Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SuperBJK

:ebebe:

@bjk_mabet  Abi hadi statla ilgili bilgi vermiceksin anladık  :D
Benim merak ettiğim başka bir şey var seninle ilgili :D
Bu Sabret reklamındaki " Binlerce ton kaya kıran " sen misin ?  :ebebe:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet in ilk zamanlar epeyce bilgi paylaştığı ne kadar doğruysa , daha sonra da hiçbir bilgi paylaşmayıp görünüp Gittiği de bir o kadar doğrudur... Stad bitti ,hala bilgi ver demenin anlamı yok artık..

cok güzel bir açıklama eline sağlık.Doğru diyorsun önce fore kazık makinasının kovduk kaba inşaatı beraber bitirdik,ilk precastları beraber taktık ,kule vinçleri yolladık catı ringinin oluşturduk havaya kaldırdık yerine astık, ilk koltuk montajı ile artık benim görevim bitti bundan sonra bilgi değil maça gelip keyif alma zamanı omuz omuza :ok:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  Abi hadi statla ilgili bilgi vermiceksin anladık  :D
Benim merak ettiğim başka bir şey var seninle ilgili :D
Bu Sabret reklamındaki " Binlerce ton kaya kıran " sen misin ?  :ebebe:
hayır o değilim ama o reklamda varım :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı iilkerr

@bjk_mabet namini cok duyduk abi ama bilgi verip forumun merakini giderdigin gunlere tam yetisemedim saygilar  :) benim gibi acemiler icin ufaktan bi gelisme versen de biz de o duyguyu yasasak ? :)  :) hosgeldin tekrar 

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

güncel
evt son 2 ağ 1 ağ daha yerine konmuş serilmeyi bekliyor yarın 2 mebran gelebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar asılın RT butonunu bozuyoruz  :icool:
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 17:37:55 Altuğ ]

Çevrimdışı b.damatoglu

arkadaşlar şu efsane fotoya bakar mısınız.. Beleştepeden bir kız çocugu yeni açığa bakıyor.. muazzam bir fotoğraf
Tablo gibi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

basın tribünü masa montajı başlıyor masalar beyaz renkli . Efsane @bjk_mabet hoşgeldin . :)

fotodaki Jonny depp'mi ? :-):-)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 17:50:28 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

yarın ısıtma sistemiyle ilgili işlem bitecek cuma günüde son düzenlemeler yapılıp artık çim serme işlemine geçilecek yeşili görmeye son bikaç gün  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Cati bitmeden yesilligi gorucez hatta catinin tas tamam bitmesiyle bana göre stadda icerdeki isler dahil bitmiş olacak yani cati biter stad biter.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

SIS firması keşke sadece çim değil  çatı da yapsaydı.   Adamlar çok iyi yaa :claps: