Beyler forumu ilk açıldığı günden beri takip ederim 3-5 mesajımda vardır günün en az 2 saatini burda geçiririm herşeyi okuyorum,stad konusu ile ilgili bunu söylemek bu güne nasipmiş ama çok acaip saçma sapan şeylere takılıyorsunuz

gerçek hayattada böyle insanlarmısınız çok merak ediyorum, merdivenlerin sarı bantları falan, güzellik çirkinlik çok göreceli kavramlardır bu forumda bu göreceli kavramlar üzerinde çok duruluyor,pixel koltuklar bir efsane oldu zaten stadın bittiği şu muhteşem günlerde bence artık böyle şeylere takılmayın sadece keyfini çıkartın, gerçek hayatta böyle mükemmeliyetçi ve detaycı olmadığınıza eminim çünkü yaşadığımız dünya hiç öyle kusursuz bir yer değil

Aranızda cennete gitse kusur bulucak adamlar var
İnönünün son 10 yılında aralıksız kombine sahibi maç kaçırmamış ve stadsız geçen 3 sezonda ortalama 10 maçın 7 sine gitmiş biri olarak (ankara konya başakşehir olimpiyat brugge liverpool deplasmanları v.s hee bu arada Anfiel Road tv den ne muhteşem gözüküyor değilmi yada fotoğraflarda,gerçekte hiç öyle değil emin olabilirsiniz inönünün yıkılmadan önceki halinden bile kötü bir stad

buna ek olarak stadın inşaat aşamalarındada 4-5 defa ziyaret etmiş( en sonuncusuda 10 gün önce uğradım) biri olarakta sözün özü stad bitsin abi bitsin artık nasıl biterse bitsin Dünyanın En Güzel Yerinde , Dünyanın En Güzel Stadı Yapıldı Allahımıza Bin Şükür göreceli konulara takılmayın keyif kaçırmayın KEYFİNİ ÇIKARTIN lütfen