Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478364 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

bence 11 nisanda acamazlar yetismez gibi. daha ön membranlar var skoboard var kapali koltuklar var yedek kulubeleri var cimin oturmasi var....

:ranting2:

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Saha gittikçe küçülüyor ebatları arttırsak mı 105*68 olmasın 110*72 olsun
UEFA standartı bu
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Ensar

Güncel
aga oraya kadar girmişsin selfie çekilmissin tamam anladık hatıra iyi güzel de bi tane de şunu sen yokken çeksen de bi faydan dokunsa ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeşili gördük be sonunda.

Kostak kostak yörü yörüü :ishock:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre_ZA

Çimin oturması diye birşey yok.1 Nisan'da hibritlenmiş olarak hazır olacak 11 Nisan'da maç oynamaya hazır olacak..Ezbere konuşmayın arkadaşlar, SIS ropörtajlarında 9 Nisan'da zemin hazır olacak diyor burada hala çim oturmaz ki deniyor.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı japon77

Tahmini hesaplamalarıma göre çim 58 sıra olacak.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Forumda an be an takip ediyoruz.  Bırakın bu muhabirleri stad çalışanları dahi bizim kadar bilgi sahibi değil. Cuma günü mabeti 2 stad çalışanı ile dolaşırken biri  2 gün önce bitmiş olan loca koltuklarını yeni gördüm diyordu. Ki bu muhabirlerin bu güne kadar stad ile ilgili bilgi verirken membrana 3 parça kaldı diyen adamlar.  Ben ciddiye almıyorum muhabitleri :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 13:23:43 MEHMET BEŞİKTAŞK ]
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı akyıldız

çim bazı fotolarda çok  güzel gözüküyo özellikle yakın olanlarda bazılarındada çok koyu ve sönük kalıyo hibrit çakılınca düzelirmi acaba.şu 2 fotodakı farka bakın

Çevrimdışı martin40

Bu hali ile bile Türkiyenin en iyi zemini oldu  :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

beyler herşey iyi güzelde  bize para lazım.
şimdi bu sezon mu açarsak daha çok para kaldırırız yoksa yeni sezonda açarsak mı ?
bana göre yeni sezon açılırsa daha büyük gelir elde ederiz gibime geliyor.
Başakşehir'e her maç kira ödüyoruz. 250 000 gibi bir rakam sanırım. Üstüne 16000 koltuk satılıyor, 10 000 kombine olsa sana kalır 6 000. Loca gelirlerin yok.
Stat açıldığı gün borçlarından Loca ve kombine gelirlerini düşeceksin. 22000 kombine var yani yaklaşık 20000 bilet satacaksın. 250000Tl ödemeyeceksin. @underworld sana göre neden seneye açılsa daha fazla kazanırız bilemiyorum ama bu tablo burada dururken daha fazlanın nereden geldiğini bilmek isteriz.

Çevrimdışı martin40

çim bazı fotolarda çok  güzel gözüküyo özellikle yakın olanlarda bazılarındada çok koyu ve sönük kalıyo hibrit çakılınca düzelirmi acaba.şu 2 fotodakı farka bakın

Aydinlik farki var ikisi arasinda, hele bir sulansin, esit boyda kesilsin, isiklar vursun bak gör.

ysariusta

• Ziyaretçi

bulutlardan kaynaklanıyor sanıyorum. çim aynı çim  :ok:

Çevrimdışı ERAYHAN

kameralar farklı olabilir , çekildikleri konumlar dolayısıyla sensörün ışık alması farklı olabilir vb. birçok faktörden dolayı sana öyle gelmiştir:)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hocam parça parça serildiği için öyle gözüküyor hepsi serilip güzel bir şekilde yıkanıp birlikte uzadığında ve aynı seviyede biçildiği zaman tahmin ediyorum Emirates zemini gibi bir şey ortaya çıkacak :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 13:26:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Yönetici arkadaşlar silebilirler tapatalk 2 kere göndermiş özür diliyorum
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 13:28:56 Sergen Nalcakar ]

Çevrimdışı Abdurrahim S.

o yok ya göremedim öyle bi foto hiç  :D
Teyze arkada bi şeyler yapıyor ama çözemedim

Çevrimdışı carsi

:hosgeldin

Çevrimdışı Turco

hepsi düzelecek çim yerine oturacak, hibrit çakılacak. yani daha çimler dün gelmiş bugün seriliyor ne bekliyorsunuz hemen yemyeşil olup harika bi görüntü vermesini mi ? 11 Nisan'da mükemmel bir zemin göreceksiniz. Hadi diyelim ki aksilikler oldu çim tam oturmadı falan filan. bir sonraki maç yani kayseri maçında harikulade bir zemin olacak gözlerinizi kamaştıracak o derece.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 13:29:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Teyze arkada bi şeyler yapıyor ama çözemedim

Uzun olanları yoluyor takılıp düşerler diye  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pikselli

Çatı ile tribün arasında gerçekten çok mesafe var. Yükseklik sınırı koyuldu dendi dendi; bu kadar yüksekten çatı takıldı. Ne anladık bu işten?

Şu stad da yeni yapıldı ama çatı ile tribün neredeyse bitişik yahu

Neredeyse bitişik dediğin çatı ile tribün arasındaki boşluk 8 metre Google da stat planları var.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 13:36:03 Pikselli ]
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı xxxkingme

Arkadaşlar çim serimi duraksadı mı bana mı öyle geliyor :)