Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5219484 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gorgaze

şu tarihi kulenin yanındaki prekast izlerini de bir halletseler  :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Gorgaze

şu tarihi kulenin yan tarafında ki prekast izlerini de bir halletseler  :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Çevrimdışı Gorgaze

Arkadaşlar bjk tv'de maç günü stada gelmiş olacak mı? Malum yayın kalitesi çok kötü şu an, başkan yayın ekipmanları için çok büyük yatırım yapacağız ve televizyon stada taşınacak demişti.

bence bugun maç yayını kalitesi hiç olmadığı kadar güzel.

Çevrimdışı Efe

Ben gördüm ama emin olamadım gündüz dedim @Efe den ses çıkmadığına göre
ben ışık yanılması yaşıyorum :o_o:
yok serilmis abi ustten foda geldi zaten 3.seriliyordu 4.ye gecmis olabilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar bjk tv'de maç günü stada gelmiş olacak mı? Malum yayın kalitesi çok kötü şu an, başkan yayın ekipmanları için çok büyük yatırım yapacağız ve televizyon stada taşınacak demişti.

görüntü kalitesinden bahsediyorsan stada geçince hd yayına geçiyoruz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Gorgaze

@ZEKI abi ellerin dert görmesin. @Necmi abi keremin akıbeti ne oldu çatının halatlarından sonra görünmez oldu :) 

Çevrimiçi Necmi

@ZEKI abi ellerin dert görmesin. @Necmi abi keremin akıbeti ne oldu çatının halatlarından sonra görünmez oldu :) 
stad bitince stadda işleri bitti ben görüşüyorum yoğun çalışıyor en son samsundaydı :)

Çevrimdışı Gorgaze

stad bitince stadda işleri bitti ben görüşüyorum yoğun çalışıyor en son samsundaydı :)

çok selam söyle abi çokça emeği var onun az bakmadık çektiği fotolara :)

Çevrimdışı sallapati

Bugunku rize maciyla olimpiyat stadina omur boyu elveda dedik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı Efe

ic kisimda baya ilerlemis 10 gun sonra baya baya biter acilisa yetisecek numaralida bitmeyen bolumler eski aciktada eksikler goruluyor 10 gun sonra fotolamak gerek ic kisimlari
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

çok selam söyle abi çokça emeği var onun az bakmadık çektiği fotolara :)
:ok:

Çevrimdışı Serjo

@Necmi abi ,fotolar ın arasında soyunma odası var mı?
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı kadir

skoarboard montajı niye parça parça oluyo arkadaşlar tek bütün halinde monte edilmedi özel bi yapım mı yoksa skoarboard

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı quentine83

bence resimdeki cam kırılmış.film varsa dağılmamıştır...değiştirirler onu
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ,fotolar ın arasında soyunma odası var mı?
Bizimki yok kitliymiş çekemedi.

Çevrimdışı can1903

42 bin kişi. Bir 10 bin kişi de dışarıda. İlk üçlü. Taraftarın takım ile bütünleşmesi. Stat yıkılacak.

Vallahi çok özledik be.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 34BJK64

Yorumsuz..

:claps: :claps: :claps:

Bu stadın en sevdiğim yeri yeni açık oldu. Mükemmel duruyor.  :steamed: :steamed:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı ilhan mansız

en önemli an takım otobüsünün Beşiktaş a kazanın önüne geldiği an olacak bence. Maça giremeyenler dahil çok ciddi bir katılım olacağını düşünüyorum. Tahminen 100 bini bulacaktır,,

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İlkem1903

Yayıncı kuruluşun kamera açısı bu olabilir mi ?