sen o zaman hiç epl seyretmiyorsun 
hocam bunu o uzun mesajımda belirttim zaten evet çok keyifli epl çekimleri ama bizim ligimiz, insanımız kendini korkutan, heyecanlandıran şeyleri seviyor ya da saygı duyuyor ve zamanla rakipler için de büyük baskı unsuru oluyor. ben kendimden örnek vereyim, bizim takım tt arenaya çıkarken elim ayağım titriyor tvde öyle bir görüntü oluyor ki boğucu bir atmosfer, dik ve geniş açılı çekimin etkisiyle sanki bizim toplar, paslar, şutlar hep isabetsiz gidiyor onların her pası tehlike, her şutu kalenin içine doğru gidiyor gibi, çok huzursuz hissediyorum tv başında arena deplasmanında kendimi. sneijder orta sahadan vuruyor kalenin içine gidiyormuş gibi hissediyorum, tam tersi olarak yoğun ıslık ve uğultudan dolayı bizim ataklarda da sanki top gitmek istemiyor givi geliyor. bunun nedenini de bu yayın açısı olarak belirledim ve yüzde yüz eminim. stad rakip taraftarda baskı yaratıyor ne kadar haşmetli görünürse saha. uzun vadede bu futbolculara ve takıma da yansıyor, çünkü zihinlerde tvde görünen şey kalıyor. bizim ligimizde epl gibi futbol kazanmıyor. bir ligin en önemli unsuru, baskı, stres olabilir mi, maalesef burda böyle
işte bu nedenle buna önem veriyorum. bir stadyumun korkutuculuğu da uzun yıllarda rakip takım üstünde baskı oluşturuyor. sahaya çok yakın ve özellikle yandan çekilirse o etkiyi kaybediyor.