Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489884 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yağmur gelmeden durmaz ki kolay kolay :steamed: :steamed:
durur durur beşiktaş öyle etkilenmiyor zaten çalışırlar yarın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

durur durur beşiktaş öyle etkilenmiyor zaten çalışırlar yarın
bencede yarin 2 membran arti 1 ag serilir.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, 2. takılan Vodafone Arena tabelası ışıksız mı olucak? Hiçbi fotoğrafta yandığını görmedim de.
:nerd: sence

Çevrimdışı fatihkmkc

http://www.mgm.gov.tr/tahmin/wrf-meteogram.aspx?mR=2&W=Ii#sfB abiler, arkadașlar rüzgar bugün(14ü) akşamdan itibaren azalacak yalnız yağış var etkilermi bilmem?
Hello, it's me

Çevrimiçi Necmi

lodostan esiyorsa bu mevsimde yağmur getirir yaw.. ama ne kadar getirir bilemem orasını çalışmaya engel olur mu olmaz mı, onu beşiktaşta oturanlar bilir :)
lodosla poyraz istanbulun ana rüzgarlarıdır her zaman eser ama yağmur getirir diye
bir kuralı yok bazen kuvvetli olduğunda fırtına getirir ama bunların hep tarihleri var
bir kere çiçek fırtınasına Denizde yakalnmışdım sandalla :o_o:
balığa çıkardık giderken lodos eser dönerken poyraz eserdi sürekli benzin tüket
rüzgara karşı genelde 16.00 a kadar lodos eser ondan sonra poyraza dönerdi.

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Acilis gunleri icin cok buyuk talep gelecektir bilet alabilmek icin,zamaninda olimpiyattaki 80 bin kisinin geldigi ve 250 bin talep olan derbi gibi...hatira bilet uygulamasiyla o gun orada olmak isteyen(olabilecek olan,olamayacak olan) herkese stadyum seklinde biletlerle,tum camiaya ulasilabilmeli,internet ortaminda bu bilet satilabilmeli,kisi basi maksimum 5 bilet alinabilir diyerek,icabinda yasal degil denirse,acilisi 3 gun uzerine yayip,sabah-aksam seromonileri diye bolerek,maksimum hatira blet satarak,ciddi bir gelir elde edilebilmeli.bilet basina 50 lira deseler,o gunlerde en az 350 bin talep olur o biletler icin,kendi adima o gun icin o parayi vermeye hazirim,orada olamasam da,adina alacagim akrabalarim bile gelemeyecek olsa da,mesela!Herkes butcesi yettigince alim yapar ve 10 milyon liranin altinda gelir olmaz,kesin.
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı kadir137

:nerd: sence
Asla olmaz bence. Ama diğerinde ışıkları takar takmaz yakmışlardı. Bunda hala yakmayınca insan acaba mı diyor
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı cemkoyuk

Bence saha dış çizgileriyle tribün arası mesafelerin bu kadar büyük olması iyi oldu. üç beş sene sonra "zemini aşağıya indirerek" 3-5 bin koltuk daha eklenir stadın kapasitesine  :D :D :D :D Offf bu saha kenarları çok geniş oldu ya. 1 metre yeterdi işte bi reklam panosu sığacak kadar.
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimdışı Hasankavraz

Bugün mebran takılmadi herhalde dimi?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sado

Sapla samanı karıştırmamak lazım.Ben de memnunum gelirlerin artmasından ama bazen başkan abartıyor bu beni huzursuz eden

konulardan biri.Daha çatı kalkmamış stad 27 eylülde açılacak diyor yapma işte bunu yani ne gerek var yapma.Ne zaman açılırsa bekleriz

nasıl doğru yaptığı şeylerle mutlu oluyorsak yaptığı en büyük hata olan olmayacak şeylerin beklentisini yaratma gibi durumlarda da bunu

söylemeliyiz.Gelişim böyle sağlanır zaten

kardeş tarıh verdıyse ne olmus yanı bu kadar buyutcek ne var ne umudu bu kadar o kadar yaptıgı iyi işleri görmeyıp bı tarih konusunda yüklenıyorsun. sen loca felan alsan anlarım bır nebze o kdar şirket kac mılyon eurolar para verdı localar için başkan bızı kandırdı dıyen varmı ?

herşeyın en ıyısnı sız bılıyorsunuz kesın başkan bılmıyormu sankı o tarihe yetişmecegını bakalım hangı amaç ve cıkarla söyledı bunun borsası var firmalara bır motive etme durumu var loca satma kombıne satma bunlar hep ticarı söylemler takılmamak lazım bence hata degıl yanlısta tarıh verse sinerjı olusuyordu @Samet_
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı sado

Koltuklar hem stattan hem passodan sayılabiliyo
Kapasite açıklanmıştı 41903 diye de varamayacak gibi görünüyo oralara
Beklersek geç olacak gibi

sen neye göre bunu söyluyorsun ? varılayamacak stadı cızenler mımarlar dusunmedı mı bunu

Başkan ılk agızdan suan 42 bnlerdeyız dedı yalan mı söyluyor yanı onumu dıyorsun ? :alala: @yigitcan1903
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Yasin A.

Günaydın büyük Beşiktaş Ailesi.
içimiz buruk ama yeni hafta öyle yada böyle başlıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ben babama sorardim hep "baba bu gazhane tarafi ne taraf?" Deniz tarafi, tamam orada bir sorun yok. Biraz buyuduk "yeni acik tribun" ona da tamam

Simdi ben benim cocuklara nasil anlatacagim "eski acik, yeni acik"

Simdi bak oglum bu eski eski acik ama onu daha sonra tamamladilar eski oldu yeni, eski acik simdi yeni acik, eski yeni acik simdi yeni eski acik.

Iyi de acik ne be baba, bunlar zaten kapali.

Karistiriyorum yemin ederim.

Orhan ayhan abimiz nasil mac anlatacak, efsane olur. 

Eskinin mithat pasa dunun inonu stadi bugunun fiyapi inonu stadi falan gibi efsaneleri vardi orhan ayhanin, kaydi kaydi metin basti topa, kendi ekseni etrafindA dondu deniz tarafinda ceza alaninin yarim boy disinda kayan rizaya verdi topu, riza yani atom karinca deniz tarafina dogru Yarim saha boyunda kaydi kaydi, patlatti topa, Ali vurdu ve besiktas gazhane tarafina hucum ederken yapamadigini, deniz tarafinda yapti ve gol. Gooooool besiktas 1 vefaspor 0. Huzurlarinizda orhan ayhan simdi ankara studyolarina baglaniyoruz derken feyyaz deniz tarafini gore seref tribunu onunden kaydi kaydi patlatti topa, top diregin yanindan disari cikiyor, tabi sevgili dinliyiciler siz hangi diregin diyorsunuz, korner direginin yanindan, tac. Mac vefasporun tac atisiyla basliyor.

Çevrimdışı underworld

Şimdi ledler kac para getirecek esas mesele o

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı harun1903

Günaydın arena ahalisi, bugun abaaa dedirtecek bir gelişme olmaz heralde. Membran + kum düzleme ile biter gün. Keşke ısıtma borularını ya da skorboard ları görebilsek :super:

Çevrimdışı yigitcan1903

sen neye göre bunu söyluyorsun ? varılayamacak stadı cızenler mımarlar dusunmedı mı bunu

Başkan ılk agızdan suan 42 bnlerdeyız dedı yalan mı söyluyor yanı onumu dıyorsun ? :alala: @yigitcan1903
Düşünmüşlerdir
Ama 42 bin mi düşündüler onu bilmiyorum
Bu konuda da saymadan güvenmem kimseye
Bakalım artırıcaz dediler kombine açıklamasında inşallah bulurlar sayıyı @sado

Çevrimdışı hic2222

Günaydın arkadaşlar..
Anımsayabildiğim kadarıyla SIS bugün ısıtma/soğutma sisteminin çalışmalarına başlayacaktı.
Konuyla ilgili bir gelişme / bir havadis oldu mu ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı YunusEmre

Günaydın arkadaşlar..
Anımsayabildiğim kadarıyla SIS bugün ısıtma/soğutma sisteminin çalışmalarına başlayacaktı.
Konuyla ilgili bir gelişme / bir havadis oldu mu ?

ne güzel bugün başlayacaktı diyorsun sen de.. daha gün başlamadı yahu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı dr.ozan

günaydın forum..
an itibari ile istanbul'da rüzgar şiddetli.. bugün çatıya çıkılmaz muhtemelen..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Günaydın arena ahalisi, bugun abaaa dedirtecek bir gelişme olmaz heralde. Membran + kum düzleme ile biter gün. Keşke ısıtma borularını ya da skorboard ları görebilsek :super:
Abi 'abaaa' yı okuyunca dedim kayserili kesin bu :D  :D