahu mobilya seçmekte. bi katalog koyarsın masaya seçersin , geçici değil bence finish bu

Çevrimdışı tayfunyasar

Yarın:

9 Nisan Cumartesi:

10 Nisan Pazar:

11 Nisan Pazartesi:

tff.org.tr de hala olimpiyat gözükmekte.

http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=600&ftxtID=2966
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı sallapati

ne geçicisi abi koskoca Beşiktaş'ın parası mi yetmedi daha iyisine veya herhangi birisi bu işle ilgilenmiş olsa sona kalır miydi , ne var yahu mobilya seçmekte. bi katalog koyarsın masaya seçersin , geçici değil bence finish bu

parayı demiyorum.. işçilik maça yetişmeyeceği için geçici mobilyalar koymuşlardır 1 maçlığına.. çünkü numaralı tarafı en sona bırakıldı.. 1ay öncesinde çok kötü durumdaydı oralar

Çevrimdışı ahmetx

1.eski açık numaralı birleşimine vodafone tabelası çalışması var
2.Yeni açık zemin bordür çalışması devam ediyor
3.küfeki duvar önü bitki peyzaj çalışması var
4.Numaralıda son kalan küfekiler bitmiş.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 12:25:14
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hemen adresini yaz :upto:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

parayı demiyorum.. işçilik maça yetişmeyeceği için geçici mobilyalar koymuşlardır 1 maçlığına.. çünkü numaralı tarafı en sona bırakıldı.. 1ay öncesinde çok kötü durumdaydı oralar
hayır abi olur mu öyle sey mobilya ile inşaatın ne alakası var mobilyayı yaptırırsın depoda bekler , ben şimdi ev kuruyorum mesela gittim bi mağazadan yatak odası yemek odası aldım parasını ödedim ama dedim şu an ev tutmadım daha 6. ayın 1inde alacağım , tamam dediler adamların depo da benim eşyam duruyor

Çevrimdışı Efe

numarali kufeki bitmis yeni acikta tas doseme islemleri bugun baslayacak gibi son kopru icinde ytong gelmis stad ic kisimda tas doseme islemi bitmis ordan iceri malzeme aliyorlardi biran once kapaliyla yeni acigi tas doseme islemiyle birlestirmeleri gerekiyor yine kopruleride bitirmeleri gerekiyor eski acik muze onu daha sonraya birakildi anladigim kadariyla 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Evet görünüşe göre o bölümü Denizbank'a ayırmışlar gibi.
ağaçlı yolu arkana aldığında sağda denizbank şubesi solda denizbank tribünü alt kat girişi var.

Çevrimdışı martin40

1.eski açık numaralı birleşimine vodafone tabelası çalışması var
2.Yeni açık zemin bordür çalışması devam ediyor
3.küfeki duvar önü bitki peyzaj çalışması var
4.Numaralıda son kalan küfekiler bitmiş.

Süper  :) Yeni açiktaki prefabrikeler ne zaman gider acaba, çok kötü duruyor orasi.

Çevrimdışı Efe

pazartesi saat 5 e kadar cevre duzenlemesi surer dedi dersiniz yetismeyecek yeni acik ve eski acik bi bolum gece gunduz calisacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK