Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478360 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı castoridae

Başkan dün Şeref Bey'in kabri başındaki anmadan sonra açıklama yapmış, biraz önce ntvspor'da verdiler yayına. Öğleden sonra çime başlıyoruz diyor önce, sonra da skorboardlar stada geldi diyor. Dün yeni açıkta iskeleler vardı, skorboard için olabilir mi diye düşünüyorum. Zira burada bir arkadaşın yayınladığı videoda skorboard için iskele kuruluyordu.

Bir de çok merak ettiğim bir konu var, oyun alanı dışında uefa'nın minumum istediği alanlar neler, kale arkasında ne kadar boşluk olmalı mesela? Bizim statta bu ölçüler neler? Sanki bizim kenarlarda ve kale arkalarında reklam tabelalarını ve onların arkasındaki güvenlik görevlilerinin yer alacağı alanı düşününce tas tama gibi duruyor.

Çevrimdışı Ensar

çim bazı fotolarda çok  güzel gözüküyo özellikle yakın olanlarda bazılarındada çok koyu ve sönük kalıyo hibrit çakılınca düzelirmi acaba.şu 2 fotodakı farka bakın
e açı ve ışık farkı var bariz belli cimle ilgili bi durum yok ki
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı carsikartali

Teyze arkada bi şeyler yapıyor ama çözemedim
Bence firsattan istifade arada cikan semiz otlarini yoluyor aksama yemelik

Çevrimdışı castoridae

Hibrit çakıyor hibrit  :D Almış eline iğneyi ruloları birbirne dikiyor.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 13:33:51 castoridae ]

Çevrimdışı cisse557

@Ahmetx abi nerde çim geldi ortalıktan kayboldu. Krasnodar'ı mı inceliyor napiyor

Çevrimdışı keremd

teyze orda yabani mantar topluyor. rahmetli babannemlerde çok toplardı çayır çimen ormanlık alandan.

Çevrimdışı maluMechul

düşünüyorum bursa maçında neden açılmaz diye hatırlıyorum hiç bir şey gelmiyor aklıma
Aynen oyle. Deplasman seyirciside yok. Komple siyah beyaz acariz iste stadi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı akyıldız

Hocam parça parça serildiği için öyle gözüküyor hepsi serilip güzel bir şekilde yıkanıp birlikte uzadığında ve aynı seviyede biçildiği zaman tahmin ediyorum Emirates zemini gibi bir şey ortaya çıkacak :)

inşallah hocam en büyük umudumuz o  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hibrit çakıyor hibrit  :D Almış eline iğneyi ruloları birbirne dikiyor.
Bende öyle gördüm. Lifler yeşil fark edilmiyor en başta.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

teyze orda yabani mantar topluyor. rahmetli babannemlerde çok toplardı çayır çimen ormanlık alandan.
bu iyiydi :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı harund1k3

Bence firsattan istifade arada cikan semiz otlarini yoluyor aksama yemelik

Arkadaşlar birazcık edep iyice Fenerbahçe forumuna çevirdiniz. O kadın buradaki birinin yakını veya tanıdığı olabilir. Muhtemelen çocuklarının okul parasını çıkarmak için çalışmış orada. Hepimiz biliyoruz bizim çimlerin kalitesi çok daha iyi ama oradaki çalışan emekçi ablamıza ''otları yoluyor akşama yemelik '' demek en hafif tabirle çok büyük terbiyesizliktir. Lütfen ne yazdığınıza dikkat edin!

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cursedofdragon

canlı yayın kamerasını tam ihtiyaç olduğu zaman yok ya

betonları izledik de en güzel zamanını izleyemiyoruz çatı kaplaması koltuk takımı çim serimi   :s20: :bawling:

Çevrimdışı tugozcan

Bursaspor zemini konusunu kapatsak artik. Her sayfa en az 2 tane onlarin stadindan resim goruyoruz yahu.

Besiktasimiz adina keyifli günlerde birakalim baskalarini. 11 nisani hayal edelim :))

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Dalga geçmek maksadıyla bursa fotoğrafı paylaşılması nedense beni rahatsız ediyor. Hatta bursanın muhatap alındığı her konu beni rahatsız ediyor. Bu tavrın, kulübümüzün malum şahıs tarafından düşürüldüğü kötü durum neticesinde taraftarda oluşan bir kafa karışıklığıyla ilintili olduğunu düşünüyorum. Lütfen daha fazla bu gaflete düşmeyin. Düşüp de bizi aşağıya çekip onları yukarı çıkarmayın. Bunun dışında iyi niyetli stat kıyaslamalarına değil tabii ki lafım. Saygılar.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bursasporun stadının çimi ile dalga geçmiyoruz bizim çime laf eden taraftara aradaki farkı görün diyoruz  :ok:

Çevrimdışı Factatum

Protokol açılışı nedir yahu?

Hangi stad iki kere açılmış? bizimkisi iki kere açılacak?

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Arkadaşlar birazcık edep iyice Fenerbahçe forumuna çevirdiniz. O kadın buradaki birinin yakını veya tanıdığı olabilir. Muhtemelen çocuklarının okul parasını çıkarmak için çalışmış orada. Hepimiz biliyoruz bizim çimlerin kalitesi çok daha iyi ama oradaki çalışan emekçi ablamıza ''otları yoluyor akşama yemelik '' demek en hafif tabirle çok büyük terbiyesizliktir. Lütfen ne yazdığınıza dikkat edin!
Hislerime tercüman olmuşsun.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı mülkübey

Yav bursa adana konya farketmez. Düzgün işle torpille alınmış işin farkına  benim lafım. Yoksa bursa kim.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı harund1k3

Bursasporun stadının çimi ile dalga geçmiyoruz bizim çime laf eden taraftara aradaki farkı görün diyoruz  :ok:

Bursanın çimini eleştirebilirsin, hatta yaptıkları kalitesiz çimi bizimkiyle karşılaştırıp laf da sorabilirsin ama orada çalışmış işçi kadına ''ot topluyor akşama yemek yapıcak '' demek çok ayıp. Senin için söylemiyorum ama laf sokmak bile bir zeka işidir, bokunu çıkarmamak gerek.

Çevrimdışı carsikartali

Ne alakasi var edeple terbiyesizlikle suan bana hakaret ediyosun senin yaptigin edepsizliktir.ben o otlari cayir cimende yolan insanlar ile buyudum kendimde yemek icin bizzat yoldum.O tarz insanlar en son dalga gececegim kisilerdie.Mevzu o kadinin ek.ek parasi degil bursa stadinda yapilan uygulama ile bizimkinin kiyasi.
Hakaretin için özür bekliyorum.

Çevrimdışı ERAYHAN