Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482990 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

akustik konunusunda bir gelişme var mı?

avrupadan mühendisler gelecekti sanki bu iş için..
bilet bulamamışlar  :D , yok öyle bir şey şehir efsanesi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

şeffaf kısımda olacak mesh kaplama örnekleri tahmini bu görüntü oluşur :bandit:
konya stadını örnek verdik ya işte bire bir aynısı olacak @MEHMET BEŞİKTAŞK yorma bizi lütfen . :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

1 Nisan'da Başkanımız Fikret Orman yalovaya gelecekmiş  yalova Beşiktaşlılar derneği eğlence amaclı gece düzenliyor başkan ve sürpriz konuklar katılacakmış bende bu geceye katılacağım başkanımız Fikret orman'a stadyuma davet beklediğimi söyleyeceğim sohbet vakti bulursak tabiiki
"biliyorum aşırı derecede yüzsüzlük olacağını söylesem mi diye çok tereddütlüyüm konu dışı olduğu için özür diliyorum sohbet vakti bulursam başkan ile söylememi istediğiniz birşeyler var mı ?"
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

1 Nisan'da Başkanımız Fikret Orman yalovaya gelecekmiş  yalova Beşiktaşlılar derneği eğlence amaclı gece düzenliyor başkan ve sürpriz konuklar katılacakmış bende bu geceye katılacağım başkanımız Fikret orman'a stadyuma davet beklediğimi söyleyeceğim sohbet vakti bulursak tabiiki
"biliyorum aşırı derecede yüzsüzlük olacağını söylesem mi diye çok tereddütlüyüm konu dışı olduğu için özür diliyorum sohbet vakti bulursam başkan ile söylememi istediğiniz birşeyler var mı ?"
engelli tribününde önümüz kapanacak mı diye sorup duruyordun sor işte 1. ağızdan  :icool:

Çevrimdışı canergiray77

engelli tribününde önümüz kapanacak mı diye sorup duruyordun sor işte 1. ağızdan  :icool:
ahahah abi süpersin davet sevdasına bunu unutmuş yemin ederim ki aklıma getirdin o zamana kadar değişiklik görmezsem soracağım :D @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı SuperBJK

Bu sonradan serilen membranlarla önceki membranlara bakınca sanki ilk serilenler kirlenmiş gibi duruyo çok kafaya taktım ya

Kardeşim onlar daha geniş ya, belki gerdirmekten beyazlamışlardır  :D

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

konya stadını örnek verdik ya işte bire bir aynısı olacak @MEHMET BEŞİKTAŞK yorma bizi lütfen . :bandit:
Konya stadındaki örnek hiç şeffaf durmuyor bana mı öyle geldi :alala:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Efe

döşendiği zaman nasıl olduğu görülecek serilmesini bekleyin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

gece fotosu koyayımda daha iyi anlarsın @MEHMET BEŞİKTAŞK  :D

Çevrimdışı kartalpençesi

ısıtma boruları beyaz ve ince olanlar. Gösterdiğim yeri niye kazmışlar  :help:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı iilkerr

Arkadaşlar çimler hafta sonu 11-18 tır arası Kapıkule'den geçmiş. Bilgi aldığım kişi iş yoğunluğundan tam hangi gün kaçta geçtiğini hatılayamadı. Ama 27 tır olmadığını emin olarak söyledi. Geçişte herhangi bir sıkıntı olmamış. Tırlar büyük ihtimal İstanbul'da ısıtma sistemini bekliyor. Haydi hayırlı olsun  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Anıl

Bu sonradan serilen membranlarla önceki membranlara bakınca sanki ilk serilenler kirlenmiş gibi duruyo çok kafaya taktım ya

Evet ilk serilenler kirlenmiş, çok takma kafaya sonrada serilenler de kirlenecek sonuçta :evillol: @ahmetx abi söylemişti membran silikon kaplamalı olduğu için fazla kir tutacak diye :)

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

gece fotosu koyayımda daha iyi anlarsın @MEHMET BEŞİKTAŞK  :D
Artık bilgi kirliliği had safhada ikna olmaya çalışıyorum eywllah abi
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı ahmetx

Bizim beyaz inci hayalimiz , euro 2020 şampiyonasına ev sahipliği yapacak Amsterdam Arenada gerçekleşecek , dış cephesiyle beraber koltuklarda yenilenecek

Çevrimdışı ddc1979

Eski açık üst kat zaten ufak olmuşken çıkış kapılarının o kadar fazla olması o katı tamamen öldürmüş ...üst  Kat zaten az kapasiteli . Neden yeni Açıktaki Sayı kadar çıkış kapısı yapılırki daha? Tribün bütünlüğünü diye birşey yok o katta..
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ahmetx

Eski açık üst kat zaten ufak olmuşken çıkış kapılarının o kadar fazla olması o katı tamamen öldürmüş ...üst  Kat zaten az kapasiteli . Neden yeni Açıktaki Sayı kadar çıkış kapısı yapılırki daha? Tribün bütünlüğünü diye birşey yok o katta..
eski açık yükselirse ne yapacaksın  :bandit:

Çevrimdışı Efe

çıkış kapılarını tün stadta aynı ebatta yaptılar o kısım zaten alçak kalarak görüntüyü bozuyor bide çıkış kapılarını ufak yapsalardı süper kötü bir görüntü oluşacaktı ayrıca ileride yükseltilme ihtimaline karşında bu şekilde yapılması gayet doğal :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

eski açık yükselirse ne yapacaksın  :bandit:
Kolay kolay değişmez artık statta bir şey açıldıktan sonra

Çevrimdışı mehmetthedum

Belki 20-25 sene sonra membranlar yenilenmek için söküldüğünde, konstruksiyon bir ekleme ile eski açık üst kat diğer tribünlerin hizasına yükseltilebilir. Bu işlem için ihtiyaç duyulabilecek bağlantıların inşaat esnasında oraya yapıldığı söylenmişti. Ondan kelli, kapı sayısının eşit olması mantıklı olmuş. 1 eksik kapı yapılsa merdiveniyle beraber en fazla 100/150 koltuk kazanırsın, ek tribün en az 1100/1200 kişilik.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

... gelde eski açığın kısa bırakılmasına yanma
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 15:00:48 ahmetx ]