Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Hayret video da kimse farketmemis.  :icool: @Necmi @ahmetx @Efe yedek kulubesinin zemini yapılmıs demek gömülü bi yedek kulubesi olacak.

Çevrimdışı Kemal

Sahadan yana hiç endişem yok , beni hala şu çatı düşündürüyor, şeffaf mebran hakkında 0 bilgiye sahibiz, ne kadar zamanda takılacak geldi mi vs?

Çevrimdışı onurist

SON DAKİKA ALDIĞIM BİLGİYİDE PAYLAŞİM SİZİNLE TEKRAR KUM ATILMAYACAK KUMUN İKİ DEFA VE YÜKSEK ATILMASININ SEBEBİ ISITMA BORULARININ ALTDAN ÇEKİLMESİ İÇİN İŞLEM BİTİNCE SADECE DÜZLEŞTİRME YAPILACAK BUDA ZAMAN KAZANDIRACAK BİZE..SEVGİLER HAFTA SONU ÇİME GEÇİLİR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abilerim kardeşlerim, uefa bize bi şl final ev sahipliği, veya avrupa ligi ev sahipliği verebilir mi? istediği şartları yerine getirebiliyor muyuz?
Avrupa ligi alırız ama ŞL verirler mi sanmıyorum, kapasiteden kaybediyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı martin40

Sahadan yana hiç endişem yok , beni hala şu çatı düşündürüyor, şeffaf mebran hakkında 0 bilgiye sahibiz, ne kadar zamanda takılacak geldi mi vs?

Takildi onlar, fazla seffaf oldugu için farketmedik  :D

Çevrimdışı ahmetx

Hayret video da kimse farketmemis.  :icool: @Necmi @ahmetx @Efe yedek kulubesinin zemini yapılmıs demek gömülü bi yedek kulubesi olacak.

günaydın efendim . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı baro19

kullanılan makine galiba bu :D bu değilse bile benzeridir herhalde :D
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 16:20:57 baro19 ]

Çevrimdışı Efe

onları gördüm ben çok önemli değil zaten öyle olacağı belliydi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

ulkenin en cok ziyaret edilen spor sitesi istanbulun gobegindeki stadimizi vodafone arenada son asama diyip gosterdigi fotografa bakar misiniz ?

http://www.ntvspor.net/foto-galeri/vodafone-arenada-son-asama/4

Sonra gel art niyet arama adam 7-8 gun oncesinin fotograflarini paylasiyor. Milletin algisini bozuyolar.

Çevrimdışı cursedofdragon

hadi balığa gidelim senle ama ilk önce uyan :D  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

SON DAKİKA ALDIĞIM BİLGİYİDE PAYLAŞİM SİZİNLE TEKRAR KUM ATILMAYACAK KUMUN İKİ DEFA VE YÜKSEK ATILMASININ SEBEBİ ISITMA BORULARININ ALTDAN ÇEKİLMESİ İÇİN İŞLEM BİTİNCE SADECE DÜZLEŞTİRME YAPILACAK BUDA ZAMAN KAZANDIRACAK BİZE..SEVGİLER HAFTA SONU ÇİME GEÇİLİR
Kimden aldın bu bilgiyi bizim forumdan mı?  :lol: Ayrıca sizin köyde küçük harf yok mu ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

şu 4 bakladan birine ağ serin ETNA bugünü bitirmeden  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

şu 4 bakladan birine ağ serin ETNA bugünü bitirmeden  :D
O kısmı gece yapacaklar sen uyurken  :D

Çevrimdışı harund1k3

Kimden aldın bu bilgiyi bizim forumdan mı?  :lol: Ayrıca sizin köyde küçük harf yok mu ?

@ahmetx niye bozuyosun adami :))

Bu arada @onurist kardesim emin ol boyle stada gidip gozlemlerinizi yaziyorsunuz ya binlerce kilometre otede benim gibi besiktaslilarin da emin ol gozleri doluyor. Emeginize saglik.

Çevrimdışı Efe

O kısmı gece yapacaklar sen uyurken  :D
hayır şu 2 saat içinde bi ağı onlardan birine çeksinler kızamık çıkartıcam valla :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Ornek toprak altı boru döşeme  :evillol:

Tmm tmm vurmayin bizim makina çokk küçük  :lol: :evillol:

Çevrimdışı eşbaşkan

Cuma günü çim serme başlıyor.

kaynak ntv spor

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Genel kalite anlamında fazla bir fark olacagını sanmiyorum fakat görüntünün bu sekilde olması cok zor cünkü ekme degil serme olacak.
daha önce sis röportajında geçmişti. çimlerin aynı kalitede olduğunu ekme veye sermenin tercihen yapıldığı söylenmişti.  :tabe:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı harund1k3

hayır şu 2 saat içinde bi ağı onlardan birine çeksinler kızamık çıkartıcam valla :evillol:

@Efe sen yapma bari Efe orasi oyle kalir mi allah askina :)) Siz boyle yapiyonuz diye bizi trolluyolar ne guzel eski aciktan dvam edecekti membran ta gitti yeni aciktan numaraliyi dolandi.

Çevrimdışı mehmetcan1903

A harfini deisseler bile yeter o nasil A yahu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1903 ayrıca şuan ki yazı fontunu beğeniyorum ama A harfi canımı sıkıyor diğer harflere göre ince ve yamuk duruyor dilimde tüy bitti bunu dile getirmekten  :steamed:

Çevrimdışı Erdem Çözer

ulkenin en cok ziyaret edilen spor sitesi istanbulun gobegindeki stadimizi vodafone arenada son asama diyip gosterdigi fotografa bakar misiniz ?

http://www.ntvspor.net/foto-galeri/vodafone-arenada-son-asama/4

Sonra gel art niyet arama adam 7-8 gun oncesinin fotograflarini paylasiyor. Milletin algisini bozuyolar.

işin kötüsü bunun art niyetten değil işine saygısızlıktan yapılıyor olması.. adamın umurunda değil taze fotoğraf mı koymuş, bir kaç gün önceki fotoğrafı mı koymuş..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Efe sen yapma bari Efe orasi oyle kalir mi allah askina :)) Siz boyle yapiyonuz diye bizi trolluyolar ne guzel eski aciktan dvam edecekti membran ta gitti yeni aciktan numaraliyi dolandi.
küfeki işi bozdu orda yoksa ordan devam ederlerdi ben ekşın yapıyorum canım kapanacak tabiki :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

işin kötüsü bunun art niyetten değil işine saygısızlıktan yapılıyor olması.. adamın umurunda değil taze fotoğraf mı koymuş, bir kaç gün önceki fotoğrafı mı koymuş..

Aynen halbuki Övünç Özdem iyi besiktaslidir boyle birseye nasil musaade etti anlamak guc. Burayi okuyorsa bizimle iletisime gecsin guncel fotograflari kendisiyle paylasalim guncellesin.

Çevrimdışı campeon2015