Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488410 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:28:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fotoğrafın normal hali tam net değil yoksa daha güzel dururdu.Bir tane daha paylaşayım :tabe:

Çatı siyah olmazdı birçok sebepten tabi ama koltuklar kesinlikle çok güzel olacaktı simsiyah :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı YunusEmre

Projede değişiklik olup da baştan verilen kapasiteyi etkileyecek bir durum olmadı
Eski açık baştan beri böyleydi
Hatta üstüne çatal merdivenleri kaldırdık
Başkan çıktı 42 binin üzerine çıkarmaya çalışıyoruz dedi
Benim beklentim o bile değil,gayet basit bir şekilde kaç dediysen onunla aç diyorum
Niye bas bas tekrar ediyorum bunu
Buraları iyi takip ediyorlar,böyle bir durum oluşursa tepki gelişeceğini bilsinler
Baştan 40 bin deselerdi keşke,sözlerinde durmaları kolay olurdu

tamam da abicim burda kaç gündür mesajlarının %75i bu tür mesajlar.. yani bu kadar çok yazdın kimse de bir şey demedi.. ısrarla resmi olmayan rakamlar üzerinden kendini üzmen niye..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:29:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Rüzgar dağcılık kısa bir video eklemiş

Çevrimdışı yigitcan1903

tamam da abicim burda kaç gündür mesajlarının %75i bu tür mesajlar.. yani bu kadar çok yazdın kimse de bir şey demedi.. ısrarla resmi olmayan rakamlar üzerinden kendini üzmen niye..
Açıldıktan sonra kimse önemsemezse yapacak bir şey yok derim
Ben endişemi dile getireyim,vicdanım rahat etsin
İnşallah sağlanır diyorum bak yine altını çize çize
Ama içim rahat etmeyecek kesinleşene kadar
Rahatsız olan da kusura bakmasın okumadan geçebilir
Konu dışı değil neticede

Çevrimdışı Erdem Çözer

Konu dışı değil neticede

öyle okumadan geçilmiyor ne yazık ki ama hep diyorum keşke foruma filtreleme özelliği koyulsa..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

öyle okumadan geçilmiyor ne yazık ki ama hep diyorum keşke foruma filtreleme özelliği koyulsa..
Engelleme var gayet rahat yapabilirsiniz biraz araştırırsanız
Okumadan da çok rahat geçiliyor bu arada
Göz değdiği anda hangi konudan bahsedildiğini anlıyorsun
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 14:39:46 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 14:39:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Konu dışı değil neticede

40.000 üzerinde kaldığı sürece bence çok kafaya takmamak gerek. Neticede 45.000 gibi çok iyi rakamlara çıkmayacaksa aradaki sayı farkı sadece %5'lik bir ücret arttırımı ile kapatılır.

Ambians olarak da çok etkilemez. Sanırım Uefa kupası için başvuru barajı da 40.000 yani üstü sadece bizi tatmin edecek. Normalde maalesef 3 büyükler dahil 40.000 kişilik stat bile fazla bence oynadıkları ortalama 30.000 lerde çünkü.

Artacak diye beklentisi var herkesin ancak mevcut düzen de insanlar daha da soğuyorlar futboldan. Biz de derbiler ve büyük maçlar hariç 30-32 bin arasında dolanırız muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Stadı futbol ihtiyaçlarımızı karşılama anlamında gayet başarılı buluyorum. Dik tribünler, yakın saha görüşü ve lokasyon son derece tatmin edici.

Ancak zevkler tartışılır olsa da, bence estetik olarak ciddi anlamda sınıfta kaldık. Ambiyans olarak 5 üzerinden 5 verebileceğim kadar iyiyken estetik olarak en fazla 3 verebilirim kendi adıma.

Koltuk tasarımı, süslemeler an itibariyle benim için son derece vasat.
estetik anlamında hangi stada göre sınıfta kaldık mesela bu stad estetik anlamda 5 üzerinde 5 bana göre sana göre 3 :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Engelleme var gayet rahat yapabilirsiniz biraz araştırırsanız
Okumadan da çok rahat geçiliyor bu arada
Göz değdiği anda hangi konudan bahsedildiğini anlıyorsun

evet oluyormuş haberim yoktu, eyvallah
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

estetik anlamında hangi stada göre sınıfta kaldık mesela bu stad estetik anlamda 5 üzerinde 5 bana göre sana göre 3 :D
@Efe sana göre stadın hiç kötü yanı yok ki :) Senin aidiyetin duygun hepimizden fazla bu stada o yüzden kıyaslama yaparken daha objektif gözle bakabilen kişilerin bakması bence daha mantıklı olur. Yermek anlamında söylemedim sadece dışarıdan gördüğümü ilettim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet92

Bence estetik anlamda kusursuz olması için bi stadın ortadan ikiye katladığımızda projeyi birebir örtüşmesi lazım.Bizim staddaki eski açık-yeni açık farkı "bana göre" çok estetik bir görüntü değil.Keşke yeni açıkta da 2 kat loca olsaydı.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı ddc1979

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ddc1979

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bence estetik anlamda kusursuz olması için bi stadın ortadan ikiye katladığımızda projeyi birebir örtüşmesi lazım.Bizim staddaki eski açık-yeni açık farkı "bana göre" çok estetik bir görüntü değil.Keşke yeni açıkta da 2 kat loca olsaydı.

Estetik yapı  olması  için  birebir  simetrik mi  olmalı.Öyle bir mimari kuralmı var.Veya dünyada ortak bir görüş,,beğeni????Eski ve yeni açık farkı estetik kaygıdan değil mecburiyetten  bu arada.

Çevrimdışı YunusEmre

https://twitter.com/tribunBesiktas/status/709356838672683008

Böyle bir şey ne kadara mal olur? Müthiş bir şey.

sabah @ahmetx paylaşmıştı bunu bunlar da görüp kendi haberleri gibi paylaştılar sanırsam...

Çevrimdışı Ogün

sabah @ahmetx paylaşmıştı bunu bunlar da görüp kendi haberleri gibi paylaştılar sanırsam...
Atlayarak okuyordum görmedim. Dönüp bakayım.

Çevrimdışı kartalpençesi

Çatı siyah olmazdı birçok sebepten tabi ama koltuklar kesinlikle çok güzel olacaktı simsiyah :)
Doğru :)
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı RQ7_351903

Ben pek led panel yapılacağına inanmıyorum, en fazla bir ara denenen ekranlar yapılır, led panelin inanılmaz bir masrafı olur onu karşılayacak bütçemiz yok diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:01:25
  • Beşiktaş / Bodrum

@Efe o yüzden tartışılır dedim zaten :D

Ben yalın stat severim. Eğer bir şey de ince işlere gireceksen o su götürmez olmalı %90 tarafından kanıksanmalı kusursuza yakın olmalı.

Bordo stadı gibi olsaydı benim için de sınıfı geçerdi. Bilbao'nunki tartışılmaz mükemmelin en üst noktası. Koltuklar benim açımdan 5 üzerinden 1. Abartısız söylüyorum.

Koltuklar tek renk ya da siyah beyaz çift renk, kapalıda sadece Beşiktaş'ın ismi ve yeni açıkta arması olması hoş olurdu statta arma yok hala. Çatı kolonları ne olacak belli değil şuan ciddi olarak sırıtıyor.

Beyaz çatı yukarıdan çekimde pikselli koltuklar kötü duruyor. Hep romantizmden eski kalmaktan bahseder taraftar ama stat bu anlamda fazlasıyla yenilikçi oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

@Efe sana göre stadın hiç kötü yanı yok ki :) Senin aidiyetin duygun hepimizden fazla bu stada o yüzden kıyaslama yaparken daha objektif gözle bakabilen kişilerin bakması bence daha mantıklı olur. Yermek anlamında söylemedim sadece dışarıdan gördüğümü ilettim.
alakası yok benim estetik anlayışıma göre bu stad şuan avrupada ilk 5 içinde mesela sizde hep kötü yada beğenmediğiniz taraflarını söylüyorsunuz iyi tarafını söylediğinizi hiç görmedim benim tam tersi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

instagramda da yayılmış bizim paylaşım.  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

m2 si 200 $ civarı sanırsam.. Eğer bi arkadaş çatı boşluğu ölçülerini söyleyebilirse kolaylıkla çıkar maliyeti.. ( Çatı çevresi ve çatı boşlugunun yüksekliği )

Çevrimdışı SDemirsoy

instagramda da yayılmış bizim paylaşım.  :)
Yok bide kendi araştırmalarıymış gibi yapıyorlar zannetmiyorum ben direk buradan takip etmişlerdir