Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485737 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Olimpiyatın rüzgarını ben de yedim de burası yemeyelim diye yapılıyor sanırım aynı zamanda @Necmi abi :D

Uşt diye gelmiştir o ses :D

Sizden fazla gitmişliğimiz var Serkan bey şarkıyı da hala atmadınız :D
o senin yediğin yaz meltemidir ya ağustos maçıdır yada mayıs :bandit:
arası olma ihtimali yoktur. @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Arkadaşlar Facebook'da 7d teknolojisiyle bi video buldum aslında açılışda böyle bişey yapsalar süper olurdu mesela efsane başkanımız Sebaya ilk golü attırarak ve dünyada tek olurdu https://www.facebook.com/fizikist/videos/974735602575578/

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

sence varmı drenaj borusuyla ne işimiz var birde iki gündür gelemedimi beylik düzünden :alala:
Neyse tamam abi

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

ben şarkıyı attımda sen uyumuştun o saatte çağrı bey sonunda anıla mesaj bile vardı nese konu dışı yapmıyımda izlemeye alma şimdi :)
İzleme için konu dışına gerek yok abi, Çağrı beye ters gidince izlemedesin direk :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 18:32:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İzleme için konu dışına gerek yok abi, Çağrı beye ters gidince izlemedesin direk :D

@Necmi abi verelim mi bir moderasyon sınav hediyesi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı harunmustak

Saha ısıtma sistemi döşendikten sonra kaç cm daha yükselecek? @Necmi  @FARUK @Efe @bjk_mabet
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı FARUK

Saha ısıtma sistemi döşendikten sonra kaç cm daha yükselecek? @Necmi  @FARUK @Efe @bjk_mabet
Çakıl üzerine toplamda yaklaşık 35 cm yükselecekti ama şuan serdikleri kum yüksekliği ne kadar bilmiyorum o yüzden ne kadar gelecek belli değil

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Tribünlerin altında duvar olmayacaktı güya ama duvar yapmışlar. İnşallah Juventus gibi siyah beyaz olur o duvarlar. Saçma sapan çArşı Vict0ry falan asmasınlar oraya.

Çevrimdışı RQ7_351903

Tribünlerin altında duvar olmayacaktı güya ama duvar yapmışlar. İnşallah Juventus gibi siyah beyaz olur o duvarlar. Saçma sapan çArşı Vict0ry falan asmasınlar oraya.

Saçma sapan dediğin şeyler için emek veriliyor, yavaş.

Saçma sapan dediğin şeyler için emek veriliyor, yavaş.

emek verilmesi bir şeyin çok süper olduğu anlamına gelmez. Ha sana süper gelebilir ama onu herkes görmek istemez dünyanın hiç bir yerinde yok böyle bir şey sadece TÜrkiye de var. 3 büyüklerde var diğerlerini bilmiyorum ama çok kötü bi görüntü.

Çevrimdışı RQ7_351903

emek verilmesi bir şeyin çok süper olduğu anlamına gelmez. Ha sana süper gelebilir ama onu herkes görmek istemez dünyanın hiç bir yerinde yok böyle bir şey sadece TÜrkiye de var. 3 büyüklerde var diğerlerini bilmiyorum ama çok kötü bi görüntü.
Herkesin istediği olmuyor, benimde stad konusunda istediğim çok şey var ama olmuyor, ben pankarta karşımıyım, hayır ama dediğin gibi pankartlara karşı değilim, oranın kartalları buranın çarşısı diye pankart asılacağına, Sadece Beşiktaş vs tarzı pankartlar asılsın.

bide attığmı resimde bir şey dikkatimi çekti sportoto tribünün üstündeki 1 tane tünele fazladan merdiven eklemişler hepsi öyle mi olacak acaba?

Çevrimdışı Serkan7738

bide attığmı resimde bir şey dikkatimi çekti sportoto tribünün üstündeki 1 tane tünele fazladan merdiven eklemişler hepsi öyle mi olacak acaba?

hayır orası deplasman tribünü ve normal tribünün ayrımı olduğu için öyle @VodafoneBesiktas

Çevrimiçi Necmi

bilemiyorum ama tahminime göre bir 10 cm daha yükselir kenara döktükleri beton bordürle aynı seviye veya biraz daha yüksek olacaktır.

Çevrimdışı İhsan

O duvar 5m daha yükseltilecek. Kapalı tarafı sarı kırmızı , numaralı tarafı sarı lacivert boyanacak
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

duvardan kastın ne anlamadım :alala:
saçma sapan olmayanıda sen yaparsın örnek olursun katkı vermeden
vereni eleştirmek yanlış victory yazmanın nesi garip anlamış değilim zafer demek
sürekli bir şeyleri beğenmeme sürekli birilerinden daha iyisini isteme yok öyle bir şey
birinin yaptığını beğenmiyorsan sen daha iyisini yaparsın bunu yapamıyorsan yapana laf söyleme
hakkın olmuyor.
Hemen eleştiremezmiyim savunmasına girmeyin bu eleştiri değil eleştiri karşısına doğru olduğunu düşündüğünü getirmekle olur.
kimse sizin zevkinize göre haraket etmek zorunda değilki. Tribünler orda sende kendi zevkine göre olanı yapar asarsın bizde deriz bak işte böyle
olmalı sürekli bir çamur atma kötüleme sonrada bunun adı eleştiri olsun @VodafoneBesiktas
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 19:45:44 Necmi ]

Çevrimdışı RQ7_351903

vereni eleştirmek yanlış victory yazmanın nesi garip anlamış değilim zafer demek
sürekli bir şeyleri beğenmeme sürekli birilerinden daha iyisini isteme yok öyle bir şey
birinin yaptığını beğenmiyorsan sen daha iyisini yaparsın bunu yapamıyorsan yapana laf söyleme
hakkın olmuyor.
Hemen eleştiremezmiyim savunmasına girmeyin bu eleştiri değil eleştiri karşısına doğru olduğunu düşündüğünü getirmekle olur.
kimse sizin zevkinize göre haraket etmek zorunda değilki. Tribünler orda sende kendi zevkine göre olanı yapar asarsın bizde deriz bak işte böyle
olmalı sürekli bir çamur atma kötüleme sonrada bunun adı eleştiri olsun
Abi sen yanlış anlamışsın, ben burda bişeyi beğnmedim demedim, arkadaş victory gibi saçma pankart asılmasın dedi bende emek var dedim, benim bişeyi beğenmediğim yokki  :dontknow:

O duvar 5m daha yükseltilecek. Kapalı tarafı sarı kırmızı , numaralı tarafı sarı lacivert boyanacak

yani 43 yazıyor yaşın niye böyle alaycı bi mesaj yazdın anlamadım. Karşındaki kişi senin yaşının yarısı eğer doğruysa tabi. Adam gibi demişiz Juventus gibi siyah beyaz olsa güzel olur o duvarlar ne bu şimdi bir şey yazdığını mı sanıyosun yoksa espri yaptığını falan mı?

Çevrimiçi Necmi

Abi sen yanlış anlamışsın, ben burda bişeyi beğnmedim demedim, arkadaş victory gibi saçma pankart asılmasın dedi bende emek var dedim, benim bişeyi beğenmediğim yokki  :dontknow:
seni yanlış alıntıladım sonrada sildim alıntıyı :bandit:

hakkın olmuyor.
olmalı sürekli bir çamur atma kötüleme sonrada bunun adı eleştiri olsun @VodafoneBesiktas

yok benim derdim güzel çirkin pankartlarda değil sadece pankart pek hoşuma gitmiyor. Juventus maçını izlerken dikkatimi çekti Juventus tribününlerinin alt kısmı siyah beyaz çok hoş bi görüntü oluyodu .

Çevrimdışı RQ7_351903

seni yanlış alıntıladım sonrada sildim alıntıyı :bandit:
Anladım abi iyi akşamlar, son cümlede geçen piksel konusundan bir kesit sezdim  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

yani 43 yazıyor yaşın niye böyle alaycı bi mesaj yazdın anlamadım. Karşındaki kişi senin yaşının yarısı eğer doğruysa tabi. Adam gibi demişiz Juventus gibi siyah beyaz olsa güzel olur o duvarlar ne bu şimdi bir şey yazdığını mı sanıyosun yoksa espri yaptığını falan mı?
öyle bir soruya verilebilecek başka bir cevap yok ya bu işleri hiç bilmiyorsun yada
burda herkesle dalga geçiyorsun :bandit: