Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5487969 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tartışma konusu yapmak istemem de arkadaşlar çok merak koltuklardan sıkıldık en baştan imal ettirip takılması ortalama ne kadara mal olur ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

alakası yok benim estetik anlayışıma göre bu stad şuan avrupada ilk 5 içinde mesela sizde hep kötü yada beğenmediğiniz taraflarını söylüyorsunuz iyi tarafını söylediğinizi hiç görmedim benim tam tersi  :D
Dış görünümünün çok iyi olduğunu dile getiriyorum, küfeki kaplamanın çok iyi bir düşünce olduğunu ama bir işi mükemmele yapan ince detaylardır, daha stadın kaba inşaatı bile bitmemişken @ahmetx ile bunu dile getirmiştik son noktaya gelindiğince Türkler olarak bir sıvama sorumumuz oluyor bizim stadın iç tarafı da o noktaya doğru gidiyor, bir kaç ince ve güzel dokunuşla çok daha iyi sonuçlar elde edilebilirdi ama iç kısmı hiç içime sinmedi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:05:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
alakası yok benim estetik anlayışıma göre bu stad şuan avrupada ilk 5 içinde mesela sizde hep kötü yada beğenmediğiniz taraflarını söylüyorsunuz iyi tarafını söylediğinizi hiç görmedim benim tam tersi  :D

E dedik ya işte :D

Bak mimari bence çok iyi. Diklik bizim yapımıza çok uydu. Çatı güzel. Kolonlar ve dış görünüm çok iyi. Stat özetle dışarıdan çok iyi.

Ama içine girince mimari dışında bir şey kalmıyor. ( İçerideki katları ve odaları söylemiyorum tabi saha içinden bahsediyorum )
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

@Efe o yüzden tartışılır dedim zaten :D

Ben yalın stat severim. Eğer bir şey de ince işlere gireceksen o su götürmez olmalı %90 tarafından kanıksanmalı kusursuza yakın olmalı.

Bordo stadı gibi olsaydı benim için de sınıfı geçerdi. Bilbao'nunki tartışılmaz mükemmelin en üst noktası. Koltuklar benim açımdan 5 üzerinden 1. Abartısız söylüyorum.

Koltuklar tek renk ya da siyah beyaz çift renk, kapalıda sadece Beşiktaş'ın ismi ve yeni açıkta arması olması hoş olurdu statta arma yok hala. Çatı kolonları ne olacak belli değil şuan ciddi olarak sırıtıyor.

Beyaz çatı yukarıdan çekimde pikselli koltuklar kötü duruyor. Hep romantizmden eski kalmaktan bahseder taraftar ama stat bu anlamda fazlasıyla yenilikçi oldu.
Birazdan @Necmi abi gelir @Çağrı  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

instagramda da yayılmış bizim paylaşım.  :)

meshine kadar paylaşmışlar hem de  :D :D

Çevrimdışı Efe

@Efe o yüzden tartışılır dedim zaten :D

Ben yalın stat severim. Eğer bir şey de ince işlere gireceksen o su götürmez olmalı %90 tarafından kanıksanmalı kusursuza yakın olmalı.

Bordo stadı gibi olsaydı benim için de sınıfı geçerdi. Bilbao'nunki tartışılmaz mükemmelin en üst noktası. Koltuklar benim açımdan 5 üzerinden 1. Abartısız söylüyorum.

Koltuklar tek renk ya da siyah beyaz çift renk, kapalıda sadece Beşiktaş'ın ismi ve yeni açıkta arması olması hoş olurdu statta arma yok hala. Çatı kolonları ne olacak belli değil şuan ciddi olarak sırıtıyor.

Beyaz çatı yukarıdan çekimde pikselli koltuklar kötü duruyor. Hep romantizmden eski kalmaktan bahseder taraftar ama stat bu anlamda fazlasıyla yenilikçi oldu.
valla ne yalan söyliyim pikselli koltuk yukarıdan çatıyla harika uydu düz siyah yada beyaz bence bu kadar güzel göstermezdi tabi beğenen olacaktır beğenmeyende olacaktır ama Türkiyenin en iyisi olduğu gerçeğini bu ufak detaylar değiştirmez eleştiridiğim yönü yok değil mesela yeni açık alttaki tribün yırıtığına iner kalkar kapı yapılmalı koltuk eklenmeli eski açık yükseltilmeli bu iki konu problem şuan stadın estetik yönünü düşürüyor bende bunu belirteyim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Dış görünümünün çok iyi olduğunu dile getiriyorum, küfeki kaplamanın çok iyi bir düşünce olduğunu ama bir işi mükemmele yapan ince detaylardır, daha stadın kaba inşaatı bile bitmemişken @ahmetx ile bunu dile getirmiştik son noktaya gelindiğince Türkler olarak bir sıvama sorumumuz oluyor bizim stadın iç tarafı da o noktaya doğru gidiyor, bir kaç ince ve güzel dokunuşla çok daha iyi sonuçlar elde edilebilirdi ama iç kısmı hiç içime sinmedi..
iç kısım derken  koltuk desenini diyorsun değil mi @Serhat Akkaya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Estetik yapı  olması  için  birebir  simetrik mi  olmalı.Öyle bir mimari kuralmı var.Veya dünyada ortak bir görüş,,beğeni????Eski ve yeni açık farkı estetik kaygıdan değil mecburiyetten  bu arada.

Kural nerden çıktı,benim yaptığım yorumda öyle bir cümle mi var?

Eski açık ve yeni açık arasındaki yükseklik farkı mecburiyetten sadece,yeni açığı localı yapsaydık ikisi arsında bu kadar fark göze çarpmazdı.Biri 2 kat localı alçak,diğeri balkonlu yüksek.Çok estetik değil "bana göre".

Çevrimdışı Serdar

sabah @ahmetx paylaşmıştı bunu bunlar da görüp kendi haberleri gibi paylaştılar sanırsam...

Kaldı ki saydam falan da değil bu örnekler , benim saydamdan anladığım arka tarafın transparan da olsa görünmesi. Bu örnek videodakiler
saydam değil ki . Olsa güzel mi olur bence olur ama stadın mimarisine uyar mı orası çok tartışılır. İzin konusu da sanırım bu tip pano ile sıkıntı olabilir. Daha önce stada konulan örnek sanki daha bir saydamdı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:07:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Birazdan @Necmi abi gelir @Çağrı  :)

Gelsin ben ayda 1 yazıyorum buraya bana fazla çökmüyor :D

Bizim sembolümüz kartal, kartal ile ilgili bir şey yok statta ya da koltuklarda. Beni dışarıdaki heykeller ilgilendirmiyor.

Armamız yok. Bayrağımız yok şuan bize ait renkler dışında hiçbir şey yok. Ben içeri girdiğimde sadece modern bir yapı görmek istemiyorum aidiyet hissetmek istiyorum.

Mesela kapalının çatısının önüne amblemimiz gelecek mi acaba İnönü'de vardı kartallı şekilde hatırlarsınız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

instagramda da yayılmış bizim paylaşım.  :)
Umarım yapılır, mükemmel görünür ve çok iyi getirisi olur ama masrafı ne kadar tutar?

Çevrimdışı Efe

E dedik ya işte :D

Bak mimari bence çok iyi. Diklik bizim yapımıza çok uydu. Çatı güzel. Kolonlar ve dış görünüm çok iyi. Stat özetle dışarıdan çok iyi.

Ama içine girince mimari dışında bir şey kalmıyor. ( İçerideki katları ve odaları söylemiyorum tabi saha içinden bahsediyorum )
içeriye girdin mi ki :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

yeni açık kontynerlerın oarada yapılan çelik konstrüksiyon ne acaba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:09:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Ben pek led panel yapılacağına inanmıyorum, en fazla bir ara denenen ekranlar yapılır, led panelin inanılmaz bir masrafı olur onu karşılayacak bütçemiz yok diye düşünüyorum.

Yalnız o denen de ekran değil bu şekilde paneldi :) :) :)

Denendiğine göre kesin olacak ve süper olacak.

Çevrimdışı YunusEmre

Gelsin ben ayda 1 yazıyorum buraya bana fazla çökmüyor :D

Bizim sembolümüz kartal, kartal ile ilgili bir şey yok statta ya da koltuklarda. Beni dışarıdaki heykeller ilgilendirmiyor.

Armamız yok. Bayrağımız yok şuan bize ait renkler dışında hiçbir şey yok. Ben içeri girdiğimde sadece modern bir yapı görmek istemiyorum aidiyet hissetmek istiyorum.

Mesela kapalının çatısının önüne amblemimiz gelecek mi acaba İnönü'de vardı kartallı şekilde hatırlarsınız.

bütün koltuklarda amblemimiz var bu yetmez mi acaba..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iç kısım derken  koltuk desenini diyorsun değil mi @Serhat Akkaya
Evet Koltuk deseni, merdiven boşluklarının boyanması v.b.. @ahmetx Daha sade ve şık bir tasarımın stadın dışıylada ve kulüp kültürümüzle de uyumlu olduğunu düşündüğümü belirtmiştim zaten.
Reklam yazılarını hiç dile getirmiyorum zaten..
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 15:11:54 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

2 kez :D
tamam görüşüne saygı duydum ve içeri girip bize foto göndermediğin için seni @Necmi abiye havale ediyorum abi senindir :lol: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:12:06
  • Beşiktaş / Bodrum

Bunun iyi bir yanı var ama bu değiştirilebilir. Yani 3 yıl sonra bir şeyler değişebilir, estetik bir şeyler gelebilir.

Bir de bir fikrim var ama çevre düzenlemesinde bu mümkün olabilir mi bilmiyorum. Beşiktaş'a ait kök salıp gerçekten büyüyebilecek bir ağaç olsa, ağaçlı yoluyla ünlü Beşiktaş'ta Beşiktaş'lıların baktığı bir ağaç çok hoş olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deadam

saha içinde traktörlere kum yükleyen ekskavatör çıkmış demekki serilecek kum bu kadar serme işlemi bugün biterse yarın ısıtma/soğutma boruları döşenmeye başlayabilir.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:13:11
  • Beşiktaş / Bodrum
tamam görüşüne saygı duydum ve içeri girip bize foto göndermediğin için seni @Necmi abiye havale ediyorum abi senindir :lol: :kop:

:kop: :kop:

Çok anlık oldu şarjım yoktu :D Ben de beni güzel yoldan Necmi abiye itelemene saygı duydum dönüşü olacaktır elbet  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

http://twitter.com/Besiktas/status/709364985764421632

bu arada sahada betonlama çalışması görülüyor sana kenarlarında..
evt betonluyorlar zaten öyle yapmaları gerekiyordu suni çim serilecek oralara işte o betonun döküldüğü alanın ortasında kalan bütün saha hibrit doğal çim olacak ama saha çizgileri daha içeride oalacak futbolcu maç sırasında hep hibrit çime basacak öğrenmek isteyenler için çok net  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:14:45
  • Beşiktaş / Bodrum
bütün koltuklarda amblemimiz var bu yetmez mi acaba..

Benim için yeterli değil. Beşiktaş'ın amblemi gerçekten çok güzel bir amblem bir kale arkasında üstünde kartalı ile çok büyüleyici durabilirdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

:kop: :kop:

Çok anlık oldu şarjım yoktu :D Ben de beni güzel yoldan Necmi abiye itelemene saygı duydum dönüşü olacaktır elbet  :evillol:
ben anlamam ben stada gireceğim gün yanıma 5000 ma taşınabilir batarya götürüyorum ne olur ne olmaz diye geçen şarjı bitirdim taktım doldurdum foto çekmekten  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK