Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486731 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Her haftanın başında gelecek hafta stat açılış tariihi açıklanacak diyenler var. 20 Ocaktan beri tarih açıklayacak Başkan.
resmi siteden basın toplantısının açıklanacağı tarih verilmeden hiç bi tarih olur tarih değil :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yiğit

Suna bir aciklik getirmek gerekir diye dusunuyorum. Birkac madde seklinde siralayalim; tamamen fikir beyan etme durumudur su anda yazilacaklar. Sahsi goruslerimdir.

- Inonu Stadini iyi bilenler icin bu stad su anki haliyle bile ben ve benim gibiler icin "sato" hissi uyandiriyor. Kotulemek degil elbette. Inonu'nun hatiralari bir baskaydi. Fakat su anda o hatiralarin yerine yapilmasi bile bir arti degerdir.

- Gormemis bir insan degilim keza degiliz. Yani, ilk defa yeni bir stad gormuyoruz. Fakat bu yapilan stadyum digerleriyle kiyaslanamayacak kadar iyi bir stadyum. Bir defa parayi verenin dudugunu caldigi bir stadyum olmasindan dolayi stadyum en iyi malzemelerle yapiliyor. Hele birde bunu yapan kisi baskaninizsa, insaatci ise, duzgun ve ne yaptigini bilen bir kisi ise ortaya sekilde de goruldugu gibi digerleriyle kiyaslanamayacak kadar iyi bir eser ortaya cikiyor. Tum derdimiz pikseldi cikis tunelleriydi olsun.

- Ulkemizde kluplerin maddi kriterler nedeniyle transfer yasaginin ve Avrupa'ya gidememelerinin esiginde olmalarini bir baz sayarsak, stadyum yapmak zor istir. "Kentsel donusum" diye pazarlanan fakat aslinda "Rantsal donusum" olan kisileri zengin etme surecinin nasil isledigine bakmak icin ezeli rakibimiz Galatasaray'in gecirdigi surec yeterli ve aci bir ornektir. Kluplerin ellerindeki arazi ellerinden aliniyor, "Size yeni bir stadyum yapalim" deniyor, ve sehir disina tamamen "Yaptik oldu" mantigiyla dikilen bir tasyapi "Alin size stadyum" denilerek agizlar kapatilmaya calisiliyor. Acilislarinda edilen rencide edici kelimeler ve kapatilmayan tavanlar yapilmayan yollar gibi negatif unsurlar da size bonus olarak donuyor. Sonuc olarak sehir disinda bir stadiniz oluyor. Ne estetigi olan ne ruhu olan ne de istediginiz gibi bir stadyumu olan bir klubun taraftari oluyorsunuz. Ki Galatasaray Avrupa'da ve ulkemizde elde ettigi basarilarla gelir olarak herkesten onde olmasi gerekirken, bugun paha bicilemeyen bir araziyi birakip Seyrantepe gibi bir otoban kenarini kabullenmek zorunda kaldi. Bugun Mecidiyekoy'deki o araziyi almaya para yetmez. En kisa ornek olarak Zorlu Holding'in Levent'teki avm'si ve otelini diktigi araziye odedigi paraya bakmak yeterlidir: 800 milyon dolar. Bizim bir stadyumu 110-120 milyon dolar civarina malettigimiz dusunulurse GS'nin nasil da kaziklandigi ortaya cikacaktir.

- Kendi stadinizi yapmaya kalkismak buyuk istir ve cesaret isidir. Goreve geldiginizde 400'e yakin haciz dosyasi masanizda dururken, klubunuz Avrupa'ya gitmekten men edilmisken, baskani oldugunuz camianin taraftari muhalif tavirlari nedeniyle elinizin mahkum oldugu hukumet yetkililerine karsi sizi zor durumda birakmisken (ki kendim her turlu muhalif biri olarak) tum gelirleriniz temlik altindayken boyle bir icraata kalkismak kendine guvenme isidir, cesaret isidir. Hele hele o stadyum bitiyorsa, ve bir inci gibi ortaya cikiyorsa, bu; o camianin ne kadar buyuk oldugunun en buyuk ispatidir. Dolayisiyla boyle bir klubun camiasi bu tur zorluklar icinde ortaya cikan bu eseriyle, stadi olmadan sampiyonluga kosan takimiyla, kendisine kapilarini kapatan komsularina minnet etmeyen baskaniyla yonetimiyle gurur duymalidir. Tum bu gerceklerin icinde goze batan ufak tefek aksakliklara karsi "Kandirdilar, cirkin olmus, kotu olmus" demek haksizliktir, onur kiricidir. Herseyden ote ayiptir.

Besiktas cok buyuk bir camia. Bize lazim olan bu buyuk ve duzgun camiayi yonlendirecek ve yonetecek duzgun ve isi bilen bir insan ihtiyaciydi. Insallah daha uzun yillar bu klubun basinda olurlar. Keyfini cikaralim.

Tüm tartışmaları aynı bu görüşle takip ediyorum. Şu an endişe duymadan stadın bitişini keyifle izliyorum. Bu kadar sabrın, emeğin sonunda ortaya çıkan bu eserin artık hayalden gerçeğe dönüştüğü en güzel günler bu günler.

Çevrimdışı Yalçın

resmi siteden basın toplantısının açıklanacağı tarih verilmeden hiç bi tarih olur tarih değil :icool:

@Efe hala su isiticilar hakkinda bilgi yok degil mi?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı src35

Bu serilen toprak bi kaç tabaka halinde mi seriliyor?

Çevrimdışı Yalçın

güncel

Tam su Vodafone yazisinin a'sinda kombinem var. Simdi @sallapati su fotografi koymussun ya. Ben simdi hayal kuruyorum. Mactan once bulusmusuz Hasbi'de. Demlenmisiz az cok. Tingir mingir stada gelmisiz. E birazda stad onunde eski arkadaslarla laflamisiz. Sonra maca girmisiz. Yakmisim cigarami. Bir de cayim. Takimimin sahaya cikmasina yakin baslamisiz bagirmaya "lider geliyor lider" diye.

Acilsin su stad acilsin. Eksigi gedigi bir sekilde hallolur artik. Yetti gayri.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Skywalker

stada giriş müziğimiz olsun deplasman tribünü rakip takım daha sahaya girmeden kaçıp gitsinler :D  :evillol:

benim tavsiyem bu olurdu  :money:
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı can1903

Başkan her hafta gelecek hafta diyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sozkul

bilemiyorum ama tahminime göre bir 10 cm daha yükselir kenara döktükleri beton bordürle aynı seviye veya biraz daha yüksek olacaktır.

Betona düşen kafayı yarmaz mı o zaman, onun daha üzerine çıkması gerekmiyormu yumuşak bir katman oluşması için?

Çevrimdışı Efe

güncel
kum serme işlemi heralde bitmek üzere kum bitmiş gibi yarın son düzenlemeleri yapıp saha üzerinde ısıtma borusu döşemeye başlarlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Valla bundan iyisi yok bence :)
Stada giriş müziği böyle bisey olsa bence daha güzel olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Takımın sahaya çıkış müziği ile ilgili bazı şeyler paylaşılmış fakat ben şuan ki giriş müziğini çok begeniyorum bence cok güzel oluyor.

Çevrimdışı Efe

Başkan her hafta gelecek hafta diyor.
ben daha başkanın ağzından resmi şu gün açıklama yapacağız dediğini duymadım resmi sitede bi açıklamada yayınlanmadı sadece olabilirler konuşuluyor resmi siteden net bi toplantı tarihi açıklanmadan kim ne söylüyorsa şuan boş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Betona düşen kafayı yarmaz mı o zaman, onun daha üzerine çıkması gerekmiyormu yumuşak bir katman oluşması için?
yarmaz abi merak etme eğim olacak sahadan suni çime futbolcu çok nadir ulaşır :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Tam su Vodafone yazisinin a'sinda kombinem var. Simdi @sallapati su fotografi koymussun ya. Ben simdi hayal kuruyorum. Mactan once bulusmusuz Hasbi'de. Demlenmisiz az cok. Tingir mingir stada gelmisiz. E birazda stad onunde eski arkadaslarla laflamisiz. Sonra maca girmisiz. Yakmisim cigarami. Bir de cayim. Takimimin sahaya cikmasina yakin baslamisiz bagirmaya "lider geliyor lider" diye.

Acilsin su stad acilsin. Eksigi gedigi bir sekilde hallolur artik. Yetti gayri.
soner ne çabuk unuttun...(askerden önce)samatyadan trene kaçak binerdik sonra sirkeciden stada yürürdük  cepte bi açık tribün parası bide simit parası..madem hasbi ye gidiyon niye beni çağırmıyosun :icool: :icool:

Çevrimdışı can1903

ben daha başkanın ağzından resmi şu gün açıklama yapacağız dediğini duymadım resmi sitede bi açıklamada yayınlanmadı sadece olabilirler konuşuluyor resmi siteden net bi toplantı tarihi açıklanmadan kim ne söylüyorsa şuan boş :)
Tamam da Başkan yılbaşı programında, 20 ocakta. Hakem toplantısında 3 kere söyledi. Açıklansın artık
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Tamam da Başkan yılbaşı programında, 20 ocakta. Hakem toplantısında 3 kere söyledi. Açıklansın artık
bitmeyen şeyi nasıl açacaksın bak 2 gündür mebran serilemiyor havadan heran bi gecikme yaşanabiliyor bitme günü kesinleşsin bi kaç gün gecikme payı vererek tarihi verirler şu olaylar bi durulsun bomba falan ortalık karıştı yine çim gelsin kesin açıklama yapılacaktır çok önemi var mı bence yok bu sezon maç seyredeceğiz oda 30 nisan başka bi ihtimal kalmadı çimin yerine serilmesi ay sonunu bulacak hibrit çakma 10 gün zaten 9 nisana yetişme ihtimali kalmıyor 30 nisan tek tarih olarak önümüzde artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Şimdi çimler serme yapılacak ya, sezon sonu bu çimleri hatıra olarak almak isteyenlere metrekare hesabı devredilse ve sezn sonu ekme hibrit çime geçilse nasıl olur. Ben evimin balkonuna alırdım ellerimle severdim konuşurdum felan annanelerin çiçekleriye konuştuğu gibi..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yalçın

soner ne çabuk unuttun...(askerden önce)samatyadan trene kaçak binerdik sonra sirkeciden stada yürürdük  cepte bi açık tribün parası bide simit parası..madem hasbi ye gidiyon niye beni çağırmıyosun :icool: :icool:

:) Ayipsin biraderim daha coook bulusuruz hele acilsin surasi :) @Necmi abiyide aliriz demleniriz bol bol :)

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

19.03 te saat 3 te stadın önündeyim beyaz mebran bitme aşamasında olacak o gün inşallah pazarteside şefafları görürüz çimide görürürüz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

İşte bu tam istediğim gibi :)
'' 4-Yedek kulübeleri son teknoloji olacak şekilde imal ediliyor yapıştırma reklam söz konusu değil "

nasil bir sey olucak acaba varmi su an bunun baska stadta örnekleri?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

Takımın sahaya çıkış müziği ile ilgili bazı şeyler paylaşılmış fakat ben şuan ki giriş müziğini çok begeniyorum bence cok güzel oluyor.

bitiyorum ben buna... kazandığımız her maçtan sonra ve her maçtan önceki sabah işe giderken mutlaka dinler motive olurum... hatta geçen iyice kendimi verip dinlediğimde şu geldi aklıma... bence vodafone arena için açılış reklamlarında bu şarkı ile klip yapılmalı... stadın hafriyatından çatının kaldırılmasına ve stadın tamamlanmasına kadar ki süreç ve en son stadın bitiş hali 'Haydi kalk ayağa!!! Yürü güneşe!!!' sözüyle gösterilecek...

sonunda 'Vodafone ile Beşiktaş birlikteliğiyle, vodafone arena ile güneşe yürüşümüz 30 Nisan 2016'da başlıyor!!!  sloganı ile tanıtılsa...  çokmu gaza geldim ne :D

Çevrimdışı AngryEagle

Şimdi çimler serme yapılacak ya, sezon sonu bu çimleri hatıra olarak almak isteyenlere metrekare hesabı devredilse ve sezn sonu ekme hibrit çime geçilse nasıl olur. Ben evimin balkonuna alırdım ellerimle severdim konuşurdum felan annanelerin çiçekleriye konuştuğu gibi..

Kombinesini yenilemeyecek vatandaşlara da sene sonlarında oturdukları koltukları mı verseler bu hesapla ?

Yanında bir de tribün, blok, sıra vs bilgisi ve "şu tarihler arasında bu koltuk şu taraftarımıza aitti" sertifikası verdin mi, tadından yenmez.

Inovasyon isteyene bu koltuğu üzerine monte edebildiğin bir sandalye/döner koltuk modeli geliştirip,
aynı koltukla evde maç bile izlenir, totem niyetine :)

Elbette beleş değil, belli bir rakamda anlaşmağa çalışacağız artık.

Çevrimdışı tugozcan

bitmeyen şeyi nasıl açacaksın bak 2 gündür mebran serilemiyor havadan heran bi gecikme yaşanabiliyor bitme günü kesinleşsin bi kaç gün gecikme payı vererek tarihi verirler şu olaylar bi durulsun bomba falan ortalık karıştı yine çim gelsin kesin açıklama yapılacaktır çok önemi var mı bence yok bu sezon maç seyredeceğiz oda 30 nisan başka bi ihtimal kalmadı çimin yerine serilmesi ay sonunu bulacak hibrit çakma 10 gün zaten 9 nisana yetişme ihtimali kalmıyor 30 nisan tek tarih olarak önümüzde artık  :)
Iyi de sıkıntı burda zaten. Her an bir sikinti cikabilir ve bunu baskanda cok iyi biliyor. Ama kac kere onumuzdeki hafta aciklayacagiz dedi. Twitterdan surdan burdan duyulanlari demiyorum baskan bizzat dedi haftaya aciklayacagiz diye. (Bknz. Divan kurulu toplantisi aciklamalari)

Ayrica cim yetkilileri 9 nisanda mac oynanabilecek sekilde teslim edecegiz demediler mi? Haber portalinda bir haber vardi gectigimiz hafta?