Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

kulüp hani açıklama yaptı taraftara antalya maçında küfür etmeyin
şampiyonluğa giden takımı vodafone arenada yanlız bırakmayın diye :bandit:
antalya maçında küfürden ceza alırsak bu hangi maçta uygulanacak işte o maç
vodafone arenadaki ilk maçımız olacak :D @Efe
bursa maçı tabiki demek ceza alırsak ilk maça gidemeyeceğiz o zaman :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

kulüp hani açıklama yaptı taraftara antalya maçında küfür etmeyin
şampiyonluğa giden takımı vodafone arenada yanlız bırakmayın diye :bandit:
antalya maçında küfürden ceza alırsak bu hangi maçta uygulanacak işte o maç
vodafone arenadaki ilk maçımız olacak :D @Efe
Necmi abi cok ince gormussun hadi bakalim hayirlisi da cok erken degil mi ?

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi cok ince gormussun hadi bakalim hayirlisi da cok erken degil mi ?
yok değil bir aksilik çıkmazsa Bursa maçı stadımızda olur gerçi ben istemiyorum ama
durum onu gösteriyor bütün işler final aşamasında şu anda finalde bir aksilik çıkmazsa nisanın
başında firmalar nöbetçi bırakıp stadı terketmeye başlarlar. Nisan ayı testlerle geçer 9 una kadar.
şu skorboarta ve içerdeki tv lerin montajına bakalım son iş içerde tv lerdir. onları gördüğümüz an bilinki içerde işler sıfırlandı.
belkide ilk maça takmazlar ama içerde iş bırakacaklarını sanmıyorum. Nisanın 3 ünde bilemedin 4 ünde içerde temizlik başlar. @yavvuzz

Çevrimdışı ibrahmsr

yok değil bir aksilik çıkmazsa Bursa maçı stadımızda olur gerçi ben istemiyorum ama
durum onu gösteriyor bütün işler final aşamasında şu anda finalde bir aksilik çıkmazsa nisanın
başında firmalar nöbetçi bırakıp stadı terketmeye başlarlar. Nisan ayı testlerle geçer 9 una kadar.
şu skorboarta ve içerdeki tv lerin montajına bakalım son iş içerde tv lerdir. onları gördüğümüz an bilinki içerde işler sıfırlandı.
belkide ilk maça takmazlar ama içerde iş bırakacaklarını sanmıyorum. Nisanın 3 ünde bilemedin 4 ünde içerde temizlik başlar. @yavvuzz

Necmi abi ağzından bal damlıyor bal  :D  :D  :D
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı onurturan

bursa maçı tabiki demek ceza alırsak ilk maça gidemeyeceğiz o zaman :D
konya ve g.birligi maclarindan sonraki butun tribunerin ceza almasindan sonra antalya macina pek rabet olur mu bilemiyorum cunku kufur etmeden kufur cezasi yiyoruz.. passolig sagolsun harbiden buyuk icat... @Necmi @Efe abi..

Çevrimdışı Necmi

konya ve g.birligi maclarindan sonraki butun tribunerin ceza almasindan sonra antalya macina pek rabet olur mu bilemiyorum cunku kufur etmeden kufur cezasi yiyoruz.. passolig sagolsun harbiden buyuk icat... @Necmi @Efe abi..
etmiyor değiliz bayağıda ediyoruz ama tüm tribünlerde değil tamam adamlar ceza vermek için
fırsat kolluyorlarda sende o fırsatı vermeyeceksin neyse stad açıldıktan sonra verdikleri cezalarda hükümsüz
kalacak umarım seyircisiz cezasına dönmezler bunlardan beklenir maç Bursa maçı olunca PFDK dan her türlü pisliği bekliyorum
başında fanatiklerin olduğu bir kurum ne kadar adil olursa onlarda o kadar adil oluyor bunu passo ya falan
bağlamayın passoda hep yanlış yönlendirme yapıyorsunuz bu kuralları koyan ve uygulanmasını isteyen e-bilettir
passo sadece bileti satan firmadır. Passo olmasa biletix olsa gene aynı değişen bir şey yok veya kulüp satsa gene aynı
passo ya bir tek rant sağlandığı için tepki gösterilir. İşin gerçeğide biz kaymağını yedik bu işin isimlerini geçirmeden
sponsorluk parasını vererek basın tribününe sponsor oldular. Ne isimleri geçiyor ne başka bir şey
yada numaralı üst olabilir. tam bilmiyorum

Çevrimdışı Necmi

:) Ayipsin biraderim daha coook bulusuruz hele acilsin surasi :) @Necmi abiyide aliriz demleniriz bol bol :)
:upto: @Oktay la tanışıyorsunuz adam forumda başka dışarda başka kişi
bazen foruma başkasımı yazıyor diyorum :evillol:  @Yalçın

Çevrimdışı murat baltacı

Büyük ihtimalle ısıtma olmayacak. Kışın kalın giyineceğiz bolca. İşte estetik bir konu daha aslında seyirci rahatlığı da bence estetiğe dahildir, sadece iç alanlar değil seyircinin maç izlerken rahat edeceği bir ortam yaratılması da önemli. Kışlar eskisinden çok daha çetin geçiyor İstanbul'da özellikle de deniz kenarlarında.
Başakşehir stadında bile ısıtıcı varken bizim son model stadyumda olmaması mümkün değil bide deniz kenarında ihtimal vermiyorum olmamasına donar millet kışın. Şimdi belki takılmayabilir mayısta havalar ısınıyo diye ama yazın mutlaka ısıtma sistemi kurulur kış için
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ben zor bekliyorum. Siz bi de gidip maç izliyceksiniz nasıl dayanıyosunuz :alala:

Neyse, dans :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türken

Valla ben zor bekliyorum. Siz bi de gidip maç izliyceksiniz nasıl dayanıyosunuz :alala:

Neyse, dans :halay:
nasıl dayanabildiğimizi bizde bilmiyoruz fakat artık dayanabilecek hal kalmadı. Hele sona yaklaştıkça tıpkı askerdeki son bir ay yada son bir hafta gibi hiç geçmiyo. Vukuat çıkaracakmışızda ceza alıp uzatacakmışız gibi geliyo

Çevrimdışı Necmi

nasıl dayanabildiğimizi bizde bilmiyoruz fakat artık dayanabilecek hal kalmadı. Hele sona yaklaştıkça tıpkı askerdeki son bir ay yada son bir hafta gibi hiç geçmiyo. Vukuat çıkaracakmışızda ceza alıp uzatacakmışız gibi geliyo
Ben artık staddan uzaklaştım kendimi bittiğine inandırdım :D
Artık kafamda şampiyonluk var. 3. sezon dile kolay az çile çekmedik.
anlatsak kimse inanmaz.geçen seneki gs maçı yağmur altında donumuza kadar ıslandık
resmen yağmura teslim olmuştuk bir süre sonra yağdığını bile unuttum :D
ama en kötü yağmurun yağdığı maç tripoli maçıydı. doğuya almışlardı bizi ama zaten gidene kadar
sırılsıklam ıslanmıştık. ama en kötü ilk seneydi her maç hava şartları kötüydü.
Birde ilk sene grup yoktu sonra grupla birlikte eğlenceli oldu. Ben her maçdan büyük zevk aldım.
olimpiyat bende kötü anı olarak kalmayacak.

Çevrimdışı ahmet türken

anlatsak kimse inanmaz.geçen seneki gs maçı yağmur altında donumuza kadar ıslandık
ama en kötü yağmurun yağdığı maç tripoli maçıydı. doğuya almışlardı bizi ama zaten gidene kadar
Birde ilk sene grup yoktu sonra grupla birlikte eğlenceli oldu. Ben her maçdan büyük zevk aldım.
olimpiyatta hatırlayacağım en keyifli şeyler maç önü buluşmalar , muratın nefis mangalı, liverpool galibiyeti, 3-2 lik bursa galibiyeti, bu seneki fb ve gs galibiyeti olur. Gerisini resetliyorum

Çevrimdışı ahmet türken

@Necmi abi bu arada artik uyuyabilirsin. Forum ahalisi birazdan gelir. Emaneti teslim aliriz. Sen yat artik😊 . Allah rahatlik versin
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 06:13:48 ahmet türken ]

Çevrimdışı yavvuzz

Miyop olmama ragmen o kadar mac izledim olimpiyatta hic birinden pisman degilim ama sor bakalim gordum mu bir seyler , hayir . Fakat unutulmazdi cok guzel maclar oldu orada . Liverpool u eledigimiz maci kimse unutamaz . OPARE :)

Çevrimdışı KLEBERR

sahaya çıkış müziği bu olur yıllardan beridir efsanedir bizim için...totem olur uğur olur arka arkaya şampiyonluklar gelir...dünya üzerinde eşi benzeri yoktur bizim için...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı çArşı1903

Arkadaşlar günaydın, dün gece bir kanalda spor programında Turgay Demir çok emin bir şekilde defalarca şunları söyledi;"Başkan'la görüştüm açılış Bursa maçı çim ise serme olacak ve 3 maç idare edecek bir çim geliyor.sezon sonu sıfırdan hibrit çim yapılacak."
Bunları rahat 20 defa söyledi.bizim forumda ise çok farklı yorumlar var çim konusunda özellikle hangisi doğrudur?

"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Mehmet92

Bu stad bitti artık arkadaşlar. artık takıma ve şampiyonluğa odaklanalım. Artık Beşiktaş taraftarının asli görevine dönmesi gerekiyor.

Şu kısım o kadar önemli ki,sonuna kadar katılıyorum.Stadı istersek ağustosa kadar 4 kere farklı farklı organizasyonla açarız ama şampiyonluk 1 tane onun için bir sonraki mayısa kadar kimse beklemek istemez.Gelin hep birlikte şampiyonluğa odaklanalım.

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Günaydın bugün hava iyi gibi İstanbulda hemen hemen aynıdır inş

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Büyük büyük büyük dedem çok ileri görüşlü bi insanmış Aro D:
@Mario Gomezoğlu evt seni ilk gördüm gülmekten öldüm soyadın gerçekten günün ilerisinde :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadın neden iyi bir stad olduğu anlatılırken hep deniz kenarında, biz yapıyoruz, rantçılara kaptırmadık gibi şeylerle savunuluyor. Bunlar ayrı bir tartışmanın konusu ancak bir stadı iyi yapan şey bunlar mıdır?

Sırf stad bazında karşılaştırma yapamıyoruz ya da yapmaya cesaret edemiyoruz.
Benim için stadı güzel kılan en önemli madde yerinde,Dolmabahçede olmasıdır
Diğer konular sonra geliyor
Ama karşılaştırma yaptığımda Türkiyedeki en güzel stat bence bunu da şekilde net söyleyebilirim
Dünyada daha güzel statlar var tabii

Çevrimdışı YunusEmre

Stadın açılışına değil, Şampiyonluğa odaklandım.. :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar günaydın, dün gece bir kanalda spor programında Turgay Demir çok emin bir şekilde defalarca şunları söyledi;"Başkan'la görüştüm açılış Bursa maçı çim ise serme olacak ve 3 maç idare edecek bir çim geliyor.sezon sonu sıfırdan hibrit çim yapılacak."
Bunları rahat 20 defa söyledi.bizim forumda ise çok farklı yorumlar var çim konusunda özellikle hangisi doğrudur?

Günaydın bu forumda defalarca anlattık. Serme çim ya da ekme çim fark etmez. Hybrid-grass için gereken 20 cm lik sentetik lifler. 3 maçlık çim olacak yazın hybrid-grass olacak falan şişirme. O programda kim daha yüksek perdeden daha uzun süre konuşacak programı. İşkembeden sallamış lafı uzatmak için. Evet bu forumda çok şey paylaşıldı ama çim konusunda kaynak SIS. Bence güvenebilirsin

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı cisse557

Icerdeki tvlerin montajı çok da önemli değil açılış için ama loca katlarindaki ledler takılsin lütfen :)