Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490407 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Arkadaslar bugun saat: 10.00  12.40 arasında YGS sınavı vardı.. Bildiğiniz gibi sınav olduğu zamanlarda inşaat şantiye vb.işler ses olma problemi nedeniyle çalışamıyorlar kural gereği.

Bugün sabahtan iş olmaması konusu bunula ilgili olabilir mi ? vodafone arenaya yakın sınav merkezleri olma olasılığı nedir ? Ortaokul lise vb.sınav binaları ?
Physical Education Teacher

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı murat

9 nisan tarihine membran, skorboard, çevre düzenlemesi ve eski açık tarafı yetişirmi?eski açık tarihi duvarlar ile çevre düzenlemesi yetişmezse açılacağını sanmıyorum.stad tam olarak bitmeden açılabilir ama inşşaat görüntüsü olmamalı.stadın açılabilmesi için stad dışında işler bitmiş olmalı.

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Fotoğraf gonderemiyorum ama şunu söyleyebilirim şu an itibariyle stadda çalışmalar devam ediyor. 

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Arkadaslar bugun saat: 10.00  12.40 arasında YGS sınavı vardı.. Bildiğiniz gibi sınav olduğu zamanlarda inşaat şantiye vb.işler ses olma problemi nedeniyle çalışamıyorlar kural gereği.

Bugün sabahtan iş olmaması konusu bunula ilgili olabilir mi ? vodafone arenaya yakın sınav merkezleri olma olasılığı nedir ? Ortaokul lise vb.sınav binaları ?
İTU falan var, mantıklı

Çevrimdışı İhsan

Fotoğraf gonderemiyorum ama şunu söyleyebilirim şu an itibariyle stadda çalışmalar devam ediyor. 

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

foto görmeden inanmayız  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

4 maç olacak   :icool: :bandit: :money:
Konya maçı da mı var
Hasılatı alacaklarsa gerek yok ona bence

Çevrimdışı murat

Konya maçı da mı var
Hasılatı alacaklarsa gerek yok ona bence
başkan güzel bir anlaşma yapar :D

Çevrimdışı yigitcan1903

9 nisan tarihine membran, skorboard, çevre düzenlemesi ve eski açık tarafı yetişirmi?eski açık tarihi duvarlar ile çevre düzenlemesi yetişmezse açılacağını sanmıyorum.stad tam olarak bitmeden açılabilir ama inşşaat görüntüsü olmamalı.stadın açılabilmesi için stad dışında işler bitmiş olmalı.
Bu izin konusu da kritik
Prosedürler başlatılmalı,bi maç daha geciktirebilirler

Çevrimdışı serdart

bu merdiven ve kabloların olduğu kolonlara küfeki mi yapılacak yoksa bi bez gibi afiş, reklam, logo gibi bi şey mi serilecek aşağıya doğru. kablolardaki sorunlar v.s. yüzünden kapanmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı murat

Bu izin konusu da kritik
Prosedürler başlatılmalı,bi maç daha geciktirebilirler
izinden çok imaj açısından değerlendirdim.bitmemiş stad görüntüsü verilmek istenmez.

Çevrimdışı beşiktaşk

Güncel

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı beşiktaşk

7 membran kalmos 2 file serili

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

İTU falan var, mantıklı

evet Üniversite binalarında da YGS oturumları oldu bugün... Bir ihtimal sabahtan iş olmaması buna bağlanabilir.
Physical Education Teacher

Çevrimdışı murat

bu merdiven ve kabloların olduğu kolonlara küfeki mi yapılacak yoksa bi bez gibi afiş, reklam, logo gibi bi şey mi serilecek aşağıya doğru. kablolardaki sorunlar v.s. yüzünden kapanmaz diye düşünüyorum.

küfeki kaplanır.

Çevrimdışı serdart

7 membran kalmos 2 file serili

gönderdiğin fotoğraf 3 file serili sanki.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

3.fileyide sermisler 1 de mebran sererler tahminimce yarin 4 bakla acik suan herkesin korkulu ruyasi yarin bitecek onlardan birine ag cekildi mi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

saha pazartesiye hazir olacak yarin ogleden sonra isitma sistemi baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ozan062

yarın zor gün

baskan ve ekibi yarın son verilen karara göre açılış tarihini sunacaktı... artık yarına kenetlendik bakalım ne cıkacak nisanın son haftasına kalmasında ben baska birsey istemiyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

yarın zor gün

baskan ve ekibi yarın son verilen karara göre açılış tarihini sunacaktı... artık yarına kenetlendik bakalım ne cıkacak nisanın son haftasına kalmasında ben baska birsey istemiyorum
bence yarinda soylemezler bosuna heveslenmeyin derim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

bence yarinda soylemezler bosuna heveslenmeyin derim

onada hazırlıklı olmak lazım tabi:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."