Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492096 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

membranlar bittiğinde seni burda döverler ben söylemiş olayım :kop: :kop: :kop:
ortaya atiyor şeffafi susuyor sonrada tahminim sadece diyor  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

o parayı getirse Başkan stadı bırakır reklam panosu yapar :busted_cop:
dış reklamlar vodafona ait bildiğim kadarıyla belki bir anlaşma yapabilirler ama
daha önce izin alınamamıştı dışarıya led konması için birde reklam tabelası skorboart gibi pahalı bir şey olmaz
o kadar yüksek çözünürlüğe ihtiyaç yok bu arada @ahmetx led zaten gündüz görünsün diye tercih ediliyor :busted_cop:
sizin oralara gelmemiş olabilir ama buralarda avm önlerinde bütün gün reklamı dönen ledler var bayağıda iyi görünüyor :-*
Necmi abi, lokasyon bu tarz reklam için çok uygun olabilir. Zaten trafik günde en az 13-14 saat kilit. Burada alınacak reklam günde 80 bin usd getirir mi? bu işin bir uzmanı yok mu yaw?

Çevrimdışı sercank

eğer yılda 30 m kazandırcaksa 50 m ekran maliyeti hiç bişe değil bence

Aslında 30M doları hesaplarsak stadın çevresinin tamamı için 1 dakikası ortalama 65 dolar civarı çıkıyor ki bence mantıksız bi rakam değil.
Sadece Beşiktaş!!!

Çevrimdışı Ayberk

En üst sıralara ray monte edilmiş miydi?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ahmetx

dış reklamlar vodafona ait bildiğim kadarıyla belki bir anlaşma yapabilirler ama
daha önce izin alınamamıştı dışarıya led konması için birde reklam tabelası skorboart gibi pahalı bir şey olmaz
o kadar yüksek çözünürlüğe ihtiyaç yok bu arada @ahmetx led zaten gündüz görünsün diye tercih ediliyor :busted_cop:
sizin oralara gelmemiş olabilir ama buralarda avm önlerinde bütün gün reklamı dönen ledler var bayağıda iyi görünüyor :-*
bizim buralarda ızgara led panel hiç görmedim , sonuçta zengin memlekette yaşıyorsunuz @Necmi abi , para İstanbulda dönüyor .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Pikselli

Standart raylı sistem haricinde değişik aparatla koltuk montajı var mı diye  Mir e sormak lazım
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı ahmetx

ortaya atiyor şeffafi susuyor sonrada tahminim sadece diyor  :evillol:
@Efe bak dayak yersin uydurma üşenmem bursaya kadar gelirim :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

membranlar bittiğinde seni burda döverler ben söylemiş olayım :kop: :kop: :kop:
Millet abartacak yer arıyor .

Çevrimdışı empisayn

Stadın dışında Beşiktaş'a dair hiçbir şey yok (kapalı tribünün olduğu küfeki taşındaki el büyüklüğünde kartal amblemi dışında ) , her yere vodafone tabelası astılar. Beşiktaş yazılmayacaksa bile o aydınlatmalı tabelanın yanına yine aydınlatmalı şık bir amblem beklerdim .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı İhsan

orası kaçış yolu olamaz :alala:
kaçacak bir yer yok
ama bursalılara orda tur attırmayı düşünüyorsanız bilemem :busted_cop:

@Necmi abi
Herhangi bir  Merdivenden aşağıya iniş mümkün olmazsa (yangın, kavga, panik vs.) yukarıya doğru kaçıp bir yan merdivenden inilir.
Tabi tur attırmak çok komik olurdu :-)

Bir teknik açıklaması kesinlikle vardır. Yok Başkan bizzat kendisi oralara koltuk sıkıştırırdı  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Stadın dışında Beşiktaş'a dair hiçbir şey yok (kapalı tribünün olduğu küfeki taşındaki el büyüklüğünde kartal amblemi dışında ) , her yere vodafone tabelası astılar. Beşiktaş yazılmayacaksa bile o aydınlatmalı tabelanın yanına yine aydınlatmalı şık bir amblem beklerdim .
eski açık duvarda amblemimiz olacak

Çevrimdışı Batu K.çetin

Standart raylı sistem haricinde değişik aparatla koltuk montajı var mı diye  Mir e sormak lazım

şu şekilde monte edilebilir diye düşünüyor ve yapılmasını temenni ediyorum

http://isilmedya.com/urun.php?kat=stadyum-ve-tribun-koltuklari&url=alfa-kat-stad-koltugu

fotoyu kopyalayamadığım için linki yapıştırdım kusura bakmayın artık..

Çevrimdışı tugozcan

Az once twitterda gordum Baskan Poyraz Karayel setini ziyaret etmis.

Sampiyonluk kutlamasi icin gidecegimiz kesinde bakalim diye bir cumle kuruyor.

Çevrimdışı İhsan

@Necmi abi
Eminim çok şey düşünülmüştür. Dolmabahçe görüntüsünü bozma tehlikesi bile olabilir.
Konum olarak reklam geliri çok yüksek olabilir. Senede 2000 saat çalışır böyle reklam panoları. saati 50-100 dolar olsa toplam  42 reklam yapılırsa senelik 4-8 milyon dolar eder. Hadi diyelim 84 reklam sığdırdık 15 milyondan fazla olmaz.

Daha fazla reklam alanı yaratmak istersek Küfeki kolon aralarına ızgara ledler şık durabilir.
@Emre.Guler den rica etsek photoshoplar mı acaba  :iblush:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı chucky

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 12 Mart 2016  çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Yunus   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı İhsan

membran skor yok mu uzun-şeffaf ?  :D

:steamed: :steamed:
şeffaların hepsi çoktan takıldı. Şeffaf olduğu için görünmüyor :akuma:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi
Eminim çok şey düşünülmüştür. Dolmabahçe görüntüsünü bozma tehlikesi bile olabilir.
Konum olarak reklam geliri çok yüksek olabilir. Senede 2000 saat çalışır böyle reklam panoları. saati 50-100 dolar olsa toplam  42 reklam yapılırsa senelik 4-8 milyon dolar eder. Hadi diyelim 84 reklam sığdırdık 15 milyondan fazla olmaz.

Daha fazla reklam alanı yaratmak istersek Küfeki kolon aralarına ızgara ledler şık durabilir.
@Emre.Guler den rica etsek photoshoplar mı acaba  :iblush:
tv reklamları bile o kadar büyük rakamlar değil tabi süre olarak demiyorum
dediğiniz rakamlar deli paralar

Çevrimiçi Necmi

stadın kendisi Beşiktaşa ait :busted_cop:
o stadın bizim olduğunu anlatmak için herhalde bir tabelaya ihtiyacımız yok :bandit:

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimiçi Necmi

bizim buralarda ızgara led panel hiç görmedim , sonuçta zengin memlekette yaşıyorsunuz @Necmi abi , para İstanbulda dönüyor .
ızgara ışık kaynağı led zaten :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı can1903

Vodafone Arena yazılan yerin yanına Beşiktaş amblemi koyulsa daha güzel durmaz mı ya?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..