Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484031 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Saat 11 gibi stadın oradaydım vaktim olmadığı için içeri giremedim.

Son 6 membran kalmış.  İki tane de ağ seriliydi.  Vinç mavi ambalaja sarılı brandayı çatıya bırakıyordu.

Günün sonunda 37. membran da takılmış olacak muhtemelen. Hatta belki 38.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Suna bir aciklik getirmek gerekir diye dusunuyorum. Birkac madde seklinde siralayalim; tamamen fikir beyan etme durumudur su anda yazilacaklar. Sahsi goruslerimdir.

- Inonu Stadini iyi bilenler icin bu stad su anki haliyle bile ben ve benim gibiler icin "sato" hissi uyandiriyor. Kotulemek degil elbette. Inonu'nun hatiralari bir baskaydi. Fakat su anda o hatiralarin yerine yapilmasi bile bir arti degerdir.

- Gormemis bir insan degilim keza degiliz. Yani, ilk defa yeni bir stad gormuyoruz. Fakat bu yapilan stadyum digerleriyle kiyaslanamayacak kadar iyi bir stadyum. Bir defa parayi verenin dudugunu caldigi bir stadyum olmasindan dolayi stadyum en iyi malzemelerle yapiliyor. Hele birde bunu yapan kisi baskaninizsa, insaatci ise, duzgun ve ne yaptigini bilen bir kisi ise ortaya sekilde de goruldugu gibi digerleriyle kiyaslanamayacak kadar iyi bir eser ortaya cikiyor. Tum derdimiz pikseldi cikis tunelleriydi olsun.

- Ulkemizde kluplerin maddi kriterler nedeniyle transfer yasaginin ve Avrupa'ya gidememelerinin esiginde olmalarini bir baz sayarsak, stadyum yapmak zor istir. "Kentsel donusum" diye pazarlanan fakat aslinda "Rantsal donusum" olan kisileri zengin etme surecinin nasil isledigine bakmak icin ezeli rakibimiz Galatasaray'in gecirdigi surec yeterli ve aci bir ornektir. Kluplerin ellerindeki arazi ellerinden aliniyor, "Size yeni bir stadyum yapalim" deniyor, ve sehir disina tamamen "Yaptik oldu" mantigiyla dikilen bir tasyapi "Alin size stadyum" denilerek agizlar kapatilmaya calisiliyor. Acilislarinda edilen rencide edici kelimeler ve kapatilmayan tavanlar yapilmayan yollar gibi negatif unsurlar da size bonus olarak donuyor. Sonuc olarak sehir disinda bir stadiniz oluyor. Ne estetigi olan ne ruhu olan ne de istediginiz gibi bir stadyumu olan bir klubun taraftari oluyorsunuz. Ki Galatasaray Avrupa'da ve ulkemizde elde ettigi basarilarla gelir olarak herkesten onde olmasi gerekirken, bugun paha bicilemeyen bir araziyi birakip Seyrantepe gibi bir otoban kenarini kabullenmek zorunda kaldi. Bugun Mecidiyekoy'deki o araziyi almaya para yetmez. En kisa ornek olarak Zorlu Holding'in Levent'teki avm'si ve otelini diktigi araziye odedigi paraya bakmak yeterlidir: 800 milyon dolar. Bizim bir stadyumu 110-120 milyon dolar civarina malettigimiz dusunulurse GS'nin nasil da kaziklandigi ortaya cikacaktir.

- Kendi stadinizi yapmaya kalkismak buyuk istir ve cesaret isidir. Goreve geldiginizde 400'e yakin haciz dosyasi masanizda dururken, klubunuz Avrupa'ya gitmekten men edilmisken, baskani oldugunuz camianin taraftari muhalif tavirlari nedeniyle elinizin mahkum oldugu hukumet yetkililerine karsi sizi zor durumda birakmisken (ki kendim her turlu muhalif biri olarak) tum gelirleriniz temlik altindayken boyle bir icraata kalkismak kendine guvenme isidir, cesaret isidir. Hele hele o stadyum bitiyorsa, ve bir inci gibi ortaya cikiyorsa, bu; o camianin ne kadar buyuk oldugunun en buyuk ispatidir. Dolayisiyla boyle bir klubun camiasi bu tur zorluklar icinde ortaya cikan bu eseriyle, stadi olmadan sampiyonluga kosan takimiyla, kendisine kapilarini kapatan komsularina minnet etmeyen baskaniyla yonetimiyle gurur duymalidir. Tum bu gerceklerin icinde goze batan ufak tefek aksakliklara karsi "Kandirdilar, cirkin olmus, kotu olmus" demek haksizliktir, onur kiricidir. Herseyden ote ayiptir.

Besiktas cok buyuk bir camia. Bize lazim olan bu buyuk ve duzgun camiayi yonlendirecek ve yonetecek duzgun ve isi bilen bir insan ihtiyaciydi. Insallah daha uzun yillar bu klubun basinda olurlar. Keyfini cikaralim.
Eline , diline sağlık abi :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

http://www.nurus.com.tr/tr/musteriler mobilya firması bizim stadda çalısanların  yeleginin üzerinde gördüm ismini sitelerine girdim Vodafone yazıyor sadece fotograflar (kolonlar,ışıklandırmalar,yangın söndürme sistemleri vs) bizim stada benzettim.Sadece Vodafone yazmasıda mantıklı geldi Vodafone Arena yazsalar eger direk gündeme düşerdi fotolar gbi geldi bana birde siz bakarmısınız ? @Efe sen bak özellikle sen gözler iidir  :icool:

Locaların kapıları NURUS firmasından alındı diye biliyorum.

Çevrimdışı kartalpençesi

Taç çizgisi gösterdiğim yerde olabilir.  genelde sahanın kenarlarına çim serilmemiş resim 2deki gibi.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Locaların kapıları NURUS firmasından alındı diye biliyorum.
Doğrudur abi ama firma baya büyük bi firma iş yaptıkları firmalar gerçekten çok büyük bir firmalar.Sadece kapı için bir projeye girerlermi acaba

Çevrimdışı Apocalyptica

ya gercekten bu yapının 42 bın altında taraftar koltugu yapılacagı soylentısı  bıle benı uzuyo doldururz dolduramayız orası ayrı bır konu ama tabı son resmı hesap bılgısı duzenleme yapılıyor seklındedı kombıne durduruldu felan ınsallah artar
Bencede...doldurma ayri bir olay... Ama derlerki okuzun buyuk olsunda cekmezse cekmesin... Stad buyuk olsunda...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama yaptın @Efe  daha bu ayın bitmesine 17 gün var 9 günde nisandan say 26 gün eder ve bu sürede çim iki defa serilir ve iki defa hibrit çakılır.
Ben sana diyeyim biz nisanı gördüğümüzde ya hibrit bitmiş olur yada son kurşunlar sıkılıyordur.
sorun olan saha değil diğer işler bitecekmi 9 nisanda maç oynanacaksa biz maç gününden bir hafta önce bitmiş çimi seyrederiz
maç için gerekli olan: çatının bitmesi, elektrik aydınlatmanın bitmesi, turnikelerin takılması, Tuvaletlerin bitmesi, Büfelerin yapılması
ve loca mobilyalarının yerleşmesi birde koltukların sabitlenmesi skorboartları da unutmayalım peki bunlar yapılırmı bence rahatlıkla yapılır sonuçta
her işi ayrı firma yapıyor ve her firmanın önünde 26 gün var. iş bütünü bitermi bitmez ama unutmayalım hepsi topu topu 3 maç oynayacağız.
şu haliyle bile açılsa bursa stadından daha bitmiş halde açılıyor demektir. Gerisi müzeymiş kartal yuvasıymış dış peyzaj işleriymiş yapılsın dursun bunlar
bize engel değil. iskan almak için zaten bitmiş işler yeterli oluyor. bu stad çoktan inşaat halinden çıktı. şu anda inşaatı çağrıştıran tek iş
çatı o bittiğinde vodafone arena bitmiştir. Gerisi makyajdır. tahminim önümüzdeki on gün içinde elektrik işleri biter çim biter hibrit yapılıyor olur.
çatı biter vodafone antenleri zaten bitmiş loca mobilyaları konur skorboartlar takılmış olur koltuk montajı biter. Ay sonundada neden maç oynamıyoruz deriz.
Bu stad bitti artık arkadaşlar. artık takıma ve şampiyonluğa odaklanalım. Artık Beşiktaş taraftarının asli görevine dönmesi gerekiyor.
:super: :super:

ben yıllık izne çıktım takımı yanlız bırakmayalım en önemli maçlardan biri  :)
Cezaliyim :bawling:

biliyormusun gol sonrası çalınan müziği hiç bilmiyorum :D
o an tepinmekten farkına varamamışım müzik çalındığının bile farkında değilim :alala:
Ben cok seviyorum hem müziği hemde sozlerini

Kartal Gol isterse durduramazsin Siyahla Beyazi unutamazsin sonrasi muzik @Necmi abi

valla bi araştırma yapayım :icool:
Antalya macinda kufur etme Cezali duruma dusme diye bildiri yayinladu kulup

Yani Bursa Maçının Vodafone Arena da olacagi mesajini veriyor acik acik :tabe:

Çevrimdışı ErsinA.

Doğrudur abi ama firma baya büyük bi firma iş yaptıkları firmalar gerçekten çok büyük bir firmalar.Sadece kapı için bir projeye girerlermi acaba

Nurus büyük bir firma evet. Bizde yurt dışındaki bir projemiz için onlarla çalışmıştık.

Stadın önündeki firma isimlerinin yazdığı panoda Nurus kapı firması olarak geçiyordu.

Ben firma sahibi olsam Vodafone Arena gibi bir projeyi referans listeme eklemek için en ufak köşesinde bile yer almak isterim.

Çevrimdışı Efe

bursa maçı olmaz çim bence yetişmeyecek 30 nisan tek tarih
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

30 nisana tam 45 gün var artık 5 gün içinde çim serimi başlar inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 14:27:41 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 15 Mart 2016
şu ağlardan birini 4 bakladan birine çekmediler ya daha beni fıtık ettiler 3 gündür :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı umutdogan62

vodafone kendi çalışma ortamında siyah ve gri amblemi kullanmış bizim stattada kulanabilirdi yakışırdı....
1
9
0
3JK

Çevrimdışı ErsinA.

Benim kombinem olsa açılıştan önceki son iç saha maçına gitmezdim.  Olur ya birileri çıkar yine küfür eder, tribün komple ceza alır. 

Sonra elimde kombinemle açılış maçını TV den izlerim.

Çevrimdışı Efe

hava düzeldi yağmur olasılığı zayıf bir hafta olacak gibi görünüyor cumartesi günü inşallah beyaz mebranlar tam bitirilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Benim kombinem olsa açılıştan önceki son iç saha maçına gitmezdim.  Olur ya birileri çıkar yine küfür eder, tribün komple ceza alır. 

Sonra elimde kombinemle açılış maçını TV den izlerim.
Takım şampiyonluğa giderken ha açıldı ha açılacak diye son maçlara kimse gelmezmiş   :D

Çevrimdışı İhsan

şu ağlardan birini 4 bakladan birine çekmediler ya daha beni fıtık ettiler 3 gündür :D

Hatta kapalı tarafından iki membran sökülecek diyolla  :D :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı martin40

Türkiye de ki statlarin son durumunu belirten yüzdeler hangi sitedeydi? :)

Stadyumlar (Facebook) @betoo38

Çevrimdışı martin40

maça denk getir gelişini osmanlı maçı seni içeri sokalım @martin40
çok emeğin var. karşılığını görmen lazım sana birde Beşiktaş forması aldıkmı tamamdır :ok:

EyvAllah abi, karsiligini aldim bile  :) Hiçde fena olmaz aslinda  :ok:

Çevrimdışı efecell

fotolara bakacak olursak membran arası izolasyon sağlanmazsa baya bir kişi ıslanacak maç sırası. ayrıca stada yakın ön sıralar da ufak bir rüzgarda yağmurdan hayli etkilenecek.

Çevrimdışı serti67

en kötü 5-10 seneye koltuksuz tribünler vs geri döner nasılsa avrupadan 20yıl sonra buraya geliyor bu özellikler yani dortmunddan bahsediyorum bu gibi seylerle zamanla kapasite artar nasıl inönü 40 küsürlerden 30lara zamanla düştüyse bizimkkide artacaktır
ınsallh ama uefa fınalı felan hayalı varsa 42 bın altı oynatmıyorlar sanırım her halukarda 42 bın ve ustunu bulmamız lazım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

@Efe eski acigin ustu seffaf membran oluyormus seffaf membranlari bekliyorlarmis 19 martta snein gelmeni bekliyorlarmis  :ok: