Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479875 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bordelais

Selam arkadaşlar ben foruma biraz ara vermeye karar verdim, bence stadın tek açılma ihtimali olan tarih 30 Nisan'a kadar da bir daha girmeyeceğim, nedenini açıklayayım...

Dün yağmur ve rüzgara rağmen işçilerin membran takmak istedikleri ancak iş güvenliği sebebiyle kendilerine izin verilmediği şeklinde bir bilgi paylaşmıştı bir arkadaş, sonra da membransız geçirdik zaten dünü. Gece rüyamda yattığım yerden yağmur ve rüzgara rağmen membran takmaya çalışan işçileri gördüm, yattığım yerden biraz kafamı uzatınca görüş açıma giriyorlardı. Görür görmez de abi napıyorsunuz siz inin aşağı falan demeye hazırlanıyordum ki gözümün önünde bi işçi yere düştü ve orda uyandım... Diyeceğim o ki, biraz fazla etkilendim son dönemdeki gelişmelerden. Ara versem iyi olacak, sağlıcakla kalın.

Çevrimdışı özgür

vidyo 14 sn sürüyor tekerin dönüşünden 100 cm gibi mesafe aldığı anlaşılıyor. 4 boru aynı anda çekildiğine göre 1 mye yakın bir mesafeyi katediyor. 110 metre toplam çim alanı desek. 111 kere gidecek traktör. Düz hesap 110 olsun.

70 metre eni 14 sn * 70 ile geçeceğini varsaysak 110 sefer de 107800 sn sürmesi lazım. 1797 dk veya 30 saat eder. 9 saat mesai yapsalar 3,3 gün ediyor.

eyyorlamam bu kadar.

madem ağır işsiziz ufak bir hesapta ben yaptım. videoda ilk kare ile son kare arasında traktörün tekerini kale arkasındaki koltuklara göre hizaladığımda 6 koltuk saydım ben (gözler miyop :busted_cop:). yuvarlak hesap koltuk başı 40 cm'den toplam gittiği yol 240cm yapar. yukarıdaki ölçülere göre 70/2,4*14*110 dersek 44916 sn yapar. oda 12,5 saat yapar. tabi burada traktörün sürekli yol aldığı varsayılıyor. normalde saha sonuna geldiğinde başa dönecek yeni hortum takılacak yeniden hizalanacak filan. bütün bunlarda zaman kaybı yaratacaktır. Traktörün en azından 2-3 tur attığını gösteren daha uzun bir video olursa kesin süreyi hesaplayabiliriz :ok:

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

cumadan beri salı çim serimi olacak diye bekliyorum. Salı günü tırlar gelecek diyeymiş haberler :) neyse geldi mi tırlar bilgi var mı?

Çevrimdışı mülkübey

Kongre kartallarına bir sorum olacak konu dışı, Üyelik başvurumu yapalı 1 yılı geçti ne zaman onaylanacak yeni üyelikler bilginiz var mı?
Benim de 7 ay oldu , bu kadar zor mu inceleme neyi inceliyorlar bu kadar. Umarım bir kenara sallayıp kaybetmemişlerdir.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Sosyal medyada, 19 Mart tarihinde yeni yuvamız Vodafone Arena için sembolik bir açılış yapılacağı yönünde bilgiler yer almaktadır.

Kulübümüzün 113. kuruluş yılını temsil eden 19.03'te (19 Mart Cumartesi) sembolik dahi olsa herhangi bir açılış planlanmamaktadır.

19 Mart'ta kulübümüzün kuruluşunun 113. yılının coşkusunu yaşayacak olmanın heyecanı içindeyiz.

Vodafone Arena ile ilgili gelişmelerin ise resmi yayın organlarımız aracılığıyla iletilmekte olduğunu belirtir, kulübümüzün açıklamalarına itibar edilmesini rica ederiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız
Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gorgaze

Dış taraftaki reklam duvarımı diyim tam adını bilmiyorum onun arka kısmı çıkmış orada demir yok yani.Sitedeki 38. fotoya bak daha yakını  :ok:

eyvallah :ok:
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

ALINAN Son karar ile Kapalıdaki BEŞİKTAŞ JK yazısının fontu değişecek arkadaşlar.. Hayırlı olsun :)

Süper haber  :claps: :claps:  Benim favorim Ahmet abinin paylaştığı font. Çok klas duruyor.

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

Selam arkadaşlar ben foruma biraz ara vermeye karar verdim, bence stadın tek açılma ihtimali olan tarih 30 Nisan'a kadar da bir daha girmeyeceğim, nedenini açıklayayım...

Dün yağmur ve rüzgara rağmen işçilerin membran takmak istedikleri ancak iş güvenliği sebebiyle kendilerine izin verilmediği şeklinde bir bilgi paylaşmıştı bir arkadaş, sonra da membransız geçirdik zaten dünü. Gece rüyamda yattığım yerden yağmur ve rüzgara rağmen membran takmaya çalışan işçileri gördüm, yattığım yerden biraz kafamı uzatınca görüş açıma giriyorlardı. Görür görmez de abi napıyorsunuz siz inin aşağı falan demeye hazırlanıyordum ki gözümün önünde bi işçi yere düştü ve orda uyandım... Diyeceğim o ki, biraz fazla etkilendim son dönemdeki gelişmelerden. Ara versem iyi olacak, sağlıcakla kalın.
Allah korusun diyelim ,  bu arada fazla uzak kalamazsın @bordelais
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

ALINAN Son karar ile Kapalıdaki BEŞİKTAŞ JK yazısının fontu değişecek arkadaşlar.. Hayırlı olsun :)
Adam gibi yönetim olunca böyle oluyor demek

Bizde söylemesi ayıptır bir yerlemizi yırttık Arena'nın dış cephesini yenileyin diye ama tınlayan yok.

Neyse hayırlı olsun şimdiden

Çevrimdışı ahmetx

Ne bahtiyarlık benimkisi takımım Beşiktaşla memleketim Kayseri Şeref beyin açılışında karşılaşacak  :super:

Çevrimdışı ahmetx

Adam gibi yönetim olunca böyle oluyor demek

Bizde söylemesi ayıptır bir yerlemizi yırttık Arena'nın dış cephesini yenileyin diye ama tınlayan yok.

Neyse hayırlı olsun şimdiden

Biz neler çektik Y:D döneminde Allahda gönlümüze göre verdi işte  :)

Çevrimdışı ahmetx

Kulelerdeki tribün izleri hatıra olarak kalacak galiba unuttular orayı  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

''Sosyal medyada, 19 Mart tarihinde yeni yuvamız Vodafone Arena için sembolik bir açılış yapılacağı yönünde bilgiler yer almaktadır.

Kulübümüzün 113. kuruluş yılını temsil eden 19.03'te (19 Mart Cumartesi) sembolik dahi olsa herhangi bir açılış planlanmamaktadır.

19 Mart'ta kulübümüzün kuruluşunun 113. yılının coşkusunu yaşayacak olmanın heyecanı içindeyiz.

Vodafone Arena ile ilgili gelişmelerin ise resmi yayın organlarımız aracılığıyla iletilmekte olduğunu belirtir, kulübümüzün açıklamalarına itibar edilmesini rica ederiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.'' denildi.

bjk.com.tr

Çevrimdışı aek

Stadta neden Beşiktaş'ın arması yok Vodafone'un armasını Beşiktaştan önce koydular vallahi

Çevrimdışı Efe

''Sosyal medyada, 19 Mart tarihinde yeni yuvamız Vodafone Arena için sembolik bir açılış yapılacağı yönünde bilgiler yer almaktadır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.'' denildi.

bjk.com.tr
oyle biseyin mac gunu olma olasigi 0 zaten bastan yalan oldugu belliydi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Süper haber  :claps: :claps:  Benim favorim Ahmet abinin paylaştığı font. Çok klas duruyor.

bu da olursa pes diyeceğim kesin bizi dikkate alıyorlar, unpixelled design generation next  :bandit:

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı giunti1903

bu fontun olması işin rıdvan akar'a baskı yapacam:) Ahmey Bey'in hazırladığı bu font süper..
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı ahmetx

Stadta neden Beşiktaş'ın arması yok Vodafone'un armasını Beşiktaştan önce koydular vallahi
43 bin tane koltukta + ferforjelerde var.

Çevrimdışı Doğuhan

Kulelerdeki tribün izleri hatıra olarak kalacak galiba unuttular orayı  :bandit:

tarihi kule diyorlar bütün sınırlamaları da o kuleye göre koyuyorlarsa onu da devlet yapsın biz mi yapıcaz :D yapacaksak eski açığı da uzatır başkan öyle yapar

Çevrimdışı özgür

hangi font olacak peki ? @ddc1979

Abi ekşi sözlükte bu sabah font değişecek diye yazan arkadaşla görüştüm ben. Söylediğine göre firma birden fazla değişik tasarım sunmuş yönetime. Yönetim bir kısmını reddetmiş. Hangisinin onaylandığını oda bilmiyor. Arkadaş reddedilenleri görmüş sadece. Senin tasarımı gönderdim. Adam senin tasarımı direk tanıdı zaten. Beşiktaşarena forumdaki tasarım değil mi bu dedi :D Oradan hiçbir çalışma direk alınmadı diye biliyorum dedi. Yani burayı sandığımızdan daha çok kişi takip ediyor bu bir. İkincisi aynısı olmasa bile mutlaka buradaki çalışmalardan ilham alıp yapacaklardır. Köşe düzenlemesinde olduğu gibi.

Biz neler çektik Y:D döneminde Allahda gönlümüze göre verdi işte  :)
cidden az çekmediniz o (Hakaret Yasak)₂...

Bence yine süper atlattınız onun bıraktığı enkazdan. Biz ciddi kalkamazdık. Bizdeki dinozor liseliler olduğu sürece işimiz zor

Yalnız onu geçtim sizin Arena harbi muazzam. Yeri olsun , kendisi olsun tam seyircilik...

Dünyada top 10'a girer sadece yeri dolayısıyla. Şahşen bende merak ediyorum nasıl bir atmosfer olacak. Bizim Arena'nın dış cephesi falan iyi değil ama çok ciddi bir atmosfer oluyor dolduğu zaman. Akustik olayını çok iyi yapmış mühendisler. Bakalım sizinki nasıl olacak gerçi kutu gibi olduğu için şüphesiz iyi olur...

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada galiba alt 5-6 üstte 3-4 sıralar yağmurdan nasibini alırlar gibi
İyi Günde Kötü Günde