Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486082 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı turklucky

Mabet açılış tarihi ne zaman diyip kaçayım :D

Çevrimdışı serti67

artık işin sonu süprizler olmalı mutlaka :)
bıze degıl takıp etmeyenlere süprız olsun bız topraktan gırdık stata sabahlar ettık bıze deyıver
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı Erdem Çözer

bıze degıl takıp etmeyenlere süprız olsun bız topraktan gırdık stata sabahlar ettık bıze deyıver

çok doğru zaten milyonlarca taraftarın olup bitenden haberi yok sadece bizim olsa bir şey olmaz bence @bjk_mabet  :super:

bu arada bi girdin forum tıkanmaya başladı  :ebebe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet açılış tarihi ne zaman diyip kaçayım :D
görünen köy kılavuz istemez :) tarih vermek benim değil büyüklerin işi :) ben artık misyonumu tamamladım.temelden başladım çatıya kadar artık gerisi kombine alıp, bilet alıp gelenlere süpriz olsun :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı bjk_mabet

çok doğru zaten milyonlarca taraftarın olup bitenden haberi yok sadece bizim olsa bir şey olmaz bence @bjk_mabet  :super:

bu arada bi girdin forum tıkanmaya başladı  :ebebe:
iki dubleden sonra acılır  :drunkard:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

görünen köy kılavuz istemez :) tarih vermek benim değil büyüklerin işi :) ben artık misyonumu tamamladım.temelden başladım çatıya kadar artık gerisi kombine alıp, bilet alıp gelenlere süpriz olsun :)
Bazı şeyleri bizzat yaşayıp görmek çok daha güzel dediğin gibi. Gidip o ilk maçın tadını canlı canlı ve kendi gözlerinle yaşamanın zevki tarif edilemez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Ooooo @bjk_mabet abi hoşgeldin ya :D abi sen gelince aksam babası eve gelen cocuklar gibi bi sevincle doluyor insan istemsiz sekilde ya :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

iki dubleden sonra acılır  :drunkard:

:icool: tarih vermiyorsun bari şunu söyle.. camiayı rahatsız edecek bir maç mı değil mi?  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet loca balkonu reklam panoları scourbord koltuk sayısı vs bunlarda bzı aydınlatsan bı adınlamma yasasak valla kımseye solemeyız bak zaten kaç kısıyız surda
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

Ooooo @bjk_mabet abi hoşgeldin ya :D abi sen gelince aksam babası eve gelen cocuklar gibi bi sevincle doluyor insan istemsiz sekilde ya :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı YunusEmre

[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 16:42:16 YunusEmre ]

Çevrimdışı Erçin

valla @bjk_mabet birkaç ay önce akşama özet geçeceğim dedin ve ortalardan kayboldun o gün bugün mü ?  :)

Çevrimdışı sfr03

Çevrimdışı bjk_mabet

valla @bjk_mabet birkaç ay önce akşama özet geçeceğim dedin ve ortalardan kayboldun o gün bugün mü ?  :)
hayır bu gün o gün değil bugün dostları özledim bi selam vereyim dedim

Çevrimdışı ahmetx

basın tribünü masa montajı başlıyor masalar beyaz renkli . Efsane @bjk_mabet hoşgeldin . :)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Umutcan Kaya

:aman:

Hoşgeldin  :halay: Soyunma odasıyla ilgili herhangi gibi bir bilgi var mı resimde olur bitti mi yapılıyor mu  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

:lol: :lol: :lol: :lol:
sonr
a o babaya tam naptın ıs guc nasıl neler oldu ıste dıe sorarken pat ben kahveye gıdıyoerrum dııp cıkıyorya bıse demden ıste o cocuklar gıbı mahsun bıcare kalııyoruz ama :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı giunti1903

arkadaşlar şu efsane fotoya bakar mısınız.. Beleştepeden bir kız çocugu yeni açığa bakıyor.. muazzam bir fotoğraf
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı kartalcan

Antalya maçına bilet alacağım ama ceza alır ilk maçta 9nisan olur bende orda olamazsam diye düşündükçe beynim stop ediyor. Allah korusun hastalık durumu olur gelemeyiz o ayrı ama cezadan ordan olamazsam dayanmaz yürek buna! hiç değilse bu yüzden söyle bize @bjk_mabet 9unda yuvamızda mıyız?

Çevrimdışı ErsinA.

fabrikası burda nasıl Almanyadan geliyor onu anlamadım ben , daha ölçüye göre kesip biçilecek ve kenarları hazırlanacaktır.

Bende o yüzden sana sormuştum Almanya doğru mudur diye. Firmanın genel merkezi ve fabrikası Çorlu'da ancak Almanya'da da satış ofisleri var.

Arkadaşa Almanya'dan geldiğine emin misin firmanın fabrikası burada dedim. Gümrük işlerini ben yaptım dedi.  :alala:

Çevrimdışı YunusEmre

Antalya maçına bilet alacağım ama ceza alır ilk maçta 9nisan olur bende orda olamazsam diye düşündükçe beynim stop ediyor. Allah korusun hastalık durumu olur gelemeyiz o ayrı ama cezadan ordan olamazsam dayanmaz yürek buna! hiç değilse bu yüzden söyle bize @bjk_mabet 9unda yuvamızda mıyız?

maça her gidende bu korku.. e arkadaş o zaman bu küfürler neden edilir anlamak gerçekten zor..

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

Bende o yüzden sana sormuştum Almanya doğru mudur diye. Firmanın genel merkezi ve fabrikası Çorlu'da ancak Almanya'da da satış ofisleri var.

Arkadaşa Almanya'dan geldiğine emin misin firmanın fabrikası burada dedim. Gümrük işlerini ben yaptım dedi.  :alala:

o zaman başka firmaya yaptırdılar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum