Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493146 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı b.damatoglu

kombine sayısı konusunda net bilgi var mı?

Çevrimdışı Efe

macla ilgili yazmayiniz lutfen mac basligina herkes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

evt maci basliginda konusalim karsilikli mesaj yazmayalaim konu uzuyor
Sonra bu başlıkta stadı açamayacağız  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı kutalmis.pinar

O kadar mutlyum ki takım sahada bülbül gibi şakıyor stad 9 Nisan'da büyük ihtimal açılıyor daha ne olsun ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR :halay: :halay: :ishock: :ishock:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Az önce geleneksel haftasonu vodafone tavafımı yaptım. Tesadüfen hollandaca konuşan iki arkadaş gördüm. Ne görürüm? Bizim SIS'ciler.
Bulmuşken bırakır mıyım?:D
Ağaçlı yolu yürüyerek konuştuk.( Çarşıda maçı izlemeye geldim.)
23.Mart serme Çim bitecek ve hibritler çakılacak. Aynı gün maç oynanabilecek durumda teslim edilecek.
Haftaya cumartesi İtalya dan rulo çimler gelecek ve hemen serime başlanacak.
İlk maç 9 Nisan olarak planlanıyor dedi.
Bizim sitede kahramanlarsınız dedim. Onlarda Vodafonearena mı sordular?
Yani tanıyorlar bizi. Selamlarını iletmemi istedi.
Keyfim yerinde. Şimdi de bir galibiyet aldık mı? Ohhhhh misss
ozaman tırlar ayrı ayrı gelecek dimi :ebebe: :ebebe: ilk tır veya tırlar Salı günü mü gelecek yani  :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Arena 12 mart.

7 tane kalmış 2 tane ağ serilmiş yarın 2 tane daha takılır kalır 5 :)

Çevrimdışı raichu

Az önce geleneksel haftasonu vodafone tavafımı yaptım. Tesadüfen hollandaca konuşan iki arkadaş gördüm. Ne görürüm? Bizim SIS'ciler.
23.Mart serme Çim bitecek ve hibritler çakılacak. Aynı gün maç oynanabilecek durumda teslim edilecek.
@İhsan abi kralsın  :D

Çevrimdışı mülkübey

gerçekten süper , gerçekten ohhh misss  :claps: :claps:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

mebrancilar baya hizlandi 2 serdiler ustune 2 de ag cektiler bu arada ahmetx dovusebilirim senle sıkıntı yokta bi vodafone arena acilsin sonra dövüsürüz gaziler bufenin onunde zeki abiyi necmi abiyide yanima alacagim  :evillol:
arena açıldıktan sonra konuştuğumuz mevzulara anca güleriz :) @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

yarın belli olur o zaman. :)
yarın 2 mebran serilecek yine tahnminen 2 tane de ağı serecekler o ağlar işi belli eder :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

arena açıldıktan sonra konuştuğumuz mevzulara anca güleriz :) @Efe
zaten maksat güzel günler geçirelim bilgi verelim forum ana amacı bu bazen kızsakta fikir ayrılığına düşsekte sonuç olarak arkadaşlık bakidir burda 50 yaşts var 15 yaşta var demekkş bişeyleri başarmışız ki bu kadar çeşit kişilik burda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tugozcan

Bu hafta ici insallah seffaflarida goruruz. En cok onlarin takilma hizini ve olusacak görüntüyü merak ediyorum

Çevrimdışı ahmetx

zaten maksat güzel günler geçirelim bilgi verelim forum ana amacı bu bazen kızsakta fikir ayrılığına düşsekte sonuç olarak arkadaşlık bakidir burda 50 yaşts var 15 yaşta var demekkş bişeyleri başarmışız ki bu kadar çeşit kişilik burda :)
şu an farkında değiliz ama stad bitince  ciddi boşluğa düşeceğiz ama ben şahsen bu boşluğa düşmeye razıyım gerçekten ileri dünya standartlarında bir stadyum oldu . @Efe

Çevrimdışı Efe

şu an farkında değiliz ama stad bitince  ciddi boşluğa düşeceğiz ama ben şahsen bu boşluğa düşmeye razıyım gerçekten ileri dünya standartlarında bir stadyum oldu . @Efe
aynen ben telefonun şarjını bi daha gün içinde bitiremem büyük ihtimal sayfayı yenilemekten şarj dayanmıyor fotolara bakmaktan internet dayanmıyor olsun çok güzel 2 yıl geçirdik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@İhsan gazetecilerin yapamadığını yapmışsın .Haftaya cumartesi yeşili görcez demek arenada.

Çevrimdışı samet-53

Hafta içi yapılan ziyaret takıma yaramış, takımın gelmesi de işçilere yaramış arı gibi çalışıyolar
Allah nazardan saklasın
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı b.damatoglu

İlk maçı düşünemiyorum.  Bayram gibi olacak. Sabahtan giderim stada ben.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dj_dellyy

niye boşluğa düşüyon ki stat bitince basketbol salonu inşaası başlıyor sponsoru bile hazır  :claps:

Çevrimdışı İhsan

@İhsan gazetecilerin yapamadığını yapmışsın .Haftaya cumartesi yeşili görcez demek arenada.

@ahmetx gazeteciler araştırmadan yazıyor. stada gitmiyor. Giden bile küfekiye fayans diyor...
Bu siteyi okuyup yazsalar çok daha iyi şeyler çıkarırlar valla
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı GörkemGörkem

Stadın ilk macına lider olarak cıkarsak bu sene %100 sampiyon oluruz.

Yabancılar 40 küsür bin kisiyi yuvalarında verdigi destegi gördükten sonra bu kulubun gercek büyüklügünü görecekler.

Çevrimdışı İhsan

Stadın ilk macına lider olarak cıkarsak bu sene %100 sampiyon oluruz.

Yabancılar 40 küsür bin kisiyi yuvalarında verdigi destegi gördükten sonra bu kulubun gercek büyüklügünü görecekler.

:claps: %100 katılıyorum
Come to Beşiktaş