Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490415 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

biz kendimizi böyle küçük gördüğümüz sürece bir halt olmaz bizden biz niye oynamayalım arkadaş bu takım 75 bin kişiyle liverpoolu elemedi mi ?
yeni sahada takım iyi olduğu sürece hele bide şl ye gidersek dolar dolar dolar idda ediyorum bakın bu stadla seyirci profilimizi çok değişecek görüceksiniz

önemli olan o değil.. 80bin kişilik stad yaparsan normal lig maçlarında atmosfer  çok kötü olur.. stad boş gözükür...

normal maçlarda 30-35 bin , derbi ve avrupalarda 43bin olması idealdir...

Çevrimdışı Samet_

Başkanın söylediği herseyde tek bir amaç vardı Beşiktaş'ın gelirlerini 3 katına çıkarmak ve o amaca artık ulaşılmak üzere, onun dışında söyledikleri bu amacı bilenler için kolayca anlaşılabilir şeylerdi
Sapla samanı karıştırmamak lazım.Ben de memnunum gelirlerin artmasından ama bazen başkan abartıyor bu beni huzursuz eden

konulardan biri.Daha çatı kalkmamış stad 27 eylülde açılacak diyor yapma işte bunu yani ne gerek var yapma.Ne zaman açılırsa bekleriz

nasıl doğru yaptığı şeylerle mutlu oluyorsak yaptığı en büyük hata olan olmayacak şeylerin beklentisini yaratma gibi durumlarda da bunu

söylemeliyiz.Gelişim böyle sağlanır zaten

Çevrimdışı Efe

biz kendimizi böyle küçük gördüğümüz sürece bir halt olmaz bizden biz niye oynamayalım arkadaş bu takım 75 bin kişiyle liverpoolu elemedi mi ?
yeni sahada takım iyi olduğu sürece hele bide şl ye gidersek dolar dolar dolar idda ediyorum bakın bu stadla seyirci profilimizi çok değişecek görüceksiniz
tamam dolarda stadıda yerin dibine sokmayın artık bu stad Beşiktaşın kurtuluşu juventus yeni stadıyla kaç şampiyonluk kazandı bu iş kapasiteyle falan olmuyor liverpool 18 şampiyonluğu 45 bin lik stadta kazandı arsenal 38 binlik stadta arsenal oldu sayılara takılıp kalarak bi yere varamayız stad bu kapasite bu artık tartışmanın şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin bi manası yok olmayacak şeyler söyleniyor 80 binlik stadı istanbulda nereye yapacaksınız oda ayrı mesele isterse 15 bin kişi olsun vodafone arenayı 80 binlik hiç bi stada değişmem o 80 binllik stadı olimpiyatına yanına yapardık 10 bin kişi bile gidemezdi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

@Efe numaralının iç kısımları ne alemde bilgin var mı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha önce de söyledik, kapasite konusu parasal anlamda fark yaratmıyor. Kapasite çok artınca, bilet fiyatları düşüyor.

Uç örnek verelim: 1 milyon kişilik stadın olsa, bilet 1 lira olur; 1 kişilik stadın olsa 1 milyon lira.

Kulübün gelirini asıl arttıranlar localar ve loca açısından gayet doyurucu bir sayıya ulaştık. Tek 1 loca 1000 kombine kadar gelir getiriyor. 10 bin koltuk yerine 10 loca yapmak yeterli. Daha fazla loca olsa daha da iyi olurdu.

Çevrimdışı BlackEagle26

Kimsenin takımı küçük gördüğü yok.Juventus küçük takım mı adamlar Şampiyonlar liginde final oynuyor stadyum kapasitesi 41.475 Şampiyonlar liginde bi Real Madridle Liverpoolla oynasan kapasite olimpiyat gibi 80.000 olsa yine dolar ama senede 3-5 kez ancak dolar. Önemli olan yapılan baskı 32.000 'lik Inonu > 76.000'lik Olimpiyat .Stadın ne zorluklarla yapıldığınıda unutmamak lazım ileride eski açığı yükseltirsek 45 Bin olur  bence tamda olması gereken

Çevrimdışı Efe

@Efe numaralının iç kısımları ne alemde bilgin var mı?
hiç foto gelmiyor bi bilgimiz yok ama söylenen daha kapalıyı yakalayamadığı yönünde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Sapla samanı karıştırmamak lazım.Ben de memnunum gelirlerin artmasından ama bazen başkan abartıyor bu beni huzursuz eden

konulardan biri.Daha çatı kalkmamış stad 27 eylülde açılacak diyor yapma işte bunu yani ne gerek var yapma.Ne zaman açılırsa bekleriz

nasıl doğru yaptığı şeylerle mutlu oluyorsak yaptığı en büyük hata olan olmayacak şeylerin beklentisini yaratma gibi durumlarda da bunu

söylemeliyiz.Gelişim böyle sağlanır zaten
gelişim tam olarak Başkan'ın yaptığı şekilde sağlanır onca aptal ve kötü niyetli muhalefete rağmen bir şeyleri Başarmak istiyorsan, insanları bir amaç Uğruna birleştirmek istiyorsan algı Yönetimi'ni doğru yapman gerek ve yapıldı da. İş o noktaya geldi ki 8 yıl klübe girmeyen Rahmi Koç bile inanılmaz destek verdi, bu insanlar Başkan'ın yalan konuştuğunu anlamadı da sen mi anladın? Stad zaten planlanan sürede bitti bilmem farkında mısın?

Çevrimdışı sallapati

hiç foto gelmiyor bi bilgimiz yok ama söylenen daha kapalıyı yakalayamadığı yönünde

@Efe basın tribününe demir iskeletler koymuşlar.. baya yavaş gidiyor orası.. basın tribünü koltuk + masa olacak.. neden hazır gelmiyor? bilgin var mı?

Çevrimdışı yigitcan1903

Mesele verilen söz dedikçe konu ısrarla büyük olsa ne olacak dolduracaz mı boyutuna getirilyo

Söz arkadaş söz
41903 dedin mi başta
Yapacaksın
35 bin denseydi,40 denseydi o zaman
Yok mu bunun planlaması
Bunu anlamak çok zor değil yahu
İnatla başka tarafa çekiyosunuz konuyu

Çevrimdışı ddc1979

Abartmayin bi sari serit cekildi stat berbat oldu yeaa demeyin yazik gunah

Merdivenlerin tam Karşıdan Çekilen fotosu Lazım . İnşallah dik yüzeylere sarı renk takılmamıştır. Önemli olan TV den sarı renkın gözükmemesi..
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Oktay

bide bizim taraftar biri bişey dedimmi gökten vahi gelmiş gibi ona inanıyo....bu statda krografi olmaz diyen kimse hald yemiş istersen iyi bir organizasyonla krografinin kralını  yapasın..
akılda kalması açısından krografi senin en güzel bestende daha iyi

Çevrimdışı Kadir Akdağ

resmi sitenin açıklamasında hiç dikkat etmediniz sanırım üstüne basarak
Yeni yuvamızda, 41903 taraftarımızla şampiyonluğu kutlamanın bir anahtarı da büyük taraftarımızın elinde...
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65757/tribunde_kufur_etme_vodafone_arena_da_besiktas_i_yalniz_birakma.html
41.903 üstü olur altı olmaz..

Çevrimdışı aek

55,60 bin idealdir bence biz büyük klübüz ilerleyen zamanlarda vizyonlu idareciler bu klübe gelecek ve avrupada başarılı olacaz ben inanıyorum işte o zaman bu stadla o seyirciyle dünya klüpleri arasına girecez kapasite yükseltilebildiği kadar yükseltilsin 40 bin yeter zaten gelmez kimse diyenlere benim lafım.Kapasitenin yükselmesi mümkün değilse itirazım yok ama karşı çıkanların düşünceleri vizyonsuzluktan başka bişey değil
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 21:36:13 aek ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Herşeyi geçtim de ne oldu kapasite felan açıklandı da bizim mi haberimiz yok ? @yigitcan1903
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 21:38:43 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı sallapati

benim en sinir olduğum taraftar kombine alıp maç seçen taraftardır... zorunlu birşey olmadıkça geleceksin abi maça kombine aldıysan.. alayım köşede dursun mantığıyla alan çok kişi var...

Çevrimdışı Paletli Vinç

Statlarda niye tam ortaya basın tribünü konuyor zorunluluk mu Köşeye biryere konsa ordaki değerli koltuklar satılsa olmaz mı
Konu dışı:Kadın basket takımımız feda sezonundaki trabzon maçı gibi müthiş mücadeleye rağmen erurocuptan elendi sporcularımıza sosyal medyadan destek Mesajları atılsa çok güzel moral olur takıma rica ediyorum herkesten atmasını.

Çevrimdışı FARUK

@Efe basın tribününe demir iskeletler koymuşlar.. baya yavaş gidiyor orası.. basın tribünü koltuk + masa olacak.. neden hazır gelmiyor? bilgin var mı?
Basın masa ve koltukları genişliği 1.6m bu yüzden 2 basamağı birleştiriyorlar 80+80 yapıyorlar alttaki basamak platform ile yükseltiliyor

Çevrimdışı Samet_

gelişim tam olarak Başkan'ın yaptığı şekilde sağlanır onca aptal ve kötü niyetli muhalefete rağmen bir şeyleri Başarmak istiyorsan, insanları bir amaç Uğruna birleştirmek istiyorsan algı Yönetimi'ni doğru yapman gerek ve yapıldı da. İş o noktaya geldi ki 8 yıl klübe girmeyen Rahmi Koç bile inanılmaz destek verdi, bu insanlar Başkan'ın yalan konuştuğunu anlamadı da sen mi anladın? Stad zaten planlanan sürede bitti bilmem farkında mısın?
Beni hiç ama hiç anlamamışşınız maalesef.Ben stad niye bu zaman bitti diye tepki mi gösterdim? Aksine normal karşılıyorum.Kulubün

gecirdiği gelişimi görmüyor muyum ben? Ne zorluklarla yapıldığını farkındayım açıp bakabilirsiniz iletilerime kaç defa para yok ondan

böyle sabretmek lazım yazdım.Söylemek istediğimi anlamamissınız benim.Sizle şahsınızla alakalı değil ama bu ülkede eleştiri kültürü yok

beğenmediğiniz bir şeyi söyleyince hemen karşı taraf ilan ediliyorsunuz.Merak etmeyin başkanı seviyorum ama bu tarih konularını abarttı

zamanında bunu da söylerim.Bana şunu yaptı bunu yaptı deyip savunma pozisyonuna geçmenize gerek yok yani

Çevrimdışı bürküt

bide bizim taraftar biri bişey dedimmi gökten vahi gelmiş gibi ona inanıyo....bu statda krografi olmaz diyen kimse hald yemiş istersen iyi bir organizasyonla krografinin kralını  yapasın..
akılda kalması açısından krografi senin en güzel bestende daha iyi

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı sallapati

Statlarda niye tam ortaya basın tribünü konuyor zorunluluk mu Köşeye biryere konsa ordaki değerli koltuklar satılsa olmaz mı
Konu dışı:Kadın basket takımımız feda sezonundaki trabzon maçı gibi müthiş mücadeleye rağmen erurocuptan elendi sporcularımıza sosyal medyadan destek Mesajları atılsa çok güzel moral olur takıma rica ediyorum herkesten atmasını.

uefa talimatı var.. ilk maçta çok şanssız şekilde yenildiler

Çevrimdışı Oktay

bu karenin süper krografisi olur ...yeni açıkta ilk süleyman sebanın görseli yukarı doğru kalkacak sonra baba hakkı o sırada yanyana geldiklerinde baba hakkı süleyman sebayı alnından öpmesi canlandırılacak..akşam bütün dünyadaki haber ajanslarının spor servislerinde  flaş haber  :icool:
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 21:45:39 Oktay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

55,60 bin idealdir bence biz büyük klübüz ilerleyen zamanlarda vizyonlu idareciler bu klübe gelecek ve avrupada başarılı olacaz ben inanıyorum işte o zaman bu stadla o seyirciyle dünya klüpleri arasına girecez kapasite yükseltilebildiği kadar yükseltilsin 40 bin yeter zaten gelmez kimse diyenlere benim lafım.Kapasitenin yükselmesi mümkün değilse itirazım yok ama karşı çıkanların düşünceleri vizyonsuzluktan başka bişey değil

Şu tarz mesajlardan o kadar usandım ki, vizyon kelimesini Türkçe'ye sokanın mirasçılarının kulaklarını çınlatıyorum sürekli.

Ne yazılanları okuyorsunuz, ne de dikkate alıyorsunuz. Hep aynı muhabbet, vizyon da vizyon. Şu stada 20 tane daha loca yapılsa, 20 bin kişilik kapasite artışı anlamına gelecek. 60 bin kişilik 100 localık stad olacağına, 40 bin kişilik 150 localık stad daha iyidir. Ama akıl anca Football Manager oyunlarında, rakiplerle sidik yarışında; dillerde tek kelime vizyon.

Çevrimdışı yigitcan1903

Herşeyi geçtim de ne oldu kapasite felan açıklandı da bizim mi haberimiz yok ? @yigitcan1903
Koltuklar hem stattan hem passodan sayılabiliyo
Kapasite açıklanmıştı 41903 diye de varamayacak gibi görünüyo oralara
Beklersek geç olacak gibi